Tap Tap Stories Anmeldelser

2,1

Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere

Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere

Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Børnebibliotek

Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Over forventning

Havde hørt lidt negativt om lang leveringstid, så var skeptisk men bogen kom hurtigere end forventet.
Hjemmesiden kører lidt langsomt og den personlige tekst blev vist uden mellemrum, det er dog rigtigt i bogen men det er også det eneste negative at sige.

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at høre, at bogen kom hurtigere end forventet og opfyldte dine forventninger.

Beklager udfordringerne med vores hjemmesides ydeevne og formateringen af den personlige tekst. Vi tager din feedback alvorligt og vil arbejde på at forbedre disse aspekter af vores service.

Det glæder os, at du generelt er tilfreds med resultatet af din bestilling, og vi håber, at bogen vil bringe glæde og gode minder til dig og dine nærmeste. 📚🎁

En super flot bog

En super flot bog, er meget tilfreds med resultatet.

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med bogen! Det er fantastisk at vide, at resultatet lever op til dine forventninger.

Hvis du nogensinde har brug for at bestille en personlig bog igen eller har spørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.

Tak for din anmeldelse, og vi håber, at bogen bringer glæde og gode minder. 📚🥰

Go kvalitet

Hurtig levering, super kvalitet, og hurtig svar fra kundeservice. Super tilfreds

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Taptapstories.

Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet, hurtig levering og enestående kundeservice, så det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Hvis du nogensinde har brug for flere bøger eller har spørgsmål i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Endnu en gang, tak for at vælge Taptapstories, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

From Taptapstories.

Det køber jeg nok ikke igen

Der var lidt bøvl med at bestille, siden var vist for godt besøgt. Så det endte med at der er kommet et afsnit med, som jeg ikke havde valgt. Og det er lidt synd at der var 3 børn i bogen, 2-5-12 år, men der er ingen størrelses forskel på 5år og 12 år.

Super ide, super koncept. Men der mangler at komme bedre styr på detaljerne.

10. maj 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi beklager for de udfordringer, du har haft med din bestilling, og vi sætter pris på din feedback omkring vores tjeneste.

Vi forstår vigtigheden af en problemfri bestillingsoplevelse, og vi beklager for eventuelle tekniske problemer, du oplevede på vores hjemmeside. Vi arbejder konstant på at forbedre vores platform for at sikre, at det er nemt for vores kunder at tilpasse deres bøger.

Din bemærkning om størrelsesforskellen mellem de forskellige aldre er værdifuld feedback, og vi vil tage den i betragtning, når vi fortsætter med at forbedre vores personlige bøger.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber at have mulighed for at give dig en forbedret oplevelse i fremtiden, hvis du beslutter at prøve vores tjeneste igen. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi arbejder på at forbedre vores tjeneste på alle områder.

Det er en fin bog

Det er en fin bog, som jeg glæder mig til at give mit barnebarn i fødselsdagsgave.

10. maj 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din positive feedback, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din Taptapstories-bog! Det lyder som en dejlig gaveide at give den som fødselsdagsgave til dit barnebarn.

Vi håber, at bogen bringer glæde og underholdning til dit barnebarn og bidrager til en mindeværdig fødselsdag.

Hvis du nogensinde har brug for mere assistance eller har spørgsmål vedrørende vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi er her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi ønsker dig og dit barnebarn en fantastisk fødselsdagsfejring!

Taptapstories.

Super fint produkt og hurtig levering.

Super fint produkt og hurtig levering.
Oplevelsen var 5 stjerner værd, men produktet trækker det en anelse ned, da jeg personligt synes man skulle have gjort mere ud af at involvere de helt små børn i historierne, frem for at det mindste barn blot "ligger på ryggen, helt passiv" på de fleste sider.
Det giver desværre et indtryk af at det mindste barn ikke er "med i historien", hvilket jeg synes er ærgerligt.
Udover det er jeg vild med konceptet :-)

8. maj 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi værdsætter din feedback og din positive anmeldelse af vores produkt og leveringstid. Det glæder os at høre, at din oplevelse var generelt positiv.

Vi forstår din bekymring vedrørende den begrænsede involvering af de helt små børn i historierne i vores bog. Din feedback er værdifuld for os, da vi konstant stræber efter at forbedre vores produkter. Vi vil tage dine kommentarer med i betragtning i vores fremtidige arbejde med at udvikle og forfine vores bøger, så de bedre kan engagere og inkludere børn i alle aldre.

Hvis du nogensinde har yderligere feedback eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at levere endnu bedre produkter i fremtiden.

Tak igen for din anmeldelse, og vi håber, at du fortsat vil nyde vores bøger.

Fantastisk service

Fantastisk service, og flot bog som kom til tiden🤩🤩

7. maj 2021

Hej Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og at bogen kom til tiden.

Hvis du nogensinde har brug for vores hjælp igen, er du velkommen til at kontakte os.
Vi sætter pris på din støtte! 📚🤩

Taptapstories.

God service, levering efter en 14 dages tid som de havde skrevet og et fint produkt 👍

3. maj 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, leveringstid og produkt!

