Theoandlivcopenhagen

Dette er et scam! En fake side som udgiver sig for at være dansk, men ikke er det. Varerne er billige produkter i dårlig kvalitet sikkert direkte fra en billig fabrik. Intet der står på siden er ægte... Se mere

Advarsel !! Theo og Liv er ikke en forretning der eksisterer i virkeligheden. Og varen du modtager er ikke det der vises på hjemmesiden, det er vare af ubrugelig kvalitet og fuldstændig uden værdi. S... Se mere

HOLD JER FORTSAT VÆK De prøver nu at sende standard svar på Trustpilot anbeldelser i håb om at det får mig til at trække anmeldelsen væk. Hold jer væk fra dette firma. De ønsker bare at tjene pe... Se mere

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Hold jer væk

Hold jer væk! Fup firma, lang levering, polyesterting, som er købt som uld og cashmere. Reagere ikke på mails. Øv øv

21. marts 2025

Hej Katja,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse, og vi forstår dine bekymringer. Vi vil gerne præcisere, at vi er en legitim virksomhed, og vi bestræber os altid på at tilbyde kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du føler, at de varer, du modtog, ikke levede op til beskrivelsen eller dine forventninger, vil vi gerne have muligheden for at rette op på dette for dig.

Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan prioritere at hjælpe dig med en returnering, ombytning eller refusion, alt efter hvad du foretrækker.

Vi beder venligst om muligheden for at adressere dine bekymringer, før du forlader en endelig anmeldelse, da negative anmeldelser kan have stor indflydelse på små virksomheder som vores. Vi er her for at løse eventuelle problemer, du måtte have.

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig snart.

Fup firma sender varer fra Kina der…

Fup firma sender varer fra Kina der slet ikke lever op til forventningerne eller de billeder der lægges op. Faldt desværre også for historien og har smidt penge ud i ingenting-de svarer på mine mails, men kommer ikke med muligheden for at kunne returnere de varer jeg ikke er tilfreds med. De kommer bare med alle mulige søforklaringer. HANDL ALDRIG HER!!

4. april 2025

Hej Christina,

Vi er virkelig kede af at høre om din skuffende oplevelse, og vi forstår din frustration. Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger. Hvis varen, du modtog, ikke levede op til disse forventninger, vil vi gerne have muligheden for at løse dette for dig.

Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer. Vi har en returpolitik og vil gerne hjælpe dig med en returnering eller ombytning, alt efter hvad du ønsker.

Vi er forpligtet til at forbedre vores service og sikre en bedre shoppingoplevelse for alle vores kunder. Vi beder venligst om muligheden for at rette op på denne situation og løse dine bekymringer.

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at hjælpe dig.

FUB!

Hjemmesiden så ægte ud og kæmpe rabatter da de lukker… jeg faldt i fælden og ikke tjekke trustpilot først.
Har betalt 750kr for noget som er sendt fra Kina… Temu eller SHEIN? Kvaliteten er under alt kritik.
Nu vil jeg sende det retur da de skriver der er 30 dages retur ret, så krydser fingre for man kan få pengene tilbage.

3. april 2025

Hej Katrine,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vi tager al feedback seriøst og vil gerne forsikre dig om, at vi er en legitim dansk virksomhed. Selvom vi arbejder med internationale leverandører, sikrer vi, at alle produkter opfylder vores kvalitetsstandarder.

Angående din returnering har vi en klar returpolitik, og vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan hjælpe dig med at gennemføre returneringen og sikre, at du får din refusion.

Vi værdsætter virkelig din feedback og er forpligtet til at forbedre vores service.

AI genereret hjemmeside- FALSK FIRMA med varer fra Kina

Hold Jer langt væk. Det er en falsk hjemmeside som hævder de er danskejet. Dine penge ryger til Amsterdam og dine varer kommer fra Hong Kong via Sverige efter 3-4uger. I tøjet er der ikke påsyede mærker i nakken eller noget og kvaliteten er så ringe at det er lige til at smide ud. Jeg benyttede min FORTRYDELSESRET som man har på alle varer købt på nettet i henhold til dansk lovgivning og det tog mig 8 dage med ialt 14 mails frem og tilbage før de ville sende mig en retur-adresse.
Det var så i Kina her er adressen:

Lynn-QLY, Adresse: 1st Floor, Building 2, Shangye Park, No. 130 Guangchen Road, Zhongluotan Town, Baiyun District, Guangzhou, Kina (510550), Telefon: +86 15347663406

