Hurtig levering og imponerende reklamationsbehandling. Jeg købte en Salomon Bonatti jakke som gik op i syningen. Fik svar samme dag på min reklamation (en fredag) og om mandagen (tirsdag her pga... Se mere
Super nemt, absolut konkurrencedygtige priser og virkelig hurtig levering. Bestilte 2 par sko, 2 t-shirts, et par handsker og en drikkedunk. Det hele passer perfekt, så deres størrelsestabel passer... Se mere
En rigtig god handels oplevelse. Købte er par Nike Vomero16 og en løbetrøje og det var hurtig ekspedering og fin leverings tid fra Tjekkiet. Varen var som forventet, kun løbetrøjen fra Asics var... Se mere
Kan hundrede procent anbefales. Virkede næsten lidt for godt til at være sandt, eftersom stortset alle produkter er en smule billigere end andre steder. Jeg tog chancen, og det var godt! Hurtig le... Se mere
Top4Running is home to all runners. Whether it's the city, the track or the trail, we provide you with perfectly fitting shoes for your run. You will also find a huge collection of stylish functional clothing to make running even more fun. Of course we also offer other equipment, such as backpacks and very popular sports watches. And because we believe quality matters, we only offer the most advanced and high quality equipment from verified global brands. We can guarantee that!
Dukelská třída 1666/106, 614 00, Brno, Tjekkiet
- +49 79 519 549 600
- info@top4running.com
- top4running.com
Forkert vare, men man skal selv betale for returfragt
For det første sender de en vare der overhovedet ikke matcher deres produktbilleder. De kræver derefter 45 kr. for at returnere varen (rettelse: hvis man skriver til dem, sender de en returlabel gratis).
For det andet er det ikke åbenlyst at pakkerne bliver sendt fra Tjekkiet, hvilket jeg tænker er en stor belastning for klimaet i forhold til hvis det var sendt fra et lokalt lager. Sjovt når de samtidigt skriver at de går meget op i miljøet.

Besvarelse fra Top4running
Dårlig service hæver penge uger før man får varen
Bestilte 4 UnderArmor trøjer 17. Sep. 20 september er pengene blevet hævet fra min konto. Og har stadig ikke fået varen.

5 stjerne her fra...
Super oplevelse at handle hos Top4running. Alt var som det skulle være - og en reklamation på et par sko blev håndteret hurtigt og smertefrit. Kan varmt anbefale at handle her.

Hurtig og god service
Hurtig og god service.
Har nu lagt 2-3 ordre ved Top4running, hver gang har jeg fået mine varer rigtig hurtig.
Sidst bestilte jeg Asics Metaspeed Sky+ på intro dagen - det er de fedeste sko jeg har løbet i til dato og prisen var den bedste jeg fandt på markedet.
Syntes ALTID top4running.dk er konkurrence dygtige og syntes deres kundeservice svare hurtigt og altid har flink tone og hjælpsomme.
Klart 5 stjerner, vil helt sikkert blive ved med at ligge mine ordre her.
/Rasmus

Forkert vare..
Forkert vare..
Bestilte et par sko i størrelse 42,5 og fra jeg bestilte til jeg fik pakke gik der kun 4 dage. Rigtig fint.
Da jeg åbner pakken, siger jeg for sjov, jeg tjekker lige størrelsen. Det var godt jeg gjorde det, da de havde sendt en 40,5, selvom der på følgesedlen også stod 42,5.
Jeg læser så, at man selv skal betale for returnering og der max må gå 24 timer før man henvender sig ved sådan en fejl.
Jeg ville kontakte dem, men der er så kun en e-mail jeg kan skrive til. Skrev fredag da jeg modtog pakken, stadig ingen svar i dag.
Jeg synes det eneste rimelige er, at de sender de nye sko og betaler returneringen, da det er deres fejl.

Bestilte 30 august en pakke
Bestilte 30 august en pakke, som skulle bruges til en fødselsdagsgave i dag 10 september. 8 september får jeg en mail om pakken er overleveret til fragt firmaet. Det er bare ikke godt nok!!!

Besvarelse fra Top4running
Modtog desværre et defekt produkt og…
Modtog desværre et defekt produkt og har ellers handlet her et par gange før uden bøvl. Min sag blev så behandlet og vi fandt ud af det via god service og kommunikation. TAK.

Jeg købte 3 par sko
Jeg købte 3 par sko, og et par sokker hos Top4running. Modtag pakken et par hverdage senere, alt lige som det skulle være.
Kan klart anbefale!

