Tesla Anmeldelser 1.963

1,7

Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere

Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere

Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere

Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Indbytningspriser

Indbytningspriser. Tesla laver forhånds priser der er fornuftige. Men når det så kommer til stykket ændre de prisen. Så er handlen uaktuel, og alles tid er spildt. De ringer, skriver og gør et stort arbejde for at få folk i folder. Men holder ikke mundlige aftaler.

23. maj 2025

God service oplevelse

Har haft 3 små reparationer på min 21 M3, en bagklaps aktuator der blev fikset hjemme af en Ranger og et sæde der klikkede lidt og en hjulsensor der meldte fejl, det blev fikset i Greve uden noget bøvl. Så gode erfaringer med servicen herfra.

2. maj 2025

Billigt og burde boycottes

Tesla er først og fremmest amerikansk og ejet af Trump-tilhængeren og mangemilliardæren Elon Musk.
For lidt kontekst har CEOen af Tesla støttet Trump (som eliminerer inkludering og frihed) bare for penge. Musk har selv stået og lavet hvad der lignede et naz! -hilsen.
Selve bilen er også noget billigt p!s som efter Trumps toldsatser har fuldstændig uacceptable priser i forhold til dets billige plastik interiør. Der findes langt bedre elbiler som også er af betroet firmaer.

16. maj 2025

Big dih Elon

Det var lige blevet mørkt ud. Det var midt i februar. Jeg gik ned a en lille vej bag ved rema. Jeg troede jeg var sikker fordi jeg ikke kunne se nogle svensker (hader dem så meget) Men jeg var i fare, i fare for big dih Elon. Jeg drejet rund om et hjørne og så ham. Det første jeg gjorde inden jeg blev montrakteret og gennem bolet :( men da jeg så big dih Elon sked jeg i bukserne og det lød så højt at alle vindure sprang. men inden big dih Elon kunne nå at komme kom Ikke Flemming og reddet mig. Før i tiden var jeg bange for at komme ud med dette fordi Elon gooner kom efter mig. Men nu nar alle hader big dih Elon

6. februar 2025

LÆS FØR KØB VED EN REKLAMATION!

Jeg har købt den nye model 3 highland Long range , der er kommet en lyd inde under instrumentbordet som rasler bare jeg kører på en lige vej . Jeg kan mærke når jeg holder hånd på instumentbordet så stopper lyden .

Jeg tog derfor kontakt til Tesla Service og oprettede en sag , det tog 1,5 måned før de gad kigge på bilen . Jeg kom forbi men den og de kunne hører lyden , de tog bilen ind og begyndte at kigge på den ikke engang med at hører os hvor det er vi hører lyden , pludselig kommer de nu har de fikset det og fjernet noget der sad løst inde under computer skærmen . Fedt tænkte jeg , så det løst . Dog viste det sig problemet ikke var løst dagen efter var lyder der igen om ikke anden næsten værre en først . Jeg opretter derfor en ny sag skriver til Tesla og får så en ny tid igen efter 1,5 måned . Kommer ind med bilen til aftalt tid der er 2 timer sat af til en reparation , efter 1 time og 10 min sidder jeg stadig og kigger på min bil der ikke er afhentet af en mekaniker , her går vi op til desken og spørger hvad sker der med vores bil ? Efter 10 - 12 min kommer der så en mekaniker der ikke engang kan dansk hvordan i alverden skal jeg kunne forklare disse ord på engelsk som jeg ikke er vand til at udtale ? Nå vi kører en tur og får ikke rigtigt lyden frem men han oplyser det er en kedt fejl og han tager den ind og og efter 20 min kommer han tilbage med bilen yes så den løst med et Quick fix .! Fedt så den da done , på vej hjem er der stadig lyden , opretter igen en sag og får tid efter 1,5 måned . Nu skal hele instrumentbordet udskiftes , dette tager 5 - 6 timer , jeg skriver så til Tesla for at høre om der så er lånebil med så ikke jeg skal sidde og vente 6 timer i deres lounge , her får jeg beskeden man kan ikke tilbyde lånebil så længe det er under 1 dags arbejde . ? !!!! ??? Hvad er det i skriver til mig i syntes ikke jeg har brugt rigeligt med fridage på at få kigget på min bil ?

