Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere
Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere
Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere
Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ingen service og ingen mulighed for at garantisag - Total tavshed
Vi har købt en Tesla wall connector og brugt den i 1½ år da den går i stykker. Ud fra fejlsøgning kan vi læse os frem til at det er en sensor i strømudtaget, der ikke kan måle temperaturen korrekt.
Vi har to elbiler og begge har samme problem. Ingen problem med andre ladere.
Det tager flere uger før Tesla svarer på vores henvendelse, og svaret er ubrugeligt. Så ringer vi til Tesla og venter i en evighed. Servicearbejderen er egentligt sød og hjælpsom. Vi aftaler, at en af vores biler skal lades i et bestemt tidsrum, så vil Tesla online diagnoserne, hvad problemet er, og vi vil få svar indenfor 5 arbejdsdage efterfølgende.
4 arbejdsdage senere får vi en mail om at Tesla har lukket vores sag. Vi kan ikke få svar på, hvad deres undersøgelser viser. Vi kan ikke få lov at lave en garantisag. Der er total radiotavshed.
Jeg kan desværre læse, at jeg langt fra er den eneste med samme problem.
Tesla er godt så længe det virker. Det er virkeligt noget skrammel, når først man får problemer.
Tesla service i Greve
lige op til jul var jeg forbi Tesla service i Greve med min 2023,Y’er som dumpede syn med slør i bøsninger… selvom reparationstypen ikke kunne give fortrinsret og selvom hun ikke var forpligtet med så kort varsel, fandt den ansvarlige service medarbejder en løsning for mig… måske Tesla’s service setup er underdimensioneret, så er der trods alt dygtige og flinke medarbejdere i organisationen… så top karakter herfra pga af medarbejderne i Greve.
God købsoplevelse
Anmeldelsen er baseret på køb af bil og ikke service/reparation.
Vi bestilte en Tesla Model Y tirsdag med levering fredag. Der var lidt bump undervejs, som Jonas fra Tesla hurtigt afhjalp. God dialog og hjælp undervejs.
Meget venlig og imødekommende og løsningsorienteret. Alt flaskede sig inden og på leveringsdagen. Alt var klart og forberedt til os, og der var styr på tingene. Teknikken (Tesla app'en) virkede også rigtig godt.
Også ros til Suliman fra Tesla Odense, som vi havde den indledende dialog med. Yderst behagelig og hjælpsom.
Var også i dialog med DNB, som står for finansieringen for Tesla, da jeg havde lavet en fejl i ansøgningen og vi var lidt under tidspres. Hjælpsomme og imødekommende, og hastebehandlede ansøgningen, så vi var klar til leveringsdagen.
Så alt i alt en rigtig god købsoplevelse.
Vi har haft bilen i en lille uge, og er indtil videre også rigtig glade for bilen.
RÅDDEN BEHANDLING !!!!!!
Vi er så skuffet og kundeservice og behandling under hele processen!!!!
Vi er dybt skuffet over behandlingen, kundeservisen og generelt hele processen med købet af denne Tesla model Y, 7 sæder ved jer.
Vi starter vores bilsøgende med at besøge jeres forrentning i Århus, her fortæller en medarbejder os omkring jeres kampagnen, omkring bilen mm. Han fortæller at vi (Tilbage i starten af november) vil kunne nå at få sådan en bil hjem inden året er omme - dermed til kampagnen. Vi går godtroende hjem, bestiller det vi troede ville blive vores drømmebil d. 10/11-2024 og begynder så at glæde os. Den første estimeret leveringdato er d. 5/12 hvor så den bliver rykket. - Her hører vi ingenting fra nogle af jer medarbejder men afventer den nye estimeret leveringstid. Her bliver den igen rykket og vi må igen afvente, uden at høre fra nogle. Vi kan se vores låneaftale og hvad vi skal ligge i udbetaling - Denne ændre sig også HELE tre gange!.
