⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Se mere
Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sind... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse! ❤️
De var simpelthen så søde, imødekommende og professionelle, og man følte sig ekstremt tryg og godt taget imod fra start til slut. Der var en rolig og behagelig stemning, og vi gik derfra med en rigtig god følelse begge gange.
Vi var faktisk lidt kede af, at vi ikke nåede at få sagt ordentligt, hvor glade og taknemmelige vi var, inden vi gik derfra – så det skal I vide her! 🥰
Kæmpe anbefaling fra os! ❤️
Jeg kan desværre ikke anbefale Stork…
Jeg kan desværre ikke anbefale Stork Scan efter min oplevelse.
Jeg havde booket en scanning, fordi jeg var nysgerrig på min babys udvikling, da jeg dagen inden var blevet dårlig. Jeg var derfor glad for, at jeg kunne få en tid allerede dagen efter.
Ved scanningen blev det konstateret, at min baby, som på det tidspunkt skulle have været 9+4, var stoppet i udviklingen omkring uge 6 og derfor var gået til. Som førstegangsgravid var det en meget voldsom besked at få, og jeg oplevede desværre, at den blev givet meget koldt og hurtigt. Scanningen og samtalen var overstået inden for få minutter.
Det, der især har gjort indtryk på mig efterfølgende, er den manglende vejledning og omsorg. Jeg blev ikke opfordret til at kontakte 1813, men fik blot besked på at tage hjem og kontakte min egen læge dagen efter. Jeg fik heller ikke en tydelig plan for, hvad jeg skulle gøre herfra, eller information om, hvornår jeg skulle søge akut hjælp.
Jeg valgte heldigvis selv at kontakte 1813. Jeg blev sendt direkte på hospitalet, og allerede næste morgen kl. 7 blev jeg opereret, hvor graviditetsvævet blev fjernet.
På hospitalet blev jeg efterfølgende gjort opmærksom på, at jeg burde have været henvist videre eller have fået besked på at kontakte 1813, da graviditeten var gået til, hvilket kan være skadeligt for min krop. Det gjorde mig endnu mere utryg ved den vejledning, jeg havde fået på klinikken.
Selve scanningen oplevede jeg også som meget hurtig og upersonlig. I en situation, der var så følelsesmæssigt voldsom for mig som førstegangsgravid, havde jeg brug for langt mere omsorg, tryghed og tydelig vejledning, end jeg oplevede at få.
Jeg forstår godt, at en privat scanningsklinik ikke kan håndtere alle efterfølgende behandlinger, men jeg forventer, at man som minimum bliver vejledt ordentligt om, hvad man skal gøre, når en graviditet viser sig at være gået til.
Det her var en af de mest sårbare oplevelser i mit liv, og jeg følte mig desværre meget alene og utryg efter besøget.
På baggrund af min oplevelse kan jeg ikke anbefale Stork Scan.
Stor anbefaling herfra!
Vi var i dag hos Stork Scan til en kønsscanning, og jeg har kun positivt at sige om oplevelsen. Tiden var 100% vores og vi fik lov til først at have et moment for os selv og derefter invitere et par familiemedlemmer med ind i rummet. Det var både trygt, rart, og befriende ikke at føle sig til besvær eller som et nummer i rækken, som man hurtigt kan føle i det offentlige system. Tak!
Vi ønskede en tidlig scanning da jeg…
Vi ønskede en tidlig scanning da jeg var hold op med at kunne mærke graviditets symptomer. Jeg kunne få. Tid dagen efter, og alt var helt perfekt. Utrolig sødt og venligt personale! Kan kun anbefale stork Scan...
Dejlig oplevelse
Jeg havde en dejlig oplevelse da jeg var til kønsscanning hos Josephine.
Hun var meget grundig og behagelig. Vi glæder os til at få vores to drenge til efteråret 🩵🩵🩵

