Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb hier een Rolex Jachtmaster gekocht en ben zeer tevreden Merill neemt de tijd en goede informatie en verstaat het vak zeer professioneel een aanrader als men een mooi klokje wilt kopen .

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Topservice en 100% betrouwbaar

Topservice en 100% betrouwbaar
Vandaag een Rolex Batman gekocht bij Toptijd in Zoetermeer en ik ben super tevreden. De eigenaar was vriendelijk, deskundig en nam alle tijd om alles uit te leggen. Het horloge was precies zoals beschreven – compleet met doos, papieren en in topstaat. Je merkt meteen dat je met een echte liefhebber en professional te maken hebt. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een luxe horloge met zekerheid!

3. maj 2025

Besvarelse fra Toptijd

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen! Het was een plezier om je te mogen helpen bij de aanschaf van je Rolex Batman. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent – daar doen we het voor. Geniet van je nieuwe aanwinst, en je bent altijd welkom bij Toptijd! Groeten, Merrill

Duidelijk goede service goede prijs

Duidelijk goede service goede prijs

27. april 2025

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank je komst en mooie review. Veel draagplezier gewenst en ik help je uiteraard graag weer in de toekomst. Vriendelijke groeten, Merrill Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige aankoop en uitstekende service!

Goede ontvangst, prachtige locatie en de verkoper komt betrouwbaar over. De service was echt top! Ik ben heel blij met mijn aankoop.

24. marts 2025

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je mooie review. Het was fijn jullie te mogen ontvangen en wellicht kan ik je binnenkort weer van dienst zijn. Veel draagplezier. Groeten Toptijd

top service vriendelijke persoon

20. februar 2025

Besvarelse fra Toptijd

Weer een klant uit België blij mogen maken. Dank je wel voor je komst en het vertrouwen in Toptijd.
Wij zijn blij met onze Belgische klanten!
Groeten Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerlijke en open communicatie zonder de…

Eerlijke en open communicatie zonder de bekende verkoop praatjes. Met goeie prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

18. februar 2025

Besvarelse fra Toptijd

Beste Raymond, hartelijk dank voor uw komst. Fijn om u te ontmoeten en uiteraard dankbaar voor uw aankoop. Heel veel draagplezier gewenst en ik hoop u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten, Merrill - Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankuwel voor de goede service

Dankuwel voor de goede service. Zeer betrouwbaar en erg vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar!😃👍🏻
Aan te raden
Met vriendelijke groeten
Willy, Sandra en Bo

14. februar 2025

Besvarelse fra Toptijd

Heel gezellig om jullie te ontmoeten. Fijne deal gedaan en ik hoop van harte jullie in de toekomst weer te helpen. Heel veel draagplezier gewenst. Merrill - Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedrijf met zeer veel kennis en vriendelijk

Onlangs een aankoop gedaan, de eigenaar Merrill is zeer vriendelijk en vakkundig, neemt de tijd voor je en geen vraag is teveel. Kortom een aanrader en bovendien scherpe prijzen!

24. januar 2025

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je mooie review. Ik ben dankbaar dat ik je van dienst mocht zijn en hoop in de toekomst weer iets voor je te kunnen betekenen. Heel veel draagplezier gewenst!

AAA+

AAA+
quick response, all perfect as agreed !

19. januar 2025

Besvarelse fra Toptijd

Thank you for your kind review. Hope to serve you again in the future. Kind Regards Toptijd

Rolex GMT- Master 2 126713GRNR New Fullset

Onlangs mijn eerste rolex aangeschaft,maar dankzij Merrill een geweldige ervaring!

Hij is zeer klantvriendelijk en vertelt alles met veel passie over de horloges.

Nogmaals hartelijk dank,zeer blij mee!

27. december 2024

Besvarelse fra Toptijd

Beste Stef, hartelijk dank voor je komst en review. Heel fijn om zulke vriendelijke klanten te ontvangen en te bedienen. Heel veel draagplezier gewenst. Merrill - Toptijd

TOP!! Toptijd.....

VANDAAG Rolex Datejust 36 mm gekocht bij Merrill Breinburg Toptijd.

Snelle reactie, een afspraak op zeer korte termijn kunnen maken, erg goede ontvangst, heerlijke koffie, en uitgebreide uitleg over Rolex en de desbetreffende horloge. Kortom, een zeer goede professionele service en ervaring. TOP!! Toptijd.

22. december 2024

Besvarelse fra Toptijd

Beste Frank, Heel hartelijk dank voor je komst en mooie review. Zeer dankbaar je aan je eerste Rolex te mogen helpen. Uiteraard veel draagplezier en gewenst.
Groeten Merrill - Toptijd B.V.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een persoon die houdt van zijn werk en…

Een persoon die houdt van zijn werk en van het blij maken van anderen.

Super service en wij werden erg gezellig welkom geheten!

Thnx voor alles:)!

