jeg har handlet på Theo and Liv's webshop flere gange, og jeg bliver altid imponeret over hvor hurtigt varerne kommer frem. Kvaliteten er i top, og deres billeder online viser faktisk præcis, hvordan... Se mere
FUP kinisisk Hostler firma intet med et dansk firma at gøre, men udgiver dig for dansk. Varene derfra er forfærdelige plastik, kemi, mål ukorrekte slet ikke tol samling fra deres falske annoncer fra... Se mere
Hold jer væk! Sender ikke de varer de lover, på hjemmesiden. Når man kontakter dem lover de at sende de rigtige men der sker intet!!!
ADVARSEL
Hvis firmaet overhovedet stadig eksisterer. Det er SCAM.
Jeg modtog en kjole efter at have ventet over 2½ måned. Den var alt for stor og ikke i den kvalitet jeg troede. Jeg ville returnere og bytte til en mindre.
Venligt, tilbød de at jeg blot kunne beholde kjolen og de ville sende en ny mindre med det samme. Der er gået 6 måneder og jeg har intet nyt fra dem. De er venlige og de beklager og de siger de rykker men der sker INTET: Hold dig langt væk
Dette er et scam! En fake side som udgiver sig for at være dansk, men ikke er det. Varerne er billige produkter i dårlig kvalitet sikkert direkte fra en billig fabrik. Intet der står på siden er ægte - hverken beskrivelser af tøjet eller vilkår for returnering. Hold jer langt væk!
Advarsel !! Theo og Liv er ikke en forretning der eksisterer i virkeligheden. Og varen du modtager er ikke det der vises på hjemmesiden, det er vare af ubrugelig kvalitet og fuldstændig uden værdi. Så køb IKKE ved Theo og Liv. Jeg har i en længere periode forsøgt at få pengene tilbage efter at havde returneret varen. Nu har email- korrespondancen stået på i 5 mrd. Og stadig med ubruglige svar og lovninger på at de arbejder på sagen. Sikket blot AI-svar for at afprøve min tålmodighed. Forretningsformen er fuldstændig uaccetabel og burde ikke være lovelig. Hold jer langt væk fra Theo og Liv Copenhagen.
Tom og Connie
Det er en pæn hjemmeside og pæne produkter, men hvorfor skjuler I hvem I er? Der er intet CVR-nummer og ingen efternavne. Jeres website tilhører en fyr i Amsterdam, selv om I kalder jer et dansk firma. I forholder jer heller ikke til klager over at varerne fra Kina. ALT ved jer lugter af svindel.
Jeg bestilt den 29 marts en kjole, som jeg aldrig har modtaget. Jeg kæmper fortsat med at få mine penge tilbage.
Så pas på med at handle her........
Hej Sarah,
Tak for din henvendelse! Vi har modtaget din besked og har videresendt den til vores team til gennemgang. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, men venligst tillad op til 24-48 timer, før du hører fra os.
Hvis du har yderligere oplysninger eller opdateringer, er du meget velkommen til at besvare denne e-mail – så sørger vi for, at alt bliver fælles i din anmodning.
Tak for din tålmodighed og forståelse – vi sætter stor pris på det og ser frem til at hjælpe dig snart!
Bedste hilsner,
Ron, Christopher, Mel og Mark| Team Kundesupport
Theo & Liv
Dette standard besked får man hele tiden fra disse 4 mennesker
Nu er der gået mange måneder og ingen penge har jeg fået tilbage
Fup fup firma
Små børn på 14 og op til 18 år som går i skole og gymnasiet som stjæler vores penge til fest og stoffer
Tøjet er ikke pænt men kineske varer
Sendte det tilbage for et meget stort beløb og kom retur igen
Nu tør jeg ikke sende det tilbage igen for at skulle betale det kineske land et endnu større beløb.
De lover efter 12/24/48/72 timer at kigge på mik sag med deres team hvor der er en chef og agenter som skal under søge sagen
Det en fake side og man løber med risikoen hvor ikke at få sine penge tilbage og beholde noget tøj man troede ligende et på billedet
Så hold jer væk og spred Budskabet til sociale medier
Jeg har anmeldt dette firma både I det ulandene politi og det danske og gået til andre myndigheder omkring dette her
Håber at alle få deres penge tilbage
Fortjener 0 stjerner!
De stjæler jeres penge.
I får ikke varerne.
Skandaløst!
KØB IKKE HERFRA.
FUP Firma
Snyde-firma hold jer væk!!!
Har bestilt to pakker tilbage i marts og de har trukket pengene. De skriver at pakkerne er blevet væk i posten og senere at de vil sende penge retur. De lover og lover. Har anmeldt dem til ombudsmanden, som bekræfter at det er et fusk firma!
