Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere
Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere
Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere
Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere
Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, Holland
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Virkeligt tilfreds 😁
Jeg bestilte "fars dags bog " og den kom på dag 14 som de lovede 😊. Har ingen problemer haft og synes virkelig det er en fin bog .
Jeg var godt nok lidt bange for den ikke ville komme , efter jeg havde bestilt den.
Da jeg læser hvor mange der har dårlige oplevelser.
Men det har jeg heldigvis ikke haft 👍😁

Meget lang leveringstid
Melder mig i koret!
Ærgerlig lang leveringstid:(
Jeg bestilte den 11. maj og der var ca. 14 dages leveringstid. Idag på Farsdag 5. juni - som gaven var til - har jeg stadig ikke set skyggen af bogen. De skrev omkring 14 dages leveringstid - men nu er der gået 25 dage?
Æv for en ærgerlig oplevelse. Konceptet er ellers godt hvilket jeg giver de 3 stjerner for. Men det er super uprofessionelt ikke at overholde leveringstiden OG heller ikke gøre opmærksom på at varen er forsinket.

MEGET lang leveringstid....
Bestilte d. 11/5 og har i dag d. 5/6 ikke set skyggen af bogen. Der røg den fars dag gave. Simpelthen for dårligt!

Meget tilfreds
Meget tilfreds.
Jeg bestilte min bog 22 maj og fik den leveret lige til døren d. 04 juni inden for de lovede 14 dage. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at i undervejs i bestillingen skriver at der kan gå 14 dage inden levering og ikke først i bekræftelsesmailen. Men ellers super flot bog.

Meget tilfreds
Bestilte bogen og så efterfølgende de dårlige anmeldelser. Fik bogen 7 dage efter bestilling- alt er i orden, og den er lige som den skal være. Stor anbefaling herfra! :-)

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Efter at have læst alle de dårlig…
Efter at have læst alle de dårlig anmeldelse var jeg lidt bange for at bestille bogen men det kom hurtig og den var rigtig fin og Min datter glæder sig til at give den til hendes far til fars dag

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg fik en rigtig fin bog
Jeg fik en rigtig fin bog, efter 14 dage som lovet. Dog med en mindre fejl, hvor min datter pludselig ikke havde briller på, på én side. Jeg skrev til kundeservice om formiddagen, først på aftenen samme dag, fik jeg svar, hvor de vil bestille og sende en ny bog til mig. Jeg er virkelig tilfreds. Det eneste man måske kunne ønske sig, er en meddelelse, når bogen bliver afsendt

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige...
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om den her virksomhed.... Hold nu K*** hvor bliver jeg træt. Men altså, jeg fik da min bog efter 5 uger og 2 ubesvarede mails senere. Posten var heldigvis så flink at sende mig en påmindelse om, at hente bogen på en tankstation, ikke en lyd fra firmaet. Først bagefter hvor de trods alt undskyldte og tilkendegav at servicen havde været mangelfuld. Men jeg kan da se her på trustpilot at det bestemt ikke er første gang.
Lad være med at forvente, at kunne give disse bøger i fødselsdagsgave til nogen, med mindre du bestiller minimum 3 mdr. før.
ØV!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg har ikke modtaget min vare.
Jeg har ikke modtaget min vare.. har prøvet at skrive til dem, hvor de sender et standard svar, at det kan skyldes juletravlhed . Vi er i marts måned! Og så skriver de at jeg evt kan sende ordrenr jeg har fået på mail. Men det kan jeg ikke for modtog aldrig en mail fra dem. De skriver ikke tilbage (udover autosvar), så enden bliver på det at jeg går videre til forbrugerombudsmanden.
Vil råde ALLE fra IKKE at købe noget fra det firma!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Det kan lykkes, og den er så fin 💐
Jeg bestilt bog den 27.1.20 og skulle bruge den den 20.2.20.
Den kom den 14.2. Og den er super fin. Det kan lykkes, blev noget nedslået da jeg læste de andre anmeldelser. Men er så glad for at vi fik bogen, og at den er så fin.
Tak, for det.

Virkelig dårlig service
I starten af december bestilte jeg en bog som var en julegave. Der kom et track & trace nummer den 12/12 og pengene blev trukket. Men bogen kom aldrig og i slutningen af december fik jeg så en besked fra firmaet om at bogen ikke nåede frem inden jul. Jeg kunne derfor vælge at få bogen efter jul eller få pengene retur. Jeg skrev derfor en mail til dem den 20. december om at jeg vil have pengene retur...MEN... dags dato har jeg stadig intet hørt fra dem... Det er simpelthen for dårligt!!!!!!!!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Fejl på bog og 1 md. forsinkelse.
Jeg har i julegave fået et bog af min mor, en bor som hun har bestilt den 25/11-19 og først modtaget den i januar 2020.
Hun har måtte rykke efter den flere gange, det er simpelthen bare en ALT for dårlig service.
OG da hun så modtager den, så er der sku en fejl, PÅ FORSIDEN.!!!!
Tager i ... på mig, hvordan kan man drive et firma med sådan en manglende service.!
I mangler simpelhen og give hende pengene tilbage for den bog.
Jeg kan ikke bruge en bog med fejl på til noget.
Puha. Erkend dog hvis i ikke har kunne følge med pga julehandlen istedet for bare og skide på jeres kunder, det er sku dem i lever af.

