Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere
Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere
Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere
Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Gennemgående dårlig service hos Tesla…
Gennemgående dårlig service hos Tesla Aarhus. Skulle havde kodet en nøgle, (det tager få sekunder). Men får at vide man skal booke en tid til det og så vil der komme en service teknikker. Goddag mand økseskaft… Jeg skal jo bruge den her og nu.
Sørger om “servicemedarbejder” ikke kan gøre det for mig. “Jeg har desværre ikke 5 minutter til det”, sagt på trods af der ikke var andre der skulle hjælpes.
Dette er 3. gang jeg oplevede manglede indlevelse og forståelse.
Det står i meget stor kontrast til hvad jeg oplever hos Toyota. Sidste gange skifte de mine LED lamper, ja de satte dem i. “Hvad må jeg betale”, “det er gratis service for dig kære kunde”
Oplevelsen med gode biler fra Tesla bliver total ødelagt af håbløst personale.
Jeg ville have købt 3 nye biler (en til hver af mine børn og en til mig selv - dette kommer ikke til at ske nu)
Tesla Kirstinehøj med laaaang ventetid
Tesla Kirstinehøj med laaaang ventetid. Har afleveret s model som skulle fikses. Der er gået 10 dage og de har ikke engang kigget på bilen og lavet diagnose på den. Og det er ikke første gang. De ku måske lære lidt af de andre. Bilen er efterhånden 5 år gammel og i de 5 år er der ikke en eneste gang hvor jeg har fået bilen før 14 dage. Selv med småting der sgu laves. Det er sgu noget l...
Vores gode S'er skulle til service og…
Vores gode S'er skulle til service og alt var aftalt og accepteret af os.
Tesla fikser kun noget af opgaven og melder bilen færdig.
Vi henter den med fredag aften i Kastrup.
Mandag modtager vi en regning , der ikke kan betales på grund af beløbets størrelse.
Mandag eftermiddag låser Tesla vores bil så den ikke kan kører.
Det er ikke i orden nul stjerner herfra.
Goddag med et økseskaft!
Har fejl på forreste motor. Iht. Tesla skal den skiftes - 43.000,- Al korrespondance er foregået i app. Mit spørgsmål til om de ikke lige ville kigge på den først og se om det evt. kan løses på anden måde, var deres response:
Nej - ikke nødvendigt, vi har gjort målinger! Du kan jo altid vælge en anden service partner, hvis du ikke er tilfreds 😗
Jeg har forventet en anden form for kommunikation, men stilen hos Tesla er bare blevet værre og værre gennem årene.
Jeg er helt klart tilbage i en tysker næste gang.
Aarhus afdeling.
Aarhus afdeling.!
Vi har for 1 månede siden, haft problem med batterier på vores Tesla ( intern fejl ) bil kørt
40.000km.
Da jeg så skrev på appen, at den ikke kunne oplade og dette var lige op til sommerferie, så vi ville jo gerne der var lidt forståelse, men nej - dette træk i lang drag og vi måtte næste på knæ og udskyde vores “betale” ferie grunden vi ingen bil kunne leje før senere.! Dette resulteret i jeg måtte betale for 3 dage, som vi ikke kunne nå pga rigtig dårlig service fra Aarhus afdeling, havde de handlet hurtig, så kunne vi sagtens ha klaret det.
Vi fik dog endelig en leje bil, som vi skulle og jeg tog selvfølgelig billeder inden da, lejebilen var fuld af fejl.
Vi fik lov at tage bilen, til Tyskland, da vi havde en rejse som var betalt, dog sker der det, at bagdækket havde en sprængning, og jeg kontaktet så igen Aarhus service center - da efter 1 uge så finder en tid ( der har vi kørt i en ikke sikker bil ) da dækket kunne sprænge.!
Da vi så kommer ind til service med lejebil, får vi skylder for at have kørt på en kant sten, jeg havde jo taget billeder, da vi fik leje bilen og begge fælge var riset og havde været kørt på - men de mente at vi skal betale, for begge fælge. Dette er enormt dårlig service, jeg anbefaler ikke Aarhus Tesla center til nogle.
Jeg sagde jo heller ikke de skulle betale mig for mistede ferie pga. deres enormt lange respons tid.!
