Tap Tap Stories Anmeldelser

2,1

Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere

Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Børnebibliotek

Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

God service og fin bog!

En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget hos Bring. Men 5 dage senere, var den ikke kommet videre ifølge trackingnummeret. Jeg forsøgte at kontakte Bring, og kontaktede efterfølgende taptapstories kundeservice, hvor jeg efterspurgte min pakke. De svarede tidligt næste morgen, hvor de skrev, at de havde kontaktet Bring. Dagen efter havde jeg min pakke. Så længere leveringstid end beskrevet - men her lå skylden hos Bring.
Jeg har nu modtaget en rigtig fin bog, som modtager blev rigtig glad for og rørt over.

12. juni 2024

Ingen bog er modtaget og pengene er trukket

Pengene er allerede trukket for længst, så jeg er spændt på, om min bog nogensinde dukker op, eller om det bare er svindel.

Ikke et sted jeg kommer til at bestille fra igen.

11. juni 2024

Jeg bestilte d 29 maj

Jeg bestilte d. 29 maj for at kunne modtage inden fars dag og jeg har STADIG ikke modtaget min pakke .. når jeg kigger på postnords hjemmeside står der nu, at der skal betales told før jeg kan modtage pakken??????

14. juni 2023

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Hej, Vi beklager, at der var et uventet problem med din ordre. Det skyldes den store mængde ordrer på fars dag og på grund af fragtfirmaet. Du skal ikke betale andre gebyrer, når du modtager varerne.
(Opdatering) Din ordre er blevet leveret.

Taptapstories.

Lavede bøgerne online og bestilt dem

Lavede bøgerne online og bestilt dem.

Det tog lidt tid inden de kom, men leveret efter aftale.

Vil gerne bruge dem igen.

6. april 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak, fordi du valgte TaptapStories til din bogbestilling! Vi er glade for at høre, at du har afgivet din ordre online. Vi beklager enhver forsinkelse, du har oplevet i leveringsprocessen, men vi er glade for, at dine bøger i sidste ende blev leveret i henhold til vores aftale. Din positive feedback opmuntrer os til løbende at forbedre vores tjenester.

Vi er glade for at have fortjent din tilfredshed og vil mere end gerne tjene dig igen i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, har spørgsmål eller gerne vil udforske flere bøger, så tøv ikke med at kontakte os. Din støtte betyder meget for os, og vi ser frem til at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Jeg afventer stadig på at få mine penge…

Jeg afventer stadig på at få mine penge retur for dårlig kvalitet af den bog jeg bestilte. De lover igen og igen at sende penge retur uden der sker noget. Nu er de holdt op med at svare mine mails. 😡

26. august 2022

Hej Vivian,

Som vores team allerede har informeret dig om, annullerede vi din betaling, før din konto blev debiteret.

Vi beklager ulejligheden!

Update: På det tidspunkt oplevede vi mange ændringer, udfordringer, og virksomheden er nu blevet omdannet til en ny virksomhed. Hvis du støder på lignende problemer som tidligere, er du velkommen til at kontakte os (e-mail: hello@taptapstories.com). Vi arbejder også på at forbedre vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi forstår, hvor vigtig denne gave var for dig og dine børn, og vi beklager dybt for den skuffelse, vi har forårsaget.

Jeg bestilte min bog for 4 uger siden

Jeg bestilte min bog for 4 uger siden, har endnu ikke modtaget noget! Når
Jeg skriver mails til firmaet svarer de heller ikke!!! Frygtligt sted,
Vil virkelig ikke anbefale nogen at handle på deres hjemmeside!

9. juni 2022

Hej Jasmin,

Vi har desværre ikke modtaget nogen beskeder fra dig. Kan du kontakte os og oplyse dit ordrenummer, så vi kan tjekke status for din ordre? Vi vil gerne sikre os, at du modtager din bog.

Jeg beklager ulejligheden!

Utrolig kedelige oplevelse.!!!

Utrolig kedelige oplevelse.!!!!
Jeg har skrevet til firmaet 4 gange uden held man får blot auto svar.!

Jeg bestilte midtby maj en fars dags bog fra min søn.
Jeg modtog den 18 maj denne her besked i mail :
Label er oprettet, men ikke scannet: Chaufføren er ikke ankommet til depotet eller afsender har ikke givet os pakken. Spor evt. pakken i aften. Se driftsstatus på gls. Ved 'normal drift' og fortsat intet scan, så kontakt din afsender.
Bielefeld, Tyskland
GLS
Mere høre jeg ikke tror aldrig der kommer en bog .! Er virkelig træt af jeg har købt derfra

Og så kommentere de så flabet tilbage herover trust pilot .! Og man tjekker sin mail og endnu engang til et auto svar som lyder følgende :
Kære Maria 😊
Tusind tak fordi du skriver til os. Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål kan du besvare denne mail.