Vi sætter en ære i at opfylde vores leveringsløfter og sørge for, at vores kunder modtager deres produkter til tiden. Det er fantastisk at høre, at du har modtaget din bestilling inden for den forventede 14-dages tidsramme.

Vi håber, at du vil nyde dit produkt fra Taptapstories, og at det bringer glæde og fornøjelse. Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi er her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din positive anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Taptapstories.

Min bog kom 10dage tidligere end…

Min bog kom 10dage tidligere end forventet så jeg er super tilfreds😂

3. maj 2021

Hej David,

Det er fantastisk at høre, at din bog ankom tidligere end forventet, og at du er super tilfreds med det!

Tak for din anmeldelse! 📚😄

Fantastisk oplevelse

Bestilte bog fra ungerne til deres mor, forud for mors dag i maj 2021
Bogen var nem og lave, købsprocessen var fin og leveringen skete indenfor overkommelig tid - ca. 10 dage

2. maj 2021

Hej Carsten,

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med at bestille en bog hos os til mors dag!

Det er dejligt at vide, at købsprocessen var nem og at leveringen var indenfor en rimelig tidsramme.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Tak for din anmeldelse, og vi håber, at bogen bragte et smil til ungerne og deres mor!

Uhyggelig langsom proces

Uhyggelig langsom proces, bestilte en bog til min kone til mors dag d.15 april, først modtog jeg ingen om at min bestilling var modtaget, eller hvad status på ordren var. Idag 30. april modtog jeg så mail om at min ordre endelig var nået til trykkeri, 15 dage om at komme i tryk, seriøst???!!! Og ydermere stod der i mail at det ville tage yderligere 5-7 dage at lave bogen. Hvis den ikke er på min adresse inden mors dag, så kræver jeg mine penge retur, uanset om det er en custom vare eller ej, det er sku den langsomste virksomhed jeg nogensinde har handlet med.

30. april 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Jeg er meget ked af din uønskede bestillingsoplevelse hos Taptapstories. Det er noget, vi aldrig har ønsket skulle ske.

Bøger placeret i nærheden af helligdage har altid et stort antal ordrer, og forsendelsesprocessen er altid overbelastet og forsinket. Men vi indrømmer stadig vores fejl, ikke nogen proces.

Vi gennemlevede mange omvæltninger og vanskeligheder på det tidspunkt, og nu er virksomheden blevet overgået til en ny virksomhed, så støder du på problemer, der har været før, kan du kontakte os Kontakt os (email: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi takker for din tålmodighed og forståelse og undskylder for ulejligheden, du har oplevet.

Fin bog :-)

Jeg har bestilt en bog til Fars Dag i år i god tid, som blev levering indenfor rimelig tid - nok lidt over en uges tid. Desværre var der fejl i bogen, og jeg kontaktede derfor kundeservice, der erkendte fejlen og sendte en ny bog med korrekte navne, som igen er modtaget efter lidt over en uges tid. Jeg er tilfreds, og bogen er rigtig fin og af god kvalitet.

26. april 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din anmeldelse, og vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. Vi beklager fejlen i din oprindelige ordre, men vi er glade for at høre, at vores kundeservice hurtigt løste problemet ved at sende dig en ny bog med de korrekte oplysninger.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os, og vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og service. Vi er glade for at vide, at du nu er tilfreds med den nye bog og finder den af god kvalitet.

Hvis du i fremtiden har brug for yderligere assistance eller ønsker at bestille flere bøger, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig den bedste oplevelse.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi håber, at din kommende Fars Dag bliver ekstra speciel med den fine bog.

Taptapstories.

Det er yderst sjældent at jeg render…

Det er yderst sjældent at jeg render ind i så dårlige undskyldninger og ringe service.

Jeg bestilte i start december en bog, som endnu ikke er nået frem. Jeg skrev en mail og fik svar på at de havde lavet en fejl, men at det nu var rettet og at jeg indenfor et par uger ville modtage bogen.

Da jeg fortsat efter fjorten dage ikke har modtaget hverken mail på afsendelse eller bogen skriver jeg endnu en mail. Denne gang påstår de at DAO har givet pakken et gammel track and trace og at pakken derfor er forsvundet.

Virkelig en rådden undskyld for deres eget rod!

Det er virkelig ikke okay! Hold jer fra firmaet, i modtager hverken pengene retur eller det i har bestilt!

15. januar 2021

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Vi beklager dybt for de gentagne udfordringer, du har oplevet med din ordre. Denne oplevelse opfylder ikke vores standarder for service og levering, og vi forstår din frustration.

Vi forstår, hvor vigtig din ordre er, og vi beklager eventuelle fejl, der opstod under processen. Det er vores ansvar at sikre, at du modtager din ordre som forventet.

I øjeblikket er vi skiftet til et nyt firma, så hvis du støder på problemer, der var til stede før, kan du kontakte os igen (e-mail: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Din feedback er yderst værdifuld, og endnu en gang beklager vi den ulejlighed, du har oplevet, og værdsætter din tålmodighed, mens vi arbejder på at løse denne situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at dette bliver løst til din tilfredshed. Tak for din feedback, og vi håber at få muligheden for at gøre det godt i fremtiden.

