Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Goed en snel geholpen door Jermain voor Kampioensshirts van mijn voetbalteam. Vrijdag langsgeweest, maandag besteld en door de spoedbestelling de volgende vrijdag klaar, dus binnen één week 27 sh... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk of artikel voor jezelf of om cadeau te doen? Dan zit je helemaal goed met shirt laten bedrukken bij Tshirtdeal. Ontwerp je eigen shirt of ontwerp je eigen t-shirt. Wij bedrukken T-shirts, sweaters, hoodies, polos, telefoonhoesjes, veiligheidshelmen en nog veel meer met het ontwerp dat jij op onze site maakt. Wij drukken al vanaf 1 exemplaar! Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek T-shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor een paar euro inclusief bedrukking! Uiteraard hebben wij voor grote aantallen ook hele mooie deals! Kijk maar eens bij hardloopshirts, shirt met naam en voetbalshirt bedrukken. Wat voor product zoek je precies? In de verschillende categorieën vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. Heb je een vraag omtrent een product wat je niet op onze site kunt terugvinden? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar 01807-21629. We hebben vast en zeker een oplossing voor je!
Kontaktoplysninger
Boelewerf 26, 2987 VD, Ridderkerk, Holland
- 0180721629
- support@tshirtdeal.nl
- tshirtdeal.nl
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eenvoudig om zelf een shirt te maken
Eenvoudig om zelf een shirt te maken, in dit geval shirts voor een kinder voetbal toernooi. Enige is dat je rekening moet houden met feestdagen maar dat is ook wel logisch. Doordat we wat laat waren met bestellen en 5 mei werd het spannend. Na contact te hebben gehad hebben ze ons super geholpen en kwamen de shirts net op tijd binnen.
Verkeerde bedrukte hoodie
Ik ben altijd tevreden geweest over mijn bestellingen bij dit bedrijf. Ook bij grotere hoeveelheden is het eigenlijk altijd goed gegaan maar deze keer is het echt een ramp.
Een aantal hoodies besteld met tekst op voor- en achterkant waarbij er 1 was met een afwijkende rugtekst.
Helaas ging het daar fout en hadden ze allemaal dezelfde rugtekst gekregen.
Dit gemeld en antwoord gekregen dat iets (niet nader omschreven) in backorder stond.
Na enige keren heen en weer mailen omdat niet duidelijk werd wanneer ik de hoodie met juiste tekst zou ontvangen, eindelijk bericht dat de bestelling zou komen ook weer niet gespecificeerd wat er geleverd zou worden.
Helaas had de hoodie die ik ontving nu helemaal geen rugtekst meer. Dus opnieuw mailen en hopen dat het uiteindelijk toch goed zal komen.
Ik ben zeer ontevreden over de communicatie over deze fout die niet door mij maar door het bedrijf is gemaakt.
Ik snap best dat er eens wat fout kan gaan maar een excuus was leuk gewees en duidelijke communicatie is wel het minste dat verwacht mag worden.
Deze bestelling heeft vanaf het allereerste contact ergernis veroorzaakt mede doordat het bij elkaar een maand duurde voordat ik eindelijk een, zij het verkeerde, hoodie ontving.
Top!
Top!! Super geholpen door Shery en zelfs kosteloos een spoedorder gekregen, onze bestelling was een dag later al in huis! Wij komen zeker terug.
Super Kommunikation
Super Kommunikation, super DTF Druck und sicherer Versand
Super!
Super! Binnen enkele minuten een bestelling kunnen plaatsen. Waarnaar ik een mail stuurde met een vraag over deze bestelling en direct reactie. Goede service en goede producten.
Wij hebben een grote partij…
Wij hebben een grote partij bedrijfskleding bij dit bedrijf besteld, maar helaas laat bij een groot deel van de kleding de bedrukking al na één week los. Dat mag je van professionele bedrijfskleding absoluut niet verwachten.
De enige oplossing die zij aanbieden, is dat wij alle kleding terug moeten sturen voor herstel. Dit is voor ons praktisch onwerkbaar, aangezien al ons personeel deze kleding dagelijks draagt. Er wordt totaal niet meegedacht in een passende oplossing.
Daarnaast zijn ze niet bereid om compensatie aan te bieden of vervangende kleding op te sturen, zodat onze medewerkers ondertussen wel gewoon hun werk kunnen doen.
Erg teleurstellende service en geen klantgerichte oplossing bij een duidelijk kwaliteitsprobleem. Helaas geen aanrader.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Vermijden als je kwaliteit zoekt
Vermijd dit bedrijf volledig als je op zoek bent naar kwalitatieve t-shirts.
Het zal prima zijn voor eenmalig gebruik, maar zelfs het duurste t-shirt is na een keer wassen volledig uit vorm.
T-shirts goed bedrukken blijkt ook een uitdaging. Tot twee keer aan toe ze de kans gegeven, maar ben er nu klaar mee.
Klantenservice eist onnodig veel bewijs voordat ze geloven dat ze een fout gemaakt hebben.
UPDATE: Tshirtdeal doet in de reactie hieronder net of ze zo fantastisch zijn geweest in de communicatie, maar niets is minder waar.
Ik heb beide keren netjes foto's opgestuurd waarop al gelijk duidelijk was dat de print niet goed was, maar het lijkt of ze mij per definitie niet vertrouwden.
Pas daarna heb ik besloten een review te schrijven. Niet op basis van één ervaring, maar op basis van een patroon van slechte ervaringen.
Het niet meer reageren van mijn kant was puur, omdat ik als klant geen zin heb in een ellenlange welles/nietes met een klantenservice.
Ik heb mijn verlies genomen en bestel voortaan elders.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Al menig keer wat besteld bij…
Al menig keer wat besteld bij t-shirtdeal en elke keer tevreden over de snelheid van levering en kwaliteit van de producten. Ook klantcontact is altijd super snel!