Som forbruger er jeg blevet narret til at tro at jeg har jeg handlet med et dansk firma og derfor skal jeg også kun returnere til et dansk firma selvom de er kinesiske- det gælder for alle danske firmaer selvom nogle af deres varer kommer fra andre lande. Det kan aldrig være mit problem som forbruger. De nægter at betale mig mine penge før jeg har sendt pakken retur. Det gør jeg med glæde til et firma i DANMARK ikke KINA som koster 280kr. Deres hjemmeside er AI genereret og er et falsk setup. Den butik de viser på deres side ejer de ikke og den hedder heller ikke Theo og Liv når man finder den inde på Gammel Kongevej i KBH.

De profiler der giver gode anmeldelser af firmaet- prøv at se hvad de ellers anmelder. Det er både på tysk og engelsk de skriver- hvorfor ville en fra ex Vejle pludselig gøre det i en anmeldelse?hmmm......

LÆS LÆS LÆS
Update 04.04.2025
Du kan læse om deres scam på Tjekdet.dk. Her ligger en artikel om Theo og Liv og deres AI generede hjemmeside der svindler folk.

27. marts 2025

Hej Karina,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og den frustration, det har forårsaget. Vi vil gerne præcisere, at vi er en legitim dansk virksomhed, og vi tager al kundefeedback meget alvorligt. Vi er forpligtet til at levere kvalitetsvarer og opfylde vores kunders ordrer med omhu og opmærksomhed.

Angående din returforespørgsel undskylder vi for forsinkelsen med at give de nødvendige oplysninger. Vi forstår dine bekymringer vedrørende returadressen, og vi arbejder på at forbedre klarheden og gennemsigtigheden af vores returproces. Hvis du endnu ikke har returneret varen, bedes du kontakte os direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan hjælpe dig med at gennemføre retur og sikre, at du modtager din refusion så hurtigt som muligt.

Vi værdsætter virkelig din feedback, og vi er dedikerede til at forbedre vores processer og sikre, at alle kunder får en positiv oplevelse. Negative anmeldelser, især når vi aktivt arbejder på at løse problemer, kan have stor indflydelse på små virksomheder som vores. Vi beder venligst om muligheden for at adressere eventuelle bekymringer direkte og løse situationen.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Lad jer ikke snyde af hjemmesiden

Virksomheden udgiver sig for at være et dansk modehus, der sælger kvalitets varer, men når man bestiller, så sendes varerne fra Kina. De overholder desuden ikke købeloven ift. returret, når man læser deres betingelser i dybden. Jeg forsøger at få mine penge retur, men indtil videre uden respons fra virksomheden.
Hold jer langt væk.

23. marts 2025

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej Kat. Vi er virkelig kede af at høre om din frustration og forstår dine bekymringer. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er en legitim virksomhed baseret i Danmark. Selvom vi arbejder med internationale leverandører for at bringe vores kunder et udvalg af produkter, sikrer vi, at alle varer lever op til vores kvalitetsstandarder. Angående din refusion tager vi dine bekymringer meget alvorligt og ønsker at løse dette for dig. Hvis du endnu ikke har modtaget svar, bedes du kontakte os direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan prioritere at hjælpe dig med din refusion og adressere dine bekymringer. Vi vil også venligst minde dig om, at negative anmeldelser, især når vi aktivt arbejder på at løse problemer, kan skade små virksomheder som vores. Vi værdsætter virkelig din feedback og vil sætte pris på muligheden for at rette op på dette for dig. Tak for din forståelse.

Varerne kommer fra Kina

Varerne kommer fra Kina
Jeg har ikke i sinde at ændre min anmeldelse! Varerne blev betalt med Apple, og der kan man følge varen - FRA KINA!

2. april 2025

Hej Jean,

Vi forstår din bekymring, og vi vil gerne præcisere, at vi er en legitim virksomhed baseret i Danmark, der arbejder med betroede internationale leverandører. Selvom nogle varer kan komme fra udlandet, sikrer vi, at alle produkter opfylder vores kvalitetsstandarder, før de når vores kunder.

Vi vil også venligst bede dig om at overveje at ændre din anmeldelse. Negative anmeldelser, især når vi aktivt arbejder på at løse eventuelle problemer, kan skade små virksomheder som vores. Vi er altid her for at hjælpe og løse eventuelle problemer, du måtte have. Kontakt os venligst på support@theoandlivcopenhagen.dk, så vi kan hjælpe dig med spørgsmål eller bekymringer.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne have muligheden for at forbedre din oplevelse.

