Tesla Anmeldelser 1.962

1,7

Kundeservice er møg elendig og leveringendato af ny bil flytter sig hele tiden uden at man får besked, samt prisen på ens indbytnings bil falder for hver 30 dage. Køb en bil af en konkurrent i stedet... Se mere

Tesla har givet et tilbud på 24.570 € (ca. 180.000 DKK) for et remanufactured high-voltage batteri. En uafhængig Aviloo Flashtest fra FDM for en måned siden viste dog SOH på 83,3 % / 86 % og lav cell... Se mere

Tesla Hillerød havde model y til reparation. Det tog en måned at fremskaffe reservedel. Redder der fragtede bil til værksted, skrev i rapport at keycard var afleveret i postkasse/brevsprække. Tesle Hi... Se mere

Jeg havde lidt over 5000 kroner i kreditter, som skulle bruges på træk. Da det ikke kunne lade sig gøre at lave en delbetaling af trækkets pris med kreditter og resten på kort, fik jeg at vide jeg... Se mere

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tesla ødelægger deres forretning

Tesla ødelægger deres forretning. Dårlig service og trusler om ekstraregninger virker til at være deres strategi, men dette skræmmer mig væk som kunde. Det bliver sidste gang jeg kører Tesla. Jeg reklamere over løbende elfejl på min leaset 3 mdr. gamle model Y. Den har radiokanaler der forsvinder, lader kun med 45-49kw på 400 DC lader og ladeklap har sit eget liv. Da jeg denne gang reklamerer får jeg besked på at nu er pris estimat sendt frem til leasingselskab for godkendelse før udbedring, sig mig følger Tesla ikke købeloven og derved en helt almindelig reklamation for deres egen regning, bilen er seriøst 3 mdr gammel. Derudover skriver de at hvis de ikke kan fremprovokere fejlen ved besøg skal jeg/leasingselskaber betale for besøg. Tesla har selv valgt deres setup med udkørende mekanikere, så jeg føler mig sku lidt træt af deres såkaldte service ☹️☹️☹️
Og nu kommer der sikkert en lang forklaring på at de “Tesla” lever af tilfredse kunder/brugere, men kik på jeres score på trustpilot og kig lidt indad, synes det går stærkt ned ad bakke for jeres kundetilfredshed.

23. februar 2026

Kommer fra en vw passat 2018

Kommer fra en vw passat 2018, og en til en tesla model y juniper awd 2026. Alle funktioner er dårligere end en 7 år gammel vw. Autopilot er en kæmpe nedgradering fra vw lanekeep og adaptive fart pilot. Tesla svinger meget i vognbanen og er urolig, og har fantomopbremsninger. Tesla bliver konstant pige sur og slår alt fra, fordi den ikke kan finde ud af at ligge sig korrekt i vejbanen. Tesla giver konstant timeout fordi den ikke kan lide man korrigere dens fejl. Fortryder skift fra vw, og jeg vil snart skifte tilbage til vw. Tesla har svært ved at centrere i vejbanen, og undervogn bliver nemt urolig. Tesla burde hyre nogle tyske ingeniører til at hjælpe med deres software. Tesla vinder kun på pris og motor kraft, men taber på alle vigtige funktioner som man bruger i dagligdagen. Lidt en øv oplevelse at skifte til en ny Tesla. Plast materialer er dog bedre end vw hvis man skal sige noget positivt.