Dette firma findes (i Holland og Sverige påstår de unge drenge) men varerne kommer fra Kina
Kopier fra andre firma og foreninger
Minder lidt om andre butikker som også er oprettet af 15-18 årige
Mine varer er sendt til kina men kommet retur
Betalte et kæmpe beløb men har fået svar at de svarer mig inden for de næste 12-48-72 timer
Fup fup
2 kjoler som passer rigtig dårligt
Mark, Mel, Christopher og Ron og et administrativt team svarede bare at desværre kan de ikke byttes eller udleveres en gavekort
De taget snyder en og iskode fordi de er 13-18 år gammel, opretter fake profiler og ser ægte ud
Kontakt har lavet et program hvor man gonder ud af at det er børn
En fragtmand fortalte at dette firma snyder mennesker og hæver penge og sender kopi tøj som kommer fra Kina
Lavet et fake hjemmeside for at kunderne skal have sympati fordi theo og liv er gået konkurs og så er der kun en hjemmeside som de har
Men det fup og nu tjener de bare kassen og drikker sig fulde dag ind og dag ud
Giv mig mine penge tilbage
Får ikke flere svar da de har blokeret mine mail
Fup firma, tøjet var alt for småt og forhandlede længe om at få byttet varerne, det lykkedes aldrig, dårlig kvalitet var det også.
Varerne kom fra Hongkong. De var af elendig kvalitet. Det er snyd og bedrag. De påstod at være en fysisk butik i København som havde ophørsudsalg.
Det var kinesiske varer som kom fra Kina det tog næsten en måned før jeg fik mine varer og kvaliteten var ikke særlig god ikkeforhold til de penge jeg gav. Købte 2 par sko og de var et nummer for små tænker at det er temu varer
Fup firma der prøver at snyde kunder!
Jeg bestilte 4 x de samme kjoler i forskellige størrelser og farver i håb om jeg kunne bruge en af dem. Ingen af dem passede, så jeg ville sende dem retur.
Det viser sig at skulle være en sej kamp. De afviser at ville returnere og henviser til deres handelsbetingelser, som de sender til dig ved ordrebekræftelse på Hollandsk?? Men hvor de går direkte i strid mod forbrugeraftale loven, og påstår man ikke kan sende retur ved en begrundelse som f.eks forkert størrelse. Forbrugeraftale loven siger du har 14 dages fortrydelsesret som køber og der kan ikke stilles krav til hvorfor!!
Efter en lang og sej kamp, fik jeg “lov” at sende retur. Her kommer et kinesisk firma ind i billedet, hvorfor jeg pludselig forstår deres egne handelsbetingelser, som jo er i strid mod loven. Hvad jeg ikke skulle udfylde af besværlige ting for at sende til Kina - fuldstændig overladt til mig selv.
Det lykkedes dog og jeg fik sendt pakken retur. Modtager i Kina nægter at modtage pakken, mens Theo & Liv support har fortalt mig i uger, at de er på sagen og jeg hører fra dem. Men der sker ikke en dyt! Og jeg har stadig ikke set mine penge her en måned efter jeg har sendt pakken retur. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget I skal holde jer fra denne butik.
Har aldrig oplevet så dårlig en service.
Først trækker de betalingen dobbelt, da ordren skal annulleres sender de ikke pengene retur - har ventet 3 mdr nu
Og hvis man skal returnere noget - skal der sendes retur til Kina
Godt butikken snart lukker - for de er ikke værd at handle med
Fup firma - Har aldrig fået mine varer og efter en måned konstaterer de varen er væk og nu har man brugt en måned på at få pengene igen.
De er anmeldt til politiet
Fupfirma!!! De trak pengene, og jeg har aldrig fået mine varer. De bliver ved at love pengene retur snart og kommer med en masse undskyldninger. Har nu ventet i flere måneder. Køb aldrig derfra.
Bestilte to ordre den 02.04.25 og har rykket op til flere gange omkring jeg stadig ikke havde modtaget ordren og hver gang “er det interne team ved at snakke med deres leveringspartner” stop med at tage folks penge uden at levere det der er betalt for!
Kunne jeg give nul, så fik I nul stjerner!
Jeg bestilte hos jer i slutningen af marts. Den ene del ville I returnere pengene for, da det var udsolgt, og hver gang jeg har skrevet til jer siden marts, har "ordren været på vej", men det sker ikke en skid! Hverken penge eller pakke kommer!
Køb aldrig noget hos dem. De er ikke til at stole på. Man får aldrig hverken sine ting eller sine penge retur!