Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere
Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere
Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere
Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere
Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, Holland
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har ikke modtaget nogen bog
Jeg har ikke modtaget nogen bog. Bestilte for 1 uge siden.

Modtog en fin bog
Modtog en fin bog. Fik løbende opdatering på min ordre.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg bestilte to forskellige bøger
Jeg bestilte to forskellige bøger. Den ene var defekt med streger tværs igennem siderne. Jeg kontaktede kundeservice og blev lovet en ny, men har aldrig modtaget den.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Super god servicebogen om mig selv
Super god service, mit barnebarn elsker sin bog om sig selv, kan kun anbefales.

Rigtig fin bog om far
Rigtig fin bog om far, man kan tilpasse alles kaldenavne hvilket var perfekt i vores familie. Hurtig levering også.
Noget af teksten er lidt spøjst skrevet - måske ikke rigtig børnevenlig. men det laver vi bare om på ved højtlæsning.

Rigtig sød bog
Rigtig sød bog, et favorit herhjemme 😍
Hvis der bare også var kæledyr med.

Rigtig fin og personlig Bog
Rigtig fin og personlig Bog. Både fsr og børn er glade

Ganske udemærket.
Bogens forside og indhold var præcis som det skulle være. Jeg synes dog at der var lang ventetid og leveringstid, men det var den rigtige bog der kom frem. Jeg vil anbefale taptap stories.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bestilte en bog i anledning af fars…
Bestilte en bog i anledning af fars dag, modtog den 4 dage efter bestillingen, super glad for min bestilling, bortset fra pige babyen havde en blå sut i steder for en lyserød, det er dog detalje jeg sagtnes kan se igennem fingrene med da både min søn og min mand bruger rigtig meget tid på den bog - den bliver læst som godnat historie HVER aften 😍😍
Tak! Genial gave!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Det var nemt at lave den
Det var nemt at lave den, og jeg fik den i god tid. Min søn og sin far kan godt lide den.

KAN IKKE ANBEFALES
Jeg bestilte en bog til fars dag 5. Juni. Jeg modtager bogen efter ca 1 uge. Da jeg åbner den er forsiden korrekt, men indholdet var forkert, altså med en anden familie som indhold. Jeg skriver til dem og de sender en lang undskyldende mail og tilbyder fuld refusion eller ny bog og 50% refusion. Det her er 1. Juni. Jeg ønsker en ny bog og 50% refusion, da alle jo kan lave fejl. Jeg får ar vide bogen ikke når at komme inden fars dag, men hurtigst derefter og refusionen kommer indenfor 1 uge.
Den 11. juni skriver jeg til dem igen, hvornår jeg får min ordre og at jeg ikke har modtaget pengene. Jeg får ar vide den er bestilt på en “skæv” dag og men at den ville blive blive afsendt den 14. juni. Nu har vi den 17. juni og jeg har stadig hverken modtaget bog eller penge. Er super skuffet.

Dårlig service
Bestilte en bog den 19. Maj, modtog aldrig ordrebekræftelse, bog eller lignende. De trak pengene den 28. Maj.
Jeg har sendt en mail uden svar.
1. Juni skriver jeg til dem på facebook, de svarer den 2. Med en lang undskyldning og vil sende min bog i trykken igen, da den første pakke er blevet væk hos DAO.
Den 8. Juni skriver jeg igen til dem på facebook. De har læst beskeden, men ikke svaret.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Endnu ikke modtaget min bestilling!
Jeg bestilte en bog d. 22. Maj, hvor der stod på hjemmesiden at de garanterede at nogen ville være fremme til fars dag! Jeg har intet hørt. Skrev en mail til dem d. 4. Juni og har endnu ikke hørt noget derfra! Hvor er det bare ærgerligt at stå med en lille dreng der glæder sig til at give den bog til sin far- og den så ikke kommer frem, eller man får respons fra firmaet. Øv oplevelse herfra!

Super tilfreds
Har modtaget bogen som skal forstille min kæreste og vores datter og er super tilfreds :) Troede bogen var mere tyk i det men skulle bare have læst bedere efter hehe Jeg modtog den til tiden som lovet og er super tilfreds rigtigt sød og dejlig bog min kæreste fik på fars dag.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg kan læse at folk der har bestil den…
Jeg kan læse at folk der har bestil den 15 maj, har modtaget den 22 maj.
Jeg bestilte den 14 maj og idag, den 26 maj, har jeg stadig ikke engang fået en mail at den er på vej.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Den bedste gave - super hurtig og helt perfekt
Børnene og jeg bestilte bogen d.15 maj om eftermiddagen. D.22.maj tidligt om morgen lå bogen foran min dør! Super hurtig udarbejdelse og levering! Selve bogen er helt perfekt - rigtig god kvalitet: dejlig papir og farver og alt er som vi bestilte. Kan ikke forstille mig en bedre gave! Vi glæder os så meget til at give den til far! Tusind tak, Tap Tap Stories <3

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Jeg blev meget positivt overrasket
Jeg havde læst nogle knap så gode anmeldelser herinde, men valgte alligevel at tage chancen og bestille en bog. Det fortryder jeg bestemt ikke! :) Jeg bestilte bogen den 10. Maj, den 11 maj fik jeg en mail om at den var i trykken og ville blive afsendt efter 5-7dage, og i dag den 22 - altså 12 dage efter jeg bestilte. Modtog jeg bogen. Super godt og fint resultat, og jeg glæder mig til at give den til mine pigers far på fars dag.
Det eneste der kunne gøre brugeroplevelsen endnu bedre ville være, hvis man fik en mail, når bogen blev sendt afsted også :)

En uventet oplevelse
Hej.
Nu skriver jeg herinde, eftersom jeg ikke har hørt fra jer, på mail..
Jeg skriver til Jer fordi min kæreste modtog den fine bog, som jeg havde bestilt, i søndags på Mors dag. Udover at det er et godt koncept i har og jeg syntes at bogen er pænt lavet, så må jeg desværre også ytre min (og ikke mindst min kærestes!) store skuffelse over at alle vores 4 børn, ikke er på forsiden af bogen...?
Det resulterede i at de 4 børn afleverer gaven og da den store dreng opdager han er bag på bogen, mens de 3 andre er på forsiden, sammen med deres mor, ja så bliver han ked af det og går ind på værelset. Så bliver hans Mor selvfølgelig også ked af situationen og alt i alt faldt hele “oplevelsen” så til jorden.... 🙁 øv!
Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad der gør at i ikke lige informerer om sådanne ting? Hvorfor overvejer i ikke om dette kan have en mulig konsekvens, for dén familie i sender bogen ud til? Man kunne vel informere om det i det “program” man opretter bogen i - Sende en mail med problematikken, eller ringe?
Er der ikke en mulighed for at man kan lave omslaget om, således at vi får dén bog (som jeg har bestilt og betalt for) og vi får den glæde ud af det, som var hensigten til at starte med?
Jeg hører gerne fra Jer hurtigst muligt.
På forhånd tak.
Mvh. En fortvivlet kunde 😳
Casper

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Super fint produkt og konen blev glad…
Super fint produkt og konen blev glad for bogen 👍 Dog var der lang leveringstid trods andet var oplyst inden ordre.. Der mangler information om hvornår varen levere.