⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Se mere
Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Se mere
Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og be... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Vi var til kønsscanning hos Josephine, som var super sød og gav sig god tid til at vi kunne få resultatet at vide, da vores dreng ikke var helt medgørlig.
Vi fik to fine printede billeder samt billeder og videoer på telefonen. Det er også et af de få steder som b.la. tilbyder åbningstider om aftenen.

Super søde og professionale
Vi var til kønsscanning og den gik fantastisk. Josephine var super sød og tog sig god tid med at måle vores lille dreng og tjekke om det hele så rigtigt ud. Vi fik også nogle rigtigt fine billeder og videoer af baby så kan helt klart anbefale!!

Super god oplevelse.
Det var virkelig positivt at der mange tilgængelige tider. Rare og rolige omgivelser. Josephine var sød, grundig og dygtig. Det var en god oplevelse. Stor anbefaling herfra!

Super god oplevelse
Super god oplevelse, hurtig tid og meget sød

Besvarelse fra Storkscan
Jeg har fået lavet alle scanninger hos…
Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sindssygt dygtig og nærværende.
Jeg har anbefalet hende til alle de gravide kvinder jeg kender. Kæmpe varm anbefaling her fra ❤️

Varm anbefaling herfra.
Dejlig og rolig atmosfære. Imødekommende og smilende personale, der godt ville vente 5 minutter på at starte min tid, da min veninde var blevet forsinket. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Helt i top ! …
Det var så rar en oplevelse hos Søde Josephine.
Hun var grundig, og bare generelt virkelig behagelig at blive scannet hos.
Hun forklarede hvad alle tallene betød, og om hvordan min lille baby havde det inde i varmen.
Hun tog sig god tid til at snakke med mig og svare på evt spørgsmål. Så jeg skal bestemt have næste scanning hos hende også og kan kun anbefale hendes sted 🙏🏻❤️

Super god oplevelse
Fik tid med det samme og sød og rar behandling ❤️

God oplevelse
God oplevelse og det levede op til vores forventninger. Vi fik set kønnet på den lille i maven.

Fik tid samme dag
Fik tid samme dag, som jeg bestilte. Josephine var meget grundig og forklarende under scanningen.

Besvarelse fra Storkscan
Det var igen en rigtig god oplevelse
Det var igen en rigtig god oplevelse i
trygge rammer og hvor servicen var helt
I top.. har været til 3 scanninger og kan kun sige oplevelsen har alle gange være fantastisk..

Besvarelse fra Storkscan
Meget venlig og grundig personale
Meget venlig og grundig personale. Vi ville uden tvivl komme der igen.

Vi kunne ikke vente.
Vi kunne ikke vente.
Så vi fik en scanning i uge 14.1 og det virkede godt og vi fik afsløret kønnet uden de store forviklinger.
Der var god tid og vi fik billeder og videoer, der var lidt udfordringer med forbindelsen til deres server. Men god tålmodighed fra deres side, så de var sikre på at vi havde fået billederne.
Alt godt og vi var glade,

Besvarelse fra Storkscan
Fik en tidlig scanning af Josephine
Fik en tidlig scanning af Josephine, man er virkelig i trygge hænder hos hende, rigtig fin klinik, hygiejne og god service. Fremover booker jeg ind hos hende til scanninger. Tak for at berolige mig og tak for de søde scanning billeder jeg fik med♥️

Super godt!
Vi har været hos stork scan flere gange, og er hver gang gået derfra med ro i maven. De kan på det varmeste anbefales!

Besvarelse fra Storkscan
Jeg var til kønsscanning hos Josephine
Jeg var til kønsscanning hos Josephine. Det var en fantastisk oplevelse og hun gav sig god tid til at forklare om barnet, til at scanne og var god til at berolige. Super fantastisk oplevelse!

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Anbefales klart herfra :)

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Josefine var god til at forklare og fortælle, om de forskellige ting, og blev meget mere tryg ved hendes besøg.
Ikke sidste gang jeg kommer her.
Kan varmt anbefale 😍