Toptijd Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top ervaring bij Toptijd

Ik was al een tijdje opzoek naar een Rolex GMT Batgirl. Uiteindelijk 1 gekocht bij Toptijd, en het was een top ervaring.

Merill van Toptijd benaderd, en heeft een prachtig exemplaar voor mij gevonden. Afspraak gemaakt en bij aankomst bij Toptijd heel fijn ontvangen door Merill.

De presentatie van de Rolex bij binnenkomst was super, en hij verteld er over met veel passie.

Mooie deal gesloten! Merill, je hebt er een vaste klant bij!

4. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je prachtige review. Het was geweldig om je te kunnen helpen bij de aanschaf van dit mooie horloge. We hebben mooie verhalen uitgewisseld en ik wens je veel succes met je onderneming. Hopelijk zien we elkaar weer in de toekomst. Uiteraard wens ik je veel draagplezier toe!

Merrill - Toptijd

Prachtige Rolex

Top geholpen door Merrill, prachtige Rolex gehaald en voor een eerlijke prijs mijn ‘oude’ Rolex in kunnen ruilen.

Ik hoop mijn volgende Rolex hier weer aan te kunnen schaffen!

1. september 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Fijne zaken gedaan en je bent in de toekomst uiteraard weer van harte welkom. Goede zaken gewenst. Merrill - Toptijd

Top ervaring!

We hebben afgelopen zondag en maandag 2 aankopen gedaan bij Merrill die verstand van zaken heeft en mij een heel vertrouwd gevoel gaf, dankbaar dat ik bij Toptijd terecht ben gekomen want het was een hele fijne relaxte ervaring, ik kreeg gelijk wat te drinken aangeboden en Merrill neemt de tijd voor je heel fijn, en ik heb weer wat geleerd en voelde mij zeer welkom bedankt Merril 👍🏼

22. september 2024

Besvarelse fra Toptijd

Het komt niet vaak voor dat ik een koppel van nieuwe horloges mag voorzien. Ik had het geluk dit te mogen doen voor dit prachtige gezin. Zowel hem als haar heb ik gelukkig mogen maken met een mooi horloge. Ik wens jullie veel draagplezier en mooie jaren samen als gezin. Dank voor het vertrouwen. Groeten, Merrill - Toptijd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super vriendelijk geholpen door Merril…

Super vriendelijk geholpen door Merril waar je duidelijk aan merkt dat hij een horloge liefhebber is. Super blij met mijn aankoop voor de beste prijs, dankjewel nogmaals Merrill.

30. august 2024

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je mooie review. Hier ben ik uiteraard ontzettend blij mee. Heel veel draagplezier gewenst met je mooie uurwerk en ik hoop je in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Groeten, Merrill - Toptijd

Je recommande fortement

Je recommande fortement, j’ai été très bien accueilli.
L’ensemble des détails concernant la montre m’ont été expliqué et la communication avant et après l’achat a également été parfaite.

24. august 2024

Besvarelse fra Toptijd

Thank you very much for your visit and lovely review. It was a privilege to assist you, and I wish you all the best and much enjoyment wearing your purchase. We look forward to serving you again in the future. Regards Toptijd

Toptijd, top ervaring!

Vandaag bij Merrill mijn eerste Rolex mogen kopen, en kon mijzelf geen betere ervaring toewensen. Ontzettend gezellig gesprek over uiteenlopende interesses en ondanks mijn voorbereide kennis enkele dingen bij mogen leren.
Niets anders dan lof!

23. august 2024

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je aanschaf en mooie review. Ik vond het erg fijn jullie te ontvangen en te bedienen. Heel veel draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens. Groeten, Merrill - Toptijd

Ga het kort en krachtig houden

Ga het kort en krachtig houden
Heb al een paar jaar veel horloges gehad en verkocht maar bij deze man (Merrill) echt waar top service, eerlijke mens en niet iemand die jou een bod geeft en achteraf gaat zakken, recht door zee! In de toekomst doe ik terug zaken met hem ! Bedankt jongen en enjoy your holiday

5. august 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor uw komst en mooie review. Fijn dat u onze service heeft gewaardeerd. Graag ben ik u in de toekomst weer van dienst. Vriendelijke groet, Merrill - Toptijd

