Stalen Binnendeuren

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bijna een jaar voor 5 binnendeuren te plaatsen! Totaal bedrag bijna 12,5K. Hopeloze communicatie, ik heb nog nooit zo iets meegemaakt. Ze stellen zich nog tevens boven de wet door onmiddellijke b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed geholpen in de winkel, bestelling is keurig netjes thuis afgeleverd. Tijdens doorlooptijd netjes op de hoogte gehouden. Met dank aan Emirhan!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik krijg een bericht dat ik de volgende dag wordt gecontacteerd door de chauffeur hoe laat hij mijn bestelling zal bezorgen. Nou ik de volgende vrij nemen en maar wachten. Bel de bedrijf op voor meer... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik miste de pro actieve communicatie. Ik moest achter alles aanmailen of bellen. Levertijd op de website 4-6 weken voor standaard maten, na mailen bleek het 8 weken en uiteindelijk 16weken! Ze konden... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dørbutik
  2. også i
  3. Dørleverandør
  4. Invendig dør

Skrevet af virksomheden

Bent u op zoek naar een specialist voor het maken van een stalen binnendeuren? Wij hebben meer dan 1000 klanten geholpen in heel Nederland.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Taatsdeuren + Trapleuningen

Gaan kijken voor deuren om te oriënteren wat er mogelijk is. Hier bij aankomst geholpen door verkoper met kennis. Geen verkoop praatje of opdringerig. Eerlijk en goede uitleg, hier hou ik van. Onze wensen besproken en direct uitgerekend wat 2 x Taatsdeuren + trapleuningen zou gaan kosten. ik was direct verkocht. Er is intussen ingemeten en nu wachten totdat de deuren geleverd worden. tot zover erg tevreden. Gr Uit Maassluis.

10. maj 2022

48 weken verder en géén deur

Service van 0. Vanuit jullie is er geen service en geen contact.

Op 9 juni 2021 hebben wij onze deuren besteld. Deze zouden september 2021 geleverd worden. Helaas wordt je hier alleen maar aan het lijntje gehouden.. Staan al met spoed op de lijst vanaf september, knap hoor na zoveel maanden spoed en nog géén deur.

Hogerop krijg je niet te spreken, nemen nooit contact op met jou. Ook niet als dat wel is afgesproken.

Al 3 keer zou de baas naar het bedrijf zijn geweest waar ze de deuren laten maken. En minimaal 1x daarvan bel ik op en wordt er gezegd dat dit helemaal niet waar is?? Een grote leugenachtige bende daar.

Ik zou jullie nooit aanraden, service slecht, geen deur en de coulance vanuit jullie kan ook een -10 geven.
Hoop dat ik ooit nog de deur krijg, maar dat vertrouwen is er niet meer.

9. maj 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht bedrijf met zeer slechte…

Zeer slecht bedrijf met zeer slechte service.

18 juni 2021 een deur besteld met levertijd van 8 weken. 11 weken later werd de deur met twee kapotte glazen geleverd. We moesten wel alles betalen maar er werd verzekerd dat alles gemaakt zou zijn binnen 2 weken. Helaas betaald. Pas 7 weken later werd het glas opgemeten. Nu 7,5 maand later is er nog steeds niks gemaakt. Meerdere malen gebeld en elke keer een ander verhaal en een andere belofte.

Zeer frustrerend. In januari nogmaals beloofd dat dit aan het einde van de maand echt zou zijn opgelost. De monteur zou langs komen maar opeens werkt hij niet meer in deze regio. Er is ook niemand die wel in deze regio (Gelderland) werkt.

Conclusie: nooit hier een deur bestellen! Je krijgt er echt spijt van!

Update: 11 mei 2022 zou dan eindelijk de dag zijn dat de glazen vervangen zouden worden. Helaas was het niet doorgegeven dat het om 2 kapotte glazen ging (ondanks dat de glazen twee keer zijn op gemeten). Vervolgens blijkt dat het ene glas wat de monteur wel wilt vervangen ook kapot blijkt te zijn. Dit kan gebeuren maar er wordt weer verzekerd door de monteur dat het snel zou worden opgelost. Inmiddels is het 19 juni en zijn sinds afgelopen woensdag de glazen binnen bij stalen deur. Vervolgens na 3 keer bellen wanneer de monteur dan kan komen, krijgen wij een mail dat wij 30 augustus 2022 (!) aan de beurt zijn. Wederom weer 3 maanden wachten nadat wordt verzekerd dat het binnen 2 weken gemaakt ging worden.

Keer op keer de afspraken niet na komen. Klachten niet serieus nemen aan de telefoon en zelf totaal niet mee denken over een passende oplossing. Nul vertrouwen meer in dit bedrijf.

21. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas wachten wij ook al heel lang op…

Helaas wachten wij ook al heel lang op onze deur. In mei besteld en nog niks binnen. Je moet constant zelf bellen en overal achteraan! Elke x noemen ze weer een leverweek maar steeds ontvangen we niets!! Geen deur maar ook geen bericht dat het later komt.
Super slecht bedrijf!!

28. marts 2022

Wij wachten al 44 weken

Wij hebben op 15 juli 2021 een maatwerk stalen taatsdeur besteld en aanbetaald bij stalen-binnendeuren.nu. De deur zou geleverd worden tussen de 10 en 12 weken.

Wij wachten nu al 36(!) weken en worden constant aan het lijntje gehouden. Belofte op belofte wordt gedaan, maar nooit nagekomen. Hier moet je overigens zelf wel achterna bellen of mailen want uit zichzelf komen ze niet met een update of oplossing.

Ook wij overwegen juridische stappen want het vertrouwen in dit bedrijf is volledig weg.