Jeg har bestilt en kjole på Jeres…

Jeg har bestilt en kjole på Jeres hjemmeside, men da jeg så anmeldelserne fortrød jeg med det samme. Jeg har skrevet flere steder, men intet hørt. Jeg vil gøre brug af min fortrydelsesret! Jeg VED, at I ikke har sendt min vare endnu, så jeg kan sagtens annullere den.

Svar mig venligst!

2. april 2025

Hej Cathrine,

Tak for at kontakte os, og vi forstår virkelig dine bekymringer. Vi har dog ikke modtaget nogen besked under samme brugernavn, og vi vil gerne sikre, at vi hjælper dig korrekt. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan behandle din annulleringsanmodning og sikre, at din fortrydelsesret bliver respekteret.

Vi ser frem til at løse dette for dig.

Fup og svindel køb ikke noget her!!Jeg har desværre købt en kjole på denne…

Jeg har desværre købt en kjole på denne side, som så viser sig at være fra Kina og ikke en københavnsk butik - desuden bruger de billeder af en butiksfacade med lignende navn, men som slet ikke er deres! Det er simpelthen så uordentligt!!
Jeg har bedt om at handlen går retur, fordi de driver forretning på uærlig vis - jeg får samme glatte svar hver gang jeg kontakter deres kundeservice og de vil ikke oprette refundering, da pakken står til at være i transit i Kina, hvilket den har været i 11 dage uden at flytte sig.
Køb ikke noget fra denne side!
Det er svindel og de overholder ikke gældende regler for køb og fortrydelsesret !!
De er nu oprettet som sag i min bank.

22. marts 2025

Hej Mona,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vi tager dine bekymringer meget alvorligt og vil gerne præcisere, at vi er en legitim virksomhed baseret i Danmark. Vi arbejder med betroede internationale leverandører for at tilbyde vores kunder et udvalg af produkter, og vi undskylder for eventuel forvirring forårsaget af produktbeskrivelser eller forsendelsesinformationer.

Angående din ordre forstår vi vigtigheden af en rettidig løsning, og vi er forpligtet til at hjælpe dig. Vi kan se, at du har rejst sagen med din bank, men vi vil stadig sætte pris på muligheden for at løse dette direkte. Hvis din ordre er i transit, vil vi undersøge forsendelsesstatus og give dig en opdatering.

Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan gøre vores bedste for at adressere dine bekymringer og finde en tilfredsstillende løsning.

Vi værdsætter din feedback og håber på muligheden for at løse dette for dig.

FUP kinisisk Hostler firma intet med et…

FUP kinisisk Hostler firma intet med et dansk firma at gøre, men udgiver dig for dansk. Varene derfra er forfærdelige plastik, kemi, mål ukorrekte slet ikke tol samling fra deres falske annoncer fra deres side.
Hold jer fra at handle hos dette kinesiske plat firma.

Hej Janus,

Vi er virkelig kede af at høre, at du føler sådan om din oplevelse med os. Vi tager al feedback seriøst og vil gerne præcisere, at vi er en legitim virksomhed baseret i Danmark. Vores mål er at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service til vores kunder.

Hvis du er utilfreds med din ordre eller hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer. Vi hjælper gerne med en returnering eller ombytning og arbejder på at løse eventuelle problemer.

Vi forstår, at anmeldelser kan have stor indvirkning på en lille virksomhed, og vi beder venligst om muligheden for at adressere dine bekymringer direkte. Vi er dedikerede til at forbedre vores produkter og service og vil sætte pris på muligheden for at løse denne situation for dig.

Tak for din feedback og din forståelse.

Kan absolut ikke anbefale dette firma

Kan absolut ikke anbefale dette firma. Lod mig som flere, logge af en dansk udseende hjemmeside. Mine varer kom fint frem, men en dårlig kvalitet, farven var ikke svarende til billedet og så passede målene ikke til de opgivne mål på deres hjemmeside. Har haft en længere korrespondance med dem i et forsøg på at returnere varen, men uden held, da de kun tager beskadiget vare og varer med fejl retur. At målene ikke passer er ikke en fejl, det var ikke deres problem. Skal dog siges at de har svaret på alle de mail jeg har sendt.

