Tshirtdeal Anmeldelser

1.690
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag ben ik ontzettend goed geholpen. Ik had mijn bestelling zelf niet op tijd geplaatst, maar nadat ik de situatie telefonisch had uitgelegd, kwam Shery direct met een passende oplossing. Mijn b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

15 voetbalshirts met logo en sponsor besteld op een maandagavond voor een toernooi. Ik dacht dat het toernooi pas over 2 weken zou zijn, bleek dit al a.s zaterdag te zijn. Tshirt deal gebeld... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestel al zo’n 7 jaar t-shirts en hoodies voor de hockeyteams van mijn kinderen. De kwaliteit is fantastisch. Maar de hulp van de medewerkers van t-shirtdeal is helemaal goed! Dit keer weer zeer vr... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.690)

251 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed contact en flexibele service

Tijdens het vrijgezellenfeest van mijn vriendin konden gepersonaliseerde shirts niet ontbreken. Eerder had ik al positieve ervaringen met T-shirtdeal en wederom ook weer erg tevreden. Wegens wat vragen heb ik contact gezocht met de klantenservice, waarna Shery mij superfijn geholpen heeft. Makkelijk contact en flexibele service maken dat ik T-shirtdeal zeker kan aanraden. :)

29. juni 2026

Goedemiddag Esmee.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te horen dat de gepersonaliseerde shirts een mooie toevoeging waren aan het vrijgezellenfeest van uw vriendin. Fijn dat u opnieuw voor Tshirtdeal heeft gekozen en dat uw ervaring wederom positief is geweest.

We geven uw complimenten uiteraard graag door aan Shery. Goed om te lezen dat hij u prettig heeft geholpen en dat u onze persoonlijke en flexibele service waardeert.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen bij een volgende gelegenheid!

Super geholpen door Shery,

Super geholpen door Shery,
Na een telefoontje heeft die toch weer voorelkaar gekregen om mijn bestelling er tussendoor te maken.

Super bedankt en tot de volgende.

29. juni 2026

Goedemiddag Pieterke.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat Shery u zo goed heeft kunnen helpen en ervoor heeft gezorgd dat uw bestelling alsnog op tijd geregeld kon worden. We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten en waar mogelijk net dat extra stapje te zetten.

We geven uw complimenten uiteraard graag door aan Shery. Bedankt voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit om u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn!

Geweldig

Heb geen problemen met jullie producten.

T-shirts zijn geweldig gemaakt en goede kwaliteit.

Word altijd netjes geleverd en levertijden zijn goed.

Al maak ik me daar nooit druk om want werk is werk.

En ben oud genoeg dat te respecteren.

Geweldig werk.

Dank u

23. juni 2026

Goedemiddag Mau.

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten, de kwaliteit van onze T-shirts en onze service. We waarderen het enorm dat u onze inzet en manier van werken zo positief ervaart.

Uw vertrouwen en waardering betekenen veel voor ons. Wij blijven ons iedere dag inzetten om onze klanten te voorzien van goede kwaliteit en een betrouwbare service.

Bedankt voor uw mooie woorden en we hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Support reageert niet of zeer traag op…

Support reageert niet of zeer traag op moment dat er een drukfout is opgetreden. Wacht nu al 1 maand na retour sturen van foute bedrukking. Het retourproces is zeer slecht ingeregeld. V

25. juni 2026

Goedemiddag.

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Het spijt ons om te lezen dat u het gevoel heeft dat uw melding niet goed is opgepakt. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden. Wij streven ernaar om problemen rondom bestellingen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Op basis van deze review kunnen wij helaas geen bijpassende bestelling terugvinden, waardoor wij de situatie niet kunnen onderzoeken. Zou u ons uw ordernummer willen doorgeven? Dan pak ik dit graag persoonlijk op en kijk ik direct na wat er is gebeurd met uw retour en de verdere afhandeling, dit mag naar Jermain@tshirtdeal.nl

Wij horen graag van u, zodat we dit alsnog netjes kunnen oplossen.

Jermain Sewambar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

met deze tekst word ik niet meer nagewezen

Ik heb al een tijdje de ziekte van Parkinson en als ik een slechte dag heb dan lijkt het net of ik dronken ben. Daarom bedacht ik om de volgende tekst op mijn sweatshirts te laten bedrukken om misverstanden te voorkomen: "I am not drunk I only have Parkinsons' disease"
Nu ongeveer een jaar geleden heb ik voor de eerste keer teksten op mijn kleding laten bedrukken. Ik ben gaan googlen en kwam terecht bij Tshirtdeal. Een professioneel bedrijf waar kwaliteit, vakkundigheid, en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Inmiddels heb ik alweer mijn zevende sweat(shirt) door Tshirtdeal laten bedrukken en het zal zeker niet de laatste zijn. Heb je advies nodig of wil je gewoon iets vragen neem dan gerust contact met ze op. Ik ben door Shery van de klantenservice uitstekend en vriendelijk geholpen ! (Ik ben lid van een Nederlandse organisatie voor patiënten met de ziekte van Parkinson).

