Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere
Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere
Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere
Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super ringe service i den prisklasse
Super ringe service i den prisklasse. Tænk sig en gang at det med en bil til 450.000 følger så ringe service! Køber en sprit ny bil. Denne oplader hyppigt kun med en fase. Efter ca 10 e-mails frem og tilbage viser det sig at man skal bestille service genne app. Her møder man så tusinde spørgsmål om hvordan og hvornår og hvorfor, et forsøg på at kører kunden træt, tydeligvis. Man burde mene at at sådan problem var mere ‘det er jeg sgu ked af, nu skal vi se på den’ men nej, her en mdr efter er der stadig ingen der gider kigge på bilen!
Service er ekstremt dårlig!
Service er ekstremt dårlig!
Anmeldelse af Tesla Servicecenter:
Jeg står over for at skulle booke en servicetid til min Tesla, da jeg bemærker en irriterende pibelyd, når jeg drejer på rattet. Mit første forsøg er at benytte Teslas app, som angiveligt er den eneste måde at kontakte dem på. Desværre opdager jeg to fejlmeddelelser omkring motor og affjedring, som ikke vises i bilen, hvilket bekymrer mig yderligere.
Efter at have forsøgt at booke en tid gennem appen, bliver jeg præsenteret for en ledig tid i Ribe, hvilket passer mig fint. Dog ændrer situationen sig pludseligt, da jeg modtager en besked om, at på grund af stor efterspørgsel vil der være længere ventetid. Dette er frustrerende, da jeg pointerer, at jeg har en kommende tur til Schweiz, og behovet for hurtig assistance er afgørende. Desværre besvarer Tesla blot med en gentagelse af den tidligere meddelelse.
Efter flere mislykkede forsøg på at få kontakt via appen, vælger jeg at ringe til det telefonnummer, jeg finder online. Efter mere end 20 minutters ventetid får jeg fat i en engelsktalende medarbejder, der desværre ikke kan hjælpe mig med noget som helst. Dette er yderst skuffende og tidsspild.
På trods af alle mine frustrationer beslutter jeg mig for at besøge Tesla Servicecenter i Ribe personligt. Her tager de sig heldigvis tid til at undersøge, hvorfor jeg ikke har fået svar. Jeg bliver informeret om, at min sag er blevet videresendt til specialister, hvilket jeg ikke tidligere er blevet orienteret om. Da jeg spørger om muligheden for at kontakte disse specialister, bliver jeg mødt med en afvisning og besked om, at min bil alligevel ikke kan blive taget ind før weekenden.
Jeg er dybt frustreret over Teslas manglende kundepleje og fleksibilitet. Denne oplevelse har overbevist mig om, at min kone havde ret i sine advarsler om aldrig at vælge Tesla igen. Det er desværre en skuffende realitet, når man forventer en høj grad af service og kundetilfredshed fra et førende bilfirma som Tesla.
Tesla tilbagebetaler ikke dopositum!
Jeg har bestilt og modtaget en Model Y på leasingaftale. Jeg betalte de 2.000kr i depositum, men har her snart 2 måneder efter jeg modtog bilen endnu ikke modtaget mit depositum retur trods utallige henvendelser.
fantastisk bil - håbløs kundeservice
Jeg har nu snart ventet i 1 mdr. på at kundeservice skal sende mig en voucher som virker...
Da den første som de sendte mig melder fejl, jeg har nu rykket for svar 10 gange i telefon og mail, og får svaret :
vi arbejder med sagen...
Det undrer mig at Tesla kan lave en bil på rekordtid...
Men ikke blot kan bekræfte af deres første voucher ikke virker og så sender mig en ny kode...
Men der er jo så meget jeg ikke forstår
Dårlig service på Tesla Aalborg…
Dårlig service på Tesla Aalborg værksted.
PAS PÅ!