Vi begynder op til jul at blive godt og grundig utilfredse med dette. Det meddeler vi en medarbejder som meget uprofessionelt fortæller os at vi bare kan annullere bilen hvilket vi ikke har interesse i. En medarbejder ringer omkring d. 14/12 og fortæller at der er kommet et stel nummer til os, og om vi stadig er interesseret hvilket vi er fordi nu tror vi at det er lige op over. Hvilket til vores forventning, det på ingen måde er og igen er der tavs fra Teslas medarbejder. Vi ringer derfor selv igen mellem jul og nytår og får nu en helt anden meddelelse, her for vi af vide at der har været problemer med at levere lige netop disse 7 personers men ellers er alle de andre 5 sæders nået ud. Dette var en meget modsigende besked end den vi fik forinden og vi er igen godt og grundig frustreret og uforstående overfor ikke at have hørt noget og at vi igen selv skal ringe ind. Vi bliver ikke mødt på nogle måde med en service en anerkendelse omkring vores frustration men får afvide at der intet er at gøre herved og vi kan bare annullere bilen. Den måde at tale til sine kunder på er nu alligevel aldrig prøvet af nogle af os, når vi har købt biler eller andre dyre ting, og er derfor chokeret over at i medarbejder ikke er mere kundemindet.! Nok om det, der bliver igen tavs fra jeres side, vi kommer ind i Januar og igen bliver den estimeret leveringstid rykket til slut Januar, vi høre stadig ingenting, hverken hvordan det rammer os med kampagnen mm?! - Indtil vi selv ringer ind, igen snakker med en medarbejder som intet ved og igen skal fortæller hele den her uprofessionelle behandling! Stadig med de samme rådne svar omkring, at det er ærgerligt, at der ikke er noget at gøre og vi kan bare annullere bilen. Vi kunne ikke engang få en mail til en ledelse ansvarlig for at udtrykke vores frustration heromkring dette skulle også gå igennem jer medarbejder som vi bestemt ikke har opnået tillid til i den her proces - med god grund da aftaler om at tilbagevende med svar omkring tingene gang på gang ikke er overholdt.
Nu står vi så tilbage to ekstrem vrede og opgivende mennesker, der slet ikke glædeligt venter på den her bil men i stedet tænker at annullerer da det bestemt har ødelagt processen med dette forløb. I og med vi er kommet ind i det nye år, rammer registreringsafgiften samt dele af kampagnen er udløbet. - Dog har vi med stor taknemlighed fået afvide at vi alligevel får super charge med - Desværre med en kamp frem og tilbage med diverse medarbejder hvilket er mega ærgerlig for tilfredsheden svigter da det nu bare burde være kommet fra jer selv. Vi har været nød til at fjerne vinterdæk, fordi den nye lov omkring afgiften rammer os - Fordi i ikke har kunne levere til de først anslået leveringstider.! IKKE nok med det så ender vi alligevel med at betale udbetaling som også er steget - hvilket ingen medarbejder kan fortælle hvorfor, og da den så er betalt, hvilket ikke var en gladelig begivenhed - igen pågrund af det her rådne forløb, så ringer i og fortæller at i (IGEN) har lavet en fejl og at vi lige yderlig skal betalt nogle penge! Nu står vi og skal/kan hente bilen (ENDELIG) om to dage men er så skuffede og ærgerlige over den måde at blive behandlet på! Vi forventer udtrykkelig at høre for en overordnet der kan fortælle os om det her er gængs behandlig man kan forvente fra så stort et firma! Vi er så kede af at noget så stort for os som at købe den her bil sammen er blevet til så stor en frustation istedet at vi slet ikke gider! Vi føler os på ingen måde hørt, behandlet godt eller undskyldt overfor! Vi har vitterlig aldrig prøvet noget der kan sammenligne dette forløb på nogle måde!
Det er så tydeligt at de er fuldstændig ligeglade fordi man er bare et nummer i køen og det er så skuffende at man kan tillade sig at behandle andre sådan!!!
Tesla Aarhus 1000 tak for århundreders…
Tesla Aarhus 1000 tak for århundreders…
Tesla Aarhus 1000 tak for århundreders dårligste service, har aldrig i de 45 år jeg har levet oplevet så dårlig service de skider simpelthen deres kunder direkte i ansigtet.
Fik en tid 9/12-24 ved Tesla Aalborg de kunne ikke udbedre fejle da de ikke havde udstyret til det så de gav mig en ny tid i Aarhus d.14/1-25.
Jeg køre så ned til tesla Århus i dag 150km for at få min bil lavet da jeg har 5 km tilbage ringer der er en fra tesla og fortæller mig at de har ikke tid i dag alligevel til at lave min bil, jeg må køre de 150 km hjem igen og få en ny tid,der var ingen andre muligheder og ingen lånebiler. Det er jo sindsygt man kan levere så dårlig service
tesla on call support er meget dårlig
tesla on call support er meget dårlig. Jeg ventede i en time i køen, men fik stadig ikke forbindelse. Det fortæller ikke engang i positionsnummer i køen.