Jeg skal tage fri hvergang , dette koster mig penge . Jeg syntes her fejlen ligger hos jer , jeres mekanikere kunne have klaret denne ved første besøg da det er en kedt fejl og de vidste hvad der var galt . Jeg syntes dette her service eller det kan man ikke engang tillade sig at kalde det . Det er ihvertfald under alt kritik .

I burde simpelthen skamme jer at behandle kunder sådan , jeg skal ihvertfald revurdere om jeg skal forsat beholde denne bil.

Tesla laver en god bil , men deres Service ! Slap af det dårligt . Overvej dette nøje m jeg var en glas tesla ejer inden denne her tur . !

18. marts 2025

Dækfejl har udviklet sig til måned langt værkstedsmareridt… Og en klam lånebil.

Den 23. december 2024 hentede jeg en fabriksny Model Y. Jeg havde tilkøbt et vinterhjulsæt, som blev monteret ved levering på grund af sæsonen. Jeg konstaterede hurtigt efter afhentningen, at bilen vibrerede kraftigt. Jeg oprettede en servicesag via appen, og den første ledige tid var den 27. januar på værkstedet i Kastrup.
Den 27. januar 2025, blot to timer før aftalen, ringede de fra værkstedet og meddelte, at de havde meget travlt og var nødt til at udskyde aftalen. En ny tid blev aftalt til den 4. februar.
Den 4. februar 2025 ankom jeg på værkstedet til det aftalte tidspunkt. Kort efter skulle jeg ud at køre en tur med en mekaniker. Efter en kort tur tog han bilen ind på værkstedet. Der var afsat tre timer til at udføre diagnosen. Efter fire timer blev jeg utålmodig og tjekkede i appen, hvor min bil var – den stod på parkeringspladsen. Jeg kontaktede personalet og spurgte, hvad status var. De vidste ikke, og først efter yderligere 30 minutter vendte de tilbage og meddelte, at bilen var færdig. Konklusionen var, at der var tre defekte dæk og en defekt fælg, som skulle skiftes. Den næste ledige tid var den 7. marts. Da jeg kørte derfra, rystede bilen endnu kraftigere, og jeg konstaterede, at afbalanceringsklodserne var fjernet, og at et af fælgene var blevet ridset fra værktøjet. Limen fra klodserne sad stadig på fælgen.
Den 7. marts 2025 mødte jeg igen op på værkstedet, hvor de havde afsat tre timer til at skifte to dæk og et hjul. Jeg blev endnu en gang mødt af en mekaniker, der straks ville køre en tur med mig, hvorefter han tog bilen ind på værkstedet. Da der var gået tre timer, henvendte jeg mig til personalet og spurgte om status (bilen stod igen ude på parkeringspladsen). Efter lidt tid blev jeg informeret om, at maskinen til at skifte dæk var gået i stykker, så de ikke kunne udføre arbejdet. Jeg blev tilbudt en ny tid i Køge den 4. april, hvilket jeg ikke accepterede, og bad dem finde en anden løsning. De bad mig vente yderligere 30 minutter på at finde en løsning. Efter 45 minutter henvendte jeg mig igen og spurgte, om de havde fundet en løsning. De tilbød at skifte dækkene på naboværkstedet inden for en time. Senere kontaktede de mig og meddelte, at de havde ødelagt både dæk og fælge og derfor var nødt til at sende mig hjem i en lånebil, som stod klar.
Lånebilen var også en Model Y, men havde kørt 60.000 km. Fælgene var fuldstændig smadrede, og bilen var møgbeskidt. Viskerbladene var udtørrede og havde løsnet sig fra viskerarmen i store områder. Inde i bilen var der sand, jord, skruer, indtørrede pletter fra forskellige væsker og en fedtet hinde på alle overflader. Bilen lugtede kraftigt af karry og parfume. Bilen havde kun lidt over 30 % strøm, hvilket de beklagede og tilbød at lade op, men det kunne jeg ikke tage imod, da jeg havde en bagkant og allerede havde brugt for lang tid. Jeg blev opfordret til at skrive i appen, hvis jeg oplevede problemer. Besøget på værkstedet endte med at vare cirka 5 timer, og de kunne ikke sige noget om, hvornår problemet ville blive løst. I appen skrev de, at den anslåede færdiggørelse var den 14. april, men jeg fik mundtligt at vide, at det nok ville blive løst før.
Da jeg kom hjem, indså jeg, at jeg ikke kunne leve med en så beskidt bil, og at viskerne ikke fungerede ordentligt, hvilket betød, at jeg ikke kunne køre, hvis det regnede. Jeg henvendte mig i appen samme dag – ingen svar. Jeg fulgte op igen den 10. marts – stadig ingen svar.
Den 11. marts ringede jeg til Tesla for at få en status. Da man ikke kan ringe direkte til noget værksted hos Tesla, måtte jeg forklare hele sagen, så de kunne kontakte værkstedet, som derefter kunne ringe tilbage til mig. De ringede tilbage fra værkstedet i Kastrup kort tid efter. Jeg bad dem om at komme forbi på min adresse og gøre bilen ren samt få skiftet viskerbladene. Efter diskussion og overtalelse gik de med til at skifte viskerbladene, men afviste at gøre bilen ren i låneperioden. Jeg fik også at vide, at de nye dæk og fælge ville ankomme den 12. marts, og at de ville booke min bil ind så hurtigt som muligt, når delene var kommet. Viskerbladene blev skiftet på min hjemmeadresse samme dag.
Den 12. marts 2025 kontaktede jeg Tesla tre gange og bad dem få værkstedet til at give mig en status. Det lykkedes ikke. De kunne dog fortælle mig i callcenteret, at de nye dæk og fælge var ankommet.
Den 13. marts skrev Tesla om morgenen, at værkstedet ville kontakte mig i løbet af morgenen. Da jeg ikke hørte noget, skrev jeg til dem kl. 11 og meddelte, at jeg gerne ville annullere handlen. Ét minut senere skrev værkstedet, at bilen bliver klar den 14. marts..

