Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere
Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere
Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere
Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Så god en service hvis der er det…
Så god en service hvis der er det mindste med bilen er de klar til at hjælpe og de få repetitioner det har været har været meget billigere end ved den lokale melaniker
Elon Musk styr for vildt.Det gør hans…
Elon Musk styr for vildt.Det gør hans biler bare ikke.Smæk fyldt med fejl.Efter to år med Tesla er det slut.Bilen er solgt.Har nu købt en lækker Mazda 3.Forvel Tesla foreviget
Den gode oplevelse
Jeg har en M3 2019, den værste årgang hvis man skal tro på alle som skriver her. Jeg har ikke haft nogen problemer med den til dd 06.11.25 og 120.000,- km. Service har altid fungeret problem løst. Ja det er bøvlet med service i appen, det skyldes nok mest at det ikke er det som jeg er vant til. Jeg er selv håndværker og ved at arbejde udført med hænderne aldrig kan leve op til andres forventning.
Dårlig oplevelse med Tesla Søborg - værksted
Har haft bilen til reperation for 2. gang for samme fejl. Mit kamera. Første gang var aftalen at det skulle udskiftes på garantien. De kunne dengang ikke finde fejl på kameratet (de beholdt i øvrigt bilen i meget længere tid end aftalt, med den begrundelse af de ikke kunne finde fejl), men at det nok bare bare var en softwarefejl. Har nu haft den inde igen, for samme fejl. Denne gang har de udskiftet kameratet, men jeg skal selv betale, da de kan se at der er pillet ved det. Jeg fortæller så, at det må være dem selv (sidste gang den var inde), men de benægter at de har set på kameratet første gang. På trods af at jeg har kopi af dialogen i app'en Jeg gir' op og har betalt... Botset fra det er Tesla'en dejlig bil.
OPDATERET: Har fået mine penge igen. Og en opringning pga. anmeldelsen.
Hvornår har i tænkt jer at give mig de…
Hvornår har i tænkt jer at give mig de 1.500kr retur?
Jeg har rettet henvendelse 5x siden jeg fik min TMY udleveret. Der blev overført 1.500kr til GIRE som kom med bilen til Greve. Men DNB har lagt de 1.500kr oveni mit lån. Flere forskellige på jeres TLF 33110362 er blevet kontaktet og har lovet at følge op, men stadig er INTET sket. (Bil Reg. EJ61481)
DYR 'Garanti-reparation' - pas på.
Garanti-reparation pga. defekt dørlukning blev ændret af Tesla til en justering med overtakseret regning. Service er en ukendt term i Tesla-center Aarhus (David).
God hurtigt service i køge og Odense…
God hurtigt service i køge og Odense service Center. Og tar det alvorligt 👌
Skuffende oplevelse med Teslas kundeservice
Jeg har henvist to kunder, som har købt Teslaer for mere end 660.000 kr. i alt. Som belønning modtog jeg kun 1.000 km gratis supercharging – hvilket i sig selv virker meget begrænset i forhold til den værdi, jeg har skabt for Tesla.
Jeg kontaktede Tesla Service og bad om, at belønningen i stedet kunne konverteres til en opgradering (fx ratvarme) – hvilket jeg selv ville have haft langt større gavn af i hverdagen.
Her fik jeg svar fra Benjamin (Service Preparation Manager), som blot skrev, at jeg allerede havde fået fat i ham, og at Tesla ikke tilbyder noget ud over gratis supercharging. Jeg bad specifikt om dialog med en afdelingsleder, men fik besked på, at jeg allerede talte med den rette person – uden nogen form for vilje til at finde en løsning.
Som loyal kunde og ambassadør for Tesla føler jeg mig på ingen måde værdsat. Det er ikke sådan en behandling, der giver lyst til at anbefale Tesla til venner eller kollegaer fremover.
