Onderhoud voor cv ketel en warmtepomp: Hele aardige en kundige monteur met stagair. Dr ketel was schoon, had ook maar 250m3 verbrüikt . De unit van de warmtepomp opengemaakt voor de stagiar. De bu... Se mere

Virksomheden har svaret
Uiterst vriendelijke monteur en een bekend gezicht want een vaste monteur per regio/postcodegebied werkt voor beide partijen het beste. Geeft altijd goede uitleg en is er voor de klant. Kortom: iemand... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle reaktie op ons probleem. Monteur kwam dezelfde dag. Probleem zat in een verstopte afvoer. Monteur gaf advies hiervoor een gespecialiseerd bedrijf te bellen om dit op te lossen Tevens heeft... Se mere
Virksomheden har svaret
De monteurs die de kachel en het rookgaskanaal hebben vervangen hebben keurig en netjes gewerkt. Toen ze klaar waren werd alles keurig opgeruimd en zelfs werd er om de stofzuiger gevraagd, perfect eno... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.
Skrevet af virksomheden

Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.
Ceintuurbaan 15, Gebouw ZA, 8022 AW, Zwolle, Holland

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Medewerker dacht mee en is belofte na gekomen om super snel nieuwe CV-ketel te plaatsen

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Dat het ondanks het volle werkschema toch lukte om de onverwachte/niet geplande reparatie/vernieuwen van de warmtewisselaar te organiseren.

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
De monteur heeft het onderhoud prima en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijke en beleefde medewerker.

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
De monteur nam de tijd om alles uit te leggen, vriendelijk en professioneel.

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Henk komt al jaren bij ons en is een topper!! Ik zou hem niet met pensioen laten gaan. We gaan hem missen !!!
Jeannet

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Het was een goede monteur, die alles rustig uitlegde en goed luisterde.

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Berichtgeving per mail en sms is handig.
Monteur op tijd en zeer correct.
Gedegen onderhoud.

In orde gemaakt
Mocht t weer voorkomen
Meteen melden

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Onderhoud voor cv ketel en warmtepomp:
Hele aardige en kundige monteur met stagair.
Dr ketel was schoon, had ook maar 250m3 verbrüikt . De unit van de warmtepomp opengemaakt voor de stagiar. De buitenunit heeft hij aan dr achterzijde schoongeborsteld. Op de vraag of hij kon controleren of er misschien gas uit de leidingen van de warmtepomp zou kunnen zijn weggelekt vertelde hij dat hij daar de aparatuur niet voor heeft.
Dus geen klacht over de monteur maar waarom is het onderhoudskontrakt voor twee apparaten dubbel zo duur als de warmtepomp niet echt gecontroleerd wordt?
Doordat je een warmtepomp hebt stook je niet veel gas en zou dat onderhoud naar mijn idee best 2 jaarlijks kunnen. En als aan het onderhoud van de warmtepimp ook niet meer dan een stoffer wordt gebruikt kunnen naar mijn idee de onderhoudskosten omlaag en arbeidstijd bespaars worden

Besvarelse fra Breman Installatiegroep
Læs mere om andre typer anmeldelser.