Hurtig levering og imponerende reklamationsbehandling. Jeg købte en Salomon Bonatti jakke som gik op i syningen. Fik svar samme dag på min reklamation (en fredag) og om mandagen (tirsdag her pga... Se mere
Super nemt, absolut konkurrencedygtige priser og virkelig hurtig levering. Bestilte 2 par sko, 2 t-shirts, et par handsker og en drikkedunk. Det hele passer perfekt, så deres størrelsestabel passer... Se mere
En rigtig god handels oplevelse. Købte er par Nike Vomero16 og en løbetrøje og det var hurtig ekspedering og fin leverings tid fra Tjekkiet. Varen var som forventet, kun løbetrøjen fra Asics var... Se mere
Kan hundrede procent anbefales. Virkede næsten lidt for godt til at være sandt, eftersom stortset alle produkter er en smule billigere end andre steder. Jeg tog chancen, og det var godt! Hurtig le... Se mere
Top4Running is home to all runners. Whether it's the city, the track or the trail, we provide you with perfectly fitting shoes for your run. You will also find a huge collection of stylish functional clothing to make running even more fun. Of course we also offer other equipment, such as backpacks and very popular sports watches. And because we believe quality matters, we only offer the most advanced and high quality equipment from verified global brands. We can guarantee that!
Dukelská třída 1666/106, 614 00, Brno, Tjekkiet
- +49 79 519 549 600
- info@top4running.com
- top4running.com
Virkelig god service ved defekt varer
Jeg købte nogle Nike AlphaFly som gik i stykker efter 9mdr. Top4Running sendte pengene tilbage asap og jeg har endda måtte beholde det ødelagte par.
Mega god service!

GOD SERVICE
Havde købt et par sko hvor sålen var flækket under begge sko af en eller anden mærkelig årsag (ca. 1 år gamle).
Skrev en mail til dem og de svarede med det samme med en udførlig beskrivelse af hvad jeg skulle gøre. Under et par dage fik jeg penge retur for skoene uden besvær - det er VIRKELIG god service. Tak Jonathan 😊

Besvarelse fra Top4running
God service og god betjening!
God service og god betjening!
Stort anbefaling herfra 😊

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice
Besvare hurtig over e-mail og havde en god dialog om en reklamation, da nogle sko havde nogle problemer.
Kan kun anbefales at købe fra top4running!

Besvarelse fra Top4running
Gode varer til alt inden for løb
Gode varer til alt inden for løb - Har købt sko, løbeudstyr mv. - altid hurtigt og effektivt!

Refusion uden problemer
Super kundeservice. Sko flækkede i sålen, men fik straks pengene retur efter kontakt med Jonathan fra kundeservice🙂👌

Hurtig levering og skarp pris 🙌🏾
Hurtig levering og skarp pris 🙌🏾
Jeg kan varmt anbefale at han hos Top4Running og næste gang jeg selv skal have et par løbesko bliver det helt sikkert fra Top4Running!!

Besvarelse fra Top4running
Super service, rabatkode og hurtig levering!
Jeg bestilte et par Nike løbesko, og servicen var bare i top. Super enkel og ligetil hjemmeside, og super hurtig i levering. Jeg brugte koden "Jonathan" fra instagram-brugeren "Jonathan Windfeld" og det gav mig et par procenter oveni som jeg sparede på løbeskoene. Kan kun anbefale!

Besvarelse fra Top4running
Bredt udvalg og skarpe priser
Generelt set en fantastisk oplevelse at bruge Top4Running. Overordnet en særdeles anbefalingsværdi shop for alle som er på markedet efter et par solide løbesko. Shoppen kombinerer et super bredt udvalg af sko med fornem kundeservice og skarpe priser, og leverede oveni det hurtigere end forventet.
Jeg kunne ikke være gladere for min oplevelse hos dem.

Besvarelse fra Top4running
Hurtig levering og fede produkter
Jeg har bestilt et par gange fra Top4running, og det har alle gange været en super hurtig, nem levering. Der er altid mange gode produkter at vælge mellem.