Øv!!!
Hej Tap Tap
Vedr. Ordrenummer 10698
Jeg kan ikke forstå hvor bog er henne??
Men nu hvor jeg læser andre kunders oplevelser med jer, så indser jeg, at jeg for første gang er blevet snydt i en e-handel.
Tillykke med at det var jeres firma, der tog den mødom! I vil aldrig blive glemt!
Jeg får nok hverken bog eller penge, omend håbet endnu er lysegrønt. Men en undskyldning over at have lokket mig til med fine billeder af en lækker og personlig bog, som min søn sirligt har lavet fra ham og hans lillesøster til deres far i julegave, det kunne jeg dælme godt tænke mig.
I kan faktisk ikke være det bekendt!
I sælger børnebøger - dvs. at der sidder børn i den anden ende - og enten har lavet en bog eller venter på en bog.
Det er decideret ufint.
Mvh
Céline

Kære tap tap stories
Kære tap tap stories
jeg har modtaget min bog og skylder jer nok en undskyldning.
jeg vil give de andre anmeldere ret i at der mangler et tlf. nummer.
jeg vil også give de andre anmeldere ret i at når i ikke svare på "vores" henvendelser så lægger i sgu hovedet på blokken.
derudover var jeg efter jer da jeg modtog mails der lignede noget der var genereret fra en tyvebande i polen hvilket fik mig helt op i det røde felt.
men når det er sagt så vil jeg også forsvare jer på et punkt, for der er mange der klager over at i hæver pengene inden varen er sendt, men til jer kunder, det står der faktisk i deres handelsbetingelser da det er specielproducerer.
Men jeg fik nu alligevel en god jul, for i holdte sgu hvad i lovede hvilket var ekstremt fantastisk da jeg ellers var ved at give op.
så tak for at i overholdte jeres aftale, og beklager den skarpe tone i vores E-mail samtale

Ingen bog modtaget
Ligesom mange andre, har jeg heller ikke modtaget den bog, som jeg har bestilt og betalt for.
Der svares ikke på de mails som man sender.
Kan ikke anbefale at handle hos denne virksomhed.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Vil gerne advare og fraråde alle at…
Vil gerne advare og fraråde alle at kaste penge efter en bog hos taptapstories - medmindre du ikke kommer til at savne dem.
Bestilte en bog den 13. December og har intet hørt efterfølgende på trods af lovning på 14 dages levering.
De har intet telefonnummer man kan kontakte dem på - ADVARSELS-LAMPERNE BURDE BLINKE ALLEREDE DER - og de vender ikke retur på hverken mail eller facebook, alt imens pengene bliver trukket med det samme.
Kan læse at jeg langt fra er den eneste, og de som har været så (u)heldige at modtage en bog, har modtaget den med fejl.
Har idag gjort indsigelse i min bank, og har tænkt mig at melde dem til politiet imorgen.

Jeg bestilte en bog 3 uger før jul
Jeg bestilte en bog 3 uger før jul . Lidt skriveri frem og tilbage , hvor de 1 uge før jul skriver de ikke kan levere. Om jeg vil ha 25 procent på næste bog , eller pengene tilbage . Jeg ønsker pengene tilbage , da jeg har købt en anden julegave.
Har desværre på nuværende tidspunkt ikke modtaget nogen penge . Simpelhen noget svineri 😡

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse - jeg bestilte min bog om "verdens sejeste far" i midten af november, og fik bogen tilsendt ca. 4 uger efter (2 uger senere end jeg fik at vide, der ville gå). Derudover havde de lavet min mands udseende forkert. Har skrevet til dem 3 gange indtil videre (uden svar), for enten at få pengene refunderet eller få en bog med rigtigt udseende på min mand. Har prøvet at finde et telefonnummer på firmaet, men det er indtil videre ikke lykkedes. Vil stærkt anbefale folk IKKE at benytte sig af Tap tap stories.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg bestilte en bog d.26.11.2019 og jeg…
Jeg bestilte en bog d.26.11.2019 og jeg har stadig ikke modtaget min personlige bog endnu og vi skriver d.13.01.2020. Når man henvender sig, så får man blot svar tilbage om juletravlhed og at trykkeriet er forsinket. Bestilt aldrig en bog herfra - I bliver snydt og bedraget!

Snyderi!
Som så mange andre ventede jeg også forgæves på den bog som jeg havde bestilt til julegave fra mine børn til verdens bedste far. Jeg har stadig ikke modtaget bogen dd.
Jeg har skrevet til kundeservice d. 30.12.19 og d. 07.01.20 uden at få svar.
Jeg har heldigvis aldrig før været ude for så elendig kundeservice som jeg har oplevet hos tap tap stories.
Hvis tap tap stories læser med her så er min store tålmodighed brugt op og jeg ønsker pengene tilbage asap. Jeg laver desuden en indsigelse hos min bank for dette snyderi.