Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Se mere
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Se mere
Har lige modtaget bogen i dag. Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩 Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩 også r... Se mere
Genial gaveidé Super super fine og søde bøger de har, det var i hvert fald ventetiden værd med en personlig gave til min kæreste som blev vitterligt glad! Jeg skrev til deres kundeservice var de me... Se mere
Story No. 9 er på en kærlighedsmission ❤️ Vi skaber personlige gavebøger, der hjælper dig med at sætte ord på det, der betyder mest. Vores bøger er skabt med kærlighed, kreativitet og et personligt præg. Vores mission er enkel: at sprede mere kærlighed – én personlig bog ad gangen. 🌻
Tunnelvej 7 1. TV, 2600, Glostrup, Danmark
- heilo@storynine.dk
- storynine.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det ville være endnu bedre hvis…
Det ville være endnu bedre hvis muligheden for at sætte billeder ind i løbet af bogen også var der
Super godt produkt! Dog med et lille problem
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem.
Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at bruge”
Så man skulle lave det om flere gange, kunne være fedt med en lille info boks om hvilke tegn der ikke kunne bruges og hvordan formattet skulle være.
Eller var alt perfekt og hurtigt leveret, kæresten blev meget glad for den☺️
Super hurtig levering og sååååå fin en…
Super hurtig levering og sååååå fin en bog til min datter som skal konfirmeres! Billigt!
Jeg har lige modtaget min bog og hold…
Jeg har lige modtaget min bog og hold op hvor er den fin og hurtig levering ❤️ det er ikke sidste gang jeg bruger jer. Virkelig godt arbejde. Flotte tegninger god kvalitet jeg er virkelig virkelig glad for den.
Hurtig levering, godt materiale
Hurtig levering, godt materiale og generelt en god oplevelse, til trods for vejret vi har haft.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds. 👍🙏
Hurtig levering, virkelig flotte ting.
Jeg bestilte en bog hos jer, og den var så flot lavet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Rigtig fine produkter og god/hurtig…
Rigtig fine produkter og god/hurtig service. Kan anbefales
Kunne man give flere ⭐ så havde de fået det!
Rigtig god service og kontakt, da jeg havde spørgsmål. De kom dog først i spam mail, var jeg ikke lige obs på. Bestilte hurtig levering, så det hed sig mellem den 19. og den 23. og håbede på at nå det inden den 21. Den blev fint leveret den 19. og min bedste veninde gennem 15 år fik sig en ekstra gave på sin bryllupsdag, som hun blev vildt glad for. Flot produkt! Tusind tak.
Super kvalitet
Der var god service og pakken kom rigtig hurtigt. Bogen var super fin og af god kvalitet! Det er et super godt produkt og koncept og så er det heller ikke alt for dyrt. Alt i alt en god oplevelse uden noget negativt
God service og god kvalitet.
Hurtig og effektive service
Hurtig og effektive service - rigtig fine produkter og høj kvalitet
Super fint produkt i god kvalitet.
Hurtig modtagelse.
Super god kvalitet og virkelig flot
Jeg købte “10 grunde til jeg elsker dig” som gave til min kæreste og det er så god en kvalitet. Boget er så flot og du kan selv bestemme mange ting til bogen.
Jeg er mega tilfreds og glæder mig til at se hvad min kæreste synes om den.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Min mor var ovenud tilfreds med hendes bog.
Prisen var rimelig og ventetiden var overkommelig.
Helt sikker en side jeg vil benytte igen.
Rigtig god service og hurtig svar
Den bedste gave ide til min mand ❤️ Han…
Den bedste gave ide til min mand ❤️ Han er ikke den nemmeste, at købe gaver til, så jeg er ofte udfordret på det område. Denne bog sad bare lige i skabet ❤️