de leider is zeer slecht in communicatie, heeft geen antwoord op kritische en normale vragen. is brutaal zodra hij in moeilijkheden komt, men wordt zomaar genegeerd, vermijd deze scam club. inleg geld... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn vriendin en ik zijn al een tijdje lid van the Millionairs Club. Door the Millionairesclub hebben wij een hoop geleerd hoe wij met onze geld moeten omgaan en wat voor stappen wij moeten zetten, du... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben met een groep van 20 man een geweldige dag gehad bij Vasco. Super waardevolle training, duidelijk antwoord op iedere vraag, heerlijke lunch. Ik voelde me echt warm onthaald en helemaal welko... Se mere
Virksomheden har svaret
Beste Vasco, Zoals ik al veel eerder gemeld heb in prive berichtjes aan jou op Instagram en facebook en ook schriftelijk is mijn lidmaatschap beëindigd per december 2024. Iets waar ik tot nu to... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
In The Millionaires Club helpen we je om je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiële vrijheid. We geven je tools, connecties en leerzame cursussen waardoor je de regie pakt over je eigen leven. Tools en lessen die de rest van jouw leven waardevol blijven.
Kontaktoplysninger
WEERDINGERSTRAAT, 7815SC, EMMEN, Holland
- contact@themillionairesclub.nl
- themillionairesclub.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super waardevolle en leuke community!
Voor de corona op zoek naar een community met gelijkgestemden, met de zelfde mindset. Die vond ik helemaal bij The Millionaires Club. Maar niet alleen een leuk en nuttig netwerk maar super veel meerwaarde in de content die TMC leverde: info en tools over mindsetontwikkeling, vastgoed investeringen, beleggen. En niet te vergeten de goed georganiseerde events, heel erg leuk om bij aanwezig te zijn! Dubbel en dwars de investering waard in deze community. En complimenten voor Vasco die super transparant en open is in het delen van zijn kennis, die hij onder andere weer voor veel geld heeft opgehaald bij guru's zoals Tony Robbins. Echt top!

Besvarelse fra The Millionaires Club
Met de TMC een stap in de juiste richting
De TMC is super waardevol. Het heeft mij enorm geholpen om mijn mindset te verbeteren en mij de doorslag gegeven om een eigen onderneming te beginnen.

Besvarelse fra The Millionaires Club
TMC, een mooi platform met gelijkgestemden en waardevolle content!
Mooie community met gelijkgestemden en waardevolle content. Al met al een mooi platform voor ondernemers, maar ook mensen die op het punt staan om te gaan ondernemen, of persoonlijk op diverse vlakken willen ontwikkelen.

Leerzaam en waardevol
Vers afgestudeerde ben in 2012 als divisie manager voor Vasco zijn game bedrijf in dienst gekomen.
Enkele jaren later was ik trots bezitter van diverse investeringspanden.
Daarvoor dacht ik helemaal niet aan panden voor de verhuur. We waren allang blij dat we een eerste koopwoning konden kopen.

Besvarelse fra The Millionaires Club
Het is beste wat mij overkomen is the…
Het is beste wat mij overkomen is the millionaires club dankzij de lessen die ik geleerd heb en support van andere leden en vasco ben ik uit de shit gekomen en veel wijzer geworden het is echt aanrader om lid te worden je leven veranderd voor goed

Kickstart voor je leven
Op TMC is voor mij de reis naar het ondernemen en investeren begonnen. Een ontzettende kickstart naar een ander leven. Ik kan het iedereen aanraden!