Top service bij Toptijd

Gisteren bij Toptijd geweest voor een datejust, wat een aardige meneer goeie service, alle uitleg gehad over het horloge, rustig en geduldig.
Toptijd gehad!
Succes met je onderneming Merrill

22. juli 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Wij zijn dankbaar om je aan je eerste Rolex te helpen. Heel veel draagplezier gewenst en ik hoop je in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten Merrill -Toptijd

Ik ben speciaal van België naar TopTijd

Ik ben speciaal van België naar TopTijd gekomen voor mijn nieuw horloge! Ben zeer vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen. Alles verliep vlot en aangenaam! Ik kom zeker nog terug moest ik iets nieuws willen. Bedankt. MDS

9. juli 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en voor het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat u speciaal van België naar ons bent gekomen en dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor uw volgende aankoop. Mvg, Toptijd

excellent communication

excellent communication, product as described and speedy delivery

24. juni 2024

Besvarelse fra Toptijd

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you had a great experience with our communication, product, and delivery. Enjoy your new purchase!

Zeer aangenaam zaken doen

Vandaag een nieuwe Rolex Datejust 41 aangeschaft bij Toptijd. Keurig netjes geholpen, overal goed de tijd voor genomen door Merrill. Heel prettig zaken doen met dit bedrijf. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een mooi horloge te kopen.

20. juni 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe horloge. Bij Toptijd streven we ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, en het is geweldig om te weten dat u dit zo hebt ervaren.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Geniet van uw prachtige horloge!

Aanschaf Rolex Datejust

Mooie en duidelijke website. Na telefonisch contact vlot een afspraak kunnen maken die ons beiden uitkwam.
Ter plaaste zeer gastvrij ontvangen, goede en leuke uitleg over het horloge en horloges in het algemeen. Heeft zelfs meteen het horloge van mijn vrouw wat ingekort.
Zeker een aanrader.

14. juni 2024

Besvarelse fra Toptijd

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u onze website mooi en duidelijk vindt. Het is fijn om te weten dat het maken van een afspraak soepel verliep en dat de ontvangst en uitleg naar wens waren. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De aankoop ging zeer vlot en…

De aankoop ging zeer vlot en professioneel. Het horloge was precies zoals afgebeeld met bijhorende full set. Het was een zeer aangename ervaring.

9. juni 2024

Besvarelse fra Toptijd

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig dat het horloge aan uw verwachtingen voldoet en dat u een aangename ervaring heeft gehad. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Groeten Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar, snel en netjes.

Betrouwbaar, snel en netjes. Goede service en alles tot op de puntjes aan mij uitgelegd. Erg tevreden over mijn aankoop!

2. juni 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Heel veel draagplezier gewenst en succes met de onderneming. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben buitengewoon tevreden met mijn…

Ik ben buitengewoon tevreden met mijn recente horlogeaankoop. Het proces van aanschaf verliep vlot en probleemloos. De winkelervaring was aangenaam en deskundig. Mijn nieuwe datejust rolex horloge overtreft mijn verwachtingen, met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Kortom, een geweldige aankoopervaring en een horloge waar ik nu elke dag van geniet.

4. maj 2024

Besvarelse fra Toptijd

Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je recente horlogeaankoop. Het blijft geweldig klanten te begeleiden in het aanschafproces. Het horloge staat je perfect en ik wens je veel draagplezier toe. Groeten en nogmaals dank voor je komst. Merrill - Toptijd

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, veel kennis van zaken een perfecte klantervaring

21. april 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Heel veel draagplezier gewenst. Groeten Toptijd

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Fijne service en heeft verstand van zaken.

5. april 2024

Besvarelse fra Toptijd

Beste Ralph, Hartelijk dank voor je aankoop en vertrouwen in ons. Heel veel draagplezier gewenst. Merrill - Toptijd

Excellent product

Excellent product, I really enjoy it

4. april 2024

Besvarelse fra Toptijd

Great to receive a 5-star rating for our service! Thank you for your purchase and we look forward to help you again in the future. Greetings Toptijd

Gewoon Top.

Direct goed contact met Merrill. Afspraak snel gemaakt en uiteindelijk m’n eerste Rolex aangeschaft. Super service en uitermate vriendelijk! Nogmaals dank!

28. marts 2024

Besvarelse fra Toptijd

Dank voor je review. Zeer dankbaar jou te helpen aan je eerste Rolex. Heel veel draagplezier gewenst. Groeten, Merrill - Toptijd