Tap Tap Stories Anmeldelser

2,1

Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere

Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere

Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Børnebibliotek

Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Jeg må indrømme at det er den bedste…

Jeg må indrømme at det er den bedste bog/gave min søn og kone har fået.
Den er i bedre kvalitet end jeg havde regnet med.
Dog er der en ubetydelig mini fejl som ikke er vigtigt. Det er øjenfarven på min søn. Vi er alle meget glade for den 👍🏽

16. maj 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi er virkelig glade for at høre, at den personlige bog, du har bestilt til din søn og kone, har været en så elsket og godt modtaget gave! 😊

Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, og det er dejligt at vide, at bogen overgik dine forventninger med hensyn til kvalitet. Vi beklager den mindre fejl, men er glade for at høre, at det ikke har forringet din generelle tilfredshed med bogen.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at løse problemet, eller hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Din lykke er vigtig for os, og vi er her for at gøre dine fremtidige oplevelser med Taptapstories endnu sjovere. Tak, fordi du valgte os, og vi håber, at din familie bliver ved med at nyde bogen i mange år fremover! 📚👨‍👩‍👦

Trækker betaling, men sender ikke vare :(

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadig er hos afsender. Jeg har skrevet til Tap Tap Stories og har stadig ikke modtaget svar, men betalingen er trukket. En ting er efterhånden sikker - Bogen kommer ikke frem til dagen mere.

Jeg oplever en misvisende og dårlig service, og ud fra oplevelsen indtil videre har jeg intet godt at dele om firmaet desværre. Nu må jeg se om det er muligt at få mine penge retur eller om det er et svindelfirma.

5. maj 2022

Hej Mikkel.
Vi er virkelig kede af, at din bog ikke er blevet leveret i tide.

Som vi snakkede om, så er den forsvundet i posten og vi gør alt for at finde en hurtig løsning. Vi undskylder for den dårlige oplevelse.

Vi kan desværre ikke forklare, hvad der er sket, men vi vil forsøge at løse det så hurtigt som det er muligt.
Vores team har allerede kontaktet dig med mulige løsninger herunder fuld refundering, hvis det ønskes.

Vi ønsker dig en rigtig god dag,

Update 28/09:

På det tidspunkt oplevede vi mange ændringer, udfordringer, og virksomheden er nu blevet omdannet til en ny virksomhed. Hvis du støder på lignende problemer som tidligere, er du velkommen til at kontakte os (e-mail: hello@taptapstories.com). Vi arbejder også på at forbedre vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi forstår, hvor vigtig denne gave var for dig og dine børn, og vi beklager dybt for den skuffelse, vi har forårsaget.

Taptap team.

kan kun anbefale dem

troede jeg først jeg var blevet lidt glemt og var en ligegyldig kunde da de ikke have svaret pr mail. og det er forståeligt man kan have travlt og ikke nå og svare kunden inden for den normale tid.
men prøvet og kontante på Facebook. ved ikke hvem jeg har skrevet med.. men det må siges vedkommende jeg skrev med har gjort det jeg troede var en øv oplevelse til en endnu bedre oplevelse end forventet og inden jeg købt bogen. virkelig sød og behagelig person og søger for og gør alt for og vise kunden er det vigtigst og det er virkelig det de arbejde for og det synes jeg er det fedeste
vil helt klart anbefale dem og glæder mig til og modtage bogen
tusind tak for den gode service

4. maj 2022

Hej Nana.

Vi beklager, at vi ikke nåede at vende tilbage til dig indenfor 48 timer.
Vi har meget travlt de her dage og gør hvad vi kan for at løse alle opgaver og svare alle.

Vores team har allerede kontaktet dig og vi har genbestilt din bog samt refunderet dig 20%.

Vi ønsker dig en dejlig dag og vi håber, at du bliver glad for din nye bog.
Team Tap Tap

Fint forløb op til afsendelse.