21. februar 2026

En ørkenvandring

Min Tesla Y LR AWD fra marts 2023 blev leveret med Michelin sommerdæk 255/40-20. Efter godt 2 år begyndte bilen, efter en rask tur mellem København og Sønderborg, at ryste som en gammel centrifugerende vaskemaskine med et slidt leje, når man kørte > 100km/t. Mit dækcenter afbalancerede alle 4 hjul uden resultat. Et certificeret Tesla skadecenter kunne heller ikke finde årsagen. Tesla selv nægtede at modtage bilen til fejlfinding, da den kørte på sommerdæk i februar uagtet at de selv leverede bilen med samme dækmontering i marts. FDM ville heller ikke modtage bilen. Tog derfor tilbage til mit dækcenter og fik skiftet til helårsdæk og det er dyrt til en Y-model skulle jeg lige hilse at sige. Det positive i sagen er, at mit dækcenter samtidig fandt fejlen.
Michelin udstyrer ofte dæk til elbiler med en skumindsats for at mindske dækstøj i kabinen. Skumfyld egner sig ikke til høje hastigheder (som på motorvej), da det skaber varmeopbygning med det resultat at skumindsatsen løsner sig fra dækkets inderside og klistrer sig sammen i en klump. Dette skaber rystelser ved høje hastigheder. Men lur mig om jeg nogen sinde får Tesla til at tage ansvar for denne hovedløse anvendelse af dæk, der ikke tåler høje hastigheder. Og det på en bil med 514 HK.
Konklusion: jeg er ikke imponeret over Teslas lettere arrogante kundebetjening, som i øvrigt må betragtes som énvejskommunikation, da man kun kan informere via bilens app og ikke nødvendigvis modtager nogen kvittering eller tilbagemelding. Bemærk i øvrigt at Tesla som organisation aldrig svarer på eller kommenterer indlæg på Trustpilot.
Tilbage står imidlertid at min Tesla er den bedste bil jeg nogensinde har haft og det i sammenligning med både M-B, BMW, Audi og diverse VW'er. Den kører fremragende og alt fungerer (ud over dækmontering og lane-assist) glimrende, så nu venter jeg bare på at deres kundehåndtering lever op til samme standard som bilen er tænkt og konstrueret.

17. februar 2026

Bedste elbil og smart service

Har købt en model y efter at have haft en vw id3. Tesla er lysår foran konkurenterne når det kommer til at lave elbiler men også i forhold til service på ens Tesla.

Nu har jeg lige haft besøg af deres kørende tekniker. Hold op hvor er det smart, man booker en tid også kommer de hjem til en og ordner service. Deres medarbejder var venlig og snaksagelig og virkede til oprigtig at interessere sig for sit arbejde.

16. februar 2026

Tesla Odense

Jeg er i markedet efter en ny bil og har altid syntes, at Tesla laver gode biler. Derfor blev jeg glad, da jeg fik aftalt en overnight prøvetur i en Tesla Model 3 i afdelingen i Odense, selvom jeg bor i Vejle. (Den tætteste butik)

Over telefonen fik jeg at vide, at jeg som 19-årig godt kunne låne bilen, selvom der står 21 år på hjemmesiden. Jeg gik derfor og glædede mig, da det ville være min første rigtige prøvetur.

Prøveturen blev aflyst pga. snevejret, hvilket var helt fair. Men da jeg fik en ny tid og kørte hele vejen til Odense, blev jeg mødt af beskeden om, at jeg alligevel ikke kunne få bilen på grund af min alder. Præcis det modsatte af, hvad jeg var blevet fortalt over telefonen.

Samlet set var det en skuffende oplevelse, og jeg føler ikke, det er fair at få to forskellige beskeder alt efter hvem man taler med. Det er årsagen til, at jeg må give denne anmeldelse.

13. februar 2026

Fantastisk bil - elendig kundeoplevelse

Datoen står til en bestemt dato, men dette er egentligt et længere forløb end som så.

I august 2020 købte jeg en Tesla Model 3. Køreegenskaberne er fantastiske, og bilen er på mange måder en fornøjelse at køre i, men kvaliteten har desværre været elendig. Jeg har fået udskiftet seks bærearme, en spindel samt alle bremseskiver og klodser. Derudover skaller lakken af på bagklappen. Hverken bærearme eller lakken har Tesla villet hjælpe med under garantien, og det var først, da bilen blev fire år, at de for alvor begyndte at være imødekommende.

