Tap Tap Stories Anmeldelser

2,1

Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere

Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere

Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Børnebibliotek

Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi fik bogen dagen inden fars dag

Vi fik bogen dagen inden fars dag. Den er så fin. Børnene og deres far læste den og der var ikke et øje tørt😊 Den skal læses mange gange.
Jeg fik hurtigt svar da jeg skrev ang. levering. Jeg synes der har været super service👍🏻

Kære Sanne.
Kæmpe stort og hjerteligt TAK for den super super fine anmeldelse🙏💚🙋
Det varmer helt derind hvor det gør ALLER bedst og vi kan næsten ikke være i os selv nu 😊🎉🎈🎊

Tak for at du tog dig tid til at give os feedback Sanne.
Ha en rigtig rigtig god dag ☀️

Fin service

Fin service, fin bog

Kære Henrik.
Tusind tusind tak for de MEGET fine stjerner 🙏💚🙌
Det gør os så helt enormt stolte. Tak for at du tog dig tid til at give os feedback.
Vi håber at bogen spreder masser af glæde og nærvær hos jer.

Ha en rigtig god dag Henrik☀️

Tap Tap Stories 🦄

Jeg bestilte en bog til fars dag. Den nåede at blive leveret før dagen, på trods af at jeg var sent ude og bestilte den 8 dage før.

Det er en rigtig flot bog og et hit blandt børnene!

Kære Belinda.
Tusind tusind tak for den MEGET fine anmeldelse af os 🙏💚🙌
Det betyder alt at I kunder tager jer tid til at sige jeres mening-tak
Vi håber at bogen spreder masser af glæde og nærvær hos jer.

Ha en rigtig god dag Belinda☀️

Tap Tap Stories 🦄

Har stadig ikke fået min bog

Dårlig service

Kære Justina.
Tusind tak for din feedback 🙏.
Jeg er så helt enormt ked af, at jeg først får svaret dig nu. Det er er på ingen måde ok!!
Vi har netop erfaret, at der er blevet oprettet en ekstra Tap tap Stories trustpilot side, som vi her på Tap Tap Stories, IKKE har haft noget med at gøre og derfor er gået vores næse helt og aldeles forbi😣.

Det har affødt, at der er en masse kunder der ikke har fået de svar og den service de fortjener. Derudover gik vores opstart over AL forventning og vi kunne simpelthen-hånden på hjertet, ikke følge med den store efterspørgelse.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for, at vi ikke løber ind i sådanne svært utilfredsstillende episoder igen og vi har fået ansat nogle flere gode mennesker på holdet til at løfte opgaven.

Vi ønsker af hjertet at give alle vores kunder den bedste oplevelse lige fra at I bestiller til I har jeres bog i hænderne. Vi brænder for at yde jer den bedste oplevelse og give børnene et værdifuldt og varmt minde.

Jeg kan se at du modtog din bog d.7/6 og jeg håber at alt er som det skal være. Du må endelig kontakte os hvis du har yderligere på hjerte Justina.

Tap Tap Stories🦄

Også fuldstændig samme oplevelse her

Også fuldstændig samme oplevelse her. Ingen bog modtaget på trods af, at de “lovede” levering inden fars dag. Mails bliver ikke besvaret. SÅ irriterende!!

Opdateret! Den 7/6 (dagen efter fars dag) har jeg modtaget en fin bog. Så jeg giver et par ekstra stjerner

Kære Camilla.
Tusind tak for din feedback🙏.

Det glæder mig inderligt at bogen lever op til din forventning og jeg håber at den spreder masser af gode snakke hos jer💚🙏.

Camilla, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com for jeg vil gerne lige tjekke op på din ordrer 😉😉, men der er flere med dit navn i systemet så kan ikke bare lige finde DIG😊

Ingen anbefaling herfra!!

Ingen anbefaling herfra!!! 😡

Kære LN.
Tusind tak for din feedback 🙏.