Fint forløb op til afsendelse.. nu er det 4 dage siden den “skulle” være sendt, fik besked om den nu var afsendt, med tracking link.. men den findes ikke i postens system, da de ikke har modtaget den.. bestilte i god tid, da jeg så kunne være sikker på den ville være der til mors dag., men ser ud til den ikke kommer.. har prøvet at maile til kundeservice, men intet svar..

Svar: Hvem har kontaktet mig?? Har intet hørt. I er fulde af løgn.

4. maj 2022

Hej Kim,

Vi er virkelig kede af, at din bog ikke er ankommet til Mors Dag.
Vores trykkeri arbejder hårdt på at få alle bøger ud til tiden, men desværre sker der fejl som gør, at ikke alle bøger når det.

Din bog er på vej til dig og skulle blive leveret i den kommende uge.

Vores team har allerede kontaktet dig for at finde en løsning, hvor du kan blive kompenseret.

Rigtig god dag til dig,

Update 28/9:

Hej Kim,

Vi beklager den negative oplevelse, du havde under bestilling af bogen.

På nuværende tidspunkt er vi flyttet til et nyt firma, så hvis du støder på problemer, der tidligere har været til stede, bedes du kontakte os igen (e-mail: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Din feedback er yderst værdifuld, og vi vil undersøge muligheden for at give bedre information om coveret samt muligheden for at tilpasse det.

Team TapTap

Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Bestilling, kommunikation og leverance har været til UG og jeg er sikker på, at modtageren bliver glad til Mors Dag :)

29. april 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tusind tak for din strålende anbefaling! 😊 Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med os, lige fra bestillingsprocessen til kommunikation og levering.

Vi deler din begejstring og er sikre på, at modtageren vil blive ovenud glad for deres personlige gave på mors dag.
Endnu en gang tak fordi du valgte os, og vi håber du får en fantastisk fejring af mors dag! 📚🌼🌟

Jeg fik en tilsendt en fin bog!

Jeg fik en tilsendt en fin bog!
Dog det eneste som jeg var lidt i tvivl om var om den overhoved var sendt jeg aldrig fik en mail omkring dette. Men sendte dem en mail og fik svar inden for et par dage om at alt var ok. - Og få dage efter ankom bogen.

29. april 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din feedback, og vi er glade for at høre, at du har modtaget den dejlige bog, du har bestilt! 😊

Vi beklager enhver indledende forvirring vedrørende forsendelsesbekræftelsen. Det er vigtigt for os, at du får en smidig og informeret købsoplevelse. Vi er glade for at høre, at du kontaktede vores supportteam, og de var i stand til at give dig et beroligende svar med det samme.

Hvis du nogensinde har flere ordrer eller andre spørgsmål i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedste oplevelse med Taptapstories. Tak, fordi du valgte os, og vi håber, du fortsat vil nyde din bog! 📚🌟📧

Sød gave at give

Super fin bog og modtageren blev meget glad.

12. april 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi er glade for at høre, at modtageren af bogen var meget glad for din søde gave! 😊

Hos Taptapstories sætter vi en ære i at skabe personlige bøger, der bringer glæde og smil.
Vi er her for at gøre dine fremtidige oplevelser med os lige så dejlige. Tak fordi du valgte Taptapstories, og vi håber du fortsætter med at sprede glæde med vores bøger! 📚🎁🌟

Jeg har snart bestilt den bog 2 gange…

Jeg har snart bestilt den bog 2 gange og betalt man får ingenting fra jer ingen gang en mail ? Om at i har modtaget ordren!
Så i må genre sende mine penge retur hvertfald.