Top service en prijs
2de keer dat ik bij ze iets bestel, met een klein logo op de voorkant en de hele achterkant bedrukt met tekst. Ook deze keer weer alles vlekkenloos verlopen, snel geleverd, mooi bedrukt, de juiste maten, precies zoals ik het wou hebben. Top service en prijs!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Het toffe is dat je een bedrijf bent
Het toffe is dat je een bedrijf bent; je bent commercieel en wilt dat mensen dingen kopen. Daarnaast wil je dat ze ook gelijk betalen.
Maar het is heel vervelend als je niet terug kunt communiceren op die e-mail of op meerdere e-mails die verzonden zijn. Ik denk dat dat gewoon minimaal 1 ster verdient. Eigenlijk is het 0 sterren, maar 1 voor het lezen van deze review.
Het is heel vervelend dat je wel geld eist van de klanten, maar niet reageert op e-mails.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Heb bestelling afgelopen maandag gedaan…
Heb bestelling afgelopen maandag gedaan en medewerker Shery heeft mij heel goed geholpen

Besvarelse fra Tshirtdeal
Goed en snel geholpen door Jermain voor…
Goed en snel geholpen door Jermain voor Kampioensshirts van mijn voetbalteam.
Vrijdag langsgeweest, maandag besteld en door de spoedbestelling de volgende vrijdag klaar, dus binnen één week 27 shirts.
Top!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Beloven, niet optijd leveren wn slechte communicatie
Bestelling gedaan voor 2 truien geborduurd. En de aanbieding t shirts bedrukt 2+1 en een meter Dtf.
15 april besteld, ik dacht ruim voor koningsdag dan kunnen we dat mooi aan.Helaas niks ontvangen na de tijd die ze aangeven hebben. IK snap best dat borduren wat langer tijd nodig heeft gebeld nog op de donderdag voor koningsdag en ze zouden er spoed van maken.Niks binnen Dinsdag na koningsdag weer gebeld het zou in orde komen 1 mei de shirts en de truien binnen en zien er goed uit maar niet de meter dtf.....weer gebeld half uur gewacht opgepakt en weer in de wacht en toen werd de verbinding verbroken.Gelijk weer gebeld verteld, en ik kon een mail sturen ......na mijn boosheid heeft de man mijn ordernummer gekregen en 2 mei ook dtf binnen gehad. Dit was voor ons de eerste keer maar ook de laatste keer. Beloven, niet optijd leveren en slechte communicatie.

Wat een fijne ervaring met Tshirtdeal service is TOP
Wat een fijne ervaring met Tshirtdeal! Sherri heeft me ontzettend goed geholpen – Hij is heel klantvriendelijk en denkt echt met je mee. Dankzij zijn inzet kan mijn dochter op haar verjaardag gewoon haar zeer gewilde Bluey T-shirt dragen, en dat maakt haar dag helemaal compleet.
Omdat ik eerder al eens besteld heb en toen verrast was door de mooie, kwalitatieve print, heb ik er alle vertrouwen in dat het nu weer perfect zal zijn. Zeker een webshop waar ik graag terugkom! Bedankt!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Super geholpen door Tshirtdeal!
Super geholpen door Tshirtdeal!
Nadat ik mijn mooie bestelling had ontvangen merkte ik dat ik zelf een foutje had gemaakt.
Na overleg met de support afdeling, ben ik snel geholpen met aanvullende hoodies. Hele fijne interactie en snel vervolg.

Fijn contact gehad met Jermain
Fijn contact gehad met Jermain. Goed geregeld.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Oranjebittertje met een gulle lach.
We hebben een bestelling voor T-shirts gedaan waar een grote foto voorop de voorkant moest komen te staan.
Werkelijk fantastisch gelukt. Een foto van moeder die afgelopen januari overleden is, enthousiast koningsgezind was wat we ook ruim vierden. Getooid in oranje kledij, inclusief hoed en vlaggetjes naar de markt waar het Wilhemus klonk, de vlag werd gehezen en een oranjebitter werd gedronken. Dit jaar zetten we deze traditie voort met een foto van moeder op de borst. Is ze er tóch bij.
Heel dankbaar voor de goeie service en bereikbaarheid van dit bedrijf. Zéker 5 sterren!!

Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit, geweldige service en bovendien super snel geleverd (zelfs voor België). Absolute no brainer om hier te bestellen.

Super tevreden top service
Super tevreden. Snelle service (dankzij Shery)en kwaliteit kleding en bedrukking wat word geleverd. 10/10

Top service!
Zeer klant betrokken en een zeer prettige manier van communiceren. Bij problemen met een bestelling meteen helpen zodat er een zo mooi mogelijk eindproduct geleverd kan worden.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Læs mere om andre typer anmeldelser.