Story No. 9 Anmeldelser

4,7

Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Se mere

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Se mere

Har lige modtaget bogen i dag. Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩 Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩 også r... Se mere

Genial gaveidé Super super fine og søde bøger de har, det var i hvert fald ventetiden værd med en personlig gave til min kæreste som blev vitterligt glad! Jeg skrev til deres kundeservice var de me... Se mere

1. Gavebutik

Story No. 9 er på en kærlighedsmission ❤️ Vi skaber personlige gavebøger, der hjælper dig med at sætte ord på det, der betyder mest. Vores bøger er skabt med kærlighed, kreativitet og et personligt præg. Vores mission er enkel: at sprede mere kærlighed – én personlig bog ad gangen. 🌻

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super god service

Super god service. Vil helt klart bruge Story No. 9 igen

7. januar 2022

Halløj Louise,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornøjelse at betjene dig! Hvor er det dejligt at du er tilfreds med vores service. Det vil betyde rigtig meget for os, at se dig i shoppen igen 😉🌻

Tak for god betjening!

18. december 2021

Halløj Kirsten,

Mange tusind tak for dine pæne ord! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores betjening – og håber at din gavebog bragte masser af kærlighed!🌻

Story Team

Hurtig levering, fantastisk flot bog ved modtagelsen.

23. november 2021

Halløj Kate,

Tusind tak for din skønne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med leveringen – og at du synes at din gavebog er blevet flot 🌻 Vi mangler ord for din anmeldelse.

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder 🌿

Fuld tilfreds

Dejlig nemt!!

23. november 2021

Halløj M L,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀

Det er fantastisk, at du er fuld tilfreds og at det var nemt for dig. Du skal have et stort TAK fra os🌻

Story Team

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af…

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af produkterne

19. november 2021

Halløj Lene,

Mange tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Hvor dejligt at du er tilfreds med kvaliteten af vores bøger - og at du synes at det er nemt og hurtigt 😀🌻 Det betyder rigtig meget for os at du er glad - sikke en stor fornøjelse!

Fantastisk service!!

31. oktober 2021

Halløj Diana,

Mange tusind tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du har modtaget en positiv oplevelse med vores service 🌻

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 😀🌿

Fantastisk gavei ide

29. oktober 2021

Halløj Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du synes at det er en fantastisk gave idé - vi er igang med at lave mange flere bogtitler, og håber at se dig i shoppen igen på et senere tidspunkt 🌻😀

Story Team

Hurtig levering og helt vild med mit…

Hurtig levering og helt vild med mit køb😍

9. oktober 2021

Halløj Christina,

Tusind tak for dine hjertevarme ord😍 Hvor er det fantastisk at du er vild med dit køb og vi er bare vilde med din anmeldelse. Det betyder meget for os🌻

Fantastisk bog!

27. september 2021

Halløj Camilla,

Tusind tak for dine rosende ord. Så skønt at at du synes bogen er fantastisk! Det betyder rigtig meget for os 🌻

Super fine produkter

Super fine produkter. Høj kvalitet. Tak.

22. september 2021

Halløj Sara,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor fantastisk at betjene dig! Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten af din gavebog.

Af hjertet, tak dig og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 😀🌻

Hurtigt levering og bogen er så fin

Hurtigt levering og bogen er så fin
Tusinde tak til jer ❤

12. september 2021

Halløj Heidi,

Tusind tak for din skønne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med bogen – og at du synes at din gavebog er blevet fin 🌻 Vi mangler ord for din hjertevarme anmeldelse.

Tusind tak for dig! og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os ❤

Story Team

God Kundeservic og en glad kæreste for…

God Kundeservic og en glad kæreste for kærlighedsbilletterne

31. juli 2021

Halløj Amanda,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornøjelse at betjene dig! Hvor er det også dejligt at din kæreste blev glad for kærlighedsbilletterne. Vi håber i får masser af glæden af bogen fremadrettet. Vi har stolt delt din anmeldelse med vores team 😉🌻

Nemt sikker og hurtigt

Nemt, sikkert og hurtigt.
Meget nemt og overskueligt
Mine ønsker til bogen blev opfyldt
Tak

16. juni 2021

Halløj Johanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Det er så dejligt, at bogen opfyldte dine ønsker 😀

Det er fantastisk, at du hele processen var nemt og hurtigt for dig. Du skal have et stort TAK fra os. Sikke en fornøjelse at betjene dig og vi håber at se dig i shoppen igen 🌻

Story Team

Hurtig levering, og en vare der lever op til forventningen

Hurtig levering af en vare der er som vist ved bestilling

11. juni 2021

Halløj Finn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med leveringen og at bogen levede op til din forventning. Vi håber at gaven blev taget imod med et smil på læben 🌻

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder 🌿

Story Team

Super flot service og hurtig levering…

Super flot service og hurtig levering ..👍😀

27. maj 2021

Halløj Pia,

1000 tak for din skønne anmeldelse. Det er super fantastisk at modtage din positive oplevelse med vores service og levering. Det er en fornøjelse at betjene dig 😊

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!
Nem og hurtig gave og i rigtigt sødt design - og rigtigt dejligt at der er flere at versioner vælge imellem!

17. maj 2021

Halløj Sophie,

Mange tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at du sætter pris på vores levering, design og de forskellige versioner at vælge imellem. Vi håber nemlig at de små søde detaljer gør en forskel, og det har du bekræftet os i 🌻

Tak for dig og fordi du fejrer hverdagens små glæder 😊

Story Team

Tilfreds med produkt, bare ikke levering

Super tilfreds med produktet. Men levering tog over en uge, og havde bestilt og betalt ekstra i fragt for at få den hjem inden valentines dag, synes jeg var rigtig ærgerligt.

Men god service til trods for, og er tilfreds med bogen.

16. februar 2021

Halløj Michele,

Tak fordi du deler din oplevelse – så dejligt at du er tilfreds med bogen!🌻

Samtidig er vi taknemmelig for at du har kontaktet os per email, så vi har haft mulighed for at finde en løsning for din levering, gratis digitale kærlighedsbilletter, og undskyldning af denne uheldige situation.

Under alle omstændigheder, er vi er frygtelig ked af, at DHL Express var forsinket på grund af dårligt vejr og snestorm. Vi undskylder igen for at din bog ikke nåede frem inden Valentine's Day, og håber i bevarede det gode humør på dagen, til trods for forsinkelse.

Tak for din tålmodighed, ros af produktet og fordi du fejrer hverdagens små glæder! Din mening betyder meget for os 🌿 😊

Super sød lille bog

Super sød lille bog som blev modtaget til stor glæde. Printet er flot og meget prof.

16. februar 2021

Halløj Casper,

Tusind tak for dine varme ord. Hvor er det fantastisk at bogen blev modtaget så positivt! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med printet 🌻

Halløj Kristensen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Sikke en stor fornøjelse at betjene dig! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både service og gavebogen. Tak for dig og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 😉🌻

Story Team

Super fin bog jeg har modtaget

Super fin bog jeg har modtaget - hurtig og god betjening 👏🙏jeg er begejstret

4. februar 2021

Halløj Solvig,

Mange tusind tak for dine rosende ord! Vi er så glade for, at du er tilfreds og begejstret – og håber at bogen bringer masser af Glæde, Smil, og Latter! 🌻