10. marts 2025

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej Inger Lise. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og den frustration, det har forårsaget. Vi forstår, hvor skuffende det kan være, når en vare ikke lever op til dine forventninger. Angående returprocessen accepterer vi returvarer, der ikke matcher de angivne mål eller farve. Vi vil gerne tilbyde dig en erstatning for de varer, du har modtaget. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan arrangere en erstatning eller yderligere hjælp. Tak for din feedback, og vi ser frem til at løse dette for dig.

Advarsel

Advarsel. Fup firma. Skriver de er nød til at lukke efter mange år. Sælger med nedsat pris. Min kjole var sat ned til 400kr fra 1000kr. Men den er desværre ikke pengene værd. Er kun lagt op med sik sak søm. Den ser forfærdelig ud. Billig bras fra Kina. De vil ikke tage den tilbage. De komme med alle mulige undskyldninger.

31. marts 2025

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej Ninna. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb. Vi tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres ordrer, og vi undskylder for den skuffelse, det har forårsaget. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi personligt kan undersøge din situation. Vi er forpligtet til at løse eventuelle problemer, du måtte have, og vi vil sikre, at dine bekymringer bliver håndteret hurtigt. Tak for din feedback, og vi håber at få muligheden for at rette op på dette for dig.

Jeg har bestilt 2 blazere der på…

Jeg har bestilt 2 blazere der på billederne så ud til at være i god kvalitet. Jeg bestilte 8. Marts og fik besked fra dao i onsdags d. 26 at nu kunne jeg hente pakken. Kan se pakken har været på noget af en rejse. Jeg fik ikke indtrykket af, at jeg købte temu varer.
På Facebook annoncerer de med, at de sælger ud fordi de desværre er nødt til, at lukke og varerne er derfor sat ned. Jeg håber de lukker, for det her er forbruger vildledning og svindel vil jeg sige. Det er overhovedet ikke svarende til billederne og er i så ringe kvalitet.
Nu vil jeg forsøge mig med retur selvom jeg kan læse mig til, at de er lidt svære at komme i kontakt med.. øv! Mega skuffende

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej Marie. Vi er virkelig kede af at høre om din skuffende oplevelse. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når et produkt ikke lever op til dine forventninger. Vi tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget alvorligt, og vi er forpligtet til at løse eventuelle problemer, der opstår. Angående din returnering har vi en klar returpolitik, og vi er her for at hjælpe. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi kan sikre, at din returnering bliver håndteret hurtigt. Vi værdsætter virkelig din feedback, og vi arbejder på at forbedre kvaliteten af vores produkter og service. Tak for at gøre os opmærksomme på dette, og vi håber at få løst dette for dig.

Advarsel! Fupfirma!

Advarsel! Fupfirma!

Hjemmesiden ligner fuldstændig en dansk butiks side. Meget overbevisende. Produkterne ser ud som dyre kvalitetstøj, men de er faktisk billige kinesiske varer af rigtig dårlig kvalitet. Leveringen tog næsten en måned, men jeg fik slet ikke det, jeg forventede. Derudover er prisen heller ikke lav – andre kinesiske webshops tilbyder langt bedre kvalitet til en lavere pris.

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej Gabriella. Vi er virkelig kede af at høre, at du blev skuffet over din ordre. Vi bestræber os på at levere produkter af høj kvalitet og en positiv shoppingoplevelse for alle vores kunder. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når en vare ikke lever op til forventningerne, og vi tager din feedback alvorligt. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi personligt kan undersøge sagen og løse den. Vi værdsætter al kundefeedback og er forpligtet til at forbedre os ud fra din oplevelse.

Fupfirma

9. april
Fortsat ingen penge retur. Penge de har trukket for varer som ikke var på lager.
Denne anmeldelse har desværre ikke gjort nogen forskel omend de forsøger at lyde som om de vil i dialog.

