Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere
Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere
Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere
Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere
Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, Holland
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tålmodig er en dyd...
Tålmodig er en dyd...
eller også er det snyd! Bestilte en bog midt i november og efter besked om problemer med trykkeri og deraf forsinkelse, kom bogen endelig lige før jul. Men ak, der var en kæmpe fejl i. Omslaget er rigtig nok (en dreng) men historien handler om en pige? Altså, ikke noget man kan give som gave. Skriver straks en klage og får et autosvar, at klagen er oprettet. Dette er d. 22. dec. Siden har der været HELT stille. Har rykket for svar på mail og på deres messenger. INTET!
Lidt synd, for de har et godt produkt men åbenbart ikke styr på en skid. Bogen er flot men kan jo ikke gives som gave, desværre. Håber dog det ender med en bog på et tidspunkt. Der er jo længe til jul nu ;)

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Fin bog, underlig forsendelse.
Ærgerligt at navnene ikke bliver brugt mere i bøgen. Havde været mere personligt hvis der bare på hvert anden siden stod et af navnene.
Ellers er bogen rigtig fin.
Forsendelse.
Lidt underligt at de sender en mail, at nu er den på vej og traking nr. Og så 3 dage senere er der fejl med trykkeriet, derfor ikke sendt. Men de lovede at den kom inden juleaften. Og den kom heldigvis også.

Tålmodighed!!
Bestilt en bog for over en måned siden... pengene trukket en uge efter..
De svare dog på mine mails, men altid den ene undskyldning efter den anden.. En uge op til jul får jeg en mail at den er sendt.. problemet er bare at den nu har forladt daos terminal i Brabrand, hver dag siden den 20/12 til den 2/1... - hvad er det dog der forgår...
I dag modtaget min bog. Anbefaler at man har god tålmodighed!.
Bogen ser dog rigtig fin og sød ud! Tak!

For dårlig kommunikation
Jeg bestilte min bog d. 26/11 og fik denne besked: "Vi går fluks igang med at tegne din bog og sender den til tryk, så du kan få den hurtigst muligt." Den skulle bruges som julegave fra børnene til deres far, men har stadig ikke hørt eller modtaget noget selvom jeg har rykket 2 gange for svar. Er spændt på om jeg også er blevet snydt!!! Pengene er trukket få dage efter min bestilling... Vil meget gerne høre fra jer TAP TAP Stories

Fup og svindel
Fup og svindel! Bestilte bogen start december, fik mails med div. undskyldninger om den blev forsinket og ville nå frem inden jul. Men d.d. 2/1 har jeg intet hørt efter jeg bad om refundering!

Bestile en bog d
Bestile en bog d. 9 dec OG har stadigvæk ikke hørt en skid.. Det må være en sag for forbrugerrådet!
Svindlere

Kan ikke anbefales..!!
Det startede som en god oplevelse men nu sidder jeg bare og er rigtig øv over at jeg valgte at være tålmodig og sød og rar...
Jeg er en af de heldige (kan jeg se) som rent faktisk har fået respons når jeg har henvendt mig men det er desværre ikke andet end den ene dårlige undskyldning efter den anden... jeg fik på et tidspunkt, en mail med lovning på at bogen ville nå frem før jul... så modtager jeg ikke bare en men nærmere 10 mails om at samarbejde med deres trykkeri er røget så der skulle nyt trykkeri til og den når ikke frem, det er jo desværre hvad det er men når jeg kigger igennem anmeldelser her inde, kan jeg jo se at folk der har bestil 2-4 dage senere end jeg, har modtaget bogen, jeg har så STADIG ikke modtaget min og jeg kan se at andre har dårlige undskyldninger om at trykkeriets maskiner er i stykker 😒 hvis i absolut skal tage måsen på folk så sørg i det mindste for at bruge samme latterlige undskyldninger..! 😒
Min tålmodighed er godt nok sluppet op nu..! Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen og jeg kommer aldrig til at anbefale andre at handle hos jer..!!