På trods af dette er det stadig en god bil, og jeg mener faktisk, at Teslas nyere modeller fortsat er suverænt bedre end konkurrenternes. Derfor valgte jeg at benytte et tilbud i januar 2026 om indbytning med 40.000 kr. i rabat ved køb af en ny Model Y LR AWD. I praksis viser det sig dog, at denne rabat reelt bliver ædt op af et meget lavt indbytningstilbud.

Processen omkring indbytning er i sig selv helt absurd. Man kan ikke få en egentlig indbytningspris, før man har bestilt en ny bil. I butikken får man at vide, at vurderingen foretages af et eksternt firma, og at de derfor ikke kan hjælpe med en pris. Man kan få et foreløbigt overslag baseret på registreringsdato og kilometerstand, men først efter bestilling skal der uploades billeder.

Efter jeg havde uploadet billederne, ændrede vurderingen sig markant. Lakken, som tidligere ikke blev anset som et garantiproblem, blev pludselig et stort problem ved indlevering af bilen. Reparationen skulle naturligvis ikke ske til kostpris, men til fuld pris, hvilket betyder, at Tesla både tjener på at klargøre bilen og på at sælge den videre bagefter. Teslas endelige indbytningstilbud lød på 101.000 kr.

Til sammenligning er jeg blevet tilbudt 122.000 kr. for den samme bil i forbindelse med køb af ny bil hos en anden forhandler, hvilket i mine øjne tydeligt understreger, at Teslas indbytningsrabat primært er et regnestykke, der falder ud til Teslas fordel.

Konklusionen er, at Tesla laver teknologisk imponerende biler med fantastiske køreegenskaber, men kvaliteten og især kundeoplevelsen halter gevaldigt. Jeg kan godt anbefale bilen – men ikke måden Tesla behandler deres kunder på.

Nu må vi se om jeg får mit depositum tilbage som dansk lovgivning foreskriver, og som sælgeren i butikken i øvrigt sagde jeg ville, men jeg tvivler....

26. januar 2026

Efter utallige forsøg på at komme i…

Efter utallige forsøg på at komme i kontakt med Tesla - ofte efter opkald i over 30 min., kan jeg ikke komme i kontakt med Tesla.
Jeg har ikke kun ét problem med min M3, men flere.
Dybt kritisable service eller mangel på samme.
Jeg køber IKKE Tesla næste gang!!

20. januar 2026

Profesionel personale og god rådgivning…,MEN MEN MEN!

Prøvekørte en ny Tesla Y i Køge, men henblik på køb af ny bil. Rigtigt imødekommende personale og fik svar på alle mine spørgsmål. Prøvekørsel var også fantastisk. MEN…så stoppede den gode oplevelse også. Jeg spurgte kontaktpersonen hos Tesla i Køge om bytteprisen på min bil og hertil fik Jeg at vide, at Jeg blot skulle sende informationerne på min nuværende bil ind og så fik Jeg en pris ud fra dette. Dertil kom så den indbytningsbonus de kørte med i øjeblikket. Jeg var fuld af begejstring og var sikker på at nu skulle Jeg handle ny bil. Vurderingen af min bil var 42000kr under den pris som en af de største konkurrenter til Tesla havde tilbudt mig og så er det jo lige meget med deres indbytningsbonus, når den reelt set ikke har nogen betydning. Så det er vitterligt bare et salgstrick.

8. januar 2026

Servicen er elendig. Hel og aldeles elendig.

Servicen er elendig. Det tager et år om at få respons. Du skal udfylde det hele på appen, som ikke altid formår at kunne præcisere hvad man ønsker serviceret. Helt horribelt. At man heller ikke kan få udbedret firmaleasingskader gennem dem er dybt godnat. Så er man tvunget til at smide den på et eller andet tredjepartsværksted, hvor man får en 20 år gammel udkørt lånebil i 14 dage. Det er simpelthen uacceptabelt.
Jeg skal skifte bil om et år og det bliver ikke en
Tesla, kun pga. den tilhørende service er så elendig.
Folk køber dem udelukkende fordi man får meget bil for pengene og dét gør man. Havde de kostet mere var der ikke solgt nær så mange.