Jeg har været hos Tesla i Kastrup og…
Jeg har været hos Tesla i Kastrup og fået skiftet batteri på min m3 SR+ på garantien, der opstod et problem så jeg ikke kunne få bilen med hjem, så jeg fik en lånebil og når min bil var lavet og jeg fik tid til at komme forbi, så skulle jeg blot tage kvitteringer for mine omkostninger til færge og bro med, så betalte de det, det kalder jeg god service.
Jeg booker en tid hos Tesla i Greve…
Jeg booker en tid hos Tesla i Greve fordi der kommer en knirken fra bærearmene. Denne blev i øvrigt skiftet for 23 mdr siden. Og samme problem opstår inden for reklamationsretten som er 24mdr. Men de påstår at det kun er et år fordi den blev skiftet under bilens garanti.
Deres diagnose viser at bærearmen fejler og jeg får tilbudt at få den lavet for 8000kr eller købe reservedelen til 1600 og finde en anden mekaniker. Jeg vælger en anden mekaniker og får den fikset for 3000kr. Men problemet er der stadig og samme knirken.
Nu vil Tesla ik tage ansvaret for at diagnosen har været forkert fordi en anden mekaniker har monteret en bærearm…. Min søn på 13 kan skifte sådan een og det er kun 3 bolte der skal skrues af og på.
Nu vil de ikke ikke påtage sig ansvaret og vil lave en ny diagnose og sælge mig en ny reservedel.
Det er så ringe en service og man skulle tro at de havde deres egne juridiske regler!!!
Jeg køber aldrig en Tesla igen!
Har haft problemer med hurtigladeren…
Har haft problemer med hurtigladeren siden jeg fik bilen. Nu er min bil udenfor 80k km, og Tesla mener jeg selv skal betale for en skade som er opstået i garantiperioden og som jeg har meldt tidligere.
Tesla har intet begreb om kundeservice
Tesla har intet begreb om kundeservice. Vi hentede mine kone Line Marcelas Tesla Model 3 Highland d. 15/11. Da vi ankom var der ingen til at tage imod os og vi ventede længe før der kom en tog imod os. Da vi gerne ville gennemgå bilen for fejl/mangler udvendigt, så sagde sælgeren "så går jeg videre til næste i køen og så måtte vi sige til, hvis vi havde brug for hjælp". I øvrigt skulle vi gennemgå bilen i tusmørke, de har ikke en gang en afleveringshal med belysning, til udlevering af sin nye bil. Det er ren samlebånd og har intet med service at gøre.
Jeg har selv arbejdet 15 år i bilbranchen og arbejdet med kundetilfredshed i de sidste 7 år. Jeg er mildest talt rystet over deres mangel på kundeservice/kundetilfredshed. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service, som ved udlevering af bilen.
TESLAs manglende kundeservice
1. Det har været en jungle, at få mulighed for at bestille vinterdæk til egen afhentning i Hillerød, fordi intet kunne lade sig gøre med mindre, det foregik via ens egen Teslaapp. Den kunne jeg ikke finde ud af at bruge til formålet og indhentede derfor hjælp hos god digital- dygtig ven, som heller kunne. Meget tung forretningsgang.....
Desuden har jeg oplevet, at det også kniber med den mundtlige kommunikation. Svært at få telefonisk kontakt. Kan kun lade sig gøre via salgsafdelingen, ellers ender man i et loop. Jeg gik derfor via salgsafdelingen, som lovede, en kollega ville ringe tilbage til mig. Dette skete aldrig.
Ingen service, nedladende behandling efter en eksplosion i bilen.
Service er så godt som ikke existerende. I nat på vej hjem fra Tyskland eksploderede noget i bilen med et højt brag. Vi var tæt på hjemmet, og bilen kørte tilsyneladende normalt. Det var -1° udenfor og det blev hurtigt meget koldt i bilen. I dag ringer vi til Tesla Aarhus, og opgav at vente efter 20 min. Vi bor tæt på, så vi mødte fysisk op på Tesla Aarhus, og blev taget imod af en mand, som talte nedladende til os og bookede en tid til reparation - med 35 dages ventetid. Han havde nogle vage undskyldninger om juletravlheden og vi har ingen anden mulighed end at køre i en iskold bil her indtil midten af januar. Der er dårlig ledelse et sted, når de ikke har mekanikere nok og personalet behandler én så respektløst.
bedste bil til dato
har haft vores Tesla model Y og kørt 52000 km. har aldrig oplevet nogen fejl og må sige af alle de biler vi har haft, er Tesla den bedste mht køre egenskaber , elektronik og ikke mindst at trække en campingvogn . køber gerne en ny Tesla igen 😃
Køb ALDRIG en Tesla..