radio silence
Jeg lavede en bestilling på en bog den 26/11, pengene blev trukket 2/12 og siden har der været total stilhed fra deres siden. Ikke engang en reaktion på mine 3 henvendelser om status på ordren..
Virkelig frustrerende når man troede man var i god tid med en julegave og man så ikke engang kan få en status på hvor langt ordren er. Og især når pengene endda er trukket.. dårlig stil
Ikke et sted jeg ville bruge igen overhovedet!!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Dårlig oplevelse, hold jer væk
Dårlig oplevelse, hold jer langt væk.
Har som mange andre bestilt en bog som skulle bruges som julegave. Bestilte bogen den 2. December og har stadig ikke modtaget den, kan se her på trustpilot at firmaet har gennemført andre ordre som er bestilt tættere på jul, så det er åbenbart tilfældigt hvilke ordre de vælger at gennemføre. Fik en stribe mail den 18. December, ærligtalt en værre gang rod, først loves levering inden jul og lidt efter oplyses det at bogen ikke leveres inden jul. Jeg skriver til firmaet den 19. December for at få oplyst en realistisk ny leveringsdato, men har stadig intet hørt.
Har nu annulleret ordren, pengene er jo trukket for længst.. nu håber jeg bare at firmaet er hurtigere til at tilbagebetale end til at gennemføre ordre, jeg tvivler....
Opdatering den 12.01.2020 pengene er fortsat ikke kommet retur. Det går åbenbart lige så sløjt med at trykke bøger som det går med at returnere pengene.. der var ellers ingen problemer da pengene skulle trækkes fra min konto. Det lugter efterhånden af svindel...

Trods lang leveringstid
Trods lang leveringstid, modtog jeg varen inden jul og var tilfreds med resultat.

Jeg venter fortsat
Bogen er rigtig fin, ihvertfald på hjemmesiden. For jeg har ikke fået noget som helst viden omkring købet af bogen.
Men der er trukket penge på min konto den 17. December.
Jeg venter stadig på at høre noget som helst.

HOLD JER VÆK
Bestilte en bog for 2 uger siden der skulle bruges til julegave.
Det ser desværre ud til at der ikke er noget at ligge under træet.
Det var GAVEN fra min søn til hans mor.
Kan se i er fulde af undskyldninger på andre anmeldelser, men det hjælper jo ikke meget juleaften.
Kan man ikke finde ud af at levere noget SÅ vigtigt til tiden, må man jo lukke for bestillinger så folk ikke bestiller i god tro og sidder tilbage med et skuffet barn.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Tusinde tak for en virkelig fin bog som…
Tusinde tak for en virkelig fin bog som nåede at komme inden juleaften! Den er rigtig flot tusinde tak

Fineste bog..
Okay! Jeg nåede at blive frustreret... Bestilte bog 26 november.... Virkelig dårlig kommunikation ang. Modtagelse af bogen.. Men så modtog jeg en mail d. 17dec, med en undskyldning og en forklaring på at deres trykkerimaskine var brudt sammen og bogen skulle trykkes et helt andet sted... Og derfor forsinkelse...
Efterfølgende blev det ligefrem nervepirrende om den kom frem! Og det gjorde den, og den er virkelig fin! Det hele endte med udmærket service trods lang leveringstid og et fantastisk resultat!

