Storkscan Anmeldelser

4,5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Se mere

Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Se mere

Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sind... Se mere

Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og be... Se mere

Svarer typisk inden for 1 uge

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig god oplevelse og sød…

Virkelig god oplevelse og sød jordmoder. Der blev taget god tid til at kigge på alt om babyen selvom vi havde bestilt en kønscanning. Storesøster på 3 år var med og fik en super hyggelig oplevelse ud af det. Vi vil gerne komme igen <3

17. november 2024

Hej Zoe,
Tak for den fine anmeldelse. Vi ses snart igen!

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse
Jeg er blevet scannet før på andre klinikker men aldrig er jeg blevet taget så godt af som jeg var hos Stork Scan.
Josephine tog sig rigtig god tid til at vise og forklarer alt og hele ens tid blev brugt, så vi gik derfra med en virkelig god og behagelig oplevelse

4. november 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusind tak for din feedback. Vi er så glade i klinikken, når I føler jer godt taget af og går ud af klinikken med en opløftet følelse!

Behagelig oplevelse

Det var en behagelig oplevelse, hvor man virkelig fik alt forklaret, samt at man følte sig i trygge hænder. Kan klart anbefales, hvis man går rundt og er nervøs for sin første scanning:)

27. oktober 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at I følte jer i trygge hænder og havde en behagelig oplevelse i vores klinik.

Super fede oplevelse

Super fede oplevelse. Så fedt med så sene aften tider . Meget pænt og rent sted . Der blev taget godt imod os , og masser tid til forklaring og spørgsmål . Alt i alt super fint service , vil klart anbefalede det . Skal helt klart tage næste scanning der 🌸

24. oktober 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusind tak for de meget fine ord!🌸

God service!

Vi var til kønsscanning og var meget glade for at den gode service vi fik. Det tog noget tid før vi med sikkerhed kunne få af vide hvilken køn vi ventede os, men den tid blev brugt og vi var glade!

7. oktober 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusinde tak for den utroligt fine anmeldelse, det varmer virkeligt her på en ellers kold oktober dag :D!

De varmeste anbefalinger herfra

Jeg var så heldig at vinde en 3D/4D hos Stork Scan. Og jeg kan kun give de bedste anbefalinger videre til andre!
Det var virkelig en god oplevelse. Josephine var så god og grundig til at forklare alting undervejs. Til trods for at lillemanden i maven ikke helt ville samarbejde, så gjorde Josephine alt hvad hun kunne for at få et godt 3D billede af ham, hvilket lykkedes, og vi gik derfra med en masse fine billeder :)

7. september 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for anmeldelsen og besøget. Vi er glade for, at I havde en god oplevelse og at I fik en masse fine billeder med hjem. Stort tillykke med jeres dreng 💚

Fantastisk oplevelse

Vi har benyttet Stork Scan tidlig scanning og senere kønsscanning, hvilket har været en fantastisk oplevelse. Vi blev taget med fra start til slut i rolige og rare omgivelser begge gange.

Vi har følt, at der er blevet taget sig god tid og alle vores ønsker undervejs at blive opfyldt.

26. august 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for den fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft flere gode oplevelser i klinikken 🙌

Kæmpe anbefaling

Besøget hos Stork Scan var en kæmpe fornøjelse, stemningen var rolig og vi fik fantastiske nyheder! Tak til Josephine for at gøre oplevelsen så speciel, nu glæder vi os til at møde vores lille pige. Kæmpe anbefaling herfra!

26. august 2024

Besvarelse fra Storkscan

Mange tak for tilbagemeldingen og endnu engang stort tillykke med jeres fine pige ❤️

Virkelig god oplevelse!

Vi blev mødt af Josephine som tog imod os med et smil. Under scanningen blev der snakket og det skabte en rolig og glad stemning under hele forløbet.

Vi fik taget nogle helt fantastiske 3D billeder som vi glæder os over hver dag.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og bestemt alle pengene værd! Stork Scan kan varmt anbefales.

