Jeg var i dag i T. Hansen i Vordingborg. Første syn ved kassen var en række utilfredse ældre mænd, der brokkede sig over at tjek-in computeren ikke virkede. Det skulle så absolut gå ud over det sø... Se mere
Benyttede mig af Click & Collect, da vi selv bor i Middelfart. Varen var pakket på 2 minutter. Let afhentning i butikken. ordrenr. 107915175
Jeg havde fejl bestilt størrelse var ikke noget problem fik rette størrelse dæk sat på og en yderst flink service fra medarbejderen
- Butik med biltilbehør
- Motorcykelbutik
Om thansen.se
- Snabb och effektiv leverans
- 365 dagars returrätt
- Byte i våra butiker över hela landet
- Click&Collect - hämtning efter 30 min.
Hos thansen sätter vi en ära i att erbjuda våra kunder en fantastisk upplevelse – varje gång.

- Snabb och effektiv leverans
- Vi levererar dina varor snabbt och effektivt, så att du kan ha dem inom några dagar efter beställningen.
- Click & Collect
- Beställ online och hämta dina varor i butiken redan inom 30 minuter med Click & Collect i en av våra många butiker.
- 365 dagars returrätt
- Hos thansen har du hela 365 dagars returrätt, så att du kan känna dig trygg och ha gott om tid att bestämma dig. Skulle du behöva byta en vara kan du enkelt göra det i en av våra många butiker runt om i Sverige.
- Historien om thansen
- thansen grundades i Danmark 1991. Sedan dess har det gått snabbt och idag har vi butiker över hela landet och en nätbutik med mer än 250 000 produkter i lager. Den första thansen-butiken i Sverige öppnade 2022, och även här har vi växt oss starka, med butiker över landet och en lika stor nätbutik.
Trelleborgsvägen 14, 214 32, Malmö, Sverige
- +46 084 031 20 00
- thansen@thansen.se
- www.thansen.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg bestilte en vare i Sverige (jeg er…
Jeg bestilte en vare i Sverige (jeg er dansk), på den svenske hjemmeside. Da jeg bestilte kunne jeg ikke indskrive min danske adresse og den ville heller ikke godkende mit telefonnummer. Altså var det eneste kontakt derefter via mail.
Ved udlevering fik jeg den rigtige vare, men den forkerte farve. Tydeligt en teknisk fejl, da den forkerte farve stod på pigens seddel.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Bestilte 2 cykelslanger til afhentnind…
Bestilte 2 cykelslanger til afhentnind den 10/7 26. Da jeg vil hente dem får jeg at vide at de først kommer den 21/7 26. Det havde jeg ikke fået noget at vide om, da jeg bestilte dem. Meget ringe at de ikke giver besked på at de ikke er på lager. :-(

Besvarelse fra thansen.se
Jeg ringede til thansen i Frederiksværk og…
Jeg ringede thansen i Frederiksværk og bestilte 2 stk bord ventilatore og de blev lagt til side og jeg fik ovenikøbet en ordrebekræftelse. Kørte inden for en halv time og da jeg nåede frem var der ikke flere tilbage.
Virkelig dårlig service og har prøvet det 3 gange men når man når frem er varen ikke på lager
Det vil side at man ikke kan stole på thansen i Frederiksværk og er rent til grin.
Mærkeligt firma og handler der ikke mere
Henrik Klausen

Skud ud til Vordingborg
Jeg var i dag i T. Hansen i Vordingborg.
Første syn ved kassen var en række utilfredse ældre mænd, der brokkede sig over at tjek-in computeren ikke virkede. Det skulle så absolut gå ud over det søde personale. Jeg mener, de står der i en hedebølge og gør alt hvad de kan for at servicere deres kunder. De var så søde og hjælpsomme, så skud ud til dem og deres måde at være på.
Jeg synes at give dem noget mere i løn!
Skud ud til T. Hansen i Vordingborg :-)

Besvarelse fra thansen.se
Skulle bruge noget olie til min…
Skulle bruge noget olie til min scooter, har aldrig købt det før ved ærlig talt intet om det, det bliver så min tur han peger på det, så jeg måtte sige jeg ved intet, han sagde der var 3 for 2 og jeg sagde pænt nej tak, betalte ingen kontakt over hoved 0 serice . Butik Glostrup

var hurtigt klart
For dårligt
Var idag d. 9 marts i Holbæk afd. Med vores El cykle de kunne først se på den d. 17 marts der er kun en mekaniker til hele Sjælland det er på garanti, man kan lede længe for at finde en så dårlig service, fersonalet er så ligeglade med kunderne. 🤬🤬

Besvarelse fra thansen.se
Bestilte dele via reg nummer og de…
Bestilte dele via reg nummer og de passer ikke på bilen

Besvarelse fra thansen.se
Medarbejderne er ikke nok oplært .
Medarbejderne er ikke nok oplært .
Kundeservice er dårlig ,alle vil vaske deres hænder når det kommer et problem det skal løses.