17. december 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor jullie komst en mooie review. Daar doen wij het voor. Jullie vrolijke energie werkt aanstekelijk. Ik zie er naar uit jullie in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten, Merrill Breinburg - Toptijd B.V.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I wanted to take a moment to express my…

I wanted to take a moment to express my appreciation for the outstanding service I received from Merrill. His professionalism and helpfulness made my experience truly enjoyable. It was a pleasure doing business with him.

10. december 2024

Besvarelse fra Toptijd

Thank you so much for your kind words and feedback. We're glad to hear that you are satisfied. Your satisfaction is our top priority. We truly appreciate your business and look forward to assisting you again in the future. Regards Merrill - Toptijd B.V.

Toptijd is top!

Merrill is een zeer bekwame, vriendelijke, betrouwbare horlogekenner. Ik kom graag terug! Aanrader voor Rolex horloges in absolute top of nieuwstaat tegen scherpe prijzen.

1. november 2024

Beste Albert,

Ontzettend bedankt voor je komst en mooie review. Het was erg aangenaam je te ontmoeten en onze liefde voor horloges te delen. Heel veel draagplezier gewenst, en ik hoop je snel weer te zien als de nieuwe vestiging gereed is.

Groeten,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I had an amazing experience with Merrill purchasing my first GMT Master 2 Batman

I had an amazing experience with Merrill as he walked me through my first Rolex purchasing process in a very professional manner. He was kind enough to see me on a Sunday to accommodate my schedule. His legitimate enthusiasm for watches came across immediately and we shared great conversation about the road to getting my first Rolex and explained in great detail what makes my Rolex so special and the mechanisms of it. He really put me at ease and kept me excited for the purchase. I'm excited to see the new shop when it's up and running and will be sure to pay a visit. Safe to say my next Rolex purchase I make I'll be running it by Merrill.

27. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Thank you for your kind words. It was truly a blessing to meet you and help you with choosing your first Rolex watch. I hope this piece will not only mark time but also serve as a symbol of your hard work and achievements.

I’m excited to invite you to visit my upcoming new store, where you’ll find an expanded collection and a refined experience. Your satisfaction and trust mean the world to me, and I look forward to being a part of your watch journey in the future.

Once again, thank you, and I wish you success in all your goals.

Warm regards,

Fantastisch Horloge en Service

Merrill heeft mij afgelopen zaterdag fantastisch geholpen aan een nieuwe Rolex Datejust! Hartelijk dank voor de service!

12. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Beste Hugo, Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Heel graag gedaan en heel veel draagplezier gewenst met je horloge. Groeten, Merrill - Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb mijn een Rolex bij Toptijd…

Ik heb mijn eerste Rolex bij Toptijd gehaald. Een betere eerste ervaring kon ik niet hebben. Je merkt dat er passie in de lucht hangt. Voor iedereen aan te raden.

12. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je komst en mooie review. Het was geweldig om je aan je eerste Rolex te helpen en wens je daarbij uiteraard veel draagplezier. Groeten en hopelijk tot ziens, Merrill - Toptijd

De juiste beleving!

Dit is precies wat je wil bij de aanschaf van een horloge. Goede en vertrouwde service, een goed gesprek en lekkere bak koffie. Klant staat op nummer 1! Al meerdere horloges gekocht bij Toptijd en dit maal langs geweest voor het laten aanpassen van de band.
Mijn volgende horloge koop ik weer bij Toptijd!

11. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hier word ik zo blij van. Nogmaals dank voor je komst en het vertrouwen in Toptijd. Geweldig om je weer te verwelkomen na een tijdje. Heel veel succes gewenst en zodra de nieuwe locatie gereed is, ben je van harte welkom om weer een bakkie te komen drinken. Groeten, Merrill - Toptijd

Top ervaring bij Toptijd

Ik was al een tijdje opzoek naar een Rolex GMT Batgirl. Uiteindelijk 1 gekocht bij Toptijd, en het was een top ervaring.

Merill van Toptijd benaderd, en heeft een prachtig exemplaar voor mij gevonden. Afspraak gemaakt en bij aankomst bij Toptijd heel fijn ontvangen door Merill.

De presentatie van de Rolex bij binnenkomst was super, en hij verteld er over met veel passie.

Mooie deal gesloten! Merill, je hebt er een vaste klant bij!

4. oktober 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je prachtige review. Het was geweldig om je te kunnen helpen bij de aanschaf van dit mooie horloge. We hebben mooie verhalen uitgewisseld en ik wens je veel succes met je onderneming. Hopelijk zien we elkaar weer in de toekomst. Uiteraard wens ik je veel draagplezier toe!

Prachtige Rolex

Top geholpen door Merrill, prachtige Rolex gehaald en voor een eerlijke prijs mijn ‘oude’ Rolex in kunnen ruilen.

Ik hoop mijn volgende Rolex hier weer aan te kunnen schaffen!

1. september 2024

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en mooie review. Fijne zaken gedaan en je bent in de toekomst uiteraard weer van harte welkom. Goede zaken gewenst. Merrill - Toptijd

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.