10. august 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for anmeldelsen. Det er fantastisk, når vi fanger de helt perfekte 3D billeder 🙌

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse. Vi var til kønsscanning hos Josephine, hun var behagelig og grundig og havde givet mig en god vejledning inden jeg kom, så vi kunne øge chancen for at få et resultat med hjem. Jeg kom direkte fra en anden klinik som ikke havde givet instrukser, som formentlig var grunden til vi gik derfra tomhændet, og hvor de var super presset og stresset.
Josephine reddet lige en gender reveal fest, som min mands niece havde arrangeret samme dag for os.
Tusinde tak ❤️ der er ingen tvivl om at dette sted står først på listen næste gang vi skal til scanning!

30. juli 2024

Tak for den fine anmeldelse. Vi ses snart igen 🙌

Vi har besøgt Stork Scan flere gange…

Vi har besøgt Stork Scan flere gange for at få tryghedsscanninger. Josephine er utrolig dygtig og professionel. Hun formår virkelig at give os ro i maven med sin omsorgsfulde og beroligende tilgang. Hendes ekspertise og venlige væsen gør oplevelsen god hver gang.

Klinikken er også en fornøjelse at være i. Atmosfæren er så behagelig og rar, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket gør en stor forskel, især i en tid hvor man kan være nervøs og spændt.

Vi kan varmt anbefale Stork Scan til alle kommende forældre, der ønsker en tryg og positiv oplevelse med tidlige scanninger ❤️

29. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusind tak for den utrolig fine anmeldelse af vores klinik!
Vi ses snart igen til et lille kig ind.

Så søde alle sammen

Så søde alle sammen! Hun er meget dygtig, imødekommende og giver sig god tid til både spørgsmål og informere selv om diverse ting 😍

30. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er meget glade for tilbagemeldingen 🌸

God personlig oplevelse

Josephine er enormt sød og tager sig virkelig god tid når man har en tid hos hende. Man kan mærke at hun er glad for sit arbejde

29. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Mange tak Laura. Jeg er meget glad for mit arbejde, særligt når I også er glade for oplevelsen herinde ❤️

Hun er sød og utrolig omhyggelig

Min kone og jeg har nu været ved Josephine til 2 forskellige scanninger, tidlig scanning og kønscanning. Begge gange har det været en virkelig god oplevelse hvor Josephine har taget sig god tid. Hun er sød og utrolig omhyggelig. Vi kan kun anbefale hende.

23. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for den utroligt fine tilbagemelding! 🙌

Utrolig rolig og rar stemning

Utrolig rolig og rar stemning. Der bliver taget tid til ens scanning.
Josephine der scannede os var så sød og virkelig god til at forklare.
Kan kun anbefale stork scan.
Helt og aldeles det bedste sted vi er blevet scannet.

22. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Hej Sally, tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse af vores klinik!

Anbefalelsesværdigt

Rigtig god oplevelse at være hos Josephine fra Stork Scan. Behagelig atmosfære og omsorgsfuld behandling.

15. juli 2024

Besvarelse fra Storkscan

Hej Stephanie, mange tak for den fine anmeldelse, vi er rigtig glade når vores besøgende kommer ud af klinikken med en opløftet følelse af at have fået en omsorgsfuld behandling.

Meget behagelig og kompetent oplevelse

Meget behagelig og kompetent oplevelse. Vi fik meget hurtigt en tid, og Josephine tog sig god tid til at undersøge og og svare på alle vores spørgsmål :) Kan kun anbefales!

20. juni 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tak for besøget og for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I havde en god oplevelse i klinikken 🌸

Bedste oplevelse at komme på klinikken

Bedste oplevelse at komme på klinikken, de giver sig tid og man føler sig i de bedste hænder, kommer snart igen! 💕

8. juni 2024

Besvarelse fra Storkscan

Tusind tak for den fine anmeldelse og besøgene ❤️

Super positiv oplevelse

Min mand og jeg havde en tid til kønsskanning hos Stork og Scan. Vi havde en rigtig behagelig oplevelse. Josephine er super dygtig og kompetent. Vi vil helt klart besøge klinikken igen til kommende skanninger. Kæmpe stor anbefaling herfra 👏🏼😍⭐️

8. juni 2024

Besvarelse fra Storkscan

Mange tak for besøget. Vi ser frem til at se jer igen i klinikken 💚☀️