LN, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com og uddybe din anmeldelse , for vi tager jeres feedback meget alvorligt🙏.
Jeg kan ligeledes heller ikke hjælpe dig yderligere i form af evt kompensation, når jeg kun har dine initialer 😉

Dårlig kundeservice.

Jeg bestilte min bog 16 maj. 3 uger før farsdag. Og har stadig ikke modtaget noget. Det bare ikke okay.
Samt sletter opslag og kommentarer på facebook. Jeg vil aldrig anbefale at købe herfra.
Kan se folk der har bestilt efter mig har modtaget deres. Det er bare ikke okay.
Jeg forventer mine penge tilbage, så kan i beholde jeres l*rte bog.

Kære Simone.
Tusind tak for din feedback🙏.

Vi ønsker af hjertet at give alle vores kunder den bedste oplevelse lige fra at I bestiller, til I har jeres bog i hænderne💚.
Vi brænder for at yde jer den bedste oplevelse og give børnene et værdifuldt og varmt minde, så jeg håber at du på trods af bump på vejen, valgte at beholde bogen da den, som min kollega Sandie også har skrevet til dig, er personlig.
Håber at din fulde refundering ligeledes gik igennem som lovet ellers kontakter du mig bare🙏

Tap Tap Stories🦄

Desværre samme historie som andre…

Desværre samme negative historie som andre fortæller. Har bestilt bog til farsdag, og er blevet lovet at den ville komme til i dag med sikkerhed. Har forsøgt kontaktet firmaet flere gange via mail og desuden på facebook - men intet svar. Dårlig stil.

Kære Ida.
Tusind tak for din feedback🙏

Ida, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com, så jeg kan få tjekket op på din historik? Jeg kan nemlig ikke gøre noget med kun dit fornavn.

Tap Tap Stories🦄

Har heller ikke modtaget min vare.

Jeg har som alle de andre ikke modtaget bogen i dag til fars dag. Bestilte 17. maj med OP TIL 14 dages leveringstid.

Først fik jeg en mail om, at der var lavet en fejl i bogen, så den skulle gentrykkes.

Efterfølgende fik jeg en mail om, at den forventedes at være fremme til fars dag og jeg ville modtage tracking nr.

Igår havde jeg stadig intet hørt, og kontaktede dem på facebook og mail. Fik svar på facebook, hvor jeg fik et tracking nr. Som ikke virker!
Og nu svarer de så ikke....

Heldigvis havde jeg en anden gave på hånden, fordi jeg havde en fornemmelse af at der ikke var styr på tingene.

Det virker som om, at der er taget LIDT for mange ordrer ind i det lille firma. Desværre ikke et sted jeg vil handle igen eller kan anbefale.

Kære Nicoline.
Tusind tak for din feedback 🙏

Nicoline, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com så jeg sikre mig, at det er dig jeg får tjekket op på? Der er flere med dit navn nemlig

Under al kritik!!

Når nu ens kommentarer bliver slettet på facebook prøver jeg da bare her...jeg som vidst nok den eneste fik faktisk bogen inden fars dag...har så ikke kunne give den fordi nogen har bestemt hvordan far skulle se ud, og det var ikke mig! En gang fik jeg en mail om det kunne være rigtigt at far ikke havde skæg. Hvis det passede skulle jeg ikke foretage mig noget, og da far her i huset IKKE har skæg foretog jeg mig intet. Senere fik jeg så en SMS om det stadig kunne være rigtigt at far ikke havde skæg... jeg svarede så 1 for UDEN skæg. Nu har jeg så modtaget en bog hvor far er MED skæg. Jeg kan simpelt hen ikke fatte det! Jeg synes virkelig ikke det er i orden! Er det så usandsynligt at have en far der ikke har skæg? Jeg er virkelig ikke tilfreds, da jeg synes den far jeg havde bestilt UDEN skæg lignede min mand på en prik, nu kan jeg simpelthen ikke se ligheden og føler virkelig jeg har spildt mine penge!!

