Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere
Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere
Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere
Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, Holland
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God service og fin bog!
En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget hos Bring. Men 5 dage senere, var den ikke kommet videre ifølge trackingnummeret. Jeg forsøgte at kontakte Bring, og kontaktede efterfølgende taptapstories kundeservice, hvor jeg efterspurgte min pakke. De svarede tidligt næste morgen, hvor de skrev, at de havde kontaktet Bring. Dagen efter havde jeg min pakke. Så længere leveringstid end beskrevet - men her lå skylden hos Bring.
Jeg har nu modtaget en rigtig fin bog, som modtager blev rigtig glad for og rørt over.
Ingen bog er modtaget og pengene er trukket
Pengene er allerede trukket for længst, så jeg er spændt på, om min bog nogensinde dukker op, eller om det bare er svindel.
Ikke et sted jeg kommer til at bestille fra igen.
Jeg bestilte d 29 maj
Jeg bestilte d. 29 maj for at kunne modtage inden fars dag og jeg har STADIG ikke modtaget min pakke .. når jeg kigger på postnords hjemmeside står der nu, at der skal betales told før jeg kan modtage pakken??????

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Lavede bøgerne online og bestilt dem
Lavede bøgerne online og bestilt dem.
Det tog lidt tid inden de kom, men leveret efter aftale.
Vil gerne bruge dem igen.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg afventer stadig på at få mine penge…
Jeg afventer stadig på at få mine penge retur for dårlig kvalitet af den bog jeg bestilte. De lover igen og igen at sende penge retur uden der sker noget. Nu er de holdt op med at svare mine mails. 😡

Jeg bestilte min bog for 4 uger siden
Jeg bestilte min bog for 4 uger siden, har endnu ikke modtaget noget! Når
Jeg skriver mails til firmaet svarer de heller ikke!!! Frygtligt sted,
Vil virkelig ikke anbefale nogen at handle på deres hjemmeside!

Utrolig kedelige oplevelse.!!!
Utrolig kedelige oplevelse.!!!!
Jeg har skrevet til firmaet 4 gange uden held man får blot auto svar.!
Jeg bestilte midtby maj en fars dags bog fra min søn.
Jeg modtog den 18 maj denne her besked i mail :
Label er oprettet, men ikke scannet: Chaufføren er ikke ankommet til depotet eller afsender har ikke givet os pakken. Spor evt. pakken i aften. Se driftsstatus på gls. Ved 'normal drift' og fortsat intet scan, så kontakt din afsender.
Bielefeld, Tyskland
GLS
Mere høre jeg ikke tror aldrig der kommer en bog .! Er virkelig træt af jeg har købt derfra
Og så kommentere de så flabet tilbage herover trust pilot .! Og man tjekker sin mail og endnu engang til et auto svar som lyder følgende :
Kære Maria 😊
Tusind tak fordi du skriver til os. Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål kan du besvare denne mail.
Din henvendelse (9561) er modtaget og normalt kan du forvente svar i løbet af 1-2 hverdage 💌
💙 Din oplevelse er virkelig vigtig for os.
Hvis du har en god idé til en bog eller hvis vi kan gøre noget bedre, så vil vi utroligt gerne høre fra dig.
Team Tap Tap 💫🧙♂️
Jeg har forsat ikke modtaget en bog eller en forklaring eller et tracking number .!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Forkerte personer, navne og historier
Jeg har lige modtaget bogen jeg har bestilt til fars dag. Jeg var nervøs for om den nåede frem inden fars dag, så blev rigtig glad da jeg så den lå i postkassen. Blev dog slemt skuffet da jeg åbnede pakken. Bogen er som sådan i rigtig fin kvalitet osv. Men det er ikke de historier jeg har valgt, og værst af alt er det ikke de personer jeg havde lavet der er med i bogen. Far har brunt hår og skæg, men i bogen har han sort glat hår og ingen skæg. Min datter har lysbrun/rødt hår og krøller. I bogen har hun gult hår der bølger lidt. Derudover er begges navne forkert. Øv altså...

