Kids & Mobility Anmeldelser

3,2

In eerste instantie kregen wij een verkeerd pakket. Na mail en telefoon werd beloofd direct het goede artikel op te sturen. Nadat we na 3 dagen nog niets ontvangen hadden beweerde hij eerst dat we had... Se mere

Ik zou iedereen willen afraden om iets bij Kids & Mobility aan te kopen. Wij twijfelden of het Qeridoo-hangmatje waarin we interesse hadden zou passen in onze bakfiets. Daarom vroegen we Kids & Mobili... Se mere

We zochten een regenhoes voor onze Doggy Ride hondenkar. Op internet ingetikt en dit bedrijf zat zo maar een kleine vijftien euro onder de gebruikelijke prijs. Besteld, en snel geleverd. Hulde!

1. Cykelbutik
  2. Butik med cykeltilbehør
  3. Landevejscykling

Heel simpel, een vriendelijke en betaalbare online fietsenwinkel zijn. Niets ingewikkelds, gewoon aandacht voor u. Voor advies kunt altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,2

Klantenservice is top, ze namen meteen op en gaven duidelijkheid.

Een week geleden heb ik hier een Qeridoo fietskar besteld en ik kreeg er gratis een regenhoes bij. De fietskar kwam mooi verpakt in een stevige doos aan en het in elkaar zetten ging vrij makkelijk. Ik heb nog gebeld met de klantenservice omdat ik de regenhoes niet kon vinden in de doos. Ze vertelde mij dat dit apart bezorgd zou worden en dat gebeurde. Mooie kwaliteit. Klantservice hielp mij erg goed.

20. januar 2022

Perfect snel geleverd

Eerst overal gezocht en Kidsandmobility.nl had als enige deze speciale koppeling voor mijn fietskar. De volgende dag had ik hem al in huis. Erg fijn dus. Een aanrader deze site😉

15. januar 2022

Hier NOOIT kopen!

Dit is dezelfde als "qeridoonederland.nl".
Zéér zéér SLECHT!
Een Qeridoo fietskar gekocht. De kar is prima maar koop hem ergens anders.
Ik kreeg een kar geleverd met een beschadiging, aan de onderkant van de achterkant, waardoor de waterdichtheid niet meer gegarandeerd was. Ik heb mails gestuurd, telefoontjes en appjes, maar geen reactie. Uiteindelijk de rechtsbijstandverzekering erachter gezet maar ook die krijgen geen reactie. Het adres in Amersfoort is géén winkel, het is een klein hokje op een industrieterrein. Het is een éénmanszaak en de eigenaar belooft van alles maar uiteindelijk komt daar niets van terecht. De factuur zou per mail komen maar die kwam niet. Pas toen de rechtsbijstand zich ermee bemoeide, kreeg ik een fatsoenlijke factuur. Maar met de beschadiging is nooit iets gedaan.
Kortom: Geen service, geen garantie en geen contact mogelijk. Koop hier nooit!!

29. maj 2021