Dette er et scam! En fake side som udgiver sig for at være dansk, men ikke er det. Varerne er billige produkter i dårlig kvalitet sikkert direkte fra en billig fabrik. Intet der står på siden er ægte... Se mere
Advarsel !! Theo og Liv er ikke en forretning der eksisterer i virkeligheden. Og varen du modtager er ikke det der vises på hjemmesiden, det er vare af ubrugelig kvalitet og fuldstændig uden værdi. S... Se mere
HOLD JER FORTSAT VÆK De prøver nu at sende standard svar på Trustpilot anbeldelser i håb om at det får mig til at trække anmeldelsen væk. Hold jer væk fra dette firma. De ønsker bare at tjene pe... Se mere
Hold jer væk! Fup firma, lang levering, polyesterting, som er købt som uld og cashmere. Reagere ikke på mails. Øv øv

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Fup firma sender varer fra Kina der slet ikke lever op til forventningerne eller de billeder der lægges op. Faldt desværre også for historien og har smidt penge ud i ingenting-de svarer på mine mails, men kommer ikke med muligheden for at kunne returnere de varer jeg ikke er tilfreds med. De kommer bare med alle mulige søforklaringer. HANDL ALDRIG HER!!

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Hjemmesiden så ægte ud og kæmpe rabatter da de lukker… jeg faldt i fælden og ikke tjekke trustpilot først.
Har betalt 750kr for noget som er sendt fra Kina… Temu eller SHEIN? Kvaliteten er under alt kritik.
Nu vil jeg sende det retur da de skriver der er 30 dages retur ret, så krydser fingre for man kan få pengene tilbage.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Hold Jer langt væk. Det er en falsk hjemmeside som hævder de er danskejet. Dine penge ryger til Amsterdam og dine varer kommer fra Hong Kong via Sverige efter 3-4uger. I tøjet er der ikke påsyede mærker i nakken eller noget og kvaliteten er så ringe at det er lige til at smide ud. Jeg benyttede min FORTRYDELSESRET som man har på alle varer købt på nettet i henhold til dansk lovgivning og det tog mig 8 dage med ialt 14 mails frem og tilbage før de ville sende mig en retur-adresse.
Det var så i Kina her er adressen:
Lynn-QLY, Adresse: 1st Floor, Building 2, Shangye Park, No. 130 Guangchen Road, Zhongluotan Town, Baiyun District, Guangzhou, Kina (510550), Telefon: +86 15347663406
Som forbruger er jeg blevet narret til at tro at jeg har jeg handlet med et dansk firma og derfor skal jeg også kun returnere til et dansk firma selvom de er kinesiske- det gælder for alle danske firmaer selvom nogle af deres varer kommer fra andre lande. Det kan aldrig være mit problem som forbruger. De nægter at betale mig mine penge før jeg har sendt pakken retur. Det gør jeg med glæde til et firma i DANMARK ikke KINA som koster 280kr. Deres hjemmeside er AI genereret og er et falsk setup. Den butik de viser på deres side ejer de ikke og den hedder heller ikke Theo og Liv når man finder den inde på Gammel Kongevej i KBH.
De profiler der giver gode anmeldelser af firmaet- prøv at se hvad de ellers anmelder. Det er både på tysk og engelsk de skriver- hvorfor ville en fra ex Vejle pludselig gøre det i en anmeldelse?hmmm......
LÆS LÆS LÆS
Update 04.04.2025
Du kan læse om deres scam på Tjekdet.dk. Her ligger en artikel om Theo og Liv og deres AI generede hjemmeside der svindler folk.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Virksomheden udgiver sig for at være et dansk modehus, der sælger kvalitets varer, men når man bestiller, så sendes varerne fra Kina. De overholder desuden ikke købeloven ift. returret, når man læser deres betingelser i dybden. Jeg forsøger at få mine penge retur, men indtil videre uden respons fra virksomheden.
Hold jer langt væk.

