Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Se mere
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Se mere
Har lige modtaget bogen i dag. Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩 Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩 også r... Se mere
Genial gaveidé Super super fine og søde bøger de har, det var i hvert fald ventetiden værd med en personlig gave til min kæreste som blev vitterligt glad! Jeg skrev til deres kundeservice var de me... Se mere
Story No. 9 er på en kærlighedsmission ❤️ Vi skaber personlige gavebøger, der hjælper dig med at sætte ord på det, der betyder mest. Vores bøger er skabt med kærlighed, kreativitet og et personligt præg. Vores mission er enkel: at sprede mere kærlighed – én personlig bog ad gangen. 🌻
Tunnelvej 7 1. TV, 2600, Glostrup, Danmark
- heilo@storynine.dk
- storynine.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God oplevelse
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering selvom det var med Post Nord og virkelig flot bog der blev lavet. Bogen blev modtaget så positivt :)

hurtig levering
hurtig levering, og super flot bog til ok billige penge... En gave i verdens klasse ... 😍❤️

Utrolige flotte illustrationer
Skøn bog med utrolige flotte illustrationer og personlig hilsen. Kunne ikke være mere tilfreds med mit køb! Min kæreste blev enormt glad da han åbnede gaven. Story no. 9 kan varmt anbefales!

forkert omslag/super service
bestilte 2 bøger. desværre var der byttet rundt på omslagende.. men sød idé..
opdatering:
efterfølgende helt fantastisk service og en super løsning. det gik fra at være en øv oplevelse til den bedste kundeservice ever 😊

Fin lille bog
Fin lille bog, flot trykt og fair pris. Levering var lidt lang tid, taget i betragtning af at det kostede knap 35 kr.

Besvarelse fra Story No. 9
Super service og en mega flot bog.
Super service og en mega flot bog.
Her handler jeg helt sikkert igen.
Vh Mia

Besvarelse fra Story No. 9
Hurtig , dygtig og lidt små ..
Bestilte over nettet og det gik nemt og smertefrit ..
Modtog de tre bøger hurtigt i postkassen , havde dog håbet på at de var størrere men en god ide til veninden , søsteren og kæresten ..
Kan kun give gode stjerner fir det

Nem instruktion på hjemmesiden
Nem instruktion på hjemmesiden. Hurtig levering. Flot produkt. Jeg er fuld ud tilfreds.

Besvarelse fra Story No. 9
Seriøs online webshop med absolut god…
Seriøs online webshop med absolut god og lynhurtig service. Jeg havde problemer med en ordre, og fik svar på mailen indenfor en time. Jeg har gået længe og ledt efter en meget speciel gave til min veninde. Endelig en gave med indhold. Mere end bare en halskæde eller mainstream ting, som hun egentlig ikke har brug for. Jeg elsker idéen. Det er skruet godt sammen med en flot visuel bog og ting min veninde og jeg kan lave sammen. Tak storynine 🙂

God pris
God pris, rigtig super kvalitet og flot bog. Leveret til tiden. Min kæreste brugte to kuponer samme dag hun fik den. Meget god oplevelse.

Besvarelse fra Story No. 9
Fornem bog er meget tilfreds. Alt for pengene.
Fornem bog er meget tilfreds. Alt for pengene.
Kvalitet er super godt til prisen. Jeg bliver ikke ofte imponeret, men jeg købte en hardcover og min mand elsker hans gave! Det er en flot bog som jeg fik meget ros for. Det kan derfor varmt anbefales.
Jeg valgte en billig og standard levering hvor der stod 7-10 dage, det tog mig cirka 7 dage at få bogen hjem. Levering er ikke den hurtigste, men jeg handler i god tid, så det virker fint for mig. Perfekt produkt og god service. Jeg handler gerne igen 👍

Besvarelse fra Story No. 9
En sød gave til dine venner og familie
Jeg er virkelig glad for min “gave-bog.” Lækker kvalitet , flotte illustrationer og plads til at gøre bogen endnu mere personlig! Min søster som skulle have den var meget begejstret og tøvede ikke med at bruge den. En sød og betænksom måde at tilbringe endnu mere tid med sine kære!

Bogen ikke kommet endnu
Bogen kom aldrig, men Nhi var hurtig til at hjælpe mig, og sørge for, at jeg får bogen - tak :-)
Derfor har jeg nu ændret mit bedømmelse, og jeg ser frem til at modtage bogen fra Story No. 9,

Personlig og perfekt gave
Flot hjemmeside og nem bestilling uden at tage for lang tid. Bogen er flot, det er en udsøgt og anderledes gave til ingen penge. Der er ikke noget at komme efter. Har kun rosende ord 😀