Tap Tap Stories Anmeldelser

2,1

Var lidt betænkelig, grundet anmeldelserne herinde, men besluttede mig for at give det et skud, da jeg var vild med bogen til far. En uge efter bestilling, fik jeg besked om, at bogen var modtaget... Se mere

Jeg bestilte en bog til fars dag (som var for en uge siden), og jeg har intet modtaget endnu. Selvom der er gået mere end de 10 dage, der står på hjemmesiden. Pengene er allerede trukket for læng... Se mere

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadi... Se mere

Jeg har ikke hørt fra hverken kundeservice eller fået mine bøger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hører fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma,... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Børnebibliotek

Vi skaber personlige børnebøger med dit barns navn og udseende, der vækker glæde som gave til dåb, fødselsdag eller jul.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Svindel for alle pengene

Den 16/5 bestilte jeg en bog til Farsdag. I dag den 24/6 er den stadig ikke kommer - men pengene er naturligvis blevet trukket.

Jeg fik forinden først en række mails om, først om at bogen er på vej og vil komme inden farsdag. Men 2 dage inden fars dag, modtager jeg en mail om at den alligevel ikke når frem, men kan forventes at komme den 6/6.

Den 11/6 har jeg stadig ikke modtaget bogen og skriver derfor en mail til dem - den har jeg stadig ikke hørt fra.

Jeg kan følge med på deres facebookside, hvor flere er blevet trukket for bogen flere gangen, uden overhoved at have modtaget den !

Hold jer væk, det er ren svindel !

24. juni 2019

Besvarelse fra Tap Tap Stories

Jeg beklager meget den uønskede oplevelse, du har haft med Taptapstories. Dette er noget, vi aldrig ønsker at ske.

Bestillinger tæt på helligdage har altid et stort antal bestillinger, og forsendelsesprocessen er ofte forsinket. Men vi erkender stadig vores fejltagelser i stedet for at undgå ansvar.

På det tidspunkt oplevede vi mange ændringer, udfordringer, og virksomheden er nu blevet omdannet til en ny virksomhed. Hvis du støder på lignende problemer som tidligere, er du velkommen til at kontakte os (e-mail: hello@taptapstories.com). Vi arbejder også på at forbedre vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse og undskylder for de besværligheder, du har oplevet.

Taptapstories.

bogen er flot

Jeg har valgt at skrive her igen, da TapTap har blokeret mig på deres FB. I dag har vi endelig modtaget bogen om far. Bogen blev bestilt for en måned siden, og jeg har aldrig fået at vide om leveringsdato. Men så er bogen ankommet. Bogen er ret sød, dog navnene er kun på side 1. Bogen er af god kvalitet og flot illustreret. Jeg kunne anbefale at I laver det muligt at vælge børnenes ældre. Tak for bogen! Både børn og far er glade for den. Jeg har givet jer dårlig karakter for jeres service, og en god karakter for bogens kvalitet.

15. juni 2019

Kære Oxana.
Jeg er ked af at jeg først får svaret dig nu.
Tusind tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive igen. Jeg er enormt ked af, at du ikke føler vi har ydet en ordenlig service og vi arbejder benhårdt for hele tiden at blive bedre, så igen tak for at du giver os feedback 🙏🙏.
Det glæder mig af hele hjertet at bogen giver glæde hos både ungerne og far 💚🙏

Ha en rigtig god dag Oxana.

Fantastisk service!

Jeg bestilte en bog til fars dag og fik hurtigt en mail om at den desværre ikke kunne nå frem fordi der var fejl i den første bog som var blevet trykt. Herefter har jeg kommunikeret frem og tilbage et par gange hvor jeg har fået svar nærmest få minutter efter jeg har skrevet selvom det var om aftenen jeg skrev. Jeg har derfor hele tiden kunne følge processen i hvor langt bogen var og fik den fineste undskyldning ift at den ikke nåede frem til fars dag fordi der simpelthen var kommet et enormt pres som de slet ikke havde forventet og selvfølgeligt mulighed for at få noget af beløbet retur. Jeg syntes derfor at servicen har været 100 procent i top og jeg har modtaget den fineste bog. Jeg tør absolut godt at bestille her fra igen med den service! Skidt med forsinkelsen det er hvad der kan ske!

