Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service! Buitenlaag koffer liet los, garantietermijn verstreken, geen aantoonbare bon meer te vinden. Ik heb foto’s met uitleg gestuurd, gevraagd of SuitSuit nog iets kon betekenen. Dag later kree... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I have been travelling yearly and as a family, we have bought altogether 8 suitcases and accessories from SuitSuit. The luggage bags are excellent. They're moderately durable and aesthetically beautif... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn dochter heeft in maart voor haar verjaardag een Suitsuit koffer gekregen vd vriendengroep. In juli op vakantie en bij aankomst blijkt er een wiel af te zijn. Tui fly schuift verantwoordelijkheid... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik mail en chat nu al weken met de service maar er wordt maar geen gevolg gegeven. Er was op vakantie een wieltje defect gegaan van mijn best prijzige SUITSUIT trolley. Hij is beslist al buiten garant... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Taske- og kuffertbutik

Skrevet af virksomheden

Wij willen dat elke vrouw zich 'top of the world' voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt. Klaar om de wereld te ontdekken, op zoek naar inspiratie en avontuur.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super koffer

Super koffer, super goed materiaal en heel licht. Perfect om mee te reizen!

1. december 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je lieve review Melissa! Wat fijn om te horen dat de koffer zo goed bevalt en perfect is om mee te reizen. We wensen je heel veel mooie trips toe met je nieuwe koffer!

Verkeerde kleur, geen service👎

Verkeerde kleur gekregen, bewust want na doorvragen bleek de juiste kleur uitverkocht. Ik kon hem terugbrengen naar de winkel (grootste koffer) wat ik niet kan, slecht ter been/geen vervoer. Ophalen niet mogelijk en een tegemoetkoming voor deze fout ook niet. Zelf een excuus of enig inlevingsvermogen is teveel gevraagd. Meermaals wordt 'stuur hem maar terug' aangegeven nadat ik al heb uitgelegd dat ik hem niet kan tillen. Ik wordt dus gedwongen de verkeerde kleur te houden en SuitSuit neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Onmenselijk bedrijf slechte/geen service en leugenaars zijn het.

1. december 2025

Beste Yvette,

Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw ervaring op deze manier is verlopen. Dat is absoluut niet het gevoel dat wij onze klanten willen geven, en we begrijpen dat deze situatie voor u erg frustrerend en belastend is geweest.

U heeft van ons een kleur ontvangen die niet overeenkwam met uw bestelling. Dat had nooit mogen gebeuren, en daarvoor willen wij nogmaals onze excuses aanbieden. We begrijpen ook dat het voor u niet eenvoudig is om een grote koffer te verplaatsen en dat dit extra moeilijkheden met zich meebrengt.

Omdat deze bestelling via bol.com is geplaatst, zijn wij echter gebonden aan hun systeem en kunnen wij helaas geen gedeeltelijke vergoeding, accessoires of andere commerciële tegemoetkomingen aanbieden. Via bol.com kunnen wij uitsluitend een volledige retour met terugbetaling verwerken. We realiseren ons dat dit in uw situatie geen werkbare oplossing is, en begrijpen uw teleurstelling hierover volledig.

We nemen uw feedback ter harte en zullen dit intern bespreken, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Mocht u toch nog vragen hebben of iets willen toelichten, dan kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@suitsuit.com
. We denken graag met u mee binnen de mogelijkheden die wij wél hebben.

SUITSUIT Customer Care

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kofferhoes ontvangen helaas de…

Kofferhoes ontvangen helaas de verkeerde maat, besteld maat 55, maat 76 ontvangen. Gelijk een mail gestuurd naar de klantenservice, maar geen reactie ontvangen. deze review heeft geen invloed op het product zelf dat voldoet prima.

27. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat ontzettend vervelend dat je een fout product hebt ontvangen. Het is momenteel extreem druk door de Black Friday week, dus het kan wat langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt.
Helaas kunnen we via dit platform niet zien om welk ordernummer het gaat.
Check voor de zekerheid ook even of je het juiste email adres hebt gebruikt: klantenservice@suitsuit.com.

We zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen en dit probleem voor je oplossen!

SUITSUIT

Top!

Goede levering en stevig ingepakt in mooie doos. De weekend tas is prachtig!

26. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat de levering goed verliep en dat de weekendtas in de smaak valt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie producten in luxe verpakking

Mooie tassen, heel mooi ingepakt. Voelt luxe aan. Snelle service ook.

28. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat de tassen, verpakking en service zo goed bevallen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke deals met BF

Leuke deals met BF, vrij snel verstuurd……
Ik ga er vanuit dat de kwaliteit goed is bij langer gebruik

28. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Dank je wel voor je reactie. Fijn dat de deals en verzending goed bevielen. Hopelijk blijft de kwaliteit ook op de lange termijn voldoen aan je verwachtingen.

Suit Suit ✨

Gebruiksvriendelijke website, vriendelijke en professionele leveringsdienst en ten slotte prachtige en functionele design koffers! In het echt zijn ze nog mooier, blijf fan ❤️

27. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Dank je wel voor je enthousiaste review. Geweldig om te horen dat zowel onze service als de koffers zo goed bevallen en dat je fan blijft!

Zeer klant onvriendelijk

Koffer gekocht. Er vanuit grande day je bij SUITSUIT zelf altijd de scherpste prijs krijgt.
Dit was helaas niet het geval. Zalando gaf al 20% korting. Dit zag ik helaas pas een paar dagen na de aankoop. Melding gemaakt cia de klantenservice. Wellicht dat je als klant een compensatie krijgt, geld terug of een tegoedbon voor het prijsverschil. Er wordt helaas totaal geen moeite gedaan.
Er wordt niks aangeboden. Kunnen niks voor je betekeken. Vind dit erg klant onvriendelijk. Zeker voor zo'n groot bedrijf.

20. november 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor jouw feedback.

Helaas kunnen wij inderdaad vanuit andere platformen dan onze eigen website geen geldteruggaves of kortingsbonnen aanbieden. Dat is iets wat wij via onze systemen niet kunnen.

Het kan zo zijn dat er op andere platformen een Black Friday Sale is die op onze website er nog niet was. Om deze reden is het mogelijk dat er op Zalando een andere prijs was dan op onze eigen website.

Bedankt voor je begrip.

Goede service!

Een tijdje geleden heb ik een mooie rugzak voor mijn verjaardag gekregen, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Helaas waren de hangertjes van 2 ritsen af gevallen waardoor ik de ritsen niet makkelijk meer open en dicht kon maken. Suitsuit heeft mijn tas gerepareerd, ondanks dat ik al ruim buiten de garantieperiode zat. Binnen een week had ik de tas weer gerepareerd in huis. Ik vond dit heel erg netjes en daarom 5 sterren van mij voor de fijne service!

22. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je positieve review.

Wat fijn dat we je rugzak alsnog hebben kunnen repareren! Veel plezier er mee!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waarschuwing: ziet er leuk uit, maar totaal ongeschikt voor echte reizen – snel stuk en wielen breken af.

Ik heb een Suitsuit-trolley gekocht en hij was heel snel kapot. Het plastic is zwak en de wielen breken gemakkelijk af. De trolley is totaal ongeschikt om serieuze reizen mee te maken. In het vliegtuig, op straat of over keien houdt hij het gewoon niet. Ik verwacht dat de grotere koffers net zo slecht zijn, want ze zijn hetzelfde als de trolleys, maar dan in een groter formaat.
Ik heb Suitsuit benaderd, maar er zat geen garantie meer op. Ik kreeg een kortingsbon van 30% voor een nieuwe, maar ik wil geen nieuwe Suitsuit, want de kwaliteit is simpelweg onvoldoende en ik ben ervan overtuigd dat de volgende weer stuk gaat.
Ik plaats deze review omdat mensen moeten weten dat deze trolleys vooral leuk zijn om te zien, maar niet geschikt voor intensief gebruik. Voor echt reizen kun je beter investeren in een degelijk langer bestaand merk. Ik heb er nu een van Bric’s. Duurder maar met een levenslange garantie. Had ik meteen moeten kopen. En ze zijn ook nog eens prachtig.
*Inmiddels heb ik een reactie gehad op deze review (zie hieronder). Omdat ik niet op de reactie kan reageren doe ik het op deze manier. Uit de reactie blijkt weinig betrokkenheid. Er wordt op voorhand vanuit gegaan dat de schade aan het product is opgelopen door verkeerd gebruik. Neem van mij aan dat dat zeker niet het geval is geweest. Koop die koffers dus niet tenzij je ze als decoratie wilt gebruiken. Ze staan heel leuk naast de kerstboom.

21. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor jouw feedback.
Wat ontzettend vervelend dat jouw koffer beschadigd is geraakt.

Voordat onze koffers in de (online) winkels verkrijgbaar zijn, worden ze uitgebreid getest. Zo zorgen we voor maximaal reisplezier. Desondanks krijgt een (SUITSUIT) koffer onderweg naar de bestemming veel te verduren, waardoor deze koffer gebruiksschade of een defect kan oplopen. Wanneer dit het gevolg is van een materiaal- en/of een productiefout, valt dit binnen onze garantie. In enkele gevallen kan de SUITSUIT koffer zwaar beschadigd raken door impact van buitenaf. Zoals bij ruw, verkeerd of onredelijk gebruik, een ongeval, verwaarlozing, een val, blootstelling aan extreme temperaturen of contact met oplosmiddelen zoals bijvoorbeeld stickerverwijderaar. Wanneer dit het geval is, valt het defect niet binnen onze garantie.

Bedankt voor je begrip.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hadden een voucher (25%) via ING…

We hadden een voucher (25%) via ING punten. Het bleek dat die voucher enkel toepasbaar was op een deel van het assortiment. Gelukkig was de keuze voor ons voldoen. Na de bestelling was de afhandeling wel perfect snelle levering.

14. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn dat je een leuke keuze hebt kunnen maken uit het ING assortiment.
Heel veel plezier met jouw nieuwe aankopen!

Wat een top service

Wat een top service heeft dit bedrijf!
Super vriendelijk en correcte behandeling van de klanten!

11. november 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat je onze service zo waardeert.

Goede service en reparatie

Helaas was het slot na 3 jaar gebruik van de koffer kapot gegaan. Klantenservice is makkelijk om mee in contact te komen. Reageren snel. Artikel kosteloos kunnen retourneren voor reparatie. Helaas was het defect niet te repareren en kreeg ik een nieuwe koffer terug gestuurd. Top service! Nog steeds erg blij met de koffer(s)

29. oktober 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je fijne woorden en het delen van je ervaring. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je nog steeds blij bent met je koffer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi product, goede service!

Het gewenste artikel was lange tijd niet op voorraad. Ik kreeg keurig een mail toen het er weer was. Na bestelling had ik de mooie grote sieradendoos in huis!

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Wat fijn dat je jouw sieradendoos bij je thuis hebt. Veel plezier ermee!

Maximale service

Ik had geen aankoopbewijs meer maar werd fantastisch geholpen bij de vervanging van een versleten wiel. En dat alles onder de noemer service. Echt goed geregeld!

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!

Prachtige koffers!

Prachtige koffers, helaas tijdens een woelige reis is eentje stuk gegaan!
Na een begripvolle, vlotte communicatie werd de koffer nagekeken, was niet te herstellen en werd vervangen door een nieuwe binnen de garantieperiode!

Wat een service, bedankt voor de heldere en transparante communicatie en nazorg!
Vanaf nu doe ik toch telkens zijn hoes om !!!

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat jammer dat je koffer stuk is gegaan, maar wat fijn dat we je hebben kunnen verblijden met een nieuwe koffer! Hopelijk ga je er nog veel mooie reizen mee maken!

Læs mere om andre typer anmeldelser.