Dette er sidste gang, de får mig som kunde. De forstår ikke kunde pleje.!
Tesla Service Aarhus - uorganiseret, dårlig kommunikation og ligeglade med kunden
Vores få mdr. gl. bil fik fejl på batteriet. Afhentning af bil gik fint, men den skulle helt til Aarhus selvom vi bor i Nordjylland. Efter afhentning høre vi INTET, så efter en uge rykker vi selv. Svaret var at de ikke ved hvad det er galt og derfor heller ikke ved hvornår den er færdig.
Efter yderlig en uge stadig intet nyt, så vi kontakter dem igen. Nu har de åbenbart fundet fejlen og bestilt reservedele, MEN HVORFOR er det det de ikke henvender sig når der er nyt. INGEN i dagens DK kan bare undvære en bil i 14 dg.
Efter yderligere en uge uden at høre mere henvender vi os igen. Nu har de fået reservedelene, men de har ingen anelse om hvornår den bliver lavet. Det vil tage en halv dag.
Her undre man sig over hvorfor dette ikke blev planlagt da reservedelene blev bestilt og reparationen kunne påbegyndes samme dag de ankommet. Vi fortæller dem hvornår vi senest har brug for bilen og senere samme dag kommer der en besked i appen om vi kan hente bilen denne dag.
Da dagen opfinder kontakter vi dem igen. Nu får vi at vide reparationen ikke er påbegyndt pga. akut sygdom, og der vil gå yderlig en uge. IGEN er det os der skal henvende os før vi får nogle oplysninger.
De har haft bilen i en mdr. og reservedelene I 14 dg., uden vi har en garanti for hvornår vi har bilen., men det mener de åbenbart er meget rimeligt.
Nu er vi virkelig på den for vi kan ikke bruge en lille lånebil. Der er en grund til vi har købt en stor bil og har anhængertræk. Her i ferien har vi måtte leje både bil, ekstra tagboks og cykelholder til tag (da ingen udlejningsbyggeri har anhængertræk).
Jeg er rasende men hvad filan kan jeg gøre.
Aldrig køb en Tesla
Hvis du ønsker en ny bil, der rasler, har fejl på sidespejle, hvor mekanikerne laver huller i dit interiør og lakskader på din bil, så skal du bare købe en Tesla. Hvis du så også ønsker, at der er verdens mest forfærdelige service system, hvor du ikke kan snakke med nogen telefonisk men skal skrive knækprosa beskeder i en app, fordi den er begrænset til 500 tegn, så er Tesla dit perfekte match.
Hold op hvor er det verdens mest elendige oplevelse at have købt en Tesla. Drømmer allerede om den dag, jeg ikke ejer en Model 3 længere.
Har købt en ny bil, men har fået lavet 4 reperationer på den på 1 måned. Og der kommer 2 mere. ELENDIGT. Det er en bil til 320.000 kr. men det føles godt nok ikke sådan. Aldrig fortrudt et køb mere i hele mit liv.
Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk fra Tesla.
Tesla Svenstrup
Ny mand I Svenstrup Jan - var på min adresse og Upgrade min gamle Tesla Model S med Lte ( 4G )
Chok et kæmpe projekt - nærmest hele bilen blev skilt ad og samlet igen og virker nu 100% efter hensigten.
Jan er dygtig, venlig og proffesionel - godt arbejde!
Tesla Hillerød
Tesla Hillerød
Forsøgt for 5 gang på 6 måneder at finde fejl på mislyd i passagerside, dette lykkedes dem heller ikke denne gang efter 4 timer på værksted, dejligt med lidt tid at sidde og trille tommelfingre i. - beskeden lyder herefter de 4 timer på at de skal have den ind igen og jeg da kan få en lånebil, det kunne godt have været tilbudt denne gang også efter min mening.
Vi prøver igen, mon 6 gang er lykkens gang?
