The Millionaires Club Anmeldelser 46

TrustScore 3.5 ud af 5

3,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vriendin en ik zijn al een tijdje lid van the Millionairs Club. Door the Millionairesclub hebben wij een hoop geleerd hoe wij met onze geld moeten omgaan en wat voor stappen wij moeten zetten, du... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beste Vasco, Zoals ik al veel eerder gemeld heb in prive berichtjes aan jou op Instagram en facebook en ook schriftelijk is mijn lidmaatschap beëindigd per december 2024. Iets waar ik tot nu to... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Coachingcenter

Skrevet af virksomheden

In The Millionaires Club helpen we je om je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiële vrijheid. We geven je tools, connecties en leerzame cursussen waardoor je de regie pakt over je eigen leven. Tools en lessen die de rest van jouw leven waardevol blijven.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

miljonairsclub wankelt, wordt door de autoriteiten verwijderd op korte termijn

de leider is zeer slecht in communicatie, heeft geen antwoord op kritische en normale vragen. is brutaal zodra hij in moeilijkheden komt, men wordt zomaar genegeerd, vermijd deze scam club. inleg geld is zonder pardon verloren zonder nadere communicatie of overleg. vrijwel alle projecten worden naar men zegt, betaald met gelden uit projecten die niet bestaan.

1. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Miljonairsclub? Laat me niet lachen!!

Beste Vasco,

Zoals ik al veel eerder gemeld heb in prive berichtjes aan jou op Instagram en facebook en ook schriftelijk is mijn lidmaatschap beëindigd per december 2024. Iets waar ik tot nu toe nog steeds geen enkel antwoord op kreeg.

In het afgelopen jaar heb je geheel niets voor mij gedaan, de mastermind sessies die mij vooraf belooft zijn en waar ik al vele keren om gevraagd heb en DE reden waarom ik lid geworden ben heb je nooit waargemaakt (Dwaling Art. 6:228 BW). Ik ben van deze club geen cent wijzer geworden terwijl dat precies het doel was van deze club. Een grove wanprestatie dus en eigenlijk verwacht ik dat je mijn geld terugstort en mijn gegevens van de website verwijdert. Je email werkt ook niet!

Gr, Gerard Wouters

31. december 2024

Oplichter

Oplichter kan na een paar maanden niet meer bij m’n account en via mail en dm negeren ze je.

9. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inspirerende Workshop, Positieve Ervaringen en Enthousiasme!

Top! Het delen van jouw workshop en ervaring was inspirerend, en ik ben enthousiast en deel ook graag mijn ervaring met iedereen. Het heeft een positieve impact gehad! Volgende keer weer!

13. januar 2024

Besvarelse fra The Millionaires Club

Super om te horen dat je geïnspireerd bent! Bedankt voor het delen en tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Training die mijn leven heeft veranderd

We hebben met een groep van 20 man een geweldige dag gehad bij Vasco. Super waardevolle training, duidelijk antwoord op iedere vraag, heerlijke lunch. Ik voelde me echt warm onthaald en helemaal welkom, en zo veel goede informatie gekregen die mijn leven nu al heeft veranderd. Super dankbaar 🙏

12. januar 2024

Besvarelse fra The Millionaires Club

Blij dat je een topdag had en waardevolle inzichten hebt opgedaan. Dank voor je mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het belang van slim je geld investeren.

Het belang van je geld slim investeren heb ik altijd een beetje onderschat. Deze workshop heeft mijn ogen geopend en hierdoor heb ik een plan gemaakt voor de toekomst. Mega waardevolle dag!

11. januar 2024

Besvarelse fra The Millionaires Club

Mooi om te horen dat de workshop zo'n impact had! Succes met je toekomstplannen en blij te horen dat je de dag waardevol vond!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer gedegen opleiding voor beleggen.

Vanuit de Dropship Academy (waar ik als High Ticket Premium coach actief ben) heb ik een Mastermind Beleggen van The Millionaires Club mogen bijwonen.

