Se, hvad kunderne siger
We zochten een regenhoes voor onze Doggy Ride hondenkar. Op internet ingetikt en dit bedrijf zat zo maar een kleine vijftien euro onder de gebruikelijke prijs. Besteld, en snel geleverd. Hulde!
Een week geleden heb ik hier een Qeridoo fietskar besteld en ik kreeg er gratis een regenhoes bij. De fietskar kwam mooi verpakt in een stevige doos aan en het in elkaar zetten ging vrij makkelijk. Ik... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Heel simpel, een vriendelijke en betaalbare online fietsenwinkel zijn. Niets ingewikkelds, gewoon aandacht voor u. Voor advies kunt altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Kontaktoplysninger
Sikkelkruid 1A, 3824PN, Amersfoort, Holland
- +31 33 82 00 296
- klantenservice@kidsandmobility.nl
- kidsandmobility.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In goede orde ontvangen en best rap
Het duurt wel heel lang voor dit…
Het duurt wel heel lang voor dit artikel bezorgd is. Ruim 2 weken
Nu krijg ik een bericht dat het bezorgd…
Nu krijg ik een bericht dat het bezorgd is en dat ik sterretjes moet geven Nu heb ik verschillende malen deze week al gebeld over mijn bestelling Die ik 21-6 2026heb besteld en nog steeds heb ik niks binnen gekregen ook heb ik meerdere malen gebeld en een sms gestuurd waarop ik nog steeds geen bericht heb gehad waardeloos is dit zo ga je niet met mensen om Ik raad iedereen af om hier te bestellen
Fast delivery and product as expected
Very fast delivery, on promised time. It was easy to order, and the product is as expected. Wil order from them again!
Ik krijg een verzendbericht maar als ik…
Ik krijg een verzendbericht maar als ik de link volg kom ik nergens op uit.
Ik heb ook nog niets mogen ontvangen ( na een week)
Ook geen reacties op mails die ik stuur
Fietscar Qeridoo kidgoo 2
Mooi product aan scherpe prijs ,snel en goed geleverd ben heel tevreden, raad het iedereen aan !!
Slechte communicatie en gedraai met woorden
Slechte communicatie. Het verhaal is te lang om op te schrijven, maar het komt er op neer dat er niet wordt geleverd zoals de artikelen op de site staan vermeld.
Gedraai met woorden en beloftes, uiteindelijk zou ik met allerlei toegezegde 'coulance' nog altijd € 16,00 duurder uit zijn geweest dan op de site stond vermeld.
Deze zaak voelt niet goed, zoek een ander bedrijf is mijn advies!
Dat heb ik ook gedaan.
Fout advies
Ik zou iedereen willen afraden om iets bij Kids & Mobility aan te kopen. Wij twijfelden of het Qeridoo-hangmatje waarin we interesse hadden zou passen in onze bakfiets. Daarom vroegen we Kids & Mobility om advies. We stuurden het merk en model van onze bakfiets en een aantal foto's door. Een verkoper verzekerde ons dat het hangmatje erin zou passen. Na aankoop en bezorging bleek dit toch niet het geval te zijn. Kids & Mobility weigerde helaas verantwoordelijkheid te nemen voor deze fout. Ze weigerden hun excuses aan te bieden en wij moesten zelf de retourkosten betalen. Wij voelden ons heel oneerlijk behandeld.
Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs!
Goeie prijs, matige service
Deel van de bestelling werd snel geleverd. Ander item was niet op voorraad. Uiteindelijk, na meerdere (onbeantwoorde) mails en een paar telefoontjes, na 3 maanden toch alles ontvangen. Goeie prijs, matige service.
Dit is/was mijn 2de bestelling bij…
Dit is/was mijn 2de bestelling bij jullie. En net als de vorige keer, is alles keurig geregeld. Dus heb ik weer iets nodig voor mijn doggyrider of fiets, dan bestel ik weer bij jullie.
Snelle leveringkinderzitje
Snelle levering. Kinderzitje voor in fietskar is goede kwaliteit en past perfect.
Delivered another product then ordered.
Delivered another product then ordered.
Complained twice. No answer till today.
Niet het product geleverd dat besteld…
Niet het product geleverd dat besteld is. Duurt een week voor het er is. Retour gestuurd en nu wachten op het geld. Geen enkel excuus gekregen. Tenenkrommend
In eerste instantie kregen wij een
In eerste instantie kregen wij een verkeerd pakket. Na mail en telefoon werd beloofd direct het goede artikel op te sturen. Nadat we na 3 dagen nog niets ontvangen hadden beweerde hij eerst dat we hadden geannuleerd en na ontkenning zou het opnieuw meteen het goede artikel opsturen. Het waarom van het nog niet verstuurd wilde hij niet vertellen. Hij bleef maar zeuren dat het weer verstuurd was en we het verkeerde pakket moesten terugsturen. Na een paar dagen arriveerde inderdaad het gevraagde artikel. Dat is naar tevredenheid. Eind goed al goed.
Prima
Product was hier goedkoper dan elders.
Het duurde even voordat het product werd geleverd. Op navraag kreeg ik keurig antwoord en werd van de vervolgstappen van de levering op de hoogte gehouden.
Zeer slecht tot geen communicatie.
Zeer slecht tot geen communicatie.
We horen niets voor een oplossing van een beschadigt onderdeel bij levering van onze fietskar.

Besvarelse fra Kids & Mobility