- fraråder stærkt at benytte Tesla Hillerød, yderst kompetente
Tesla Hillerød Servicecenter afpresser
Tesla Hillerød Servicecenter afpresser kunder
Ved afhentning af Tesla S efter reparation til 90.000 kr. for en ny driver unit og AC anlæg fik vi besked om at Tesla ville sætte pin-kode på bil indtil regning var betalt. Der var ingen tvist omkring betaling, men alligevel var bil (vores ejendom) helt ulovligt blokkeret for kørsel med pinkode. Desværre kan politi ikke optage (civil) sag, men denne er oprettet hos forbrugerstyrrelse. Har haft problemer med (AC mange gange) bremser, dørhåndtag (der enter ikke vil åbne eller lukke), undervogn, bagsmæk og fronk. Dårlig kvalitet på bil, elendig, overfladisk kundeservice og servicecenter
Anbefales
Har tidligere ejet en Model 3, som der var lidt udfordringer med, og var derfor på værkstedet flere gange for at få udbedret det på garantien, og hver gang har jeg oplevet god service.
Derfor blev den nye bil også en Tesla, denne gang en Model Y (bygget i Kina). Der har været få ting ift. interiør, som blev fikset af deres Mobile Service på min arbejdsplads.
Tesla gør næsten alting anderledes end andre bilmærker. Nogle ting er bedre og nogle ting er dårligere, men alt i alt er deres biler og deres mission så gode, at min næste bil også bliver en Tesla.
Ikke den bedste service
Fed bil, men servicen er elendig. Bookede en service tid online og indtastede betalingsoplysninger. Da noget af ordren kunne sendes, blev hele beløbet trukket et par dage efter. Da service dagen kommer, er aftalen blevet annulleret og betalingen er ikke registreret. Mange penge, umiddelbart væk. Servicefyren kunne dog oprette en ny tid til 0 kr., men jeg er ærgelig over at spilde en fridag på det.
Havde godt hørt rygter om service var travl og mangelfuld.
Så med dårlig timing af køb lige før et prisfald og dette er jeg lidt træt af Tesla, så det er nok min første og sidste af slagsen.
Tesla er en scam
Skuffende
Jeg synes, Tesla er en fantastisk bil, og jeg har været superglad for min gamle Model 3 og er det også for den nye. Men jeg bestilte den nye model midt i maj med levering slut juni. Jeg blev ringet op af Tesla som sagde, at jeg kunne få den med det samme i stedet. Jeg slog til, og 14 dage efter faldt prisen 26.000 kr. Det er svært ikke at føle sig snydt; det er skuffende, Tesla!
Tesla Odense
Har lige haft vores model y, til en garanti rep. Ved Tesla Odense idag. Rigtig søde og servicemindede personale. Estimeret tid og rep. blev udført til perfektion. Stor ros ....
Køb ALDRIG det møg!
Køb ALDRIG det møg!
Købte min Tesla 3 brugt i November 2023. Bilen er ikke engang 4 år gammel og i dag i en vask skallede malingen af. Lakken rundt om virker også mere porøs. Teslas svar var at den er ud over garanti (6000km) så det dækkede de ikke.
Bilen er åbenbart kendt med elendig lak.
Derudover er bilen farlig at køre i. Jeg køre 100km dagligt og 4 gange på motorvejen bremser bilen pludselig hårdt op fordi den tror man kun må køre 80 på motorvej med 130zone.
Bilens fartpilot virker heller ikke i lidt værre regnvejr, så sænker den farten grundet (ifølge den) dårligt udsyn.
Bilens viskere køre på Auto når man slår fartpilot til, og så lever de deres eget liv. Intet på forruden på en solskinsdag køre den pludselig på fuld tryk, mens den med masser af vand på ruden ikke køre.
Bærearme knirker hurtigt inden bilen er gammel, dette er (hvis man ikke kan selv) en ret dyr omgang.
Bilens skærm virker ofte ikke.
Hele bilens interiør er af elendigt materiale.
Førersædet sidder løst i mange af dem.
Antal km. Passer slet ikke i virkeligheden, min skriver 355km på fuld ladning, men i køligt vejr MAX 200km.
Alt i alt, en virkelig dårlig bil!
Tilbagebetaling af returneret Tesla Y…
Tilbagebetaling af returneret Tesla Y Performance bliver endnu engang forsinket.
Bilen bliver returneret 15/05-2024 jf. fortrydelsesret.
E-mail fra Tesla Greve:
“ Kære Peter,
Som aftalt får du her på mail en bekræftelse på at du har returneret dit køretøj med registrerings nr.: XXYYYYY og stelnummer: XP7Y——.