Din henvendelse (9561) er modtaget og normalt kan du forvente svar i løbet af 1-2 hverdage 💌

💙 Din oplevelse er virkelig vigtig for os.
Hvis du har en god idé til en bog eller hvis vi kan gøre noget bedre, så vil vi utroligt gerne høre fra dig.

Team Tap Tap 💫🧙‍♂️

Jeg har forsat ikke modtaget en bog eller en forklaring eller et tracking number .!

8. juni 2022

Hej Maria,

Vi oplevede mange udfordringer på det tidspunkt, og lige nu er virksomheden blevet omdannet til et nyt firma, så hvis du støder på problemer, der var til stede før, kan du kontakte os igen (e-mail: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Team TapTap

Forkerte personer, navne og historier

Jeg har lige modtaget bogen jeg har bestilt til fars dag. Jeg var nervøs for om den nåede frem inden fars dag, så blev rigtig glad da jeg så den lå i postkassen. Blev dog slemt skuffet da jeg åbnede pakken. Bogen er som sådan i rigtig fin kvalitet osv. Men det er ikke de historier jeg har valgt, og værst af alt er det ikke de personer jeg havde lavet der er med i bogen. Far har brunt hår og skæg, men i bogen har han sort glat hår og ingen skæg. Min datter har lysbrun/rødt hår og krøller. I bogen har hun gult hår der bølger lidt. Derudover er begges navne forkert. Øv altså...

4. juni 2022

Hej Julie,

Vi beklager den negative oplevelse, du havde under bestilling af bogen.

På nuværende tidspunkt er vi flyttet til et nyt firma, så hvis du støder på problemer, der tidligere har været til stede, bedes du kontakte os igen (e-mail: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Din feedback er yderst værdifuld, og vi vil undersøge muligheden for at give bedre information om coveret samt muligheden for at tilpasse det.

Team TapTap

Fin kvalitet og en uges produktion/leveringstid

Jeg er meget tilfreds med bogen, som vi skal bruge til Fars dag. Den er i fin kvalitet.

Jeg havde ikke på forhånd set, at bogen blev produceret og sendt fra udlandet, så er lettet over, at det kun tog 7 dage fra min ordre var lagt til jeg havde modtaget den.

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af den bog, du har bestilt til fars dag. At levere produkter af høj kvalitet er en topprioritet for os, og det er fantastisk at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi forstår vigtigheden af rettidig levering, og vi er glade for, at produktionen og forsendelsesprocessen gik glat, og din bog ankom inden for 7 dage.

Vi håber, at bogen bringer glæde til din fejring af fars dag, og tak fordi du valgte os til din særlige gave! 📚🎉🌟

Jeg har netop modtaget den fineste bog…

Jeg har netop modtaget den fineste bog til fars dag - den bliver et hit for både store og små.

Jeg havde modtaget det forkerte tracking nummer, men fik hurtig og god hjælp gennem Facebook/Messenger og min bog lå i postkassen.

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er glade for at høre, at du har modtaget den perfekte bog til fars dag, og at den helt sikkert bliver et hit for både voksne og børn.

Vi beklager enhver forvirring af sporingsnummeret, men vi er glade for, at vores Facebook/Messenger-supportteam var i stand til at hjælpe dig hurtigt og effektivt og sikre, at din bog kom til din postkasse.

Endnu en gang tak fordi du valgte os, og vi håber du får en fantastisk fejring af fars dag med bogen! 📚👨‍👦🌟

Min historie er desværre den samme som…

Min historie er desværre den samme som mange andre herinde. Jeg bestilte min farsdags-bog den 21. Maj. Nu nærmere fars dag sig og jeg og min datter havde glædet mig til at overraske ham med den søde bog. Jeg tror ikke længere på den kommer til tiden og er også meget nervøs for, at jeg er faldet i en f@#&king fælde. Jeg har lige set efter, om der er en kundeservice man kan ringe til, men der er kun en mail og en Facebook-side. Det gør jo ikke en mere tryg!!!
Hvis ikke den er her inden på mandag, så må jeg ringe til banken og høre hvad der så skal ske.
Det er bare så ærgerligt!
#33586

Hej Trine,

Team TapTap

Jeg har ikke hørt fra hverken…

Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma, så jeg kan få mine penge retur.

Må konkludere I er fup ud fra I har hævet pengene men hverken jeg eller mange andre, kan jeg se, har fået hvad I har trukket pengene for.

2. juni 2022

Hej Rikke,

unfortunately you have received a wrong tracking link, we have sent you the correct one the31st of May. I hope or message didn't end up in the Spam folder,

I have checked your order and can see, that it was delivered in time. I hope the present was a success.

We wish you all the best,
Team TapTap

Updated: Vi beklager den negative oplevelse, du havde under bestilling af bogen.