Store anbefalinger herfra
Super nemt, absolut konkurrencedygtige priser og virkelig hurtig levering.
Bestilte 2 par sko, 2 t-shirts, et par handsker og en drikkedunk. Det hele passer perfekt, så deres størrelsestabel passer i hvert fald super fint ift. Nike.
Fik fragt og et par super lækre løbestrømper gratis med. Bestilte mandag og fik leveret varerne torsdag. Super hurtigt, taget i betragtning at varerne sendes fra Tjekkiet.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.

Besvarelse fra Top4running
Jeg købte et par løbesko ved jer i…
Jeg købte et par løbesko ved jer i Juni, hvor jeg fik dem leveret hurtig.
Den ene sko gik dog i stykker allerede efter en måned og jeg skrev derfor til jeres info, hvor jeg fik hjælp fra Malthe. Han var virkelig god til at hjælpe og jeg fik den hjælp jeg skulle bruge, hvor han guidede mig igennem hvad jeg skulle gøre. Han var virkelig god til at give hurtige opdateringer og sagen blev fikset hurtigt.
Blev mødt af rigtig god service og jeg kan varmt anbefale at handle ved top4running og vil fremover også blive ved med det.

Besvarelse fra Top4running
Klar anbefaling herfra - lækkert udvalg
Rigtig lækkert udvalg af sportstøj og hurtig levering. Har selv købt sportstøj fra hjemmesiden 3 gange og alle gange har været mere end godkendt :D
Kan varmt anbefale Top4running.

Besvarelse fra Top4running
Kan kun varmt anbefale at handle hos…
Kan kun varmt anbefale at handle hos Top4running. Jeg bestilte et par løbesko og de ankom allerede nogle dage efter. 👍

Besvarelse fra Top4running
Stort udvalg og effektiv levering
Pakken blev sendt afsted med det samme, og nem at tracker.
Jeg syntes at de har et stort udvalg af vare.
Jeg er især glad for saysky som de fik på deres shop det øjeblik det bliver udgivet!
Super sted!

Fremragende oplevelse
Stort udvalg, gode priser og fantastisk levering! Modtog mine Nike ZoomX Vaporfly Next%2 inden for kort tid :))

Besvarelse fra Top4running
Hurtig levering og stort udvalg
Hurtig levering og et meget stort udvalg. Jeg er super tilfreds!

Besvarelse fra Top4running
Meget besværligt at få refusion for ikke-leverede varer
Jeg modtog ikke alle mine varer og det har været meget besværligt at få refusion, selvom firmaet straks erkendte fejlen. Det er uacceptabelt.

Svindel og humbug.
Svindel og humbug.
Bestilte 2 par ens sko.
Fik I stedet leveret to forskellige par, det ene markant billigere.
Har nu forsøgt at komme i kontakt med firmaet i en uge uden held.
Hold jer langt fra alt med top4

God kundeservice
Jeg købte et par Nike Air Zoom Tempo NEXT% som desværre var lidt for små. Havde en rigtig god oplevelse med deres kundeservice, som svarede virkelig hurtigt og forklarede mig hvordan jeg skulle sende dem retur.
Kan klart anbefale dem

Virkelig tilfreds!
Kæmpe udvalg, gode priser, hurtig levering og super kundeservice 👌

Fik brugte sko
Jeg modtog i forgårs mine Nike zoomx vaporfly, og til min store overraskelse lignede det at de havde været brugt, eftersom noget af malingen var slidt af på den ene sko (der hvor man normalt gnider skoene op af hinanden), mens der faldet et lille stykke af hælen af. Jeg kontakter kundeservice, som fortæller at jeg kan blive kompenseret, eller sende skoen retur og bestille en ny. Jeg vælger at blive kompenseret, da jeg ikke har tid til at vente på det andet. De kommer så frem til, at de kan kompensere mig 110 kr. for en sko der koster 1999 kr.?? Absurd dårlig service. Det skal dog nævnes, at ham der forsøgte at hjælpe mig gjorde alt hvad han kunne, og skrev endda “Jeg synes heller ikke det var meget, men det er desværre det bedste jeg kan tilbyde”, men han måtte ikke kompensere mere for hans leder. Jeg antager det vil være dyre for dem at tage skoen retur og sende en ny, plus de kommer til at stå med en sko de ikke kan sælge, så jeg er meget uforstående for udfaldet af denne sag… Jeg håber, at der er en lidt højere oppe i hierakiet der vil se på dette, uden at sige noget ondt om ham der forsøgte at hjælpe mig.