Banner for Breman Installatiegroep

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onderhoud voor cv ketel en warmtepomp: Hele aardige en kundige monteur met stagair. Dr ketel was schoon, had ook maar 250m3 verbrüikt . De unit van de warmtepomp opengemaakt voor de stagiar. De bu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uiterst vriendelijke monteur en een bekend gezicht want een vaste monteur per regio/postcodegebied werkt voor beide partijen het beste. Geeft altijd goede uitleg en is er voor de klant. Kortom: iemand... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reaktie op ons probleem. Monteur kwam dezelfde dag. Probleem zat in een verstopte afvoer. Monteur gaf advies hiervoor een gespecialiseerd bedrijf te bellen om dit op te lossen Tevens heeft... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De monteurs die de kachel en het rookgaskanaal hebben vervangen hebben keurig en netjes gewerkt. Toen ze klaar waren werd alles keurig opgeruimd en zelfs werd er om de stofzuiger gevraagd, perfect eno... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. HVAC-installatør
  2. Reparation af aircondition
  3. Leverandør af airconditionanlæg
  4. Køleanlæg
  5. CV-service
  6. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.

Iedereen energiepositief!

Skrevet af virksomheden

Samen zorgen we voor een beter woon- en werkklimaat, voor onszelf en volgende generaties
Daarbij maken we het leven van onze klanten gemakkelijker. Dit doen we niet alleen als collega's binnen Breman, maar ook in samenwerking met de hele keten. Met woon- en werkklimaat doelen we niet alleen op het binnenklimaat van woningen en gebouwen, maar ook op het sociale klimaat - tussen collega's, bij ons klanten en in de samenleving.

Onze serviceabonnement

Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.

Door jouw verwarmings-, warmwater- en ventilatieapparatuur regelmatig te laten onderhouden, voorkom je onverwachte storingen en onveilige situaties. Met periodiek onderhoud blijven jouw toestellen in topconditie.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Medewerker dacht mee en is belofte na…

Medewerker dacht mee en is belofte na gekomen om super snel nieuwe CV-ketel te plaatsen

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van deze mooie ervaring. Wat fijn om te horen dat de medewerker met u heeft meegedacht en zijn belofte is nagekomen om razendsnel een nieuwe cv‑ketel te plaatsen. Dat soort betrokkenheid en daadkracht vinden we belangrijk, en het is prettig om te weten dat dit voor u het verschil heeft gemaakt.

We waarderen uw terugkoppeling enorm en staan graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service. Personeel is vriendelijk.

Beste klant,

Dank u wel voor uw reactie. Fijn om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat u tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel. Dat waarderen we enorm.

Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dat het ondanks het volle werkschema…

Dat het ondanks het volle werkschema toch lukte om de onverwachte/niet geplande reparatie/vernieuwen van de warmtewisselaar te organiseren.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het, ondanks een vol werkschema, toch is gelukt om de onverwachte reparatie en het vernieuwen van de warmtewisselaar snel te organiseren. Dat vraagt om flexibiliteit en goede afstemming binnen het team, en het is mooi dat u dat zo heeft ervaren.

We waarderen het dat u dit met ons deelt en staan graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is.

Vriendelijk

Vriendelijk, correct gewerkt.

15. april 2026

Beste klant,

Dank u wel voor uw reactie. Fijn om te horen dat alles vriendelijk en correct is uitgevoerd. Dat waarderen we enorm.

Als we in de toekomst opnieuw iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De monteur heeft het onderhoud prima en…

De monteur heeft het onderhoud prima en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijke en beleefde medewerker.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het onderhoud prima en vakkundig is uitgevoerd en dat u de monteur als vriendelijk en beleefd heeft ervaren. Dat waarderen we enorm.

Professioneel en vriendelijk

De monteur nam de tijd om alles uit te leggen, vriendelijk en professioneel.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de monteur de tijd heeft genomen om alles duidelijk uit te leggen en dat u hem als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. Dat waarderen we enorm.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles goed is gedaan en dat u een duidelijke uitleg heeft gekregen. Dat waarderen we enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Henk komt al jaren bij ons en is een…

Henk komt al jaren bij ons en is een topper!! Ik zou hem niet met pensioen laten gaan. We gaan hem missen !!!
Jeannet

Beste klant,

Dank u wel voor deze hartverwarmende reactie. Wat bijzonder om te lezen dat Henk al jaren bij u over de vloer komt en zoveel vertrouwen heeft opgebouwd. Dat hij voor u een topper is en gemist gaat worden, zegt alles over zijn inzet en vakmanschap.

