Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos denne jordemoderklinik. Jeg har haft alle mine tider hos Mie-Marie og har været yderst tilfreds. Hun er imødekommende, rolig og professionel, og man føler s... Se mere
Dejligt sted med nogle søde og kompetente jordemødre :) Vi var til kønsscanning og baby ville ikke vise sig fra den vinkel det kræver for at fastslå kønnet. Dog kunne jordemoder sige 80/20 på kønne... Se mere
Anmeldelse af Praksisjordmoder i Hillerød Min oplevelse hos jordemødrene i Hillerød har desværre været meget utilfredsstillende og skabt unødvendig frygt og usikkerhed. Ved min første konsultat... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg havde en god og tryg oplevelse hos…
Jeg havde en god og tryg oplevelse hos praksisjordmoder. Jeg var hos Charlotte som var enorm sød og professionel
Virkelig god og tryg oplevelse!
Hun er imødekommende, rolig og professionel, og man føler sig virkelig tryg. Jeg kan varmt anbefale klinikken.
Dejligt sted med nogle søde og…
Dejligt sted med nogle søde og kompetente jordemødre :)
Vi var til kønsscanning og baby ville ikke vise sig fra den vinkel det kræver for at fastslå kønnet. Dog kunne jordemoder sige 80/20 på kønnet og så vi fik en gratis ekstra skanning til ugen efter, for at være helt sikre.
Stor anbefaling herfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Det er 2. Gang vi er der og det har virkelig været alle pengene værd. Man kommer ind til tiden, jordemødrene er rigtig dygtige og søde og overordnet set er det bare en tryg følelse at være der. Du får rigtig meget for pengene og de tager sig god tid til at scanne og forklare mm. Vi kan varmt anbefalde dem til andre!
Virkelig fin oplevelse
Virkelig fin oplevelse hos Line på Gothersgade! Jeg følte mig tryg og taget godt af under hele besøget, og hun forklarede alt meget fint og forståeligt.
Jeg undrede mig dog lidt over at skulle betale 50 kr ekstra, end hvad der stod på min reservationsbekræftelse, men det er ikke noget, der kan rokke ved min gode oplevelse.
Var til en tidlig kønsscanning og havde…
Var til en tidlig kønsscanning og havde både mand, børn og svigermor med, skøn oplevelse hvor der blevet givet tid til at forklare tingene man så, også til børnene så de kunne følge med hele vejen.
Kan kun anbefale et besøg hos PraksisJordemoder 🥰
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi blev scannet af Charlotte i Hillerød og hun var så rolig, dygtig, professionen og meget grundig. Kan klart anbefale dette sted!
Helt fantastiske jordemødre
Helt fantastiske jordemødre, der skaber et meget trygt rum. De er enormt lyttende og omsorgsfulde, man føler sig taget godt imod fra start til slut. Selve omgivelserne er også virkelig fine - det emmer af et godt kvindefællesskab! Har anbefalet Praksisjordemoder til flere af mine veninder.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, vil 100% anbefale det.

Besvarelse fra Praksisjordemoder
Har lige haft en helt fantastisk…
Har lige haft en helt fantastisk oplevelse hos Praksisjordemoder i København, det var virkeligt en sød og empatisk jordemoder der tog sig god tid tid at forklare hvad vi så på scanningen, og selvom jeg var lidt for tidligt ude til at se hjerteblink var det en virkeligt dejlig og tryghedsskabende oplevelse. Vil til enhver tid anbefale dette sted.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger…
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Praksisjordemoder. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig tryg, velkommen og set som menneske. Jordemoderen tog sig virkelig tid til at lytte til mine spørgsmål og bekymringer, og jeg oplevede en ro og faglighed, som man desværre ikke altid møder i sundhedsvæsenet.
Undersøgelsen var grundig, og alt blev forklaret på en måde, der gjorde mig tryg og gav mig en bedre forståelse af min graviditet. Jeg gik derfra med en følelse af at være i de bedste hænder – både professionelt og menneskeligt.
Det er tydeligt, at Praksisjordemoder brænder for sit arbejde, og at det handler om omsorg, nærvær og kvalitet. Jeg kommer helt sikkert igen og vil anbefale stedet til alle gravide, der ønsker en personlig og tryg oplevelse.