14. juni 2019

Kære Michelle.
Wow, sikke en fantastisk anmeldelse-tusind tusind tak🎊🎈🎉.
Vi kan slet ikke være i os selv 😊🙏💚🙌
Det glæder os så inderligt, at bogen har gjort indtryk efter hensigten 😊

Ha en rigtig god dag Michelle☀️

God kvalitet

Fantastisk bog.
Så godt fundet på, flotte billeder og teksten er bare perfekt!
I gør et KÆMPE stykke arbejde.
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer
🙃🙃🙃🙃🙃

14. juni 2019

Kære Nanna.
Tusind, tusind tak for de søde ord. Jeg er så hammer glad for at bogen faldt i god jord hos familien 💙
Hav en fantastisk sommer ☀️

Kh Sandie

Bogen ankom lige dagen inden fars dag

Bogen ankom lige dagen inden fars dag, og både børn og mand var super tilfreds med bogen! :-)
Det eneste der skulle kunne have gjort det bedre var hvis man kunne personalisere bogen endnu mere, men hey det kan være det kommer 😉
Vi er ihvertfald glade og tilfredse med den herhjemme, og ungerne synes det sjovt at det er dem og deres far ❤️

13. juni 2019

Kære Linette ❤️
Tusind tak for din søde anmeldelse og fine feedback til personalisering af bogen. Det er fluks røget på idé-tavlen!
Jeg er hos for at bogen er faldet i god jord ☺️

Bog til fars dag!

Har bestilt en bog til fars dag- pengene er trukket men har ikke modtaget nogen bog, det er virkelig dårlig stil og kan på INGEN måder anbefale jer til noget! Føj hvor må i have dårlig smag i munden, det ser ikke ud til at jeg er den eneste i hat SNYDT!

Kære Kathrine.
Tusind tak for din feedback.
Jeg er så helt enormt ked af, at jeg først får svaret dig nu. Det er er på ingen måde ok!!
Vi har netop erfaret, at der er blevet oprettet en ekstra Tap tap Stories trustpilot side, som vi her på Tap Tap Stories, IKKE har haft noget med at gøre og derfor er gået vores næse helt og aldeles forbi😣.

Det har affødt, at der er en masse kunder der ikke har fået de svar og den service de fortjener. Derudover gik vores opstart over AL forventning og vi kunne simpelthen-hånden på hjertet, ikke følge med den store efterspørgelse.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for, at vi ikke løber ind i sådanne svært utilfredsstillende episoder igen og vi har fået ansat nogle flere gode mennesker på holdet til at løfte opgaven.

Vi ønsker af hjertet at give alle vores kunder den bedste oplevelse lige fra at I bestiller til I har jeres bog i hænderne. Vi brænder for at yde jer den bedste oplevelse og give børnene et værdifuldt og varmt minde.

Kathrine, vil du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com med de 4 sidste cifre af dit kortnummer ( ikke kontonummer) så jeg kan sikre mig, at den fulde kompensation som vi gav dig, er gået igennem?
Jeg håber inderligt at bogen på trods af bump på vejen, skaber masser af nærvær og glæde hos jer Kathrine🙏

Skuffende!!!

Lever slet ikke på til forventningerne.

Jeg bestilte en bog til fars dag (var ude i god tid), får det hele udfyldt, og tænker at mine børn har en god gave til deres far.

Efter nogle dage modtager jeg en mail, hvor de skriver, at de pludselig mangler navnene til bogen. Jeg besvare hurtigt mailen, og jeg får en ny ordrebekræftelse.