Opfølgning: jeg blev lovet en ny bog og 25% tilbagebetaling...dette er endnu ikke sket, og ved snart ikke om jeg magter kampen

Kære Charlotte
Tusind tak for din feedback.

Charlotte, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com så jeg kan finde dig i systemet og sørge for, at sagsbehandle netop din sag🙏? Jeg kan desværre ikke gøre noget kun udfra dit fornavn.

Tap Tap Stories🦄.

Bestilte en bog til mors dag og…

Bestilte en bog til mors dag og selvfølgelig personligt tilrettet. Det er bare en skam at det eneste sted børnenes og mors navn bliver nævnt er på første side.

Synes ikke bogen er så personlig alligevel, selvom billederne af mor og børnene godt nok er tilrettet.

Kender andre leverandører, som gør det stykke arbejde bedre, så første og sidste bestilling herfra.

Kære René.
Tusind tak for din feedback🙏.

Jeg tager din feedback med videre kan du tro og du skal vide at vi suger til os, for det betyder alverden når I kunder tager jer tid til at give jeres oplevelse tilkende-TAK.

Desværre samme historie herfra

Desværre samme historie herfra. Jeg modtager en mail om at bogen vil nå frem i tide, og at jeg efterfølgende vil modtage en mail med track and trace. Den kommer så aldrig - nu er det fars dag, og jeg står uden nogen gave at give. Hvis man ikke er gearet til de mange henvendelser, så burde man måske lukke ned for bestillinger, så man kunne yde den service man burde, til de kunder der har købt og betalt.
Jeg er rigtig ærgerlig eftersom det er den første fars dag herhjemme.
Edit: Bogen kom frem 2 dage efter fars dag.
Bogen er rigtig fin, men mangler virkelig respons fra firmaets side. Har intet svar fået på mail, og ingen besked om forsinkelsen.

Kære Winnie.
Tusind tak for din feedback.

Jeg håber inderligt at bogen på trods af de store bump på vejen, skaber en masse glæde og nærvær og glæde Winnie🙏💚.

Ha en rigtig god dag.

Tap Tap Stories 🦄

Jeg må desværre tilslutte mig alle de…

Jeg må desværre tilslutte mig alle de andre meget skuffede kunder, som har bestilt en bog til Fars Dag, men ikke har modtaget den. Når man reklamerer så heftigt på de sociale medier, må man forvente en del ordrer. Og så ville det være rart, hvis der stod, INDEN man lægger sin ordre, at der går op til 14 dage før man modtager bogen. Så havde jeg personligt aldrig bestilt en bog. To stjerner får de dog for venlig tilbagemeldning fra Sandie. Men det er generelt bare ikke godt nok!

Kære Louise.
Tusind tak for din feedback🙏. Det er en stor hjælp for os.

Louise, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com, så jeg kan finde dig i vores system? Dette er for at jeg får sagsbehandlet korrekt 😊.
Jeg håber inderligt, at du har modtaget bogen i mellemtiden og ellers vil jeg meget gerne have besked.

Ha en rigtig god dag Louise ☀️

Tap Tap Stories

Har desværre den samme historie at…

Har desværre den samme historie at fortælle som mange andre herinde. Bestilte ligeledes en bog i god tid synes jeg til trods for de helt fair 14 dages leveringstid. Desværre er denne gave ikke nået frem og har heller intet hørt til et track and trace nr.
Det er bare rigtig ærgerligt synes jeg. En enkelt fejl kan jo ske men når så mange står i den samme situation lugter det af noget andet. Øv det er en ommer

Kære Katrine.
Jeg er virkelig, virkelig ked af at du ikke modtog bogen i tide til fars dag. Mest af alt fordi det gik ud over børnene og det eneste vi gerne vil er at skabe glæde med de personlige bøger.