Jeg elsker min Fantastiske Tesla, MEN
Jeg elsker min nye fantastiske Tesla Juniper, ….MEN leveringen af min bil har været det ringeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg betalte 4.400 kr leveringsklargøring og nummerplader. Jeg skulle overtage bilen udenfor i regnvejr så blev enige med Tesla om, at jeg senere skulle komme med en liste. Nu henvises jeg til at oprette service sager i Appen og stille mig bagi køen. Nummerpladerne var sat skævt på … hvad hulen tænker i på? Med kæmpe grimme skruer som kan skrues ud med fingerne. Ulovligt!!! 1.000 kr i bøde til mig. Nå ja, forkert dæktryk, ingen sprinkler væske, og hjullene var ikke strammet med rette moment (farligt) Jeg er den første som siger dette.. hmmm. Håber jeg ikke. Idag satte jeg (tidligt) mine nye vinterhjul på (som er købt andet sted) fordi min Tesla var leveret med en skade på mit bagdæk som jeg ikke “tør” køre med… hjullene var nemme at afmontere, fordi de aldrig var blevet efterspændt med moment … min nabos Teslas dæk eksploderede på motorvejen , der er tryk på, bilen er stærk og tung…hmm, ved ikke hvad det ender med, har ikke hørt fra Tesla hvad jeg skal gøre :-( Jeg elsker stadigvæk min Tesla, …bedste bil jeg nogensinde har haft, men sidste led i kæden kører ikke imponerende. Jeg er faktisk lidt irriteret… hmm..jeg tror jeg skriver til Elon, er connected med ham på X. 🤩
Har hentet en ny Tesla Y LR RWD i dag i…
Har hentet en ny Tesla Y LR RWD i dag i Vamdrup. Fantastisk bil - det bedste på markedet. Særlig tak til Nikoline Sveistrup og Mathilde Kraaer for god support i købsprocessen. Kan varmt anbefales.
Tesla i Hillerød ydede kanon service
Tesla i Hillerød ydede kanon service. Jeg havde fået afbalanceret bilen hos 3. part, som ikke ramte rigtigt, rat var skævt og bilen kørte ikke lige, de fik 2 forsøg og det lykkedes ikke.
Tesla i Greve fik rettet op på det, bilen kørte snorlige, men rattet var en smule til højre.
Jeg kørte ind til Tesla Hillerød, som tog bilen uden tidsbestilling og fik alt i orden.
Godt grebet af Hillerød afdelingen.
Endnu engang en fremragende service fra…
Endnu engang en fremragende service fra Tesla Ribe. Denne gang var det en ung Ranger, Dennis, som kom forbi og fiksede et problem med frunken. Meget serviceminded og løsningsorienteret.
Nævnes skal ligeledes deres unge mekaniker Mikkel, som ved en anden lejlighed (lille irriterende kliklyd ved igangsætning og stop) kørte en tur rundt på deres parkeringsplads i vores bil, og derefter sagde de bevingede ord "det er drivakslerne, der ikke er spændt til korrekt moment". En halv time senere havde han ordnet det, som vores normale værksted ikke havdet kunnet løse.
Kommer lige fra Tesla Køge med min…
Kommer lige fra Tesla Køge med min model y 1 år gammel hade en lyd fra bundpladen 😀jeg har været 29 år i bil branchen Aldrig haj jeg oplevet så god service da vi købte bilen var der super søde folk og nu det spiller. kan kun sige gamle bilmærker kunne sku lære noget af jer at møde mennesker i øjenhøjde 💪bliv ved med det 💪💪☺️☺️
Var til service hos Tesla i Ribe
Var til service hos Tesla i Ribe. Super god service. Gode mennesker på værkstedet. Meget tilfreds
Gentagne ændringer af leveringsdato
Er det her man skal skrive for at komme i dialog med Tesla?
For de reagerer ikke, uanset om man sender en sms eller en mail... Interessant holdning at have til sine kunder.
Folk skriver altid det dårlige
Folk skriver altid det dårlige, men her er en god historie fra Tesla service.