Køb ALDRIG en Tesla..
Efter 4,5 års ejerskab, er det min konklusion. Havde en X, som er "samlet" i USA med bind for øjnene.. Tesla og kvalitet er som olie og vand...En legobil samlet af en på 4 år hænger bedre sammen.. Var mere end 30 gange på værksted, kørt 4-5000 km kun til værksted... Efter ca. et år lyder bilen som var det traktordæk man havde på...konstruktionsfejl... trækstænger skiftet flere gange, konstruktionsfejl... rudehejs, skiftet, malet om... osv. osv..så et godt råd... la vær...
Jeg vil dog sige, at Servicen fra medarbejderne har der aldrig været noget galt med, altid imødekommende, lyttende.. Greve/Kastrup
Nul stjerner ‼️‼️‼️
Nul stjerner ‼️‼️‼️
Fejl på helt ny Tesla model 3 Highlander proformas..Køb af helt ny Tesla model 3 Highland 2024.
Bilen afhentes helt ny i Køge d29-11
På vej hjem bemærker jeg voldsomme vibrationer/rystelser i rattet og hele bilen hopper
kontakter TESLA Hillerød dagen efter da vi bor tætter på Hillerød,og da jeg opgiver at komme i kontakt med et menneske på telefon
Da jeg ankommer er svaret ganske simpelt, de kan intet stille op og jeg kan bare køre i bilen det skete der ikke noget ved indtil jeg kan få en tid på deres servicecenter. 9.01.2025
INGEN mulighed for at få en god service på en helt ny bil der ryster og vibrere og hopper..
Du får bare at vide du kan booke en tid i en App og så er de faktisk fuldstændig ligeglade med hvad der er galt med bilen. Det samme sker når man skriver til dem og brokker sig, du kan IKKE få fremskudt din tid. Det samme sker når man fastholder at man vil ringes op af deres service center, så taler de ned til dig som om du er et hjælpeløst barn. Og de vil ikke tilbage købe bilen da den nu er brugt
Hvis du værtsætter god og ordentlig service, så hold dig langt væk fra den elendighed de leverer hos TESLA i Danmark.
Der er for mange biler med fejl på vejene, så de kan ikke følge med og du føler de læser op af en manual for utilfredse kunder når du taler med dem.
Usmagelig forretningsmodel.
Fantastisk bil og god service i Tesla…
Fantastisk bil og god service i Tesla Hillerød 👍
Aldrig ring til tesla igeen
Det var noget ludder den der ludder robot snakkede som en lille abe og kunne ikke forstå noget
Jeg kan ikke se det kan være ringere
Jeg kan ikke se det kan være ringere! Jeg bor lige ved siden af et Teslaværksted i Svenstrup og jeg har været forbi mange gange for få hjælp til at løse et simpelt problem. Der er et lille usselt lokale hvor kunderne ofte må stå op og vente, ingen modtagelse. Man kan ringe på ringklokke men jeg har ALDRIG set en medarbejder; de gider ikke at komme.
Super bil, elendig service
Super bil, elendig service.
Tesla undskylder flere sager med at det blot er justeringer, der skal laves - og at det er mit eget problem, da bilen “nu er en brugt bil” selvom der stadig er garanti på bilen. Det er konstruktions-/materialefejl, der gør at bilen har knirkelyde og klapren. Men de forlanger betaling for at udbedre det.
Super fed bil at køre i, men Teslas service er håbløs.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Fabriksny bil, hvor der blev konstateret fejl på dækkene i forbindelse med montering fra fabrikken. Tesla tilbyder tid om en måned og da jeg anmoder om at få ombyttet til vinterdæk og betale differencen får jeg afslag, da garantien dækker sommerdæk. Tesla fastholder tiden om en måned til trods for at de har modtaget dokumentation for fejlen fra Firstdæk i Hillerød, idet de selv skal fejlsøge, hvilket er fair nok. Problemet opstår, da det er glat føre og jeg ønsker forholdet afklaret, således at jeg selv kan montere vinterdæk på bilen, da testen kun kan foretages mens dækkene er monteret. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service før. Tesla Hillerød er på ingen måde kundeorienteret eller imødekommende. Tesla er et godt produkt, men servicen i Hillerød følger på ingen måde med produktet. Det er i øvrigt ikke første gang at jeg oplever at Tesla Hillerød ikke er imødekommende overfor deres kunder.