Stalen Binnendeuren

Bijna een jaar voor 5 binnendeuren te plaatsen! Totaal bedrag bijna 12,5K. Hopeloze communicatie, ik heb nog nooit zo iets meegemaakt. Ze stellen zich nog tevens boven de wet door onmiddellijke b... Se mere

Super goed geholpen in de winkel, bestelling is keurig netjes thuis afgeleverd. Tijdens doorlooptijd netjes op de hoogte gehouden. Met dank aan Emirhan!!

Ik krijg een bericht dat ik de volgende dag wordt gecontacteerd door de chauffeur hoe laat hij mijn bestelling zal bezorgen. Nou ik de volgende vrij nemen en maar wachten. Bel de bedrijf op voor meer... Se mere

Ik miste de pro actieve communicatie. Ik moest achter alles aanmailen of bellen. Levertijd op de website 4-6 weken voor standaard maten, na mailen bleek het 8 weken en uiteindelijk 16weken! Ze konden... Se mere

1. Dørbutik
  2. også i
  3. Dørleverandør
  4. Invendig dør

Bent u op zoek naar een specialist voor het maken van een stalen binnendeuren? Wij hebben meer dan 1000 klanten geholpen in heel Nederland.

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Zeer scherpe prijs

Over de prijs-kwaliteit verhouding van het geleverde geen slecht woord Steel Doors levert prima kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

De levering zelf....er is tot twee keer een verkeerde deur geleverd. Voor ons onhandig, voor het bedrijf extra kosten maar er zijn natuurlijk ergere dingen in de wereld. Was de levering ook goed verlopen, dan had ik 5 sterren gegeven.

27. marts 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Bedankt voor je positieve review, maar uiteraard erg vervelend dat het niet in één keer goed is gegaan. Inmiddels hebben we met de fabrikant een nieuwe procedure afgesproken waardoor dit niet kan gebeuren.

Stalen scharnierdeur

Een binnendeur besteld voor in de woonkamer.
Top kwaliteit, zowel de deur als het kozijn.
Netjes te woord gestaan, goede levering.

Bovenal makkelijk te installeren vanwege de bestaande gaten in het kozijn welke netjes afgedicht worden met rubbers.

Een puntje van kritiek is dat het sluitplaatje van RVS is en niet matzwart.

Zeker aan te bevelen!

Met vriendelijke groet,
Nick Smak Gregoor

20. marts 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Bedankt voor je positieve review, Nick. Fijn te horen dat alles goed is verlopen. Nogmaals veel plezier van je stalen deur!

Makkelijke en overzichtelijke website

Makkelijke en overzichtelijke website, communicatie helder, product zeer mooi

16. marts 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Bedankt Marion, we lezen graag positieve geluiden. We doen elke dag weer ons best voor iedere klant.

Top stalen binnendeuren

Top stalen binnendeuren, bedankt voor de goede zorgen!

6. marts 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Heel graag gedaan Rick, jij bedankt dat je de moeite nam een positieve review over ons te plaatsen.

Tot drie keer toe een afspraak gemaakt…

Tot drie keer toe een afspraak gemaakt voor levering deur. Niet nagekomen en slecht te bereiken. Zwarte gemoffelde stalen deur besteld daarbij zat helaas een aluminium deurslotplaatje bij, niet echt mooi.

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Beste Frans, dat is erg vervelend om te horen. Door de hoge vraag van ons product is het voor ons kleine team soms even extra aanpoten en dan kan het voorkomen dat een levering niet helemaal gaat, zoals het hoort. Hiervoor onze excuses. Wat betreft het aluminium deurslotplaatje, wij kunnen u kosteloos een matzwarte opsturen. Mocht u dit willen dan kunt u even reageren via info@stalen-binnendeuren.nu.

Prima service

Prima service. De deuren werden correct geleverd, weliswaar wat later dan oorspronkelijke levertermijn vanwege Corona. De deur is precies zoals op de foto en afmetingen kloppen exact. Heel tevreden over deze aankoop

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Fijn dat je tevreden bent Michele, daar doen we het uiteraard voor. Ik wens je nogmaals veel plezier van de stalen deuren!

Heel tevreden! Top mensen.

Heel tevreden. Omwille de corona toch op tijd geleverd zoals beloofd! Bedankt aan de hele team!

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Jij bedankt voor je positieve review Erdem!

Kwaliteit deur is super, zeker voor de prijs.

Kwaliteit van de deur is super en de afmetingen waren ook precies goed. Het enige nadeel voor ons was de levertijd van 10 weken. Wij konden pas als laatst de deur bestellen vanwege onze verbouwing wat ons 10 weken zonder deur opleverde. Niet de schuld van het bedrijf maar wel onhandig voor ons.

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Hi Gary, bedankt voor je positieve review. Jammer dat de levertijd wat langer was, gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Binnendeur besteld

Binnendeur besteld, de afwerking van de deur is goed. We hebben de deur zelf gemonteerd en we zijn er superblij mee! Prettig om contact te houden. Vanwege tijdsdruk hebben we de deur zelf opgehaald in Vianen en ook dit ging goed. Een dikke aanrader!

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Fijn dat je tevreden bent, Geert. Nogmaals veel plezier van de stalen deur!

Ben zeer tevreden over jullie deur

Ben zeer tevreden over jullie deur. Ik heb hem bij jullie opgehaald en zelf geïnstalleerd. De opgegeven maten klopte prima waardoor de installatie zeer vlot en makkelijk verliep. De deur oogt zeer strak en mooi. Dus een 10 voor de deur (en een 10 voor de montage). met vriendelijke groet. Frie Kremers

degelijke deur

Mooie degelijke deur met goede service. Enkel jammer dat de klink niet automatisch terug keert omdat het slot spand.

Mooie stalen Taatsdeur.

Een mooie deur uitgekozen bij Stalen Binnendeuren welke netjes thuis is afgeleverd. De opgegeven maten voor het maken van de deuropening waren perfect en de deur paste daarom heel mooi. Jammer is alleen dat het wel lang duurde voordat de deur afgeleverd werd na de bestelling het zijn immers standaard deuren.

Over het algemeen tevreden

Over het algemeen tevreden, de levering was volgens afspraak en alles netjes en goed verpakt. Puntje van kritiek is dat er in het voor-traject geen tekening kon worden getoond voor controle en definitieve maatvoering. Dan hadden we wat ‘loze’ montage gaten kunnen laten vervallen.
Verder is het een ware verrijking van ons huis!