De virker til ikke at ville overholde dansk lovgivning men mere at mene de er hævet over den og kører efter USA det betyder tit manglende beskyttelse af forbrugeren. Vær opmærksom, få alle aftaler skriftligt eller optag alt med lyd, de kan være mere kreative end en gammeldags brugsvognsforhandler.
Tesla Aarhus = Værste service…
Tesla Aarhus = Værste service nogensinde. Du kan ikke regne med at garantien dækker noget som helst andet end batteriet og motor. Vi står med en bil med vindstøj ind fra den ene rude, som Tesla ikke vil dække under garantien (til trods for der reklameres med 4 års "garanti"), skæve døre og fugt i baglygten. Mit råd - køb et andet mærke.
Kan ikke anbefale Tesla
Kan ikke anbefale Tesla, min bil er konstant i stykker og de kan ikke fikse deres egne biler🤯
Fantastiske biler.
Fantastiske biler.
Kørt Tesla Model 3 og Model S siden 2019.
Forhenværende ejet VW, Honda, Mercedes, Toyota.
Ville ikke bytte tilbage. Dejlige elektriske og uproblematiske køreferier til Syditalien og Grækenland. Langtur er ingen hindring. En købsanbefaling herfra.
Forløb hos Tesla, Aarhus V
Jeg har netop været igennem et forløb hos Tesla i Aarhus V, og jeg må sige at Nour har leveret en rigtig god service hele vejen igennem.
God formidling af bilens funktioner, anbefaling af forsikring og generelt god opfølgning og dialog.
Nu glæder jeg mig bare, til at hente min Tesla Y.
Elendig service
Afventer på 4. måned ny Tesla model 3 - og trods gentagne henvendelser får vi intet svar på, hvor vores bil er eller om den overhovedet er på vej. Leveringsdatoen har hoppet frem og tilbage med adskillige måneder, mens vores byttebil faldt 22% på en måned (1200 km kørt). Helt latterligt pg hvorfor sælge vi ikke bare til anden side? Fordi vi ikke aner hvornår den nye kommer og risikerer at stå uden bil i månedsvis. Dette skete for en kollega.
Vores såkaldte leveringsansvarlige kontakt i Tesla, Greve svarer ikke, og man undrer sig over, at de kan overleve med så ringe service. Hvorfor har Tesla overhovedet en dansk afdeling - de har jo intet indflydelse på noget som helst!
Iøvrigt anede de ikke noget om den nye model 3 - at den overhovedet kom tilbage i juli!!!! jeg fik alle oplysninger, der viste sig at holde stik fra kolleger, som fulgte med på nettet.
Håber sgu bilen er det værd, men vi føler os godt nok ikke særlig værdsat som kunder.
Udmærket service.
Super dårlig oplevelse
Bestilte en Tesla Model Y til leasing via NF Fleet den 2. november. Sælgeren bekræftede, at der var 2-3 ugers leveringstid, maks. en måned - så jeg solgte min Nissan Leaf pr. 1. december.
Jeg hørte intet fra NF Fleet, så jeg tjekkede hos Tesla et par gange, at alt var i orden - det var det, sagde de. De sendte også en sms om ikke at kontakte NF Fleet, da de havde travlt.
Da jeg så efter flere uger gjorde det alligevel, fik jeg at vide, at de slet ikke havde fået min ordre fra Tesla.
Hos Tesla ville en af sælgerne ikke gøre noget - han smågrinede bare ad mig og gik videre til næste kunde, imens jeg stadig stod der. Ved et andet forsøg med en anden sælger, ville han gerne prøve, men det kom der intet ud af. Til sidst holdt de også op med at svare på mine mails, selv om de var pænt formuleret.
Nu har jeg så fået den den 20. december - altså efter 7 uger. Inklusive 20 dage uden bil. Og den blev i øvrigt ikke leveret i Hillerød, som jeg havde bestilt, men i Køge. Det lavede de bare om.