Som du selv skriver, var vi ramt af fejl på nogle af vores ordrer til fars dag og det gik desværre ud over bl.a. din ordre. Det er på ingen måde i orden og vi ville så gerne gøre det om, selvom det ikke er muligt.
Vi lærer af vores fejl og vil gøre det bedre herfra. Vi har også tilbudt kompensation til alle vores kunder, der har været berørt af den forlængede leveringstid.
Jeg kan desværre ikke slå dig op i vores system på bare fornavn, så jeg skriver også lige til dig direkte herinde.

Jeg håber at du vil tage imod min undskyldning og kompensation.

Kh Sandie

Ingen gave fra min pige til sin far

D.17.maj bestilte jeg en bog til fars dag. Ingen information får man fea dem. Jeg har prøvet at kontakte dem gennem Facebook og på mail. Og mærkeligt at de ik har noget telefon nummer. :/
Idag er det fars dag. Og ingen gave at give til min kæreste :/

Kære Adea.
Jeg er rigtig ked af, at du ikke har fået svar før nu. Den helt ærlige årsag er, at vi slet ikke har været gearet til at håndtere de mange henvendelser vi har fået.
Vi har forsøgt at sende dig flere mails, men jeg kan se at de ikke er blevet leveret.

Jeg kan godt forstå, hvis det virker mærkeligt at vi ikke har telefonisk kundeservice. Vi er kun to personer i Tap Tap Stories, så vi har valgt ikke at have nogen telefon i første omgang. Det tager vi selvfølgelig op til overvejelse.

Ang. din bog. så har jeg fået et track&trace nummer, hvor PostNord meddeler at din pakke er forsøgt leveret i går. Du vil modtage besked fra PostNord om, hvor du kan hente bogen. Måske far kan leve med en aftengave?

Jeg har sendt dig en mail med dine oplysninger.

Det eneste vi gerne vil er at skabe fortællinger og glæde hos børn og jeg er inderligt ked af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Dårlig stil

Jeg bestilte min bog den 18. Maj og dermed skulle bogen kunne nå frem til Fars dag. Den 21. Maj modtager jeg en mail, hvor jeg skal bekræfte nogle oplysninger.
Den 30. Maj får jeg en mail, hvor der står at min bog er færdig og at jeg vil modtage en mail med track and trace...den har jeg så aldrig modtaget. Nu er det den 5. Juni og det er Fars dag. Børnene glæder sig til at give far en bog som handler om dem og ham, men der er ingen bog eller gave som de kan give deres far!
Det er meget utilfredsstillende og jeg kan se at jeg langt fra er den eneste, der står i den situation!
Det lader til at I har fået for meget arbejde, i så fald skulle I måske have lukket for flere bestillinger? Kommunikationen har ligeledes ikke været særlig god - hvor er min mail om track and trace? Eller bogen er måske slet ikke trykt endnu?
Det er virkelig dårlig stil, og jeg forventer at I kompenserer på den ene eller anden måde!

Kære Lise Lotte.
Tusind tak for din feedback🙏.
Vi har netop erfaret, at der er blevet oprettet en ekstra Tap Tap Stories trustpilot side, som vi her på Tap Tap Stories, IKKE har haft noget med at gøre og derfor er gået vores næse helt og aldeles forbi😣.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for, at vi ikke løber ind i sådanne svært utilfredsstillende episoder igen og vi har fået ansat nogle flere gode mennesker på holdet, til at løfte opgaven.

Lise Lotte, kan du ikke sende mig en mail til Hello@taptapstories.com, så kan jeg sikre mig, at jeg behandler den korrekte sag ifht kompensation?

Jeg kan se at du skulle have modtaget bogen d.8/6 og håber at I er glade for resultatet og at den skaber masser af varme og nærvær hos jer💚. Du er altid velkommen til at skrive til os på overstående mail hvis du har yderligere spørgsmål Lise Lotte.

