Handla absolut inte härifrån om ni kan tänkas behöva göra en retur. Väntat i 3 veckor fortfarande inte blivit återbetald. Ringt nästan varje dag i och ingen vet något, alla jag pratat med lovar att... Se mere
Virksomheden har svaret
Tycker detta företag förtjänar ett bra betyg. Dels för att de svarar på frågor i telefon. När jag gjorde en beställning som jag 24 timmar senare ångrade, skickade jag ett mail, vilket besvarades minut... Se mere
De bad ens uppgifter som email och mobil innan de ens kollade upp om de hade varan i butiken. Efter beställning online stod det att "hör av er om paketet inte skickas inom rimlig tid" eller liknan... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde två varor av märket DeWalt, som enl. hemsida skulle levereras inom 3-7 dagar. På dag 7 ringer jag och får beskedet att varorna jag beställt inte finns på lager och i ett av fallen ska det d... Se mere
Vi har stort sortiment av skruvdragare,kapsågar,klyvsågar,handverktyg & massvis med andra verktyg
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ordered some things, where one of the items were not in stock, and would lead to a delivery time of 3-7 work days, after i've placed the order i called in and informed the representative that it was very important to me that the delivery was made within at least the 7 work days.
the items i ordered were delivered after 16 days (12 work days)
Beställde ett Stihlverktyg hos ovannämnda, 3 dygn efter lå den hos min köpman, Det kallar jag mycket fin service. Jag har tidigare handlat hos Toolab och än har jag aldrig varit besviken
Really slow delivery. Had to wait 8 extra days. And customer service just ignored me. They had no interest in fixing the problem. Do not buy there!!

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
Behövde ha leverans inom en vecka och de fixade det! Prylarna fanns på lager och de prioriterade ordern trots högt tryck så att den gick iväg samma dag.
Svarade i telefon direkt och trevligt bemötande. Dessutom lägsta pris på Prisjakt.
En borttappad detalj till en Hitachi cirkelsåg beställde jag. Snabb leverans perfekt detalj kom i brevlådan.
Beställde en vara 16/5 och har inte fått den ännu (31/5)
Har skickat Mail till kundtjänst men inget svar.
Mycket dåligt tyvärr

Snabb leverans.
Rätt produkt.
Bättre pris än konkurrenterna, kommer handla här igen.
Valde toolab över sin snabba leverans men det var ett dumt eftersom dom inte har skickat efter 4 arbetsdagar även fast alla varor ska finnas i lager..

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
Det ska inte behöva ta 4 veckor för leverans. Det var första och sista gången jag beställde från er!

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
De säljer varor som de inte har på lager trots att webbshoppen säger att varan finns. Köpte en Milwaukee skruvdragare som fanns i lager.
Vis av tidigare erfarenheter så förvissade jag mig om att Milwaukee skruvdragare fanns, hade aldrig beställt annars.
Först hette det. ”Den kommer om nån dag”. Sedan hette det ”den kommer inom 3-7dagar”. ”Den finns i lager hos Milwaukee.
Nu är vi uppe i 9arbetsdagar. En ansenlig tid för en vara som skulle finnas i lager och skickas inom 24 timmar.
Svarar de på mail längre. Inte alls!
Köp Milwaukee någon annanstans än hos Toolab. Du vet aldrig riktigt om du får det du beställde.

Besvarelse fra Toolab Verktyg AB
Jag vet inte vad som gjorde att jag just handlar oss er men jag tycker om gardena trädgården slang jag är nöjd med köpet mitt tack för hjälpen med köpet mitt
Bra pris på välkända produkter och numer väldigt snabb leverans.
Beställde lite Tormek prylar Annandag Påsk, skickades på onsdag och fick SMS kl 09 på fredagen så jag kunde hämta paketet hos lokala Coop butiken. Smidigt att slippa Postnord som jag måste åka 1,5 mil enkel resa för att kunna hämta.
Bra paketerat och bra pris jämfört andra butiker ger högsta betyg.
Lättförståelig hemsida lätt att beställa o betala
Jag fick det som jag beställde, leversnsen blev stoppad i Växjö. ?.
Internet order fungerade klockrent och snabbleverans!
Mkt snabb leverans och prisvärt. Kanonbra verktyg till bra pris.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.