Besvarelse fra Storkscan
Jeg kan desværre ikke anbefale Stork Scan!
Opdateret;
Jeg vil gerne præcisere nogle forhold i forhold til Stork Scans svar.
Jeg kan ikke genkende, at jeg skulle være blevet informeret om at kontakte 1813 ved smerter, kraftig blødning eller feber. Havde jeg fået den information, ville jeg naturligvis have reageret på den.
Jeg oplevede konsultationen som meget kort, og jeg gik derfra med forståelsen af, at jeg sandsynligvis var ved at abortere.
Efter min anmeldelse blev jeg kontaktet telefonisk af en medarbejder fra Stork Scan, som tilbød at refundere betalingen, hvis jeg fjernede mine anmeldelser. Det ønskede jeg ikke, da anmeldelserne beskriver min reelle oplevelse af forløbet.
Jeg har valgt at indgive en klage til de relevante myndigheder, så forløbet kan blive vurderet på et fagligt grundlag.
Jeg kan desværre ikke anbefale Stork Scan ud fra min egen oplevelse.
Jeg opsøgte scanning hos dem, da jeg var omkring 9+2 gravid og oplevede blødning efter tidligere usikre scanninger i graviditeten. Jeg kom derfor allerede bekymret ind til scanningen og havde håbet på både grundighed og omsorg.
Desværre oplevede jeg hverken særlig meget omsorg eller tryghed. Scanningen virkede meget hurtig og upersonlig, og jeg fik blot beskeden om, at jeg “nok bare var ved at abortere”, hvorefter jeg blev sendt hjem uden yderligere plan eller særlig vejledning.
Få dage senere blev jeg undersøgt hos gynækolog, som reagerede på mine blodprøver og sendte mig akut videre til Hvidovre Hospital. Her blev det konstateret, at jeg havde en graviditet udenfor livmoderen, og jeg måtte akut opereres med fjernelse af højre æggeleder.
Sad jeg efterfølgende tilbage med følelsen af, at det hele handlede mere om at få patienter hurtigt igennem end om omsorg og grundig behandling. Det er en oplevelse, jeg ikke ønsker andre kvinder skal stå i.

Super skøn service
Super skøn service. Været der to gange og selv ved dårlige nyhed første gang var der en professionelle men omsorgsfuld tone. kan varmt anbefalde

Besvarelse fra Storkscan
Endnu en gang en god oplevelse
Vi fik 3D scannet vores lille pige og Josephine gjorde sig umage for - trods hun lå dumt - at vi kom afsted med gode villeder
100% anbefalelsesværdigt

Hyggelig og dejligt atmosfære
Hyggelig og dejligt atmosfære
Eneste minus er etagen det ligger 🫣 dårlig gang og gamle trapper kan være udfordrende 😅

Trygt og professionelt
God og tryg stemning til tidlig scanning, hvor vi modtog billeder af videoer. Klar anbefaling.

God og tryg oplevelse
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Stork Scan. Josephine er utrolig professionel og samtidig så rar og tryg at komme hos.
Som helt nye forældre er der så mange indtryk på én gang, men hos Josephine får man virkelig lov til bare at være i det hele. Hun skaber en rolig og behagelig stemning, hvor hun guider, forklarer og viser det hele i et tempo, man kan følge med i.
Det, jeg især elsker, er at der ikke bliver fyldt ud med ligegyldig smalltalk. Der er plads til stilheden. Plads til at man kan sidde sammen, tage det ind og bare kigge på det lille liv i maven.
Vi har været der flere gange, både til tidlige scanninger, tryghedsscanning, kønsscanning og 3D scanning, og hver eneste gang har været en virkelig god oplevelse.