Der går yderlige nogle dage, og nu mangler de pludselig informationer igen.
Jeg besvare mailen hurtigt, og modtaget kort efter en ny ordrebekræftelse (4 gange jeg modtager en ordrebekæftelse)

Nu er det farsdag, og der er forsat ikke nogen bog.

Jeg fik en mail, at I ikke han sende track and trace numre, da der er en fejl i systemet, men I forsikre mig om, at bogen er afstedt.

Da jeg går ind på jeres facebookside, kan jeg se, at nogen har skrevet kommentar til jeres opslag, at de mangler deres, og så kan I pludselig finde deres track and trace nummer, men ikke mit. Hvorfor?

Jeg har underlig sendt 4 mails og 3 beskeder via facebook og forsat intet svar fra jer. Det virker til, at i er ligeglade.

Virkelig dårlig kundeservice, og kan ikke anbefale dem.

Og kan nu tilføje, at der er gået snart 3mdr. og jeg har forsat IKKE modtaget skyggen af noget som liger nogen form for kompententation.

Kære Helle.
Tusind tak for din feedback 🙏.

Helle jeg er oprigtig ked af at du har haft den dårlige oplevelse i din bestilling hos os, men jeg håber inderligt at bogen på trods, skaber masser af nærvær og snakke hos jer og din kompensation var et lille plaster på såret🙏💚

Tap Tap Stories.

Min bog er aldrig modtaget, står kun tilbage med et ugyldigt pakkenr

Min bog er aldrig modtaget, til trods for at firmaet fortalte at bogen er afsendt i god tid til fars dag. Det ugyldige pakkenr har de dog aldrig kunne redegøre for, og trods flere henvendelser siden fars dag for en uge siden har jeg hverken fået svar fra firmaet eller modtaget en bog.
Virkelig uprofessionelt og dårlig kommunikation!

Kære Julie.
Tusind tak for din feedback🙏.

Jeg er virkelig ked af, at der gik kuk i din bestilling og hvis du ikke har modtaget det du bestilte😣-undskyld.

Julie, vil du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com med dit fulde navn eller ordrer nummer for så vil jeg selvfølgelig fluks sætte en kompensation i værk?

Sød bog

Sød bog, skidt pyt med at der gik et par ekstra dage, men at der kun står navnene på omslaget og i forord synes jeg er for lidt.
Hele bogen igennem står der “far”. Men jeg går ud fra at det er mig, der ikke har lavet min researche ordenligt, i forhold til en sådan bog.

Men fin sød bog😃😍

Kære Mille ❤️️
Jeg er så glad for at du synes at bogen er fin men jeg er endnu mere glad for din feedback 😀
Det tager jeg helt bestemt videre til de fremtidige bøger og til den information der står på hjemmesiden.

Have en fantastisk sommer ☀️

Skuffende

Skuffende at bogen ikke kom frem til den lovede dato 😑 især når jeg kun bestilte den fordi der stod at den ville komme INDEN Fars dag. Men det gjorde den altså ikke. Og ingen kompensation 🤷🏻‍♀️ Øv med øv på!
Jeg blev også skuffet over at det ikke var mere personligt inden i bogen 😑

Kære Matilde.
Hvor er jeg altså ked af, at bogen ikke nåede frem inden fars dag. Vi har desværre været hårdt ramt af både tekniske udfordringer, fejl med levering og alt derimellem. Og det er desværre gået ud over bl.a. din ordre og det er jeg så inderligt ked af. Mest fordi det går ud over børnene og det er det sidste i verden vi ønsker.

Hvis vi ikke lever op til din forventning bliver du selvfølgelig kompenseret og jeg er ked af, at du har fået indtryk af at vi ikke har intentioner om at kompensere dig.
Jeg skriver lige til dig direkte så jeg kan få dine oplysninger, så vi kan få gang i kompensationen.