Fin bog

Jeg bestilte bogen d. 23/11 for at være sikker på, at den ville nå frem til jul.
Da jeg godt vidste, at der kunne være travlt nu, regnede jeg med, at den ville være lidt forsinket, men efter 3 uger havde jeg stadig ikke hørt fra dem, så jeg skrev til kundeservice, og fik hurtigt svar tilbage om, at der var fejl i trykken, men jeg ville modtage den inden jul.
Jeg har endelig modtaget den nu (21/12).
Det er en rigtig fin, lille bog :)
Det kunne dog have været rart, hvis der havde været kommet lidt information fra dem undervejs, og man ikke selv skulle finde ud af, hvorfor ens bog var så meget forsinket.

21. december 2020

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din feedback og for din tålmodighed i forbindelse med din bestilling. Vi er glade for at høre, at du nu har modtaget din bog og finder den fin.

Vi beklager dybt den forsinkelse, du har oplevet med din bestilling. Det er forståeligt, at du gerne ville have haft din bog inden jul, og vi beklager for den ekstra ventetid på grund af trykfejlen. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi vil tage din feedback alvorligt og stræbe efter at forbedre vores kommunikation i fremtiden, så kunder som dig altid er opdateret om statussen på deres bestillinger. Din tålmodighed og forståelse er meget værdsat, og vi vil arbejde hårdt for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, du vil fortsætte med at nyde vores produkter.

Taptapstories.

God service, fin bog og hurtig levering!

Levering indenfor den aftalte tid - de lovede 14 dage, jeg fik den efter 12. De svarede hurtigt på mail og bogen er SÅ fin. Jeg var nervøs efter at have læst anmeldelserne, men for mit vedkommende var der absolut intet at klage over. God kundeservice, godt produkt og hurtig levering!

19. december 2020

Hej Cecilie,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede god service og hurtig levering af din bog. Vi bestræber os altid på at overholde vores leveringsløfter, og det er dejligt at vide, at du fik din bog endnu tidligere end forventet.

Vi er glade for, at du nød kundeservicen og værdsatte kvaliteten af produktet. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Tak for din støtte og din anmeldelse!

Taptapstories.

Kunne simpelthen ikke være mere…

Kunne simpelthen ikke være mere utilfreds! Det er 1 måned siden jeg har bestilt bog som skulle være en fødselsdagsgave fra min søn til hans far, men har hverken hørt eller set noget fra taptap, bortset fra at de har været så umanerligt frække, at hæve beløbet fra min konto uden jeg har modtaget noget som helst fra dem. Har skrevet til dem i dag og så må vi se om de svarer. Det er da ganske bekvemt for dem at man ikke kan ringe. Er rødglødende og kunne godt tænke mig at få mine penge igen.!!!

5. august 2020

Fantastisk bog - hurtig levering

Super fantastisk og sød bog - god kundekontakt via kundeservice - hurtig levering 👌

7. juni 2020

Hej Lykke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er begejstret for bogen og oplevede god kundekontakt via vores kundeservice.

Vi vægter kundetilfredshed meget højt, og det er dejligt at vide, at vores indsats blev bemærket. Hurtig levering er også en prioritet for os, så det er fantastisk at høre, at du fik din bog i god tid.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Tak igen for din anmeldelse!

Taptapstories.

Super service, fik bogen her til morgen og den var så fin og kæresten blev så glad for sin fars dags gave !

Tusind tak for god service!

Hej Iben,

Vi sætter pris på din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en super service, og at bogen ankom i god stand og til tiden.

Der er ikke noget bedre end at glæde sin kæreste med en personlig gave, og det er fantastisk at høre, at han blev glad for sin fars dags gave.

Tak for din tillid til os, og hvis du nogensinde har brug for at bestille en anden personlig gave eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Overskredet leveringstid

Bestilte Farsdagsbogen d 13/5 og har ikke fået den leveret endnu på Fars dag d 5/6. Der er gået langt over de lovede 14 dages leveringstid. Øv hvor mine drenge er skuffede over ikke at kunne give deres far en gave i dag!

100%

Jeg var lit bange da efter jeg bestilt en bog kikket her in og så alle de negative kommentar. Men jeg bestilte en bog til min mand i farsdag gave og det tog godt nok 2 uger før den var framme men i dag på farsdag ankom den og den er i super god kvalitet og jeg er så glad og tilfreds det eneste det gøre jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg kun fik en ordrebekræftelse men ikke en mail om at den var bliv sent af stad og det gik 2 uger som jeg synds er lit lang ventetid ellers er vi 100% tilfredse

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af bogen til din mand til farsdag!

Vi undskylder for den lidt længere ventetid og for manglen på opdateringer under processen. Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Vi håber, at din mand nyder sin personlige bog, og tak for at vælge Taptapstories til din gave! 📚🎉