Jeg bestilte en bog 6
Jeg bestilte en bog 6. dec. Har idag, 15 dage efter, modtaget en fin bog som børnene kan give deres far i julegave. Der stod at der var op til 14 dages leveringstid, så trods juletravlhed var bogen kun 1 dag forsinket. Jeg har i ventetiden modtaget to mails med status på bogen.
Super fin bog og godt informationsniveau.
Tak for det, og rigtig god jul.
Vh Line

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg har nu modtaget den fineste bog
Jeg har nu modtaget den fineste bog, som jeg bestilte 4 december fra min søn til hans far i julegave. Jeg havde ventet den senest i onsdags, da jeg inden bestilling kunne læse der ville gå op til 14 dage. Altså har den kun været 3 dage forsinket.
Jeg synes hele tiden informationsniveauet har været højt, både uopfordret og når jeg har skrevet til dem. Både pr mail og på messenger.
Jeg håber virkelig flere skriver en god anmeldelse, når de har modtaget bogen, da jeg tænker dette er en lille virksomhed, som er blevet overrasket over et kæmpe antal bestillinger i julemånederne.
Jeg er super tilfreds og vil helt sikkert anbefale jer til andre
Tak for bogen. Ved min mand kommer til at elske en personlig bog om ham og Alfred
Sarah Thomassen

tålmodighed betalte sig 👍🏻
Syntes lige at jeg vil skrive en anmeldelse herinde så det ikke kun er negative historier der samles her. Jeg har måtte vente meget længe på min bog og måtte også rykke flere gange og må indrømme at jeg næsten havde opgivet at modtage min bog inden jul. Fik svar på mail omkring at de havde problemer med deres trykkeri. Havde været fedt hvis de selv havde meldt det ud og man ikke var nødt til at kontakte dem flere gange for at få svar. Nu er min bog kommet frem. Inden jul som lovet. Produktet fejler i hvert fald intet, så ville gerne handle her igen hvis jeg er i god tid med en gave 🙈

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg fik en mail forleden fra hvad der…
Jeg fik en mail forleden fra hvad der angiveligt var fra indehaveren af firmaet, med lovning på, at min bog ville blive afsendt med Dao i dag. Jeg har ikke modtaget nogen mail omkring eventuelle forsinkelser, men jeg kan stadig ikke tracke bogen?
Jeg har fuld forståelse for, at der kan forekomme uforudsete ting og at der kan være forsinkelser, men jeg bliver rigtig ærgerlig ved tanken om, at bogen, der er en julegave fra min nyfødte datter til hendes far, måske ikke når frem til jul. Og så synes jeg der har været ekstrem mangel på information. Jeg tvivler på, jeg handler her igen, men fremover bruger et andet firma der også laver personlige bøger. Desværre.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Lang ventetid men god kundeservice til sidst.
Jeg bestilte en bog fra jer den 11.11 og nu har jeg ventet i over 1,5 måned på at få min bestilling. Først var i svære at få information ud af omkring min bog, men nu er den modtaget og i har lovet mig mine penge retur pga den lange ventetid. Dette syntes jeg er utrolig god kundeservice og derfor har jeg ændret min anmeldelse af jer fra 1 til 4 stjerner.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Lad være at handle her!!
Jeg har forsøgt at kontakte jer et par gange nu uden held og da i kun har e mail gør det intet bedre eller lettere.
Jeg kan se jeg har samme problem som alle andre herinde fra trust pilot. Og underligt kok kan i godt svare folk herinde men ikke på vores henvendelser via mail?!
Jeg bestilte en bog i rigtig god tid da det skulle bruges som julegave fra min datter til hendes far vi venter i spænding på at den skulle komme så vi kunne pakke den ind til ham, og jeg kunne se i trak beløbet fra min konto her d. 16/12 men jeg har hverken fået ordre bekræftelse eller svar på mine henvendelser til jer!!
Det er virkelig ringe og mega dårlig kundeservice at i ikke er til at ringe til!
Jeg har anmeldt dette til min bank og nu lavet en indsigelse til dem om dette så må de hjælpe mig med at få mine penge refunderet fra jer!
Jeg er mega ærgerlig over at i tager glæden fra andre på denne her måde især fra min datter der syntes historien var då sød og glædede sig til at skulle have givet sin far den i julegave!!
Aldrig vil jeg handle eller anbefale jer til nogen igen!