Som resterende …

Som resterende …. Har jeg heller ikke modtaget bog til fars dag. Det er simpelthen for dårligt, når der står en levering tid der på ingen måde leves op til!
I er ikke til at komme i kontakt med, og jeg ved ikke engang hvor langt bogen er i processen… No good.

Svar til feedback:
Det er jo b u l l s h i t af en anden verden. Det er 1,5 år siden jeg bestilte bogen. Jeg fik den efter en måned - Så betalingen er jo gået igennem. I er bare røvhamrende langsomme. Og det er fair. Men dårlig stil at reklamere med andet.
Mvh

2. juni 2022

Hello Julie,

I have checked your order and unfortunately your payment didn;t go through, that is why you haven't received your book yet. Could you please check your account?

Please contact us on hello@taptapstories.com so we can clear the situation up and you can receive your book as soo as possible.

Update:

At the moment we have switched to a new company, so if you encounter any issues that were present before, you can contact us again (email: hello@taptapstories.com). And we are improving our service and communication to avoid similar situations in the future.

Your feedback is extremely valuable and we will explore the possibility of providing better information about the cover as well as the ability to customize it.

Mangler min fars dags bog!!!!

Den 22. bestilte jeg en bog til fars dag. Ordre: 33689
Står stadig som at pakken ikke er kommet videre og jeres kundeservice svarer ikke!
Jeg vil gerne vide NU hvor min pakke er og om den kommer inden på søndag?!

1. juni 2022

Hej Anony,

jeg undskylder den lange ventetid. Jeg har tjekket status på din ordre, og jeg kan se, at den blev leveret til tiden. Jeg håber alt var fint med din bog. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

God fornøjelse med din bog!

Team TapTap

Flot bog, ikke den bedste kundeservice

Forsinket leveringstid, og ikke god kommunikation fra kundeservice, men jeg har nu modtaget den fineste bog til fars dag som jeg er meget tilfreds med.

1. juni 2022

Hello Christine,

we apologize for the long wait. Unfortunately due to a technical issue, we sent out the wrong tracking link. Could you please contact us with your order number so we can provide you the correct tracking number? We are doing our best, so that your book arrives to you in time.

Team TapTap

Jeg har ikke modtaget nogen besked…

Jeg har ikke modtaget nogen besked angående pakke gået tabt, ej heller en besked angående hvordan det kan løses.......!!!!!

31. maj 2022

Hej Anne,

vi beklager, at du ikke har modtaget din bog endnu. Vil du venligst kontakte os, så vi kan tjekke status for din levering? Jeg er sikker på, at vi finder en passende løsning til dig.

Team TapTap

Har stadig ikke modtaget min…

Har stadig ikke modtaget min bestilling. Track og trace siger den ikke er afsendt, men den mail fik jeg den 24. Stadig intet nyt.
Kundeservice svarer ikke.

30. maj 2022

Hello Mina,

unfortunately we can't find a message from you.
Your book was already shipped and should be delivered very soon. Our team has contacted you with your tracking link.

I apologize for the inconvenience!

Update 28/09:

Team TapTap

Jeg fik den sødeste bog til min søns…r

Jeg fik den sødeste bog til min søns far og jeg er meget tilfreds og ham også han blev rigtigt glad for sin gave

28. maj 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi er glade for at høre, at du og din søns far begge var tilfredse med den søde bog, du har bestilt! 😊 At gøre særlige øjeblikke som dette endnu mere mindeværdige er, hvad vi sigter efter hos Taptapstories.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har flere specielle lejligheder i fremtiden, hvor en personlig bog ville være den perfekte gave, er du velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte os, og vi er glade for, at gaven bragte glæde til modtageren! 📚🎁

Endnu ikke afsendt

De vil gerne have en anmeldelse. Men jeg har ikke modtaget produktet endnu. 11 dage siden bestilling..

Deres trackingnummer fortæller mig at pakken ikke er afhentet af en chauffør endnu. Så venter bare i spænding og håber at den kommer frem.

26. maj 2022

Hej Hansen,

Kæmpe anbefaling herfra

Ærligt Havde jeg mine betænkeligheder, pga. pris, facebookreklame og ikke dansk firma. Men de blev klart gjort til skamme. Bogen er rigtig fin, faktisk meget pænere end forventet til prisen. Kun været 6 dage fra bestilt til den lå i postkassen. Kæmpe anbefaling herfra

20. maj 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback og er glade for at have overgået dine forventninger! 😊 Hos Taptapstories sætter vi en ære i at tilbyde produkter af høj kvalitet og effektiv service.

Vi forstår, at onlinekøb nogle gange kan give anledning til bekymring, men vi er glade for, at du gav os en chance og fandt, at bogen var endnu bedre end forventet. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er her for at give dig gode oplevelser også i fremtiden.

Hvis du nogensinde beslutter dig for at bestille hos os igen eller har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Tak, fordi du valgte Taptapstories, og vi håber, du fortsætter med at nyde din dejlige bog! 📚🌟🚀