Super tidlig scanning
Jeg var til tidlig scanning og min jordemoder forklarede mig og min lille datter alle billederne på skærmen. Det var en super fin og hyggelig oplevelse.

Besvarelse fra Praksisjordemoder
Uprofessionelt og på grænsen til det farlige
Min oplevelse hos jordemødrene i København har desværre været meget utilfredsstillende og ekstremt uprofessionelt. Ved min første konsultation da jeg er i uge 7. 6+1 kunne jordemoderen ikke se fosteret. Hun kom med 3 scenarier:
- det stadig var så tidligt at man ikke kunne se fosteret.
- af graviditeten var gået i sig selv.
- at graviditeten sad udenfor livmoderen. De ville ikke gøre mere da de ikke mente at jeg var en del af deres regi. Det var yderst ubehageligt at få at vide, og jeg gik derfra både bange og meget nervøs. Og meget undrende over oplevelsen tilgangen til deres måde at arbejde på.
De fik mig til at betale, spurgte så frækt om jeg nu ville købe en ekstra scanning med det samme ugen efter (pengemaskine), det ville jeg selvfølgelig ikke.
4 dage senere endte jeg i akutten på gynækologisk afdeling med en graviditet uden for livmoderen og siddende i æggelederen. Begge dele er nu fjernet med operation.
Utroligt at man ikke tager sine ‘kunder’ alvorligt og håndterer det ekstremt uprofessionelt fra Jordemoderpraksis siden. Ubehageligt.
Vil aldrig nogensinde anbefale det sted. Ikke ved nogen af deres lokationer.

Besvarelse fra Praksisjordemoder
Anmeldelse af Praksisjordmoder i…
Anmeldelse af Praksisjordmoder i Hillerød
Min oplevelse hos jordemødrene i Hillerød har desværre været meget utilfredsstillende og skabt unødvendig frygt og usikkerhed. Ved min første konsultation da jeg er i uge 7. 6+2 kunne jordemoderen ikke se fosteret og delte sin mistanke om en graviditet uden for livmoderen. Det var utrolig skræmmende at få at vide, og jeg gik derfra både bange og meget nervøs.
Efterfølgende fik jeg taget fine og helt normale hCG-niveauer hos min egen læge, – hos en anden jordemoder – blev det konstateret, at jeg faktisk var i uge 8 (7+3). Det gjorde det meget tydeligt for mig, at den første vurdering havde været mangelfuld og skabt unødige bekymringer.
Forløbet har efterladt mig med en følelse af, at situationen ikke blev håndteret professionelt, og at jeg som gravid ikke blev mødt med den tryghed og faglige sikkerhed, man som minimum bør kunne forvente. Jeg håber, at andre fremover får en bedre og mere omsorgsfuld oplevelse end den, jeg havde.....

Rart
Rar, tryg og god oplevelse :-) Jordemoderen var professionel og rar, og gav sig god tid til selve scanningen og til at vi kunne stille spørgsmål.
Høj faglighed og søde personaler.
Faglighed og omsorg
Supersøde medarbejdere, meget behagelige at komme ind til. Jeg blev mødt med stor faglighed og omsorg!
10/10 would recommend.
Top professionelle
Top professionelle. Dejlig trygt og med behagelig kommunikation
Super dygtige og søde jordmødre der…
Super dygtige og søde jordmødre der sørger for en god oplevelse!
Super sød jordemoder
Super sød jordemoder der lavede kønsscanning og undervejs forklarede, alt hvad hun kiggede på. Vi fik udprint med hjem.