1. januar 2026

Tesla servicecenter i Hillerød:

Tesla servicecenter i Hillerød:
Jeg har ladrig oplevet så dårlig service, hos et bil mærke når bilen skal serviceres eller gennemses for fejl. Ventertider på op til 2 måneder, uden mulighed for at kontakte Tesla udover deres app.
Ansatte er arogante, og smider røret på hvis de endelig ringer en op med endnu dårlige nyheder, om de ikke kan tage i mod bilen.

7. januar 2026

Fabriksny Tesla Y med lakskader

Jeg var som aftalt med Tesla i Ringsted i dag for at afhente min nye Tesla.

Efter at have checket ind i jeres indskrivning, bad de mig om at gå ud og finde min bil, hvilket jeg gjorde.

Da jeg fandt bilen ude på jeres parkeringsplads, kunne jeg desværre konstatere at bilen havde en lakskade og 2 af dine kolleger efterså skaden og forsøgte at polere ridserne væk, men det løste desværre ikke problemet.

Jeg kunne derfor ikke tage levering af bilen, da jeg ikke vil modtage en fabriksny bil med lakskade.

Dine kolleger ville kontakte mig når bilen har fået udbedret skaden og jeg bad dem om at have bilen klar til mig senest 29.12.25 grundet at her skal jeg returnere den anden Tesla Y jeg har vi jer på leasingaftale, vil du venligst følge op på at dette sker for jeg kan ikke stå uden bil.

Jeg syntes at det er rigtig dårlig service af jer at i ikke har bilen klar som aftalt uden fejl og mangler, hvis der er så åbenlyse fejl, burde i have meddelt dette og udskudt leveringen, jeg syntes det er respektløst at opføre sig på den måde med andres tid. Jeg ved ikke om i havde regnet med at jeg ikke så skaden og så var alt bare fint ???

Jeg har taget toget fra København ned til jer og taxa for at komme ud til jeres adresse, måttet tage taxa retur til stationen og tog retur til København og jeg har spildt 5-6 timer af min tid her i Juledagene hvor der er ekstra travlt med alt og familietid.

Derfor forventer jeg i løser problemet inden for den satte tidsramme og finder en passende kompensation for at spilde min tid på den måde.

20. december 2025

Stor tak til Tesla Greve`s værksted

Efter et uheldigt besøg hos et andet værksted i Brøndby indleverede vi vor TeslA hos Tesla værksted i Greve, da vi kunne høre knirkelyde.
Efter at have prøvekørt vor bil vidste mekanikeren med det samme, hvor fejlen lå og han udskiftede straks de dele, som var skyld i lydene formedelst knapt 3000 kr.
Fantastisk service, når man tænker på, at det andet værksted udskiftede dele for ca. 5.400, som slet ikke løste problemet og derefter ville udskifte bærearme for yderligere 5000. At de ovenikøbet løj om historikken gør ikke sagen bedre.

STOT TAK TIL TESLA GREVE FOR ET FLOT STYKKE ARBEJDE.
KAN VARMT ANBEFALE DETTE VÆRKSTED.

4. december 2025

Super medarbejder

Jeg har aldrig oplevet en medarbejder være så kompetent og hjælpsom som Jannick hos Tesla Greve. Hele vejen igennem blev jeg guidet, informeret og mødt med en professionalisme, der virkelig skiller sig ud.

Det er sjældent, at folk taler pænt om værksteder – men Tesla Greve (specifikt Jannick) vil få masser af anbefalinger fra mig. Han tog sig tid til at forklare alt, gav tryghed i processen og leverede en service, der er langt over det forventede.

