Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere
Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere
Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere
Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere
Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, Holland
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Svindel for alle pengene
Den 16/5 bestilte jeg en bog til Farsdag. I dag den 24/6 er den stadig ikke kommer - men pengene er naturligvis blevet trukket.
Jeg fik forinden først en række mails om, først om at bogen er på vej og vil komme inden farsdag. Men 2 dage inden fars dag, modtager jeg en mail om at den alligevel ikke når frem, men kan forventes at komme den 6/6.
Den 11/6 har jeg stadig ikke modtaget bogen og skriver derfor en mail til dem - den har jeg stadig ikke hørt fra.
Jeg kan følge med på deres facebookside, hvor flere er blevet trukket for bogen flere gangen, uden overhoved at have modtaget den !
Hold jer væk, det er ren svindel !

bogen er flot
Jeg har valgt at skrive her igen, da TapTap har blokeret mig på deres FB. I dag har vi endelig modtaget bogen om far. Bogen blev bestilt for en måned siden, og jeg har aldrig fået at vide om leveringsdato. Men så er bogen ankommet. Bogen er ret sød, dog navnene er kun på side 1. Bogen er af god kvalitet og flot illustreret. Jeg kunne anbefale at I laver det muligt at vælge børnenes ældre. Tak for bogen! Både børn og far er glade for den. Jeg har givet jer dårlig karakter for jeres service, og en god karakter for bogens kvalitet.

Fantastisk service!
Jeg bestilte en bog til fars dag og fik hurtigt en mail om at den desværre ikke kunne nå frem fordi der var fejl i den første bog som var blevet trykt. Herefter har jeg kommunikeret frem og tilbage et par gange hvor jeg har fået svar nærmest få minutter efter jeg har skrevet selvom det var om aftenen jeg skrev. Jeg har derfor hele tiden kunne følge processen i hvor langt bogen var og fik den fineste undskyldning ift at den ikke nåede frem til fars dag fordi der simpelthen var kommet et enormt pres som de slet ikke havde forventet og selvfølgeligt mulighed for at få noget af beløbet retur. Jeg syntes derfor at servicen har været 100 procent i top og jeg har modtaget den fineste bog. Jeg tør absolut godt at bestille her fra igen med den service! Skidt med forsinkelsen det er hvad der kan ske!

God kvalitet
Fantastisk bog.
Så godt fundet på, flotte billeder og teksten er bare perfekt!
I gør et KÆMPE stykke arbejde.
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer
🙃🙃🙃🙃🙃

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bogen ankom lige dagen inden fars dag
Bogen ankom lige dagen inden fars dag, og både børn og mand var super tilfreds med bogen! :-)
Det eneste der skulle kunne have gjort det bedre var hvis man kunne personalisere bogen endnu mere, men hey det kan være det kommer 😉
Vi er ihvertfald glade og tilfredse med den herhjemme, og ungerne synes det sjovt at det er dem og deres far ❤️

Bog til fars dag!
Har bestilt en bog til fars dag- pengene er trukket men har ikke modtaget nogen bog, det er virkelig dårlig stil og kan på INGEN måder anbefale jer til noget! Føj hvor må i have dårlig smag i munden, det ser ikke ud til at jeg er den eneste i hat SNYDT!

Skuffende!!!
Lever slet ikke på til forventningerne.
Jeg bestilte en bog til fars dag (var ude i god tid), får det hele udfyldt, og tænker at mine børn har en god gave til deres far.
Efter nogle dage modtager jeg en mail, hvor de skriver, at de pludselig mangler navnene til bogen. Jeg besvare hurtigt mailen, og jeg får en ny ordrebekræftelse.
Der går yderlige nogle dage, og nu mangler de pludselig informationer igen.
Jeg besvare mailen hurtigt, og modtaget kort efter en ny ordrebekræftelse (4 gange jeg modtager en ordrebekæftelse)
Nu er det farsdag, og der er forsat ikke nogen bog.
Jeg fik en mail, at I ikke han sende track and trace numre, da der er en fejl i systemet, men I forsikre mig om, at bogen er afstedt.
Da jeg går ind på jeres facebookside, kan jeg se, at nogen har skrevet kommentar til jeres opslag, at de mangler deres, og så kan I pludselig finde deres track and trace nummer, men ikke mit. Hvorfor?
Jeg har underlig sendt 4 mails og 3 beskeder via facebook og forsat intet svar fra jer. Det virker til, at i er ligeglade.
Virkelig dårlig kundeservice, og kan ikke anbefale dem.
Og kan nu tilføje, at der er gået snart 3mdr. og jeg har forsat IKKE modtaget skyggen af noget som liger nogen form for kompententation.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Min bog er aldrig modtaget, står kun tilbage med et ugyldigt pakkenr
Min bog er aldrig modtaget, til trods for at firmaet fortalte at bogen er afsendt i god tid til fars dag. Det ugyldige pakkenr har de dog aldrig kunne redegøre for, og trods flere henvendelser siden fars dag for en uge siden har jeg hverken fået svar fra firmaet eller modtaget en bog.
Virkelig uprofessionelt og dårlig kommunikation!