Nemt og god service
Jeg havde fejl bestilt størrelse var…
Enligt online skulle leverans ske dagen…
Enligt online skulle leverans ske dagen efter beställning men tog 3 dagar. Bilmattorna som skulle passa årsmodell på bil enligt webbsidan gjorde inte det.

Thansens kundeservice modarbejder kunderne
Norge er i gang med at forbyde trafikalarmer, også kendt som Saphe inden sommeren, da de kan advare om fartkontrol hvilket er ulovligt i Norge, og bøden vil være 10.000kr. Jeg bestilte en abonnementsfri Saphe One+ hos Thansen`s Oslo afdeling 22/3-2025, til deres annoncerede pris på 99kr. + fragt 149kr. + moms 49,60kr. Total 248 NRK, hvor alt blev oprettet og faktureret med forventet levering til mig i Danmark 2. april, med et "Takk for en hyggelig handel". Omkring 28/3 så jeg på nettet, at prisen i forretningen var sat op til 499kr. Da den ikke ankom, skrev jeg til dem flere gange, og fik fine svar om, at den var afsendt. Jeg talte med en sød pige hos den danske kundeservice 25/5, og hun mente også at de ville have 400kr. mere før de sendte noget, men jeg havde jo betalt deres førpris på 99kr. som var den rigtige, da de selv havde godkendt den. Hun talte med dem, og jeg fik en ny faktura: Saphe One+ 499kr. 80,16% rabat. Å betale 248kr. Brugt tilgodehavende 248kr. ifølge LASERTNO i Oslo butikken. Intet skete!
26/5 sendte jeg en klage over Oslo til Thansen.dk med Att. Thansens ledelse, ikke kundeservice, med fotos af vores korrespondancer, som aldrig blev besvaret, selv om der ved bekræftelsen stod at det ville ske hurtigt. 6. juni fik jeg fat i en mand fra kundeservice for at få svar. Han sagde, at grunden var, at den norske krone jo var mindre værd end den danske, og at jeg kunne tage båden til Norge, og købe den i en af deres forretninger, da de havde masser. Prisen er jo den samme, så hvad mener geniet med sin udtalelse? Det kan kun være et spørgsmål om porto, som jeg også havde tilbudt Oslo at øge. Han skrev til mig bagefter, at man ikke kan få noget leveret fra Norge, så han ville kun give mig mine penge tilbage. Så slap firmaet jo også for at give mig varen gratis, som de annoncerer meget med, da jeg jo har ventet flere måneder uden held, og ville være glad for at få Saphen til det beløb de allerede havde trukket! Hvis Oslo vidste lige så meget som ham, kunne de skrive det til mig, så jeg var sluppet for det gedemarked. Thansen`s ejer siden starten 1991 har vist ikke fulgt med i sit firmas drift meget længe. Jeg fik en hastighedsbøde 29/4 på 1.800kr, som jeg sendte et foto af til Oslo, helt uden respons fra dem, som måske kunne være undgået!

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Dårlig tone. Kan ikke anbefales. Den i Taastrup ved siden af Power.

alt var sindsygt dårligt ordre nr, 496920058
alt. frygtelig oplevelse. Bilen skal have nye dæk, jeg kommer efter aftale for at få det monteret, de er forsinkede, og jeg venter en evighed. så når jeg endelig skal have det lavet, har de,ikke fået dækkene hjem. jeg kommer næste dag, og venter stadig længe efter aftalt tid, og så afleverer jeg bilen, efter ca en time bliver jeg kontaktet at de ikke kunne få de gamle hjul af, de havde ikke det nødvendige værktøj var beskeden. så jeg måtte køære hjem med de nye dæk , på fælge som endnu ikke var monteret. så kontakter jeg et bilværksted som så vil montere de nye hjul,. og betaler for det, de oplyser mig om at dækkene som var påsat, var afbalanceret fuldstændigt forket, det var nærmest til en lastbil. det ville koste mig 500 for at få dem afbalanceret. jeg ville ikke aftale det før jeg havde henvendt mig ti T.Hansen. beskeden var at jeg kunne komme og få dety lavet om på deres vælrklsted. sindsygt, når de iikke en gang kan montere de nye hjul og afbalancer dækkene rigtige, er min tillid brud. ingen penge tilbage var beskeden . sikke et dårligt firma. og service afdelingen, sagde at jeg ikke vil få pengene tilbage. jamen jeg har kørt ca 200 km. med frem og tilbage på sag, og får bare en et nej.