1. maj 2026

Goedemiddag Henri.

Hartelijk dank voor het delen van uw bijzondere verhaal en voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat onze kleding u helpt om op een duidelijke en persoonlijke manier uitleg te geven over uw situatie en daarmee misverstanden te voorkomen. Het betekent veel voor ons om te weten dat wij hier een kleine bijdrage aan mogen leveren.

We waarderen het enorm dat u inmiddels al meerdere keren voor Tshirtdeal heeft gekozen en dat u onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service zo positief ervaart. Uw complimenten voor Shery geven wij uiteraard graag aan hem door.

Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring. Wij wensen u veel kracht en het allerbeste toe. Uiteraard staan wij ook in de toekomst graag weer voor u klaar

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

4.3/5

4.3/5

Goeie Kwaliteit, alleen duurde het bijna 2 weken om te komen.

23. juni 2026

Goedemiddag Quinten.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We vinden het belangrijk om een mooi eindresultaat te leveren en waarderen uw positieve feedback hierover.

Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen dat een langere levertijd vervelend kan zijn en nemen uw feedback hierover zeker mee. We blijven ons inzetten om bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor het afscheidscadeau van onze…

Voor het afscheidscadeau van onze stagair een trui willen laten bedrukken, maar beetje tijdsnood. Met de Hulp de van Shery gaat alles goedkomen! Topservice!

22. juni 2026

Goedemiddag Den.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat we u op tijd hebben kunnen helpen met het afscheidscadeau. We begrijpen dat zulke momenten extra bijzonder zijn en denken daarom graag mee wanneer er wat meer haast bij komt kijken.

We geven uw complimenten uiteraard graag door aan Shery. Goed om te horen dat hij u zo prettig heeft geholpen!

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de bestelling was op tijd

Ik had een bestelling gedaan voor de verjaardag van mijn kleinkinderen. Een 2-ling. V
Bij t-shirtdeal was de bestelling op tijd binnen gekomen, maar een postorderbedrijf was dermate traag met de aflevering, dat het verjaardagscadeau voor hen niet op tijd zou aankomen. Bij navraag werd mij verzekerd dat ze er alles aan zouden doen om de bestelling op tijd af te leveren. En dit is gebeurd. Zij waren super blij met hun prachtige hoody's.

14. maj 2026

Goedemiddag Ike.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de hoodies op tijd bij u zijn aangekomen en dat uw kleinkinderen blij waren met hun verjaardagscadeau. We begrijpen hoe belangrijk het is dat een bestelling voor zo’n speciaal moment op tijd wordt geleverd.

Hoewel de vertraging bij de bezorging buiten onze controle lag, doen wij altijd ons best om mee te denken en samen met de klant naar een passende oplossing te zoeken. We zijn dan ook blij dat we ervoor hebben kunnen zorgen dat de hoodies toch op tijd in handen waren.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met de mooie hoodies!

Super leuk geholpen door Shery

Super leuk geholpen door Shery, hij dacht in oplossingen ipv problemen!
Kortom een aanrader volgende x zal ik zeker hier weer bestellen!
nogmaals bedankt team T shirt deal

Groet Marco

Goedemiddag Marco.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review, Marco!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp van Shery. We geven uw complimenten graag aan hem door. Meedenken in oplossingen en onze klanten zo goed mogelijk helpen vinden wij erg belangrijk.

Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden. We kijken ernaar uit om u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn!

Topkwaliteit en snelle service

Duidelijke communicatie, snelle levering en een vlotte opvolging van onze bestelling. En het belangrijkste: de kwaliteit van de geborduurde pet is top

Goedemiddag Ken.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en de kwaliteit van de geborduurde pet. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en een soepel bestelproces te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw complimenten. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen met een nieuwe bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke shirts besteld voor het WK.

Leuke shirts besteld voor het WK.
De levertijd was even wat langer dan verwacht, maar dat is prima opgelost.
Goeie kwaliteit shirt.
Wij zijn er blij mee 🧡

Goedemiddag Mariska.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de shirts en de kwaliteit ervan. We waarderen het dat u aangeeft dat de langere levertijd uiteindelijk goed is opgelost.

Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en eventuele situaties netjes op te lossen. Super leuk dat de shirts naar wens zijn en dat jullie er blij mee zijn

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn besturingssysteem om bijvoorbeeld een tshirt te personaliseren. Mooi resultaat en snel verzonden. Top service!

18. juni 2026

Goedemiddag Farisha.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze personalisatietool als gebruiksvriendelijk heeft ervaren en tevreden bent met het eindresultaat. We vinden het belangrijk dat het ontwerpen van een eigen shirt eenvoudig en prettig verloopt.

Bedankt voor uw complimenten over de kwaliteit en snelle verzending. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen met een nieuwe bestelling!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Had het bedrukte shirtje eerder nodig dan geleverd zou worden. Werd goed meegedacht en shirtje kon eerder worden bezorgd! Top.