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Fin kvalitet og en uges produktion/leveringstid
Jeg er meget tilfreds med bogen, som vi skal bruge til Fars dag. Den er i fin kvalitet.
Jeg havde ikke på forhånd set, at bogen blev produceret og sendt fra udlandet, så er lettet over, at det kun tog 7 dage fra min ordre var lagt til jeg havde modtaget den.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg har netop modtaget den fineste bog…
Jeg har netop modtaget den fineste bog til fars dag - den bliver et hit for både store og små.
Jeg havde modtaget det forkerte tracking nummer, men fik hurtig og god hjælp gennem Facebook/Messenger og min bog lå i postkassen.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Min historie er desværre den samme som…
Min historie er desværre den samme som mange andre herinde. Jeg bestilte min farsdags-bog den 21. Maj. Nu nærmere fars dag sig og jeg og min datter havde glædet mig til at overraske ham med den søde bog. Jeg tror ikke længere på den kommer til tiden og er også meget nervøs for, at jeg er faldet i en f@#&king fælde. Jeg har lige set efter, om der er en kundeservice man kan ringe til, men der er kun en mail og en Facebook-side. Det gør jo ikke en mere tryg!!!
Hvis ikke den er her inden på mandag, så må jeg ringe til banken og høre hvad der så skal ske.
Det er bare så ærgerligt!
#33586

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg har ikke hørt fra hverken…
Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma, så jeg kan få mine penge retur.
Må konkludere I er fup ud fra I har hævet pengene men hverken jeg eller mange andre, kan jeg se, har fået hvad I har trukket pengene for.

Som resterende …
Som resterende …. Har jeg heller ikke modtaget bog til fars dag. Det er simpelthen for dårligt, når der står en levering tid der på ingen måde leves op til!
I er ikke til at komme i kontakt med, og jeg ved ikke engang hvor langt bogen er i processen… No good.
Svar til feedback:
Det er jo b u l l s h i t af en anden verden. Det er 1,5 år siden jeg bestilte bogen. Jeg fik den efter en måned - Så betalingen er jo gået igennem. I er bare røvhamrende langsomme. Og det er fair. Men dårlig stil at reklamere med andet.
Mvh

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Mangler min fars dags bog!!!!
Den 22. bestilte jeg en bog til fars dag. Ordre: 33689
Står stadig som at pakken ikke er kommet videre og jeres kundeservice svarer ikke!
Jeg vil gerne vide NU hvor min pakke er og om den kommer inden på søndag?!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Flot bog, ikke den bedste kundeservice
Forsinket leveringstid, og ikke god kommunikation fra kundeservice, men jeg har nu modtaget den fineste bog til fars dag som jeg er meget tilfreds med.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg har ikke modtaget nogen besked…
Jeg har ikke modtaget nogen besked angående pakke gået tabt, ej heller en besked angående hvordan det kan løses.......!!!!!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Har stadig ikke modtaget min…
Har stadig ikke modtaget min bestilling. Track og trace siger den ikke er afsendt, men den mail fik jeg den 24. Stadig intet nyt.
Kundeservice svarer ikke.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg fik den sødeste bog til min søns…r
Jeg fik den sødeste bog til min søns far og jeg er meget tilfreds og ham også han blev rigtigt glad for sin gave

Endnu ikke afsendt
De vil gerne have en anmeldelse. Men jeg har ikke modtaget produktet endnu. 11 dage siden bestilling..
Deres trackingnummer fortæller mig at pakken ikke er afhentet af en chauffør endnu. Så venter bare i spænding og håber at den kommer frem.

Kæmpe anbefaling herfra
Ærligt Havde jeg mine betænkeligheder, pga. pris, facebookreklame og ikke dansk firma. Men de blev klart gjort til skamme. Bogen er rigtig fin, faktisk meget pænere end forventet til prisen. Kun været 6 dage fra bestilt til den lå i postkassen. Kæmpe anbefaling herfra