31. januar 2022

Kære Stephanie.
Det var da en kedelig oplevelse, det er vi kede af at høre. Jeg har prøvet at slå dine ordrer op på navn, men jeg kan ikke se, at dine køb er gået igennem.
Er det muligt for dig at sende en mail til julie@taptapstories.com? Så fixer vi det selvfølgelig straks.
Mange hilsner fra Julie

5 stjerner for en fantastisk bog det…

5 stjerner for en fantastisk bog det bragte stor glæde for modtageren- dog udfordringer med leverancen , men den blev kompenseret flot

5. januar 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Mange tak for din fine anmeldelse Jakob. Det glæder os rigtig meget at modtageren kunne lide bogen. Undskylder problemet med leverancen men vi har nu fået orden på det trykkeri vi bruger.

Utrolig fed bog ❤️

Utrolig fed bog ❤️
Den passede lige til min lille familie.
Det er nogle gode fortællinger man kan vælge.
Også nåede den frem før jul. Det var så fedt !
Kan varmt anbefales herfra

1. januar 2022

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Super tak for din meget søde anmeldelse Majbritt❤️
Det glæder mig virkeligt meget at familien nyder bogen og at vi nåede det før jul.
Når vi får sådan noget positivt feedback så ved vi hvorfor vi startede det her !
Tusind tak

Ville egentlig gerne give mange flere…

***OPDATERET!
Kontaktede Tap Tap Stories på messenger, og fik hurtigt svar tilbage fra dem, hvor jeg fik halvdelen af pengene tilbage, samt de fiskede problemet og har modtaget en ny bog uden fejl. Super god service 👍😊 ***

Ville egentlig gerne give mange flere stjerner, for det er en rigtig fin bog og et super smart koncept. Men jeg blev så ked af det, da jeg så fejlene, i en bog til omkring 300 kr 😏 for det første kom den "bare" i en tynd bogpakke, hvad det nu end hedder 😬 og der var et hak i bogen. Forsiden som skal have 4 børn, to piger og to drenge, har i stedet for 1 pige og to drenge samt en ufærdig, skaldet, uden øjne, babylignende ting.. 😳 Og på sidste side holder børnene nogle papirer op, hvor der står vi elsker dig far, men hvor skriften står ved siden af papiret 😏 det virker lidt sjusket. Og til den pris, så må detaljerne gerne være i orden. Børnene går meget op i det, og selvfølgelig er det ikke fedt for den ene pige at være en skaldet ting, uden øjne.. 😬 Og det er på selve bogens cover.. Så det ødelægger ret meget hele oplevelsen 😲 øv.

Ellers et virkelig fedt koncept, så virkelig ærgerligt med de fejl der er.

28. december 2021

Kære Heidi

Jeg er meget ked af at du har haft sådan en dårlig erfaring med os.

Vi har haft problem med udvikleren og har også skiftet trykkeri på grund af sådan nogle fejl.

Hvis du skriver til os på hello@taptapstories.com så laver vi en rabatkode så du kan lave en ny, gratis bog, med en ekstra rabat.

Emil

Flot produkt

Flot opsætning, fine detaljer og gode muligheder!

27. december 2021

Tusind tak Alexander 😊
Rigtig godt at høre at bogen nydes og kvaliteten værdsat

Bogen til mor var helt perfekt

Bogen til mor var helt perfekt.
Leveret som bestilt og til den aftalte tid.
Tak for det

25. december 2021

Godt at høre så godt feedback Daniel 👍😊
Glæder mig meget at den var lige som den skulle være

Super flot bog

Super flot bog, og hurtig levering
Kan kun anbefales

25. december 2021

Super tak for den fine anmeldelse Thomas 😊👍👍👍
Glæder os meget alt passede perfekt

Er super flot og kom til tiden

23. december 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for dine søde ord! 😊 Vi er glade for at høre, at du syntes bogen var super smuk, og at den kom til tiden.

Hos Taptapstories stræber vi efter at levere både kvalitetsprodukter og rettidig levering.
Hvis du nogensinde beslutter dig for at bestille hos os igen eller har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at gøre dine fremtidige oplevelser med Taptapstories lige så fantastiske.
Tak igen, fordi du valgte os, og vi håber, at du fortsat vil nyde din bog! 📚🌟

Både og...