We zullen uw complimenten zeker aan hem doorgeven — dat zal hij enorm waarderen.

Als we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn, doen we dat graag.

Snelle service

Beste klant,

Dank u wel voor uw reactie. Fijn om te horen dat u onze service als snel heeft ervaren. Dat waarderen we enorm.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een goede monteur

Het was een goede monteur, die alles rustig uitlegde en goed luisterde.

10. april 2026

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de monteur zijn tijd nam om alles rustig uit te leggen en goed naar u luisterde. Dat soort aandacht en zorgvuldigheid maakt een bezoek echt prettig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goeie ervaring bij onderhoudsbeurt CV ketel

Berichtgeving per mail en sms is handig.
Monteur op tijd en zeer correct.
Gedegen onderhoud.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de berichtgeving per mail en sms als handig heeft ervaren. Ook goed om te weten dat de monteur op tijd was, zeer correct te werk ging en het onderhoud gedegen heeft uitgevoerd.

We waarderen het dat u dit met ons deelt en staan graag voor u klaar wanneer dat nodig is.

Een vriendelijke

Een vriendelijke, beleefde monteur.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk en beleefd heeft ervaren. Dat waarderen we enorm en het is goed om te weten dat het bezoek zo is verlopen.

Weekend niet mogelijk

Mocht t weer voorkomen
Meteen melden

28. marts 2026

Beste klant,

Dank u wel voor deze uitgebreide terugkoppeling. Het is fijn om te horen dat, ondanks dat weekendservice niet mogelijk was, de monteur op maandag vroeg aanwezig kon zijn. Mooi dat u hem als beleefd en vriendelijk heeft ervaren, en dat hij de lekkage heeft gevonden, alles zorgvuldig heeft gecontroleerd en het probleem netjes heeft opgelost.

Goed ook dat hij heeft aangegeven dat u het meteen mag melden als het opnieuw voorkomt zo hoort het.

Snel en efficient

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als snel en efficiënt heeft ervaren. Dat waarderen we enorm.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onderhoud voor cv ketel en warmtepomp: is een 2 jaarlijkse onderhoud niet net zo effectief

Onderhoud voor cv ketel en warmtepomp:
Hele aardige en kundige monteur met stagair.
Dr ketel was schoon, had ook maar 250m3 verbrüikt . De unit van de warmtepomp opengemaakt voor de stagiar. De buitenunit heeft hij aan dr achterzijde schoongeborsteld. Op de vraag of hij kon controleren of er misschien gas uit de leidingen van de warmtepomp zou kunnen zijn weggelekt vertelde hij dat hij daar de aparatuur niet voor heeft.
Dus geen klacht over de monteur maar waarom is het onderhoudskontrakt voor twee apparaten dubbel zo duur als de warmtepomp niet echt gecontroleerd wordt?
Doordat je een warmtepomp hebt stook je niet veel gas en zou dat onderhoud naar mijn idee best 2 jaarlijks kunnen. En als aan het onderhoud van de warmtepimp ook niet meer dan een stoffer wordt gebruikt kunnen naar mijn idee de onderhoudskosten omlaag en arbeidstijd bespaars worden

Beste klant,

Dank u wel voor uw duidelijke terugkoppeling. Uw complimenten én uw vragen over de kosten en het onderhoud nemen we serieus. We zorgen dat dit intern wordt opgepakt zodat er naar uw situatie kan worden gekeken.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de cv-ketel goed is schoongemaakt en bijgevuld. Het is prettig dat dit naar tevredenheid is verlopen.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost. Dat waarderen we en het is goed om te weten dat dit naar tevredenheid is verlopen.

Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar.

Een zeer goede monteur

Een zeer goede monteur, met verstand van ketels

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u de monteur als zeer goed heeft ervaren en dat zijn kennis van ketels voor u het verschil heeft gemaakt. Dat waarderen we enorm.

Keurige monteur

Keurige monteur. Onderhoud netjes en volgens voorschrift.

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de monteur keurig te werk is gegaan en het onderhoud netjes en volgens voorschrift heeft uitgevoerd. Dat waarderen we enorm.

Breman

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.