Kæmpe ros og en klar anbefaling herfra

Güney

5. december 2025

Teslas indbytte tilbud

Jeg har købt en ny Tesla Model Y. Ifølge aftalen får jeg 25.000 kr. i rabat, hvis jeg sælger min gamle Peugeot til Tesla for 40.000 kr. Leveringstiden blev oplyst til to måneder.

Efter én måned modtager jeg en besked fra Tesla om, at jeg skal opdatere oplysningerne på min Peugeot. Den eneste ændring er, at bilen nu har kørt 600 km mere. Nu tilbyder Tesla pludselig kun 35.000 kr. for bilen. Hvis jeg afslår det nye tilbud, mister jeg samtidig rabatten på 25.000 kr.

Tesla ved jo godt at jeg mister min rabat på den nye bil hvis jeg ikke sælger dem Peugeot'en. Så 35.000 kr, er jo 60.000 kr. værd for mig.

Jeg kan se herinde på trustpilot at jeg ikke er den eneste der er gået i denne her fælde.

Jeg bliver nok nødt til at sende en formel klage til Tesla og håbe, at de vil vende tilbage til den oprindelige aftale, vi indgik fra starten. Skulle det ikke lykkes, håber jeg i det mindste, at det kan få dem til at ændre deres praksis, så andre fremover ikke ender med at føle sig snydt af deres små tricks.

3. december 2025

Pas på med Teslas indbytte tilbud +25.000kr, de løber fra det - virkelig dårlig oplevelse.lokket af Teslas…

Vi blev lokket af Teslas indbytte-tilbud (+25.000 kr.) og tog på prøvetur. Tesla vurderede vores Model 3 til 162.000 kr., og på den baggrund bestilte vi en ny Model 3.Ved levering ændrede Tesla pludselig buddet til 149.500 kr. Vi forsøgte at finde en løsning og foreslog at dele differencen, men fik et klart nej. Hele processen føltes presset, da Tesla insisterede på hurtig beslutning.Efter weekenden – inden bilen overhovedet var blevet set fysisk – blev indbytteprisen igen reduceret til 145.400 kr. Da vi spurgte, om det virkelig kunne passe, at bilen var faldet 5.000 kr. på få dage, fik vi blot svaret: “Sådan er det bare – vil I have den eller skal vi afbestille?”Vi valgte at stoppe handlen. Desværre har vi stadig ikke fået vores depositum retur, og det ekstraudstyr (måtter, bakker osv.), som automatisk blev sendt fra Teslas webshop ved bestilling, kan ikke returneres, da “returvinduet” er lukket. Vores henvendelser herom er ikke blevet besvaret.Alt i alt en meget skuffende oplevelse, for en returnerede kunde – uprofessionelt, tidskrævende og langt fra den tryghed, man forventer ved køb af en ny bil.Pierre Juhl

20. november 2025

Bedste købsoplevelse!

Bedste købsoplevelse!
Købte i Dec 2024, god rente, gratis Supercharger i 1 år, bilen er bare fantastisk! Genialt software, har kun haft super service i Tesla Greve. Køreglæde ud over det sædvanlige. Super App. Elsker henvendelses programmet, dog ærligt det kun gratis Supercharger man får i stedet for lidt credit. Mange af de 1 stjernet er så langt ude, at man kan kun grine af dem...

15. december 2024

Dejlig bil og fin service

Dejlig bil og fin service. Bilen købt i juni 2023, og indtil nu har jeg været super glad for bilen (Tesla 3 RWD LR). Den kører langt på en opladning, og den har et kraftoverskud, som er helt fantastisk. Jeg har haft brug for service en enkelt gang (vindstøj fra døren i førersiden), og det blev klaret af en ranger på garantien. Dæk skiftet efter 72.000 km., så ved motorvejskørsel og en let speederfod holder dækkene rigtig flot.

28. november 2025