God kommunikation med virksomheden og fantastisk service.

Desværre har der været ringe oplevelser med BOGTRYKKERIET" og IKKE med selve virksomheden. Hvor trykkeriet lavede fejl, som har skulle rette mine bøger to gange da designet var helt forkert.

Så tilfreds med virksomheden, ufattelig skuffet over trykkeriet..

21. december 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne præcisere, at din oplevelse var relateret til trykkeriet snarere end vores eget firma. Vi er virkelig kede af at høre om de problemer, du stod over for med udskrivningsprocessen, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være.

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service inden for vores kontrol, og dine positive kommentarer om vores kommunikation og service betyder meget for os. Vi er dybt skuffede over, at du skulle igennem sådanne vanskeligheder med udskrivningsaspektet.

Tak, fordi du valgte Taptapstories.🌟

Rigtig fin bog med kaldenavne og mange…

Rigtig fin bog med kaldenavne og mange muligheder for udseende. God mulighed for at læse det igennem.

15. december 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du synes, at bogen er rigtig fin, med mulighed for personlige øgenavne og forskellige udseendevalg.

Vi forstår, at det er vigtigt at kunne forhåndsvise og gennemgå din bog, før du afslutter ordren, og vi er glade for, at du finder denne funktion nyttig.
Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at gøre din oplevelse med Taptapstories så behagelig som muligt.
Tak igen, fordi du valgte os, og vi håber, at du fortsat vil nyde din personlige bog! 📚🌟

Meget flot bog som jeg virkelig glæder…

Meget flot bog som jeg virkelig glæder mig meget til at gi i gave

9. december 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for dine søde ord! 😊 Vi er glade for at høre, at du er glad for den smukke bog, du har bestilt, og at du glæder dig til at give den i gave.

Hos Taptapstories sigter vi efter at skabe personlige bøger, der bringer glæde og særlige øjeblikke til både givere og modtagere. Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at gøre dine fremtidige oplevelser med Taptapstories lige så fantastiske.
Endnu en gang tak fordi du valgte os, og vi håber, at modtageren af bogen værdsætter den som en hjertelig gave! 📚🎁🌟

Bog med god kvalitet

Bog med god kvalitet, omend lidt kedelig tekst. Men rigtig fint for børn.

Jeg lavede desværre den fejl, at skrive noget forkert i teksten. Det gjorde at navnet kom forkert ud, alle steder i bogen. En ret tydelig fejl, som ville have været opdaget hvis der blev tjekket igennem. Men jeg indrømmer at det klart er min egen fejl. Skrev min kærestes navn efter mor, men det har ikke alt kunne stå, så kun hendes første bogstaver dukker op alle steder, hvilket er lidt frustrerende at læse. Hjemmesiden gør ikke en opmærksom på det, i det man skriver det. Dog er en sidste godkendelse, hvor man kan se det igennem, som jeg har misset. Så selvfølgelig min egen fejl.

6. december 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak fordi du deler din feedback og din oplevelse med os. Vi værdsætter din ærlighed og er glade for at høre, at du fandt bogen af god kvalitet, især velegnet til børn.

Vi er kede af at høre om tekstfejlen i bogen. Selvom det er rigtigt, at vi stoler på oplysningerne fra vores kunder, forstår vi, at der kan ske fejl. Vi sætter pris på din anerkendelse af dette og din forståelse for, at det var en forglemmelse fra din side.

Vi giver et sidste gennemgangstrin for at hjælpe med at fange eventuelle potentielle fejl, inden vi afgiver ordren, men vi forstår, at det kan være nemt at gå glip af. Din feedback er værdifuld for os, og vi vil undersøge måder, hvorpå vi kan gøre dette trin mere bemærkelsesværdigt for vores kunder i fremtiden.

Tak, fordi du valgte os, og vi håber, at du fortsat vil nyde vores personlige bøger! 📚🌟