Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vandaag ben ik ontzettend goed geholpen. Ik had mijn bestelling zelf niet op tijd geplaatst, maar nadat ik de situatie telefonisch had uitgelegd, kwam Shery direct met een passende oplossing. Mijn b... Se mere
Virksomheden har svaret
15 voetbalshirts met logo en sponsor besteld op een maandagavond voor een toernooi. Ik dacht dat het toernooi pas over 2 weken zou zijn, bleek dit al a.s zaterdag te zijn. Tshirt deal gebeld... Se mere
Virksomheden har svaret
Na ruim 2 weken een T-shirt ontvangen met bedrukking op 50% van het voorbeeld. Na klacht wordt verwezen naar kleine letters. Daar staat dat inderdaad: het voorbeeld dat je aanmaakt, is dus geen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nog nooit teleurgesteld
Al vaker hier besteld, goede kwaliteit, snel geleverd en ze denken mee! Shery bedankt voor je hulp!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Zeer mooi ontwerp gemaakt maar…
Zeer mooi ontwerp gemaakt maar afbeelding was niet zo duidelijk Jermain van Tshirtdeal heeft me al vaker geholpen met andere ontwerpen maar deze voor Linda’s Rioolservice heeft hij echt zijn best gedaan de afbeelding duidelijk te maken zodat hij op Tshirt mooi tot zijn recht komt Echt fijn zoon mensen die hart voor de zaak hebben hier durf je echt met vertrouwen een bestelling te plaatsen Een zeer tevreden klant

Superblij met mijn jas
Superblij met mijn jas! Erg mooi geworden! Jammer dat ik geen foto kan plaatsen van mijn "Almere City" jas

Top service & goede kwaliteit
We bestellen hier altijd onze DTF transfers en bedrukte accessoires. Altijd goede service, snelle levering en goede kwaliteit.
Zojuist bij spoedlevering & hulp nodig ook nog eens fijn telefonisch geholpen door Sheri van Klantenservice.
Bedankt!

Uitstekende service en levertijd
Ik ben heel fijn geholpen door Tshirtdeal en met name door Shery. Ik had mijn besteld T-shirt urgent nodig voor een reis en ze hebben me enorm geholpen om ervoor te zorgen dat ik het optijd binnen krijg. Bedankt!

Geweldige service, perfecte print
Geweldige service! Ik was wat bezorgd over de levertijd, maar via de whatsapp kreeg ik al snel een medewerker aan de lijn, en die heeft er persoonlijk voor gezorgd, dat de bestelling ruim op tijd bij de bezorgdienst kwam!
En de prints zelf zien er perfect uit! Mooie, heldere kleuren! En goede kwaliteit van de hoodie en shirt!
Dikke aanrader!

Kundenservice nicht erreichbar...
Leider reagiert der Kundenservice nicht auf die E-Mail, die Telefonnummer auf der Hompage ist nicht vergeben, den besagten Live-Chat gibt es nicht und die support E-Mail-Adresse kommt als unzustellbar zurück.....
und das alles mit wenig Zeit im Hintergrund weil man die Ware in ein paar Tagen braucht....
Leider nicht weiter zu empfehlen....

Besvarelse fra Tshirtdeal
Altijd tevreden met de service
Altijd tevreden met de service. Top communicatie, goede kwaliteit en prijzen!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Medewerker Shery heeft mij telefonisch…
Medewerker Shery heeft mij telefonisch geholpen, ik kon op die zelfde dag mijn stickers ophalen.
Dankje wel

Hele slechte service!
Hele slechte service!! Ik had 17 shirts gekocht voor ons team. Kreeg ik een mailtje 2 dagen later dat de kleur niet op voorraad was, nou kan gebeuren (wel raar dat ik 17 shirts alsnog kon bestellen en betalen) ik heb gelijk gebeld dat ik het geld terug wou, dit kon maar ze boden me nog 2 andere kleuren aan. Uiteindelijk is dit het niet geworden, dus geld terug, maar ik zou maar 50% krijgen aangezien ik niet binnen 48 uur had. Nooit is dit tegen mij gezegd en het stond ook nergens. Na 2,5 weken heb ik eindelijk m’n geld terug.

Beste medewerkers,
Ik had een verzoek aan jullie om een product te leveren, die bij een afscheid zou worden meegegeven. Eigenlijk was het tijdbestek voor het maken te kort.
In overleg met jullie is het toch gelukt! Op tijd geleverd.
De verrassing was groot.
Jullie zijn toppers!!! Met hart voor de medemens en voor jullie zaak.
Vriendelijke groet,
Ria Visscher.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Service is altijd snel en behulpzaam…
Service is altijd snel en behulpzaam bij Tshirtdeal.
en leuke is ze zijn ook altijd vrolijk.

Top service!
Vanwege een vervelende privéomstandigheid heb ik supersnel een bedrukt shirt nodig. Normaal gesproken is de levertijd 4-6 werkdagen, maar na een telefoontje met een zeer vriendelijke, meedenkende medewerker, kon het met spoed gedrukt en geleverd worden. Ik ben zo blij! Wat een fijne service!

Top service
Er was een klein foutje in een gedrukte bestelling. Hierover had ik contact op gezocht en kwamen ze met een passende oplossing ook hebben ze geholpen met een aangepaste bestelling te plaatsen.
Vriendelijke en snelle reactie, super fijn contact ik blijf hier bestellen.

Besvarelse fra Tshirtdeal
De medewerker aan de telefoon
De medewerker aan de telefoon, Sheryvano Sewambar, heeft ons enorm geholpen. Dankzij hem komen onze T-shirts nu op tijd aan voor de vakantie. Geweldige service! We zijn erg tevreden!

Goede klantenservice
De klantenservice reageert snel en ze denken met je mee!

Top service!!
Ik heb hier laatst 1 shirt besteld voor een goedkopere prijs dan bij andere bedrijven kon. Ik had deze order snel nodig dus heb ze een berichtje gestuurd en had heel snel antwoord, ze waren zeer behulpzaam en we hebben samen een goede oplossing gevonden. De service is hier echt top! Ik ben erg fan van dit bedrijf en raad het zeker aan!

T-shirtjes besteld met bedrijfsnaam
T-shirtjes besteld met bedrijfsnaam, verzending naar Spanje. Op een of andere manier klopte het huisnummer niet en was het pakket retour gegaan naar Tshirtdeal. Nummer aangepast en na betaling is het pakket opnieuw gestuurd. Ik zag dat er weer een fout in het huisnummer zat en gelukkig optijd het pakket naar een pakketpoint laten sturen. Dag later kon ik het ophalen. Blij met de shirts en nu weet men wie ik ben zonder iets te vragen

Besvarelse fra Tshirtdeal
Jermain is een topper in klantcontact…
Jermain is een topper in klantcontact en komt zijn woord na.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Eenvoudig om zelf een shirt te maken
Eenvoudig om zelf een shirt te maken, in dit geval shirts voor een kinder voetbal toernooi. Enige is dat je rekening moet houden met feestdagen maar dat is ook wel logisch. Doordat we wat laat waren met bestellen en 5 mei werd het spannend. Na contact te hebben gehad hebben ze ons super geholpen en kwamen de shirts net op tijd binnen.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Læs mere om andre typer anmeldelser.