18. juni 2026

Goedemiddag Liset.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat het shirt op tijd geleverd kon worden. We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten, zeker wanneer er sprake is van een deadline.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastische service van Shery…

Wat een fantastische service van Shery , deze man verstaat echt zijn vak!
ik ga zeker vaker bestellen door de service van Shery!

17. juni 2026

Goedemiddag.

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van Shery. We geven uw complimenten uiteraard graag aan hem door. Het is precies waar wij voor staan: persoonlijk contact, goed meedenken en onze klanten zo goed mogelijk helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service en mooie kwaliteit

Heel fijn geholpen door de vriendelijke klantenservice, super bedankt! De DTF transfers waren ook erg mooi!

11. juni 2026

goedemiddag.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de kwaliteit van de DTF-transfers. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen en zijn blij dat u onze service als prettig heeft ervaren.

Bedankt voor uw complimenten en we hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurgesteld in kwaliteit

Ik heb hier een T-shirt besteld van ongeveer €30 en ben erg teleurgesteld over de kwaliteit.

De levering duurde langer dan verwacht. Tijdens het proces ontving ik meerdere berichten over vertragingen en wijzigingen, waardoor de bestelling veel later aankwam dan ik had gehoopt.

Het grootste probleem is de kwaliteit van het shirt. Het materiaal is zo dun dat het sterk doorschijnt. Zelfs een witte bh is duidelijk zichtbaar door het shirt heen. Op de productpagina staat wel dat het shirt 150 g/m² is, maar nergens wordt vermeld dat het shirt zo doorschijnend kan zijn.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en foto’s meegestuurd. Ondanks mijn uitleg en bewijs kreeg ik geen compensatie, vervanging of andere oplossing aangeboden. De reactie was dat dit volgens hen binnen de eigenschappen van het product valt.

Mijn ervaring is daarom dat de productinformatie onvoldoende duidelijk was over de mate van doorschijnendheid en dat de klantenservice niet bereid was mee te denken over een oplossing.

Op basis van mijn ervaring zou ik hier niet opnieuw bestellen.

15. juni 2026

Goedemiddag Sophie.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent over het shirt en de afhandeling hiervan. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en denken altijd graag mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Wat betreft de doorschijnendheid van een wit shirt: dit kan inderdaad voorkomen en heeft niet alleen te maken met het grammage van het shirt, maar ook met de kleur wit zelf. Witte stoffen laten van nature meer licht door dan donkere kleuren, waardoor dit effect bij bepaalde shirts en omstandigheden zichtbaar kan zijn.

Daarnaast kunnen wij op basis van alleen de naam in deze review helaas geen bijpassend ordernummer terugvinden. Hierdoor kunnen wij niet controleren om welke bestelling het gaat, of de bestelling binnen de aangegeven levertijd is geleverd en welke communicatie hierover heeft plaatsgevonden.

Wij kijken graag nogmaals met u mee. Zou u daarom contact met ons willen opnemen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw bestelling erbij pakken en de situatie persoonlijk beoordelen dit mag via Support@tshirtdeal.nl Wij vinden het belangrijk om onze klanten netjes te woord te staan en waar mogelijk tot een goede oplossing te komen.

We zien uw bericht graag tegemoet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had voor mijn volleybal toernooi 6…

Ik had voor mijn volleybal toernooi 6 shirtjes nodig met leuke bedrukking. De site heel makkelijk en duidelijk, maar het belangrijkst ik was bijna te laat met bestellen toen belde ik naar ze kwam er aan hele aardige man een de lijn die mij hielp om het toch nog op tijd binnen te krijgen. Helemaal top!!

15. juni 2026

Goedemiddag Taeke.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat de shirts voor uw volleybaltoernooi op tijd zijn aangekomen. Fijn dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en dat we u, ondanks de korte termijn, toch hebben kunnen helpen.

We doen altijd ons uiterste best om mee te denken met onze klanten en zijn blij dat dit in uw geval is gelukt. Veel plezier met de shirts en we hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

- Team Tshirtdeal.

Uitstekende service en topkwaliteit

Ik heb inmiddels twee keer besteld bij TShirtDeal en ben erg tevreden. Het contact verloopt prettig, er wordt goed meegedacht en de service is uitstekend. Daarnaast hebben ze een goed en uitgebreid assortiment en is de kwaliteit van de producten top. Ook voor een kleine bestelling kun je hier prima terecht.

19. maj 2026

Goedemiddag Arthur.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat geweldig om te horen dat u inmiddels al twee keer voor Tshirtdeal heeft gekozen en zo tevreden bent over onze service. Fijn dat u onze persoonlijke benadering, het meedenken en de kwaliteit van onze producten waardeert.

We vinden het belangrijk dat zowel grote als kleine bestellingen dezelfde aandacht en service krijgen. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring.

We hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

- Team Tshirtdeal.

Enorm fijn geholpen door Jermain

Enorm fijn geholpen door Jermain. We konden iets van 10 t-shirts bestellen, en omdat wij langer de tijd nodig hadden konden wij de bestelling open laten staan tot wij verder konden. Echt een aanrader; gemakkelijk, veel opties, en een goede prijs.

23. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.