Varerne kommer fra Kina
Jeg har ikke i sinde at ændre min anmeldelse! Varerne blev betalt med Apple, og der kan man følge varen - FRA KINA!

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Jeg har bestilt en kjole på Jeres hjemmeside, men da jeg så anmeldelserne fortrød jeg med det samme. Jeg har skrevet flere steder, men intet hørt. Jeg vil gøre brug af min fortrydelsesret! Jeg VED, at I ikke har sendt min vare endnu, så jeg kan sagtens annullere den.
Svar mig venligst!

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Jeg har desværre købt en kjole på denne side, som så viser sig at være fra Kina og ikke en københavnsk butik - desuden bruger de billeder af en butiksfacade med lignende navn, men som slet ikke er deres! Det er simpelthen så uordentligt!!
Jeg har bedt om at handlen går retur, fordi de driver forretning på uærlig vis - jeg får samme glatte svar hver gang jeg kontakter deres kundeservice og de vil ikke oprette refundering, da pakken står til at være i transit i Kina, hvilket den har været i 11 dage uden at flytte sig.
Køb ikke noget fra denne side!
Det er svindel og de overholder ikke gældende regler for køb og fortrydelsesret !!
De er nu oprettet som sag i min bank.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
FUP kinisisk Hostler firma intet med et dansk firma at gøre, men udgiver dig for dansk. Varene derfra er forfærdelige plastik, kemi, mål ukorrekte slet ikke tol samling fra deres falske annoncer fra deres side.
Hold jer fra at handle hos dette kinesiske plat firma.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Kan absolut ikke anbefale dette firma. Lod mig som flere, logge af en dansk udseende hjemmeside. Mine varer kom fint frem, men en dårlig kvalitet, farven var ikke svarende til billedet og så passede målene ikke til de opgivne mål på deres hjemmeside. Har haft en længere korrespondance med dem i et forsøg på at returnere varen, men uden held, da de kun tager beskadiget vare og varer med fejl retur. At målene ikke passer er ikke en fejl, det var ikke deres problem. Skal dog siges at de har svaret på alle de mail jeg har sendt.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Advarsel. Fup firma. Skriver de er nød til at lukke efter mange år. Sælger med nedsat pris. Min kjole var sat ned til 400kr fra 1000kr. Men den er desværre ikke pengene værd. Er kun lagt op med sik sak søm. Den ser forfærdelig ud. Billig bras fra Kina. De vil ikke tage den tilbage. De komme med alle mulige undskyldninger.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Jeg har bestilt 2 blazere der på billederne så ud til at være i god kvalitet. Jeg bestilte 8. Marts og fik besked fra dao i onsdags d. 26 at nu kunne jeg hente pakken. Kan se pakken har været på noget af en rejse. Jeg fik ikke indtrykket af, at jeg købte temu varer.
På Facebook annoncerer de med, at de sælger ud fordi de desværre er nødt til, at lukke og varerne er derfor sat ned. Jeg håber de lukker, for det her er forbruger vildledning og svindel vil jeg sige. Det er overhovedet ikke svarende til billederne og er i så ringe kvalitet.
Nu vil jeg forsøge mig med retur selvom jeg kan læse mig til, at de er lidt svære at komme i kontakt med.. øv! Mega skuffende

Advarsel! Fupfirma!
Hjemmesiden ligner fuldstændig en dansk butiks side. Meget overbevisende. Produkterne ser ud som dyre kvalitetstøj, men de er faktisk billige kinesiske varer af rigtig dårlig kvalitet. Leveringen tog næsten en måned, men jeg fik slet ikke det, jeg forventede. Derudover er prisen heller ikke lav – andre kinesiske webshops tilbyder langt bedre kvalitet til en lavere pris.