Dit is een ongelofelijk waardevolle dag geweest en is een enorme game-changer geweest voor mij. Want, ik beleg al een aantal jaren in aandelen en handel in opties, maar eigenlijk ongestructureerd. Door Vasco heb ik nu een gedegen beleggingsplan opgesteld en heb ik mijn bestaande portefeuille helemaal anders gestructureerd.

Nu heb ik een steady plan, een doel, structuur en parameters waaraan ik kan draaien.

The Millionaires Club biedt dus een goed onderbouwd steady lespakket om professional te worden in beleggen.
Er is ook toegang tot heel veel (video) content, een Discord community en tools om je te helpen je doelen te realiseren.

Besvarelse fra The Millionaires Club

Top dat de Mastermind Beleggen zo'n positieve draai aan je strategie heeft gegeven! Bedankt voor je review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele informatieve en waardevolle dag

Hele informatieve en waardevolle dag. Alles tot in de puntjes goed geregeld en je gaat met flink wat kennis en actiepunten de deur uit. Zelfs als leek kun je hierna uit de voeten. Dank jullie wel voor de fijne ervaring!

Investeer in jezelf!

Ik ben bij Vasco geweest voor een workshop. Het was een super waardevolle dag! Enorm veel informatie gekregen en een goede indruk van wat hij te bieden heeft.

Zeker de moeite waard om een traject af te nemen en te investeren in je toekomst en je persoonlijke ontwikkeling!

Life changing

Life changing

Nog nooit zo veel inzichten gehad op financieel aspect! Ik kijk nu heel anders naar mijn portfolio. Raad het aan iedereen aan die verder durft te kijken dan zijn/haar neus lang is..💪🏼

7. januar 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen

Ontzettend waardevolle community! Veel inzichten gekregen, niet alleen op financieel niveau. Maar ook op mindset is dit ontzettend waardevol. Het maakt niet uit of je veel of weinig vermogend bent, met de tips uit deze community weet je zeker dat je goed zit ook in de toekomst. Het geld wordt steeds minder waard, door deze technieken toe te passen hoef ik me daar niet meer zorgen om te maken. Ik was graag eerder begonnen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een super waardevolle training gehad…

Een super waardevolle training gehad afgelopen vrijdag over hoe ik mijn geldmachine kan bouwen! Heel veel informatie mogen ontvangen die ik ook direct heb geïmplementeerd! Mijn financiële plan staat 🤩🫡 Dank je wel Vasco!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

If you want to take yourself to the…

If you want to take yourself to the next level, this will be needed!

Very useful and important information which is shared across the platform & events.

Highly recommended.

4. januar 2024

Geweldig!

Ik was met een top groep bij een fysieke meeting, als er iets tof was was het deze dag wel! Vasco is zon topper en wil altijd helpen, super gast vrij ontvangen en echt veel geleerd wat life chaning is! Dikke aanrader voor iedereen die stabiele vermogen wil opbouwen!

6. januar 2024

Zeer Waardevol!

Afgelopen zaterdag een workshop gehad van Vasco en wat was dat leerzaam! Heel veel kennis over hoe je met je geld om moet gaan en hoe je een potje kan creeën voor laten!

Nogmaals bedankt allemaal <3

6. januar 2024

Geweldig!

Super team! Waardevolle dag! Vasco is enorm inspirerend en weet waar hij het over heeft. Zeker een aanrader.

Super waardevolle dag!

Ik heb laatst een live dag gehad bij Vasco omtrent investeren! Echt een mega waardevolle dag gehad! Vasco deelde heel veel kennis en strategieen! Had ik dit maar eerder geweten. Echt de moeite waard en hij heeft echt veel kennis en ervaring op het gebied van investeren!

14. december 2023

Besvarelse fra The Millionaires Club

Bedankt voor je geweldige review Pira, Het is goed om te horen dat je zoveel hebt geleerd tijdens het Seminar event. Fijn dat je het waardevol vond en dat het zo'n positieve impact op je heeft gehad. Blijf deze energie vasthouden!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.