Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Se mere
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Se mere
Har lige modtaget bogen i dag. Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩 Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩 også r... Se mere
Genial gaveidé Super super fine og søde bøger de har, det var i hvert fald ventetiden værd med en personlig gave til min kæreste som blev vitterligt glad! Jeg skrev til deres kundeservice var de me... Se mere
Story No. 9 er på en kærlighedsmission ❤️ Vi skaber personlige gavebøger, der hjælper dig med at sætte ord på det, der betyder mest. Vores bøger er skabt med kærlighed, kreativitet og et personligt præg. Vores mission er enkel: at sprede mere kærlighed – én personlig bog ad gangen. 🌻
Tunnelvej 7 1. TV, 2600, Glostrup, Danmark
- heilo@storynine.dk
- storynine.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vidunderlig og personlig bryllupsgave
Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom jeg er med på delen om det er et spørgsmål om at have plads til det hele.
Resultatet blev fremragende, og selve processen fra start til slut gik super hurtig.
Så helt sikkert et besøg værd hvis man overvejer en vildt personlig gave med sjæl.
Højt serviceniveau
Højt serviceniveau
Hurtigt svar og opmærksomhed omkring den enkelte ordre. Rigtig fint produkt.
Kæmpe anbefaling
Helt igennem fantastisk bog som jeg fik lavet til min søsters bryllup 💒
God kvalitet og god service intet negativt herfra.
Jeg bestilte bogen (10 grunde til at jeg elsker dig ) og den er det fineste og virkelig god kvalitet. Jeg fik besked på at der var fejl i produktionen og derfor vil det tage 7 dage ydeligere og jeg fik tilbudet om penge tilbage eller penge tilbage for leveringen.
Jeg valgte at få penge tilbage for leveringen og det er jeg så glad for at jeg gjorde, min kæreste blev vildt glad for bogen og som skrevet er kvaliteten af bogen i top
Jeg kan klart anbefale at handle ved dem.
Fantastisk flot bog
Fantastisk flot bog, som vagte stor glæde. Elsker at man kan personificere den sådan, og materialerne er bare helt i top. Varmeste anbefalinger herfra.
Hvilke gerne gave haft mulig for at…
Hvilke gerne gave haft mulig for at indsætte flere fotos. Det lade det op til, men måtte skrive til kundeservice for at få at vide, at det kunne jeg ikke..
Rigtig godt produkt og let at gå til.
Rigtig godt produkt og let at gå til.
Jeg er meget tilfreds med både produkt og leveringstid.
Kvaliteten er i top og det kunne ikke være bedre.
Håber dog på et større udvalg men klart et besøg værd.
Så fin en bog i har lavet
Så fin en bog i har lavet. Min mor blev mega glad for den👍👍
Handler gerne hos jer igen
God kvalitet, hurtig service
Rigtig fine produkter, virkelig god kvalitet.
Jeg købte en personlig takkebog. Den kom efter relativ kort tid og ser rigtig flot ud.
Det eneste jeg kunne ønske var muligheden for at indsætte mere end 1 billede.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har modtaget et virkelig flot produkt i en rigtig god kvalitet.
10 grunde bog
Købte en bog til min kæreste fra vores datter med 10 grunde om hvorfor hun elsker ham.
Ej den blev så fin og han blev helt rørt😊
Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet. Mange forskellige muligheder i forhold til udarbejdelse af bog.
Fantastisk fin bog , dog…
Fantastisk fin bog , der blev leveret hurtigt … dog med en stavefejl og et af billederne der er blevet så mørkt at man ikke kan se det.
Kunne være rart de havde tjekket det igennem og givet en tilbagemelding så det kunne rettes ✨
Super professionelt!
Alt for lang leveringstid - gik virkelig i panik, om den nåede frem. Ikke så lækker, som jeg havde forestillet mig. OK, men ...
Har lige fået et meget struktureret og argumenteret svar fra Story - og jeg må medgive, at det var mig, der var lidt sent ude ... UPS!
Jeg må også medgive, at illustrationsvalg er meget subjektivt, så fordi jeg ikke brød mig om illustrationerne, så er der sikkert andre, der synes, at de er skønne.
Super professionelt, hvilket gør at jeg ændrer mine stjerner til fem! Og som bonus - han havde tårer i øjnene! Så KØB, hvis I vil glæde den, I elsker med noget særligt!

Besvarelse fra Story No. 9
Mega flot bog og modtager blev meget…
Mega flot bog og modtager blev meget rørt. Alle kollegaerne som havde været med til købet var meget begejstret for produktet