Desuden har jeg ikke fået hverken nogen kompensation, en lånebil eller så meget som en undskyldning.
I øvrigt er den ikke så fantastisk, som man hører. Fx var min Leaf bedre til at holde sig i midten af vejbanen. Teslaen slår hele tiden funktionen fra igen. Og når den gør det, giver det et ubehageligt ryk i bilen over mod de modkørende.
Stemmegenkendelsen virker forfærdeligt. Ofte fatter den ikke, hvad jeg siger. Andre gange kan jeg læse, at den hører rigtigt, men gør noget fuldstændig andet, end hvad jeg bad om.
Mit forslag, hvis du overvejer en Tesla: brug pengene et andet sted.
Fantastisk bil
Fantastisk bil, som jeg nu som jeg nu kører på fjerde år.
Service er gået fra at være ringe til at være fremragende. Ranger funktionen, med mekaniker som kommer forbi og ordner mindre ting, er geniel
En lidt blandet oplevelse
En lidt blandet oplevelse. Telefonisk, og ved aflevering i Odense meget venlige. I Odense pressede de min bil indfør tid. Venlige mekanikere. Da jeg skulle afhente (første gang jeg har prøvet det) var der én sælger til stede. Vi stod flere der ventede (hun gjorde ikke tiltag for at tilkalde flere), så jeg afbrød venligt hendes salgstale og bad om afhentning (havde allerede betalt, manglede kun nøgle). Jeg blev surt henvist til at jeg jo bare kunne scanne QR kode og afvente. Det skal siges at jeg synes absolut også de er for dyre, og selv om de er venlige så er der ikke så meget hjælp at hente.
De burde få moderneriseret deres måde…
De burde få moderneriseret deres måde man for repreret sin bil på. Man for en tid kl. 10:15 møder op venter 3 timer på at bilen bliver hentet samt er de forsinket en halv time end det deres lovet tid 16:00 man skal afsætte en hel dag på at få fixet noget hos Tesla til ekstreme høje priser end hos andre bilforhandlere. Man kan bare ikke sige at det fungere
Price/performance
Price/performance
Alt det jeg læser her, er et resultat af af folks forkælede forventning. Skru’ lige ned for det. Vi snakker om et værktøj til at bringe dig fra A til B for en pris af X kroner over en given tid.. Miljøet taget i betragtning. Glem det der med “den manglende røde løber i Vamdrup” ved overdragelsen. Den skal du nemlig alligevel selv betale, og så får snakken pludselig en anden drejning. Jeg har netop solgt min fremragende model 3 modelår 2021, til fordel for en ny Highland model 3 version 2024. Alt hvad jeg kan sige om min oplevelse efter 145.000 km fejlfri kørsel er: Fremragende pris/ydelsesforhold. Det bliver ikke bedre. Afskrivning endte med prævis 1kr/km, og en driftsudgift på næsten lig med nul når vi taler service, og langt under det halve af “brændstof prisen” målt op imod fosilbrændere. Helt igennem en god oplevelse, jeg kommer ALDRIG til at gå tilbage til traditionelle forbrændingsmotor køretøjer. Super oplevelse, målt op imod seneste biler jeg har haft: 2 stk Mercedes E300, 2 stk Volvo S60/80, og 2 stk BMW 530 samt 1 stk BMW 730. Godt gået Tesla!
Topkarakter til Tesla Greve
Har udelukkende haft positive oplevelser ved Tesla. Alt fra prøvetur til endeligt b. Købte en lagerbil fra deres afdeling i Greve. Hurtig service over telefonen, meget fleksibelt ift. afhentning og meget serviceminded ift. overtagelse af bilen. Vi havde mange spørgsmål som blev velbesvaret.
Derudover: Model Y er en kongebil. Køb, køb, køb!
Upåklageligt og fin service
Vi har 2 Tesla’er og vi fortryder på ingen måde vi udskiftede vores gamle fossil biler med Tesla