Kommer kørende i min model Y hvor den pludselig larmer og hopper og går helt ud ved en rundkørsel. Jeg for den i rulle tilstand. Og for den ind til siden. Ringer til Tesla Road support og de vil få den kørt til et Tesla værksted, jeg fortæller dem at jeg skal på ferie i Italien om 2 dage. De siger hvis ikke de kan ordne den få jeg en låne bil. Var så på værksted i dag og de har ordnet det hele har fået en model y som låne bil. Og det tag nok 1 mdr. før min egen bil er klar.
Total god service fra Tesla for at redde min ferie⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svindel med tidsforbrug
Jeg havde bestilt tid hos Tesla i Århus. Jeg beskrev problemet og fik et såkaldt "Estimat" som jeg i forvejen skulle godkende, hvilket jeg gjorde. Estimatet lød på tidsforbrug på 2.12 timer samt noget materiale og dertil et tilsvarende beløb afregnet efter timepris og materiale.
I Estimatet stod: "Dette er et estimat og ikke den endelige pris. Det endelig beløb kan være højere eller lavere afhængigt af dele, tid mm. anvendt".
Servicen startede kl 0800 og blev færdig på under 1 time (dokumenteret i Tesla App). Da jeg skulle betale, fik jeg at vide at det var fast pris og jeg skulle betale hele beløbet hvis jeg ville have min bil tilbage. Der var ingen plads til diskussion, så jeg betalte fordi jeg skulle på arbejde.
På fakturaen (med tidsstempel kl 0900) står der at de havde brugt 2.12 timer, hvilket jo er umuligt.
Jeg skrev derefter klage til Tesla og blev ringet op: fuldstændig samme besked, dvs. medarbejderen fastholdt at der var tale om fast pris. Teksten på Estimatet som jeg læste op for ham ændrede intet - han stod fast.
Jeg måtte til sidst konkludere, at vi ikke kunne blive enige og jeg oplyste ham at jeg ville klage til Forbrugerklagenævnet.
Ingen kundeservice.
Jeg bestilte en ny Tesla Model Y via et henvisningslink.
Det viser sig så, at jeg ikke kan få de 3.500kr i rabat på den nye model y på det tidspunk jeg lagde min bestilling (29/5), men at her under en mdr senere, kan man.
I følge min såkaldte "advisor" er der ikke noget at gøre. De vil ikke engang tilbyde en rabatkode til shoppen eller ligende.
Dog får vedkommende der henviste mig 1.750kr - så det er lidt åndssvagt i min optik.
Hver opmærksom på manglen af kundeservice fremadrettet, hvis i bestiller en Tesla.
mit ret og forhjul fald af fordi jeg…
mit ret og forhjul fald af fordi jeg dyttede
Tilbehør/Reservedele
Skulle bruge et sæt(1 stk kort 1 stk lang) nye visker til forruden på en Model Y. Tænkte det var smart at bestille det igennem Tesla app så ville det blive sendt afsted hurtigt og man betalte bare via app.
Jeg modtaget en pakke fra Tesla en lille uges tid efter jeg havde betalt og bestilt (de trækker pengene med det samme, lidt atypisk for online handel). Så må jeg konstatere der kun er 1 kort visker blad? på trods af jeg har bestilt et sæt og betalt for et sæt?
Nu ligger jeg så og forsøger at få fat i nogen som kan hjælpe mig!? man kan ikke ringe til nogen, man kan kun lave en lille kort besked til noget kundeservice. Fik en mail retur fra dem om at det ikke var den rette afdeling jeg var kommet til og de ville sende min henvendelse videre. Har stadig ikke hørt noget...
Finder så ud af det nok havde været hurtigere og billigere at køre til T-Hansen og købe et sæt fra Bosch til 299kr. Jeg måtte slippe 400kr hos Tesla og har stadig ikke modtaget et sæt eller hørt fra nogen fra Tesla 14 dage senere?!
Det er så billige point man kan tjene der ved at skyde sådan nogle simple stumper afsted hurtigt og sørge for alt er pakket korrekt.