Sød bog
Sød bog, skidt pyt med at der gik et par ekstra dage, men at der kun står navnene på omslaget og i forord synes jeg er for lidt.
Hele bogen igennem står der “far”. Men jeg går ud fra at det er mig, der ikke har lavet min researche ordenligt, i forhold til en sådan bog.
Men fin sød bog😃😍

Skuffende
Skuffende at bogen ikke kom frem til den lovede dato 😑 især når jeg kun bestilte den fordi der stod at den ville komme INDEN Fars dag. Men det gjorde den altså ikke. Og ingen kompensation 🤷🏻♀️ Øv med øv på!
Jeg blev også skuffet over at det ikke var mere personligt inden i bogen 😑

Flot bog
Flot bog, men tror de blev lidt overraskede over alle bestillingerne til fars dag 😊

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Modtog fars dag bogen med 1 dags…
Modtog fars dag bogen med 1 dags forsinkelse.
Det er altså til at leve med ;)
Den er rigtig fin og sød

Flink og ærlig kundeservice
Jeg forstår at i har haft nogle uheldige episoder med bogtrykkeriet og der derfor er mange kunder der mangler deres bøger. Det er en super uheldig situation og i må føle jer magtesløse. Tak fordi du
/i tog dig jer tid til at kigge på min ordre i tirsdags og fik givet mig ro. Bogen kommer, der er bare lidt forsinkelse. Tak for god service, vi glæder os til at få bogen 🤗🤗

HOLD JER VÆK!
Jeg bestilte en fars dags bog d 15.5, lige da de lancerede den- så jeg VIDSTE den ville kunne nå frem inden fars dag. Vel og mærke, 20 leverings dage, og jeg har stadigvæk ikke modtaget nogen bog!
Børnene stod uden fars dags gave. Det er simpelthen utrolig dårlig kundeservice og jeg vil aldrig handle hos jer igen.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bestilte min bog 15.05 og derfor i god…
Bestilte min bog 15.05 og derfor i god tid inden fars dag. Bogen er først ankommet her 2 dage EFTER fars dag, til trods for at jeg for flere dage siden fik en mail, der bekræftede, at bogen var afsendt til trods for at de ikke kunne sende track&trace.
Et par dage senere fik jeg en mail om at de endnu ikke havde afsendt bogen men at den ville nå frem inden fars dag.
Jeg er ikke stor fan af firmaer, der ikke kan holde hvad de lover og dernæst lyver om det.
Har endnu ikke set selve bogen da jeg er på ferie, men har nu heller ikke store forventninger efter at have læst anmeldelserne her.
Bestil ikke fra det her firma. Find et andet sted, hvor de kan holde en leveringstid indenfor 3.5 uge.

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bestilte en fars dag bog - ikke modtaget
Bestilte en fars dag bog den 16/5.
Blevet lovet i mail og på SMS at den ville nå frem i tide.
Nu er det den 8/7, og har endnu ikke modtaget bogen. Har skrevet 3 mail, og har intet hørt fra dem.
Men de var sjovt nok super hurtige til at trække penge fra min konto.
Dårligt dårligt dårligt !!!!!!!!!!!!! Hold jer væk!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bogen ikke pengene værd og forsinket levering
OPDATERING EFTER SVAR:
JEG HAR IKKE MODTAGET KOMPENSATION SOM DE SKRIVER!
Jeg bestilte bogen, da der stod, at den kunne nå frem inden fars dag... Det lykkedes ikke, på trods af, at de skrev mail ud et par dage før, at de kunne nå det..bogen kom en dag for sent, så tøserne stod uden gave til far i går...
Jeg synes desuden ikke, at bogen er over 250 kr værd... Bevares der er navne med - men kun på forreste sider... "historien" er tam... Kort sagt, så kommer jeg ikke til at anbefale det til andre....

Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg givet det...
Ønsker egentlig bare mine penge tilbage!

Bestilt Fars dag bog!
Bestilt Fars dag bog!
Intet modtaget (dagen efter Fars dag)
Pengene ER trukket fra min konto!!!
De svarer hverken på mail eller Facebook!!
Hold dig/jer LANGT væk fra dette “firma”!!

Besvarelse fra Tap Tap Stories
Bestilte en bog til fars dag
Bestilte en bog til fars dag.
Pengene er sat til reservation på kontoen, men har ikke modtaget hverken ordrebekræftelse på mail eller bogen!!!
Har skrevet 2 mails og intet svar fået tilbage.
Vil ALDRIG anbefalede jer til nogle!!!