Vi afskriver følgende beløb:
XXX kr.
627 km. (fratrukket de første 100) = 527 x 4 kr. = 2.108,00 kr.
I alt: XXX Kr.
Fulde beløb til refundering via. Tesla kontoen: XXX – YYY kr. = ZZZ kr.
Jeg bekræfter at vi afmelder dit køretøj pr. DD, og med udgangen af vores arbejdstid, som vil være kl. 17:00.
Jeg bekræfter samtidig, at der IKKE er fundet skader eller mangler ved din returnering.”
Så derefter forventer jeg at modtage beløbet onsdag 05/06-2024.
Men jeg bliver positivt overrasket. Modtager sms fra kundeservice 22/05-2024 kl. 15:38
“ Hej Peter Kiertzner,
Vi er i gang med at behandle retuneringen af din bestilte Tesla, du vil modtage en anmodning i Tesla Appen, vedrørende få beløbet retur. Du bedes sørge for at have den nyeste opdaterede version af Tesla Appen installet.
“Hej igen,
Du skulle gerne modtage den inden for 72 timer, jeg holder skarpt øje og sørger for det kommer afsted hurtigst muligt.
X Tesla”
Jeg skriver så til Tesla 27/05-2024 kl. 15:39:
“ Hej X. Så er der gået 72 timer og jeg har endnu ikke modtaget nogen ny status eller information. Kan du se på det? Pft /Peter. “
Svar fra Tesla 17:00:
Hej Peter,
Tak for din besked, jeg har skrevet og rykket til vores afdeling, forventer at få svar i morgen tidelig og derefter vende retur til dig med en opdatering.
X, Tesla”
Både den 28/05-2024 og 29/05-2024 spørger jeg om opdatering på tilbagebetalingen.
Svar fra Tesla 30/05-2024 kl. 12:10:
“ Hej Peter,
Jeg afventer stadig svar, vender retur så snart jeg har modtaget svar fra dem.
Svar fra Tesla:
“ Hej Peter Kiertzner,
Har nu modtaget svar, processen er sat i gang i forhold til din refundering. Du skal holde Tesla Appen opdateret til den nyeste version, da du vil modtage en anmodning snarest i forbindelse med at indtaste dine oplysninger. Skal gøre dig opmærksom på det kan tage op til 10 dage, fra i dag til pengene er retur på din konto.
Mit svar 30/05-2024 kl. 12:30:
“ Hej X. Det går ikke at det tager op til 10 dage. Det skal maks tage op til 14 bank dage. E-mail fra 15/05 "Sagen for refundering er oprettet, og du kan forvente at der kan gå ca. 14 bank dage." Dvs senest 04/06. Det kan ikke passe at det skal tage så lang tid for at få XXX kr retur. Med venlig hilsen Peter”
Kl. 19:00 modtager jeg ny besked i Tesla app hvor jeg skal oplyse IBAN/Swift oplysninger. Tesla bekræfter anmodning og refunderingen vil blive behandlet indenfor 30 dage.
Overstående er anonymiseret af hensyn til Tesla medarbejder.
Fantastisk bil
Er netop runder 50.000 km. I min Tesla model Y fra dec. 2021. Bilen har ikke fejlet på et eneste punkt og har været en ren fornøjelse at køre. Den har kostet 604 kroner i service hvis jeg ikke tager dækskifte med og spare mellem 25.000 pg 28.000 kr årligt i forhold til min tidligere bil en vw touran.
Mest elendige firma ever..
Mest elendige firma ever...
kan ikke afbestille en bil jeg har lagt 1000kr i udbetaling for... nummeret til afbestilling når man logger ind, eksistere ikke længere og er den eneste form for kontaktinformation de skriver....
har ringet til deres kundeservice der mener jeg skal tage kontakt til forhandleren... (den er bestilt online) så ringer til den nærmeste forhandler der ikke kan hjælpe heller... hold kæft en måde at køre en foretning på... dette har lige sikret at jeg aldrig bliver kunde hos Tesla nogensinde...
Super fin og venlig behandling og…
Super fin og venlig behandling og service udført af Frederik, Tesla Greve.