Fup
Glemte at tjekke returnerings muligheder inden køb. Når man skal sende en mail for at returnere, så er det typisk at det aldrig kommer svar.
To varer jeg havde bestilt var ikke på lager, jeg svarede penge retur for dem. Men de må jo slet ikke trække for varer de ikke sender og det har de gjort. Jeg får nok aldrig de penge og afventer fortsat at modtage noget som helst.
Bemærk i øvrigt at alle positive anmeldelser her på trustpilot fremgår fornavn, forbogstav på efternavn og by. Det gør den ikke på dem som har lavet dårlige anmeldelser. Og hende fra Kolding står der NL ved.
Fup, fup og fup

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Hej. Vi beklager oprigtigt den frustration eller forvirring, du har oplevet. Vi tager kundefeedback meget alvorligt og er forpligtet til at løse eventuelle problemer. Hvis varer var udsolgt, og betaling blev trukket for disse varer, vil vi gerne sikre, at dette bliver håndteret hurtigt. Send venligst dine ordredetaljer via e-mail til support@theoandlivcopenhagen.dk, så vi personligt kan undersøge din sag og sikre, at refusionsprocessen bliver behandlet korrekt. Angående anmeldelserne sigter vi mod at sikre, at al feedback er gennemsigtig, og vi værdsætter alle vores kunders kommentarer, både positive og negative, da de hjælper os med at forbedre os. Vi ønsker virkelig at løse dit problem og vil arbejde direkte med dig for at rette op på situationen.

Køb ikke fra dette firma

Jeg har netop modtaget min “vinterjakke” som bestemt ikke vil kunne holde noget varmt om vinteren. Det er blot en billig fleece.
Hjemmesiden ser indbydende ud og det ligner et dansk firma, men varen kommer fra Kina og er lang tid om at komme.
Jakken stod til at koste omkring 450 kr efter at være sat 75% ned - den er end ikke de 450 kr værd!

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Vi er virkelig kede af at høre, at jakken ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når et produkt ikke svarer til det, man havde håbet på. Vi bestræber os på at levere kvalitetsprodukter og gennemsigtig information, og vi undskylder for eventuel forvirring, der måtte være forårsaget af produktbeskrivelsen.

Hvis du er utilfreds med dit køb, hjælper vi gerne med en returnering eller ombytning. Send venligst dine ordredetaljer til support@theoandlivcopenhagen.dk, så vi hurtigt kan løse dette for dig.

Vi værdsætter virkelig din feedback og er forpligtet til at forbedre os ud fra kundernes oplevelser som din.

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!! Jeg har lige spærret mit dankort og prøver om jeg kan tilbagetrække beløbet. Jeg bestilte en jakke, og da jeg betalte beløbe via MobilePay, blev jeg efterfølgende trukket med endnu et beløb. Først fik jeg en mail på ordren af en jakke. Så gik der nogle minutter og jeg fik så en opdateret ordre med to jakker på. Og de har så taget sig betalt for begge jakker.

Jeg var hurtig til at reklamere men hver gang jeg skriver til dem over hjemmesiden, får jeg samme automatiske beklagelse... "Vi beklager... ordren er på vej". Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, som de ellers hele tiden skriver er på vej.

Lad være med at handle her! Det er IKKE en dansk shop. Mine beløb er trukket til Amsterdam.

15. marts 2025

Besvarelse fra Theoandlivcopenhagen

Tak for at kontakte os. Vi forstår helt din frustration og vil gerne forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi kan, for at løse situationen så hurtigt som muligt. Vi kan se, at du var den første til at kontakte os angående købet af to identiske jakker, og vi anerkendte din fejl. Som lovet arbejder vi på at ændre din ordre og behandle refusionen for den anden jakke.

Vær venlig at vide, at vores leveringstid i Danmark normalt er 5-12 hverdage, og vi behandler refusioner inden for 15 hverdage. Da din ordre blev afgivet den 15. marts, er det stadig inden for tidsrammen for både levering og refusionsprocessen.

Vi beder om lidt tålmodighed, mens vi arbejder på at gøre dette rigtigt for dig. Vi er virkelig kede af den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi sætter stor pris på din forståelse. Vi er en lille virksomhed og er forpligtet til at levere den bedste service muligt. Negative anmeldelser, før vi har haft mulighed for at løse situationen, kan påvirke vores evne til at fortsætte med at tilbyde kvalitetsservice, og vi beder venligst om muligheden for at gøre det.

Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk, hvis du har yderligere bekymringer. Vi er her for at hjælpe og vil sikre, at denne sag bliver løst hurtigst muligt.

Køb aldrig her

Fik da en vare, men det er i plastikkvalitet i dårligste kinastil - og det skulle være en vinterjakke, men er bare en nylontrøje. Jeg plejer ikke at ryge i scammernes fælder, og jeg plejer at tjekke, men hjemmesiden var ganske overbevisende.

