Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vandaag ben ik ontzettend goed geholpen. Ik had mijn bestelling zelf niet op tijd geplaatst, maar nadat ik de situatie telefonisch had uitgelegd, kwam Shery direct met een passende oplossing. Mijn b... Se mere
Virksomheden har svaret
15 voetbalshirts met logo en sponsor besteld op een maandagavond voor een toernooi. Ik dacht dat het toernooi pas over 2 weken zou zijn, bleek dit al a.s zaterdag te zijn. Tshirt deal gebeld... Se mere
Virksomheden har svaret
Na ruim 2 weken een T-shirt ontvangen met bedrukking op 50% van het voorbeeld. Na klacht wordt verwezen naar kleine letters. Daar staat dat inderdaad: het voorbeeld dat je aanmaakt, is dus geen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Enorm fijn geholpen door Jermain
Enorm fijn geholpen door Jermain. We konden iets van 10 t-shirts bestellen, en omdat wij langer de tijd nodig hadden konden wij de bestelling open laten staan tot wij verder konden. Echt een aanrader; gemakkelijk, veel opties, en een goede prijs.
Goede service en mooie kwaliteit
Moet zeggen dat de opdrukken er erg mooi opstaan en het borduren ook mooi is afgewerkt tot nu toe altijd goed geholpen door shery waneer ik een appje stuur dus kort gezegd gewoon TOP .
Heldere communicatie
Heldere communicatie, mijn wk shirt was toch nog op tijd klaar, hulde! Kon komen afhalen, zeer nette locatie met afhaalbalie, strakke toko!
Betrouwbare leverancier & goede kwaliteit
Betrouwbare leverancier, duidelijke communicatie, behulpzaam als je vragen hebt en levert altijd de kwaliteit die ik verwacht. Ik bestel hier geregeld.
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Levertermijnen kloppen niet. Nochtans ruim op tijd besteld. Maar toch niet op tijd ontvangen. Ze komen hun beloftes niet na. Telkens wordt er beloofd dat de order morgen verzonden wordt, maar dit gebeurt niet.
Order met spoed zo geregeld
We hadden een bestelling met erg veel spoed, dankzij Tshirtdeal hun snelle en goede service was het allemaal zo geregeld! Top werk ;)

Besvarelse fra Tshirtdeal
Last minut een bestelling geplaatst
Last minut een bestelling geplaatst. Erg vriendelijk geholpen door shery. Dezelfde dag nog op kunnen halen.
Bedankt voor de uitzondering!

Versand nach Deutschland 2 Wochen
Versand nach Deutschland dauert 2 Wochen, und das bei hohen Versandkosten von 7.50 EUR. DTF Druck sieht nach der ersten Wäsche total hinüber aus.

Besvarelse fra Tshirtdeal
T-Shirtdeal heeft perfect werk geleverd
T-Shirtdeal heeft perfect werk geleverd. Goede kwaliteit shirts en top prints. Ze doen wat je vraagt.

Topservice
Topservice ! Al een aantal keer hier mijn werk/sponsorkleding besteld en altijd netjes optijd. En snel geregeld.

Goede service na bellen
Na op een zaterdag besteld te hebben, op maandag even gebeld i.v.m. wat vragen over (1) foto formaat en (2) levering. Enorm goed geholpen na heel even in de wacht te hebben gezeten (Dank Shery!). Nu is het geregeld dat ik de bestelling kan ophalen op de vrijdag, precies binnen de termijn die gesteld was.
Service dus echt top.

Goede ervaringen
Al diverse bedrukte items besteld via Tshirtdeal, Hoodies, mutsen, shirts. Altijd prima kwaliteit, goede communicatie en snelle levering, en dat tegen een ook nog behoorlijk scherpe prijs. Goeie deal dus!