Besvarelse fra Storkscan
Dårlig kommunikation og manglende hjælp til behandling ved missed abortion
Vi bookede scanning hos Stork Scan grundet bekymring for min graviditet i uge 9. Desværre var det en missed abortion.
Beskeden blev leveret helt uden medfølelse, ikke en eneste sætning der gav udtryk for sympati i situationen. Kommunikationen var meget kort for hovedet og meget lukket.
Jordemoderen ville ikke ringe og melde mig til behandling via centralvisitationen, men oplyste jeg blot kunne ringe 1813 eller kontakte min egen læge mandag morgen mhp henvisning til behandling (jeg blev scannet fredag eftermiddag). Jeg sørgede selv for at få tid til behandling, hvilket var nogle ubehagelige opkald jeg gerne havde været foruden.
Den behandlende gynækolog på hospitalet oplyste mig, at de plejer at få henvisninger fra jordemødre i den slags situationer, og at jeg selvfølgelig ikke selv skulle have stået for at få tid til behandling.
Hele seancen tog under ti minutter og så var vi ude af lokalet igen.
Det er selvfølgelig aldrig en god besked at give, men der er betydelig forskel for hvordan den leveres. Ved mit besøg hos Stork Scan var leveringen af den dårlige nyhed langt under standard. Jeg er selv sundhedsfaglig og forventer bestemt bedre kommunikation fra mig selv og mine kolleger, end det jeg og min mand oplevede.
Egentligt havde jeg lagt episoden bag mig, men prikken over i’et til den dårlige oplevelse, modtog jeg for et par dage side en kampagne mail om tilbud på fødselsforberedelse hos Stork Scan. Jeg ville gerne have været påmindelsen om denne forfærdelige oplevelse foruden.
Jeg vil bestemt ikke anbefale Stork Scan til andre, hvis de er bekymrede for deres graviditet.

Virkelig behagelig og tryg oplevelse
Virkelig behagelig og tryg oplevelse

God oplevelse
Vi har haft vores første scanning (en tidlig scanning i 8. graviditetsuge), og det var en rigtig god oplevelse. Der er en god og rolig atmosfære i venteområdet og selve scanningen var rar og vi fik masser af tid til at se baby. Vi fik også tilsendt en god mængde billeder plus video af hjerteblink. Vi kommer til at få foretaget de kommende ekstra scanninger hos Stork Scan efter vores gode første oplevelse hos dem.

Besvarelse fra Storkscan
Min oplevelse var desværre ikke helt…
Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede mig, givet os masse billeder og informationer undervejs. Men hos stork udstyrene var ikke lige så god. Vi har slet ikke fået det bedste billeder som jeg håbede på at få og slet ikke så meget informationer som jeg troede, jeg vil få. Det kunne være bedre ☺️ men stok har klaret opgaven.

Behagelig oplevelse <3
Behagelig oplevelse <3
Jeg ankom og blev taget smilende i mod. Jeg havde bestilt tid til en tidlig scanning og det var bare trygt og behageligt at ligge der på briksen.
Jeg fik også 2 udprintede billeder med, som jeg er så glad for! Troede ikke man gjorde den slags mere, men det betyder bare noget at få sådanne billeder.
Så tusind tak for det :-)

Skøn oplevelse
Skøn oplevelse - rart personale, der tager sig rigtig god tid og forklare undervejs.
Der er en stemning af ro og alt er meget professionelt men personligt.
Klart alle pengene værd :)

Besvarelse fra Storkscan
Vi har haft virkelig gode oplevelser…
Vi har haft virkelig gode oplevelser hos stork scan. Til kønsscanningen blev der taget godt hånd om os og alle vores spørgsmål. Kan klart anbefales!!

Fantastisk service og tryghed
Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og besvarede alle mine mange spørgsmål helt fagligt og trygt.
Vil helt sikkert komme igen senere i graviditeten.
Baby havde det godt.

Helt igennem fantastisk modtagelse
Helt igennem fantastisk modtagelse! Tryg hed under scanningen, man følte sig så velkommen. Søde Josefine virkede oprigtigt interesseret i ens oplevelse, og ikke som om hun gjorder det hele tiden. (Som om man var træt af sit erhverv) virkelig professionelt og samtidig hyggeligt! Kan klart anbefale det til andre! Helt klart pengene hver!