Flot bog

Flot bog, men tror de blev lidt overraskede over alle bestillingerne til fars dag 😊

Kære Charlotte ❤️️
Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi simpelthen så stor pris på 🙏🤗

Vi håber at bogen har skabt glædelige stunder i familien 💚

Kh Sandie, Team Tap Tap ⭐️

Modtog fars dag bogen med 1 dags…

Modtog fars dag bogen med 1 dags forsinkelse.
Det er altså til at leve med ;)
Den er rigtig fin og sød

Kære Mica 💚
Ih altså, tusind tak for din flotte anmeldelse og din store forståelse 🙏🌻
Vi er bare SÅ glade for at du synes om bogen og vi håber at den har skabt glæde hos hele familien.

Hav en fantastisk sommer ☀️

Kh Sandie, Team Tap Tap ⭐️

Flink og ærlig kundeservice

Jeg forstår at i har haft nogle uheldige episoder med bogtrykkeriet og der derfor er mange kunder der mangler deres bøger. Det er en super uheldig situation og i må føle jer magtesløse. Tak fordi du
/i tog dig jer tid til at kigge på min ordre i tirsdags og fik givet mig ro. Bogen kommer, der er bare lidt forsinkelse. Tak for god service, vi glæder os til at få bogen 🤗🤗

Kære Hanna.
Jeg er virkelig ked af at jeg ikke får svaret dig herinde før nu.
Hurra og kæmpe tak for din fine anmeldelse- det betyder alverden for os, når I tager jer tid til at give os feedback Hanna🎊🎈🎉
Jeg håber at bogen spreder al den glæde, nærvær og snakke som er hensigten fra vores side💚

Ha en god dag ☀️

HOLD JER VÆK!

Jeg bestilte en fars dags bog d 15.5, lige da de lancerede den- så jeg VIDSTE den ville kunne nå frem inden fars dag. Vel og mærke, 20 leverings dage, og jeg har stadigvæk ikke modtaget nogen bog!
Børnene stod uden fars dags gave. Det er simpelthen utrolig dårlig kundeservice og jeg vil aldrig handle hos jer igen.

Kære Cecilie.
Tusind tak for din feedback🙏.

Min søde kollega Sandie har, som du er bekendt med, kompenseret dit køb som plaster på såret og jeg håber inderligt at bogen på trods af den noget ujævne rejse, giver jer en masse dejlige stunder og nærvær sammen som familie🙏💚

Tap Tap Stories.

Bestilte min bog 15.05 og derfor i god…

Bestilte min bog 15.05 og derfor i god tid inden fars dag. Bogen er først ankommet her 2 dage EFTER fars dag, til trods for at jeg for flere dage siden fik en mail, der bekræftede, at bogen var afsendt til trods for at de ikke kunne sende track&trace.

Et par dage senere fik jeg en mail om at de endnu ikke havde afsendt bogen men at den ville nå frem inden fars dag.

Jeg er ikke stor fan af firmaer, der ikke kan holde hvad de lover og dernæst lyver om det.

Har endnu ikke set selve bogen da jeg er på ferie, men har nu heller ikke store forventninger efter at have læst anmeldelserne her.

Bestil ikke fra det her firma. Find et andet sted, hvor de kan holde en leveringstid indenfor 3.5 uge.

Kære Katja.
Tusind tak for din feedback🙏.

Katja, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com så vi kan få styr på en kompensation til dig, for jeg mangler lige nogle oplysninger?

Jeg håber at bogen skaber glæde og nærvær hos jer, på trods af bump på vejen Katja🙏💚

Tap Tap Stories.🦄

Bestilte en fars dag bog - ikke modtaget

Bestilte en fars dag bog den 16/5.
Blevet lovet i mail og på SMS at den ville nå frem i tide.
Nu er det den 8/7, og har endnu ikke modtaget bogen. Har skrevet 3 mail, og har intet hørt fra dem.
Men de var sjovt nok super hurtige til at trække penge fra min konto.
Dårligt dårligt dårligt !!!!!!!!!!!!! Hold jer væk!