Hej Thilde,

Vi er virkelig kede af at høre, at varen, du modtog, ikke levede op til dine forventninger. Vi tager al feedback seriøst, og vi vil gerne gøre det godt for dig. Hvis varen ikke svarer til beskrivelsen, hjælper vi gerne med returnering eller ombytning. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vi personligt kan undersøge sagen og løse det hurtigt.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at negative anmeldelser, især uden at give os muligheden for at løse situationen, kan skade små virksomheder som vores, der kæmper for at levere kvalitetsprodukter og service. Vi vil virkelig sætte pris på muligheden for at adressere dine bekymringer direkte.

Kina kvalitet, lang leveringstid

Kina kvalitet, og sendt fra Kina.
Slet ikke den farve eller produkt som beskrevet.
Jeg var i den tro jeg købte en fint fårårs jakke, men det var en fleece trøje.
Lang leveringstid, ca 14 dage.

21. marts 2025

Hej Lykke,

Vi er virkelig kede af at høre om din skuffelse med din ordre. Vi tager produktbeskrivelser meget alvorligt og vil tjekke, om der har været misvisende information. Hvis du ønsker at få din vare udskiftet med den korrekte farve eller produkt, så kontakt os venligst på support@theoandlivcopenhagen.dk med dit ordrenummer, og vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette hurtigt.

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma. Man kan ikke returnere varer. Man får aldrig pengene tilbage. Varerne er lovet til at komme hurtigt. Det gør de ikke. Man får tilgodebevis, men hvad skal man bruge det til? Når varerne er så dårlige. Der er ingen ophørsudsalg. Firmaet er lukket igen om en uge. Derfor de fine ord. Firmaets varer er på niveau med Temu. Billigt skrammel. De har mange flotte ord og kun det. Firmaet er ikke i København. Varen kommer langt vejs fra.
Et firma hvor man ikke kan returnere varer. Så beder de om billeder osv. Kun for at trække tiden. ØV ØV at man hoppede på den igen. De sidder og griner af os dumme.

Nu har jeg fået det svar som jeg har fået flere gange. Jeg har endda sendt til den support de skriver om. Det hjalp ikke. Havde da skrevet før jeg skrev min anmeldelse. Tom snak. De har ikke svaret min mail. Og heller ikke sendt returmuligheder. Kun mange fine ord.

Nu har jeg igen fået samme smøre. Send billede af varen og mange flotte ord. Så vil de se på sagen. Jeg har sendt billede. De har en maskine, der har nogle forskellige versioner over samme smøre. De vil ikke have en vare retur. Man kan heller ikke finde en returmulighed nogle steder. En lang historie om, hvordan og hvorledes, men ingen returseddel eller lign.

25. marts 2025

Hej Hanne,

Vi er virkelig kede af at høre, at du er oprevet, og vi forstår din frustration. Vi vil gerne præcisere, at vi er en legitim og registreret virksomhed, der er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter og service. Vi har klare returpolitikker, og hvis du har oplevet problemer med din ordre, er vi her for at hjælpe. Kontakt os venligst direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, så vil vi personligt kigge på sagen og hjælpe med at løse den.

Vi værdsætter virkelig kundefeedback og stræber altid efter at forbedre os. Vi forstår, at negative anmeldelser kan være frustrerende, men vi beder venligst om, at du giver os mulighed for at håndtere dine bekymringer direkte, før du træffer endelige beslutninger. Vi ønsker at sikre, at dit problem bliver håndteret korrekt.

Jeg bestilte en kjole i 70% hør og 30%…

Jeg bestilte en kjole i 70% hør og 30% bomuld og efter 20 dage får jeg så en kjole der ligner meget lidt i farven og er 95% polyester og 5% elastan

26. marts 2025

Hej,

Vi beklager virkelig forvirringen og skuffelsen over din ordre. Vi bestræber os på at levere præcise produktbeskrivelser, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når en vare ikke lever op til dine forventninger. Selvom kjolen, du modtog, måske ligner den i farve, ser det ud til, at der har været en misforståelse vedrørende stoffets sammensætning. Vi tager produktnøjagtighed meget alvorligt, og vi vil gennemgå produktbeskrivelsen for at sikre, at den er korrekt.

Hvis du ønsker at bytte varen eller ønsker yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os direkte på support@theoandlivcopenhagen.dk med dine ordredetaljer, og vi vil gøre vores bedste for at løse dette for dig.