Min oplevelse har været præget af lang ventetid, manglende kommunikation og dårlig kundeservice, hvilket har gjort processen yderst frustrerende.

7. marts 2025

Tesla snyder stort med oplyste…

Tesla snyder stort med oplyste kilometer på en opladning. Køreegnenskaber på Model Y er ikke gode. Det føles som at sidde i en blikdåse omgivet af billig plastik. Service er elendig. Jeg kommer til at ophæve leasing på Model Y efter 12 mdr.

20. februar 2025

Philip Tesla Hillerød

Philip Tesla Hillerød - 5/5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️, model y performance. Endnu en gang, fremragende service, og YDERST professionel samt imødekommende. I er grunden til at bil nr 2 bliver en Tesla. Jeg kan varmt anbefale Tesla Hillerød. Tusinde tak, vi ses til endnu en omgang i fremtiden. Vh en glad Tesla model Y ejer (uden for garanti perioden).

19. februar 2025

Tesla Hillerød

Tesla Hillerød - service lader meget tilbage på ønskelisten. Efter lang ventetid på en service tid tager opgave ikke kun 1 dag men 3 arbejdsdage plus en weekend.
Når bilen så udleveres efter en meget dyr regning fungere flere dele ikke.
Dette er ikke første gang de fejler på deres service og den manglende kommunikation, samt muligheden for at snakke med et menneske er alt i alt en håbløs bruger oplevelse. Har været hos flere Tesla værksteder og problemerne er de samme over alt.

17. februar 2025

Ros til Tesla Hillerød

Kære Tesla Hillerød.

Vi har været forbi Hillerød afdelingen 5 minutter før lukke tid.
De havde meget god tid til os og det endte med vi købte en bil.
Ros til de ansatte.

Maria.

28. januar 2025

Uigennemskuelige garantibestemmelser

Fin købsproces, men uigennemskuelige garantibestemmelser giver en kæmpe risiko. Mit råd vil være at melde så meget som muligt inden det første år er gået, da det så er formodningsreglen fra købeloven der er gældende.

28. januar 2025

Super god service fra Tesla køge

Har haft min model 3 i fire år og inden udløb af garanti fik jeg fdm til gennemgå bilen. De fandt slør i styretøj og baghjulsophæng. Jeg bookede tid i Køge. Super kommunikation i app’en inden fremmøde og super service på dagen. Tingene på fdm rapporten blev lavet på garantien. Alt i alt en god oplevelse.

27. januar 2025