Bestelling T-shirt
Had op 2 juni een T-shirt besteld, maar het zou er om hangen of het op 9 juni binnen zou zijn. Na een belletje met Shery gaf hij aan dat hij er een spoedorder van kon maken, zodat het T-shirt alsnog tijdig bezorgd kon worden. Dat noem ik nou meedenken met de klant. Nogmaals bedankt Shery voor deze geboden service en het meedenken!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Alles opgelost maar nog steeds frustrerend...
UPDATE 10-06-2026
Gisteren de bestelling eindelijk ontvangen. En waar we al bang voor waren... de twee jassen zijn in de verkeerde kleur geleverd en de twee mokken zaten er niet bij. Contact gehad met Jermain en die gaat ons alsnog de juiste jassen en de mokken opsturen. Zoals altijd, wel netjes opgelost, maar wij gaan denk ik toch op zoek naar een nieuwe leverancier.
___________________________________________
Wij hebben als motorvriendenclub in de afgelopen jaren voor honderden euro's besteld bij T-Shirtdeal, mogelijk inmiddels zelfs richting de duizend euro. Helaas zijn de ervaringen de laatste tijd allesbehalve positief.
Het gaat regelmatig mis met leveringen. Er worden verkeerde artikelen geleverd of bestellingen komen niet overeen met wat er besteld is. Eerlijk is eerlijk: dit wordt meestal wel netjes opgelost. Maar wanneer een bestelling bedoeld is als cadeau of voor een speciale gelegenheid, is de teleurstelling al een feit. Een oplossing achteraf maakt dat niet meer goed.
Daarnaast zijn de levertijden ronduit frustrerend. Mijn laatste bestelling werd geplaatst op 20 mei. Pas op 29 mei kreeg ik een e-mail met een vraag, waarna het hele proces stil bleek te liggen totdat ik antwoord gaf. Het vreemde is dat ik exact hetzelfde artikel al eerder heb besteld, waardoor mijn voorkeuren al bekend hadden kunnen zijn.
Vandaag, 8 juni, krijg ik eindelijk bericht dat het artikel zojuist bedrukt is en verzonden gaat worden. Dat betekent dat er bijna drie weken overheen gaan voordat de bestelling überhaupt de deur uitgaat.
Na ruim anderhalf jaar klant te zijn geweest, ben ik het wachten, de fouten en de teleurstellingen zat. Voor mij is de maat vol. Ik ga op zoek naar een andere leverancier die betrouwbaarder levert en beter communiceert.
En eerlijk gezegd moet ik nu nog maar afwachten of de bestelling die onderweg is, dit keer wél correct geleverd wordt...
Helaas kan ik T-Shirtdeal op basis van mijn recente ervaringen niet meer aanbevelen.

Besvarelse fra Tshirtdeal
een bestelling geplaatst op 26juni voor…
een bestelling geplaatst op 26juni voor UV dtf stickers, netjes betaald via paypal 9 dagen later nog niks ontvangen, contact opgenomen en kreeg als antwoord dat die vandaag 5!!! juni de deur uitgaan, de uitleg was dat er een probleem met de betaling was, terwijl ik op 26juni van hen een mailtje kreeg dat de bestelling en betaling ontvangen was en ze METEEN aan de slag gingen. de medewerker zei ook nog arrogant aan de telefoon dat ik niet in discussie hoefde te gaan, nooit nooit bestel ik nog bij dit bedrijf hierbij mijn ordernr 2623576 zodat je niet kan zeggen dat je mijn review niet kan koppelen aan een order.Ik bestel bijna dagelijks voor mijn zaak online, maar zo slecht heb ik nog nooit geweten!

Uitstekende service
Uitstekende service. Op mijn vraag of de producten op tijd geleverd konden worden kreeg ik snel een antwoord terug. Ook eerdere ervaring zijn louter positief.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Ich habe eine falsche Bestellung…
Ich habe eine falsche Bestellung abgegeben, das wurde sofort korrigiert und jetzt ist alles bestens! Danke

Fijne communicatie en
Ik heb hier voor een groep van 45 mensen truien laten bedrukken. Super fijne communicatie, staan altijd klaar om je te helpen en legden alles duidelijk uit. Ook werden de truien snel bedrukt en geleverd en zijn ze heel mooi geworden en van goede kwaliteit, dus zeker een aanrader!

Zeer goede service
Zeer goede service, ik heb contact gehad met Shery over de bestelling en hij zorgde ervoor dat mijn bestelling op tijd klaar was om mee te nemen op mijn vakantie!
Topservice, vriendelijke mensen, ik zou het zeker aanraden!!

Levertijden kloppen niet
Al veel dtf transfers besteld. kwaliteit is goed, maar ze zeggen ´voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden´ dat is echt onzin.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Læs mere om andre typer anmeldelser.