Besvarelse fra Top4running
Jeg har flere gange bestilt fra…
Jeg har flere gange bestilt fra Top4Running.dk. I sommers havde et par af mine løbesko en mærkelig defekt/misfarvning i stoffet fra producenten, hvorefter jeg hurtigt fik hjælp til at sende skoene ind og få et par nye gode løbesko.
Derudover har jeg altid hurtigt modtaget mine ting når jeg har bestilt. Kan varmt anbefale Top4Running.dk

Besvarelse fra Top4running
Bestilte 2 par løbesko, der desværre var for store. Blev guidet igennem returprocessen. Lavede en ny bestilling, der ankom få dage efter. Super service og venligt personale.

God service på reklamation
Jeg havde efter 6 mdr. en defekt Løbesko, og jeg henvendte mig til Top4Sport og efter billeddokumentation af defekten, fik jeg refunderet det beløb jeg havde betalt for skoene. Handler het sikkert sko for 3. gang hos Top4Sport. God service

Besvarelse fra Top4running
God og professionel løbe webshop
En rigtig god handels oplevelse.
Varen var som forventet, kun løbetrøjen fra Asics var noget mindre strækbar end forventer - så svær at få af og på, men ikke noget det telkker ned på karakteren.
Top4running.dk få min anbefaling

Super service og oplevelse
Købte et par acsis gel-trabuco, som blev hurtig leveret. Der opstod efter ganske få uger en meget usædvanlig fejl på skoene, som jeg skrev til firmaet og spurgte om ikke det var en fabriks fejl. Jeg fik hurtig svar fra Malte ved kundeservice, som meget hurtigt beskrev hvilke steps jeg skulle følge for reklamation, og ville agere bindeled mellem reklamationsafdelingen og mig, og der blev fundet en super løsning som kom på plads med det samme.
Alt i alt er købe og kundeservice oplevelsen til 5 stjerner, og vil klart købe udstyr hos dem igen!
Fantastisk firma 🤞😁

Besvarelse fra Top4running
Tak for hurtig og god service
Tak for hurtig og god service i forbindelse med fejlbestilling af vare.

Besvarelse fra Top4running
Det er nu anden gang jeg handler der
Det er nu anden gang jeg handler der. Kan kun sige at det fungerer perfekt.
Mike Haderslev

Besvarelse fra Top4running
20,68 kr./km i et par løbesko...
Generelt synes jeg det har været en fin købsoplevelse at handle hos Top4running.dk.
Levering mv. har været som det skulle.
Desværre har mit produkt (Et sæt Nike ZoomX Vaporfly 2 til 1655 kr.) ikke levet op til mine forventninger og efter blot 80 km i skoene er hælen efter min vurdering slidt/beskadiget i en sådan grad at der må være tale om en fejl på produktet og ikke almindelig slid. Normalt ville det jo i min verden være en simpelt reklamation, men eftersom pakken nu skal sendes til Tyskland (som til min overraskelse kostede 275 kr. med PostDanmark for en forsikret pakke), så rakte jeg ud til kundeservicen og fremsendte en række billeder i høj kvalitet af skoene.
Og her kommer grunden til at jeg giver 3 stjerner, hvilket er medarbejderen Malte, som yder god service og forsøger at være pragmatisk med en løsning uden at vi skal sende en "synlig defekt" vare frem og tilbage med en klar forventning om at reklamationen bliver afvist, da vurderingen fra reklamationsafdelingen er at det er almindeligt slid.
Så alt i alt. Har Top4Running gjort noget forkert - Næ ikke rigtig, da de jo har processer for reklamation de skal følge. Men har de gjort noget, som gør at jeg har lyst til at handle der igen - Næh..
Istedet kan jeg glæde mig over at der var ganske fin fart i skoene, men til en pris på 20,68 kr./km, hvilket lige er i den høje ende ift. alle andre løbesko jeg har købt og ejet gennem tiden.

Besvarelse fra Top4running
Gode priser og god service!
Gode priser, stærk service og egentlig ikke rigtig noget at sætte fingeren på!!

Utrolig stort udvalg
Utrolig stort udvalg! god service og hurtig levering :-D