Ha en rigtig god dag

Tap Tap Stories 🦄

De lovede min bog kom inden fars dag…

De lovede min bog kom inden fars dag og det gjorde den. De er gode til at underrette undervejs og god service.

Kære Baysal.
Tusind tusind tak, for de meget smukke stjerner du har givet os 🙏💚🙌
Vi er dybt taknemmelige Baysal og håber af hjertet, at bogen bringer jer masser af glæde og nærvær.

Ha en rigtig god dag ☀️

Tap Tap Stories

Skuffelse! Hvorfor ingen status? !!!

Jeg bestilte Fars Dags bogen den 16. Maj (!!!!), men stadig intet modtaget! Ikke engang en status! Jeg er ikke stor tilhænger af dårlige anmeldelser, da oplevelser med service er fuldstændig subjektive, men nøj hvor blev mine drenge skuffede, da jeg idag kom hjem uden en bog til deres helt fantastiske far! Min søn havde hørt om Tap Tap Stories i sin 0.klasse, og kom hjemme samme dag og nærmest krævede, at det var sådan en vi skulle bestille. Han ville så gerne give sin far en god gave! Vi har nu måtte finde en “second best” gave, og ellers blot håbe på, at bogen ankommer inden for kort tid. En status og/eller en undskyldning havde sgu været rart - beklager bandeordet, men mor er skuffet!

Kære Mia.
Jeg er virkelig, virkelig ked af at din bog ikke kom i går og den manglende kommunikation tager jeg det fulde ansvar for. Vi har simpelthen ikke været gearet til de mange, mange henvendelser vi har fået ifbm. fars dag og det vil jeg gerne beklage. Det er ikke godt nok.

Vedr. din ordre, så har jeg forsøgt at slå dig op på navn i vores system men jeg kan hverken finde en mail eller en ordre på dig. Jeg vil utroligt gerne give klar besked om, hvor din bog befinder sig og herefter forsøger jeg at kontakte dig direkte, så du kan få en afklaring :)

Hvis bogen mod forventning ikke er modtaget i dag, vil du selvfølgelig blive kompenseret.

Kh Sandie

Dårlig kommunikation og ingen bog til fars dag

Jeg bestilte bogen 27/5, hvor der stod på deres hjemmeside at bogen vil være fremme til fars dag. Jeg har endnu ikke modtaget bogen og det er fars dag i morgen- så blev nødt til at tage den lille med ud og købe en gave her 5 min før lukketid. Jeg har flere gange skrevet til dem på
Facebook og har ikke hørt noget fra dem. Synes det er rigtig dårlig stil at bogen ikke er fremme når de har lovet det og at de ikke svarer tilbage!!

Kære Soruor.
Jeg er ked af, at din bog ikke er nået frem og at du har haft en indtryk af, at bogen ville kunne nå at blive produceret på så kort tid. Det har på ingen måde været hensigten og det vil jeg gerne beklage.

Alle bøger produceres i ét eksemplar, personligt og kun til dig. Derfor er leveringstiden op til 14 dage, hvor vi altid er nødt til at tage forbehold for transportfejl, tekniske fejl mv. der kan forlænge leveringstiden.

Jeg er ked af, at du oplever ikke at høre fra os. I går besvarede jeg din henvendelse og jeg er igen vendt tilbage med en afklaring samt tilbud om refundering.

Super god service

Super god service. Sikrede fars dags gaven kom frem på få dage selvom det er costum made bog med vores navne. Historien er så sød og børnene er vilde med at læse om deres superhelte far og med dem selv. Kæmpe anbefaling herfra.

Kære Trine.
Tusind tak for din feedback.
🎊🎈🎉, af hjertet tak for den fantastiske anmeldelse- wow altså. Vi bliver så stolte og glædes inderligt over, at bogen har bragt jer lige det du selv beskriver 🙏💚🙌

Ha en rigtig god dag Trine ☀️