Ik heb hier een Rolex Jachtmaster gekocht en ben zeer tevreden Merill neemt de tijd en goede informatie en verstaat het vak zeer professioneel een aanrader als men een mooi klokje wilt kopen .
Virksomheden har svaret
Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere
Virksomheden har svaret
Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.
Kelvinstraat 5K, 2723RJ, Zoetermeer, Holland
Topservice en 100% betrouwbaar
Vandaag een Rolex Batman gekocht bij Toptijd in Zoetermeer en ik ben super tevreden. De eigenaar was vriendelijk, deskundig en nam alle tijd om alles uit te leggen. Het horloge was precies zoals beschreven – compleet met doos, papieren en in topstaat. Je merkt meteen dat je met een echte liefhebber en professional te maken hebt. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een luxe horloge met zekerheid!

Besvarelse fra Toptijd
Duidelijk goede service goede prijs

Besvarelse fra Toptijd
Goede ontvangst, prachtige locatie en de verkoper komt betrouwbaar over. De service was echt top! Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Besvarelse fra Toptijd
Eerlijke en open communicatie zonder de bekende verkoop praatjes. Met goeie prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Toptijd
Dankuwel voor de goede service. Zeer betrouwbaar en erg vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar!😃👍🏻
Aan te raden
Met vriendelijke groeten
Willy, Sandra en Bo

Besvarelse fra Toptijd
Onlangs een aankoop gedaan, de eigenaar Merrill is zeer vriendelijk en vakkundig, neemt de tijd voor je en geen vraag is teveel. Kortom een aanrader en bovendien scherpe prijzen!

Besvarelse fra Toptijd
Onlangs mijn eerste rolex aangeschaft,maar dankzij Merrill een geweldige ervaring!
Hij is zeer klantvriendelijk en vertelt alles met veel passie over de horloges.
Nogmaals hartelijk dank,zeer blij mee!

Besvarelse fra Toptijd
VANDAAG Rolex Datejust 36 mm gekocht bij Merrill Breinburg Toptijd.
Snelle reactie, een afspraak op zeer korte termijn kunnen maken, erg goede ontvangst, heerlijke koffie, en uitgebreide uitleg over Rolex en de desbetreffende horloge. Kortom, een zeer goede professionele service en ervaring. TOP!! Toptijd.

Besvarelse fra Toptijd
Een persoon die houdt van zijn werk en van het blij maken van anderen.
Super service en wij werden erg gezellig welkom geheten!
Thnx voor alles:)!

Besvarelse fra Toptijd
I wanted to take a moment to express my appreciation for the outstanding service I received from Merrill. His professionalism and helpfulness made my experience truly enjoyable. It was a pleasure doing business with him.

Besvarelse fra Toptijd
Merrill is een zeer bekwame, vriendelijke, betrouwbare horlogekenner. Ik kom graag terug! Aanrader voor Rolex horloges in absolute top of nieuwstaat tegen scherpe prijzen.

Besvarelse fra Toptijd
I had an amazing experience with Merrill as he walked me through my first Rolex purchasing process in a very professional manner. He was kind enough to see me on a Sunday to accommodate my schedule. His legitimate enthusiasm for watches came across immediately and we shared great conversation about the road to getting my first Rolex and explained in great detail what makes my Rolex so special and the mechanisms of it. He really put me at ease and kept me excited for the purchase. I'm excited to see the new shop when it's up and running and will be sure to pay a visit. Safe to say my next Rolex purchase I make I'll be running it by Merrill.

Besvarelse fra Toptijd
Merrill heeft mij afgelopen zaterdag fantastisch geholpen aan een nieuwe Rolex Datejust! Hartelijk dank voor de service!

Besvarelse fra Toptijd
Ik heb mijn eerste Rolex bij Toptijd gehaald. Een betere eerste ervaring kon ik niet hebben. Je merkt dat er passie in de lucht hangt. Voor iedereen aan te raden.

Besvarelse fra Toptijd
Dit is precies wat je wil bij de aanschaf van een horloge. Goede en vertrouwde service, een goed gesprek en lekkere bak koffie. Klant staat op nummer 1! Al meerdere horloges gekocht bij Toptijd en dit maal langs geweest voor het laten aanpassen van de band.
Mijn volgende horloge koop ik weer bij Toptijd!

Besvarelse fra Toptijd
Ik was al een tijdje opzoek naar een Rolex GMT Batgirl. Uiteindelijk 1 gekocht bij Toptijd, en het was een top ervaring.
Merill van Toptijd benaderd, en heeft een prachtig exemplaar voor mij gevonden. Afspraak gemaakt en bij aankomst bij Toptijd heel fijn ontvangen door Merill.
De presentatie van de Rolex bij binnenkomst was super, en hij verteld er over met veel passie.
Mooie deal gesloten! Merill, je hebt er een vaste klant bij!

Besvarelse fra Toptijd
Top geholpen door Merrill, prachtige Rolex gehaald en voor een eerlijke prijs mijn ‘oude’ Rolex in kunnen ruilen.
Ik hoop mijn volgende Rolex hier weer aan te kunnen schaffen!

Besvarelse fra Toptijd
Læs mere om andre typer anmeldelser.