Kære Mette.
Tusind tak for din feedback🙏.

Jeg håber at bogen på trods af bump på vejen har givet jer en masse glæde og nærvær Mette og at din kompensation som tidligere aftalt, er dig i hænde🙏

Tap Tap Stories 🦄.

Bogen ikke pengene værd og forsinket levering

OPDATERING EFTER SVAR:
JEG HAR IKKE MODTAGET KOMPENSATION SOM DE SKRIVER!

Jeg bestilte bogen, da der stod, at den kunne nå frem inden fars dag... Det lykkedes ikke, på trods af, at de skrev mail ud et par dage før, at de kunne nå det..bogen kom en dag for sent, så tøserne stod uden gave til far i går...

Jeg synes desuden ikke, at bogen er over 250 kr værd... Bevares der er navne med - men kun på forreste sider... "historien" er tam... Kort sagt, så kommer jeg ikke til at anbefale det til andre....

Kære Vivi.

Opfølgning på din sag:
For god ordens skyld, så håber jeg at du har modtaget mailen fra mig fra d.23/9-2019, hvori jeg sender dig dokumentationen på den lovede kompensation.
Skriv endelig til os, hvis der er noget du er usikker på i den forbindelse Vivi og så tager vi den derfra 😊

Ha en rigtig god dag Vivi 🦄

Tusind tak for din feedback🙏

Jeg er ked af, at bogen ikke lever op til jeres forventninger Vivi og at du modtog bogen nogle dage for sent😣.
Som der står i ordrerbekræftelsen så går der op til 14 dage for levering- du blev desværre bare ramt i den storm der var af henvendelser 😣og vi kontaktede dig, for at give dig en statusopdatering så du ikke stod tilbage uden besked. Jeg håber selvfølgelig derfor, at kompensationen fra os, var et lille plaster på såret Vivi🙏

Jeg tager bestemt din feedback med videre, for vi tager jeres udsagn meget alvorligt. Selve delen med historien i bogen, er at der er mulighed for fri fortolkning, når man sidder sammen med barnet/børnene. Man kan finde sin egen vej, da det netop er jeres helt personlige fortælling💚.

Ha en rigtig god dag Vivi🙂

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg givet det...
Ønsker egentlig bare mine penge tilbage!

Kære Selina.

Tusind tak for din feedback🙏.

Vedr leveringen, så er vi desværre ikke herre over hvis leverandøren ikke leverer til oplyst adresse og jeg kan SÅ godt forstå din frustration herom. Det er godt at du nævner det, så vi har noget vi kan tage med videre til DAO- tak.

Jeg har været inde og give dig en kompensation, som plaster på såret Selina og jeg håber at bogen på trods af bump på vejen , får skabt masser af glæde og nærvær hos jer💚🙏.

Tap Tap Stories🦄.

Bestilt Fars dag bog!

Bestilt Fars dag bog!
Intet modtaget (dagen efter Fars dag)
Pengene ER trukket fra min konto!!!
De svarer hverken på mail eller Facebook!!
Hold dig/jer LANGT væk fra dette “firma”!!

Kære Debbie.
Tusind tak for din feedback🙏

Debbie, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com og så får vi ordnet en kompensation til dig?

Tap Tap Stories🦄

Bestilte en bog til fars dag

Bestilte en bog til fars dag.

Pengene er sat til reservation på kontoen, men har ikke modtaget hverken ordrebekræftelse på mail eller bogen!!!

Har skrevet 2 mails og intet svar fået tilbage.
Vil ALDRIG anbefalede jer til nogle!!!

Kære Line.
Tusind tak for din feedback🙏

Line, kan du ikke sende mig en mail på Hello@taptapstories.com, for jeg kan se at der har været fejl i din mail adr hos os, så du har ikke fået svar. Dette har gjort at du ikke har modtaget noget fra os 😔. Du skulle have modtaget bogen d.7/6.

Tap Tap Stories🦄.