9. april
Fortsat ingen penge retur. Penge de har trukket for varer som ikke var på lager.
Denne anmeldelse har desværre ikke gjort nogen forskel omend de forsøger at lyde som om de vil i dialog.
Fup
Glemte at tjekke returnerings muligheder inden køb. Når man skal sende en mail for at returnere, så er det typisk at det aldrig kommer svar.
To varer jeg havde bestilt var ikke på lager, jeg svarede penge retur for dem. Men de må jo slet ikke trække for varer de ikke sender og det har de gjort. Jeg får nok aldrig de penge og afventer fortsat at modtage noget som helst.
Bemærk i øvrigt at alle positive anmeldelser her på trustpilot fremgår fornavn, forbogstav på efternavn og by. Det gør den ikke på dem som har lavet dårlige anmeldelser. Og hende fra Kolding står der NL ved.
Fup, fup og fup

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Jeg har netop modtaget min “vinterjakke” som bestemt ikke vil kunne holde noget varmt om vinteren. Det er blot en billig fleece.
Hjemmesiden ser indbydende ud og det ligner et dansk firma, men varen kommer fra Kina og er lang tid om at komme.
Jakken stod til at koste omkring 450 kr efter at være sat 75% ned - den er end ikke de 450 kr værd!

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
ADVARSEL!!! Jeg har lige spærret mit dankort og prøver om jeg kan tilbagetrække beløbet. Jeg bestilte en jakke, og da jeg betalte beløbe via MobilePay, blev jeg efterfølgende trukket med endnu et beløb. Først fik jeg en mail på ordren af en jakke. Så gik der nogle minutter og jeg fik så en opdateret ordre med to jakker på. Og de har så taget sig betalt for begge jakker.
Jeg var hurtig til at reklamere men hver gang jeg skriver til dem over hjemmesiden, får jeg samme automatiske beklagelse... "Vi beklager... ordren er på vej". Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, som de ellers hele tiden skriver er på vej.
Lad være med at handle her! Det er IKKE en dansk shop. Mine beløb er trukket til Amsterdam.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Fik da en vare, men det er i plastikkvalitet i dårligste kinastil - og det skulle være en vinterjakke, men er bare en nylontrøje. Jeg plejer ikke at ryge i scammernes fælder, og jeg plejer at tjekke, men hjemmesiden var ganske overbevisende.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Kina kvalitet, og sendt fra Kina.
Slet ikke den farve eller produkt som beskrevet.
Jeg var i den tro jeg købte en fint fårårs jakke, men det var en fleece trøje.
Lang leveringstid, ca 14 dage.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Hold jer langt væk fra dette firma. Man kan ikke returnere varer. Man får aldrig pengene tilbage. Varerne er lovet til at komme hurtigt. Det gør de ikke. Man får tilgodebevis, men hvad skal man bruge det til? Når varerne er så dårlige. Der er ingen ophørsudsalg. Firmaet er lukket igen om en uge. Derfor de fine ord. Firmaets varer er på niveau med Temu. Billigt skrammel. De har mange flotte ord og kun det. Firmaet er ikke i København. Varen kommer langt vejs fra.
Et firma hvor man ikke kan returnere varer. Så beder de om billeder osv. Kun for at trække tiden. ØV ØV at man hoppede på den igen. De sidder og griner af os dumme.
Nu har jeg fået det svar som jeg har fået flere gange. Jeg har endda sendt til den support de skriver om. Det hjalp ikke. Havde da skrevet før jeg skrev min anmeldelse. Tom snak. De har ikke svaret min mail. Og heller ikke sendt returmuligheder. Kun mange fine ord.
Nu har jeg igen fået samme smøre. Send billede af varen og mange flotte ord. Så vil de se på sagen. Jeg har sendt billede. De har en maskine, der har nogle forskellige versioner over samme smøre. De vil ikke have en vare retur. Man kan heller ikke finde en returmulighed nogle steder. En lang historie om, hvordan og hvorledes, men ingen returseddel eller lign.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen
Jeg bestilte en kjole i 70% hør og 30% bomuld og efter 20 dage får jeg så en kjole der ligner meget lidt i farven og er 95% polyester og 5% elastan