Handla absolut inte härifrån om ni kan tänkas behöva göra en retur. Väntat i 3 veckor fortfarande inte blivit återbetald. Ringt nästan varje dag i och ingen vet något, alla jag pratat med lovar att... Se mere
Virksomheden har svaret
Tycker detta företag förtjänar ett bra betyg. Dels för att de svarar på frågor i telefon. När jag gjorde en beställning som jag 24 timmar senare ångrade, skickade jag ett mail, vilket besvarades minut... Se mere
De bad ens uppgifter som email och mobil innan de ens kollade upp om de hade varan i butiken. Efter beställning online stod det att "hör av er om paketet inte skickas inom rimlig tid" eller liknan... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde två varor av märket DeWalt, som enl. hemsida skulle levereras inom 3-7 dagar. På dag 7 ringer jag och får beskedet att varorna jag beställt inte finns på lager och i ett av fallen ska det d... Se mere
Vi har stort sortiment av skruvdragare,kapsågar,klyvsågar,handverktyg & massvis med andra verktyg
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beställde ett kit med Bosch batteridrivna verktyg. Leveransen drog ut på tiden några dagar, men då jag mejlade dem hade jag sedan allt utom en försenad del ett par dagar senare. Dessutom till cirka 30 procent lägre pris än hos andra butiker.
Men den största fördelen med Toolab är deras snabbhet och att de verkligen engagerar sig för att hjälpa till.
När jag beställde mina varor kontrollerade jag att alla artiklar var i lager.
Men efter betalning visade det sig att det fanns flera artiklar som inte fanns i lager.
Hörde ingenting från kundtjänst om detta. Var tvungen att ringa och fråga varför ordern inte hade skickats.
Fik dom att skicka de artiklar de hade i lager och måste vänta tills de andra artiklarna finns i lager igen.
Jag gillar inte den här affärsmodellen som fler och fler nätbutiker använder.
visar att artikeln finns i lager, men faktiskt inte.
Det låser konsumenter och är falsk marknadsföring

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
Om man vill spara några kronor och om leveranstiden inte spelar någon roll är Toolab ett bra val. Men om leveranstid spelar roll och man behöver sakerna man beställer för ett jobb är det bättre att vända sig någon annanstans, t.ex. Proffsmagasinet eller Sandbergs järn, som alltid levererar fort. En cirkelsåg jag beställde i somras som angavs ha några dagars leveranstid tog det över en månad att få, och en sågklinga jag beställt i början av oktober, också med en angiven leveranstid på några dagar, har fortfarande inte kommit efter nästan tre veckor. Enda anledningen till att det inte blev en stjärna är att priserna, som sagt, är bra.

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
Toolab körde en drive på kap-ger såg. När ja fick stativet till kiťtet hade DHL skadat produkten. DHL hade mindre bra support men toolab var hjälpsamma och proffsiga så de blev löst. Handlar gärna mer här!
Jag köpte en BOSCH GSR 18V-55 BORR-/SKRUVDRAGARE för ett väldigt bra pris.
Den kom i låda med bruten försegling och det var tydligt att den varit ur lådan. Dessutom känns ett onormalt ojämnt skrapande i chucken. Skruvdragaren fungerar annars felfritt.
Jag var i kontakt med kundtjänsten i samband med beställningen och de var väldigt trevliga och hjälpsamma och de såg till att paketet blev skickat i tid.
Jag beställde ett Makita sågbord med stativ och två blad till ett multiverktyg igår söndag (online). Idag måndag hämtade jag alltsammans på förmiddagen i Fjärås!! Alla har varit sympatiska och hjälpsamma.
Så här ska det fungera! :-)
Min gamla såg gick sönder i fredags. Nu kan jag fortsätta mina projekt utan avbrott.
Purchased several products.
Pros
- They do reply to emails for questions/information
- The prices are good price/value compared to other webshops.
- Large assortment
Cons
- Long delivery times. (It almost seems like they dont sell from what they have in store, I think when you order, they order from their supplier. All my orders took about 2 weeks to arrive. Or maybe I wás just unlucky.)
13 dagar, ingenting om min beställning.
Varan fanns på lager.
Och vad är det för fel på rejtas bedömningsystem.
2 av 3 har gett toolab 1 i stjärna ändå har toolab 3 stjärnor. Jvl mygel
Köpte en Makita kantfräs med tre olika chassin av Toolab som de kallar för ”komplett sats”. Toolab listar vad som ska ingå i satsen och tar då upp parallellanslag som ett tillbehör och djupanslag som ett annat. När jag får fräsen innehåller den endast djupanslaget, varför jag kontaktar Toolab och meddelar att parallellanslaget saknas. Då får jag ett ”luddigt” svar som går ut på att parallellanslag och djupanslag är en och samma sak och att ingen annan som köpt satsen klagat. De skickar en länk till ett parallellanslag som jag kan köpa av dem för 1360 kr. (Jag betalade 1900 kr för hela satsen.) Jag frågar varför de listar tillbehören som två olika saker och säger att det är ganska naturligt att man behöver ett parallellanslag till en överhandsfräs, men det svarar de inte på. Att det kan bli fel på en produktsida, det kan jag förstå. De hade bara behövt be om ursäkt och rättat upp sin sida. Det hade kostat dem returfrakten. Istället är de helt oförstående och ser inte problemet bara för att ingen annan ”klagat”. De bryr sig inte ens om att rätta sin produktsida. Skitdåligt! Och jag kan väl nämna att detta är andra gången som jag haft anledning att klaga på deras produkter och nu liksom då verkar Toolab inte ha en aning om vad begreppen nöjd kund innebär. Det var sista gången jag handlade av Toolab.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.