UPDATE wk 44: Nog steeds geen deur ontvangen. Dit bedrijf verkoopt producten die ze in het buitenland laten produceren. Maar ze hebben geen benul waar je product in het productie- of leveringsproces zit. Ze beloven elke keer weer dat je product bij de volgende levering mee komt, wat steeds weer een leugen blijkt te zijn. We hebben inmiddels de koopovereenkomst ontbonden. Helaas blijft het nu stil vanuit O-steel Doors en wachten wij nog steeds op een terugbetaling van onze aanbetaling. Wordt vervolgd..

23. marts 2022

Mooie deur. Goede Service

Ik kan me totaal niet vinden in de negatieve reacties hieronder. Zelf heb ik alleen maar een positieve ervaring. Nadat ik de deur en het kozijn zelf had gepaatst bleken er krassen in de ramen te zitten. Ook paste het rozetje niet helemaal omdat het gat niet op de juiste plek zat. Ik heb dit gemeld. En tot mijn grote verbazing kreeg ik meteen een nieuwe deur aangeboden. Een aantal weken later stond de vriendelijke chauffeur op de stoep om de deur kostenloos te vervangen!

3. marts 2022

WAARDELOOS!! Oplichters!

De deuren werden Schots en scheef geleverd. Zowel het frame als bijv de klinken bleken later scheef. Na telefonisch overleg op hun advies en aandringen besloten ze toch te plaatsen omdat ze dan rechtgetrokken zouden worden. Helaas piepen en kraken de deuren als een gek! En onze kinderen kunnen de deur niet sluiten omdat ze klemmen.

O steel doors beloofde herhaaldelijk langs te komen en evt een nieuwe deur te plaatsen. Helaas 1,5 jaar verder (!) en heel veel telefoontjes later hebben we nog steeds niemand gezien!! Ze hopen gewoon dat je het opgeeft en dat werkt..

Hier op trustpilot voor het oog vd klant kunnen ze wel reageren zie ik, maar via de mail of telefoon krijg je vaak niet eens gehoor/ reactie of je wordt afgescheept met ‘we gaan het zo snel mogelijk regelen’.

Echt een waardeloos bedrijf met heel veel waardeloze beloftes! Ik zou hier NOOIT meer iets kopen. Liever had ik wat meer uitgegeven dan nu elke dag de ergernis van een piepende deur die het hele huis wakker maakt in de ochtend en door mijn kinderen niet dicht gemaakt wordt. Misschien heb je geluk als de deuren oké zijn maar als er iets mis is dan laat de klantenservice alles te wensen over. Ik zou dat risico nooit meer durven nemen bij deze oplichters.

24. februar 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

tevreden met mijn nieuwe deur

Vorige week in de showroom mijn deur bekeken en vriendelijk rondgeleid door een medewerker.

Ik heb vandaag mijn stalen deur ontvangen. Ik ben erg tevreden over de vaklui die de deur kwamen plaatsen.
Nu de deur erin zit, zie pas hoe mooi zo'n stalen deur staat.

mijn tip aan het bedrijf: Mocht de levering iets later zijn dan verwacht, laat het de klant dan even per mail weten.

2. februar 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Topkwaliteit voor een lage prijs

Super tevreden met onze deuren op maat! De deuren zelf zijn van goede kwaliteit en erg goed betaalbaar als je het vergelijkt met de rest van de markt. De levering heeft lang op zich laten wachten maar dit is meerdere malen aangegeven. Voor ons geen probleem omdat het wachten de moeite waard was. Montage ook super professioneel. Aanrader wanneer je zoekt naar mooie deuren voor de laagste prijs.

8. december 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Beste Gijs, bedankt voor je positieve review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service. Aan de snelheid van leveren wordt inmiddels hard gewerkt en we blijven ons inzetten voor het leveren van prachtige deuren voor een betaalbare prijs.

Zeer tevreden.

We hebben een kozijn met zijlicht en deur.
Het ziet er perfect uit. Makkelijk te monteren. Zelf iets langere schroeven aangeschaft.
De service is goed. Prijs al helemaal goed. 1/3 van de overige offertes.
De levering duurde iets langer maar we zijn goed op de hoogte gebracht.
We hadden daar begrip voor.
Het is het wachten meer dan waard geweest.
Stalen binnendeuren bedankt!
We zijn geen familie of vrienden, gewoon een zeer tevreden klant. Al meerdere keren aan anderen geadviseerd. We sturen u foto's door.

7. november 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Hi, wat een ontzettend leuke review. Het is voor ons erg fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service, communicatie en kwaliteit van de stalen deur. We zien de foto's uiteraard heel graag tegemoet, we zijn altijd erg benieuwd wat voor prachtige plaats onze producten krijgen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een vreselijke service bij dit…

Wat een vreselijke service bij dit bedrijf. Deur besteld in mei, de levertijd was vertraagd maar dat kan gebeuren.
Deur wordt geleverd met blank glas terwijl wij smoked glas hebben besteld. Dit zou binnen 2 weken opgelost worden. Pas 2 maanden (!!!!) na het plaatsen is er iemand gekomen om het glas op te meten. Weer zou er binnen 2 weken nieuw glas komen maar nee hoor, wij zitten 4 weken later nog steeds met een verkeerd afgewerkte deur en er komt gewoon geen oplossing!! Telkens worden wij van het kastje naar de muur gestuurd door dit bedrijf. Ik zou nooit iemand aanraden hier wat te kopen want je krijgt gewoon weg niet wat je besteld!

26. oktober 2021

Beste Demi,

Jammer te lezen dat je niet tevreden bent, dat hadden we uiteraard graag anders gezien. Zoals je ongetwijfeld weet hebben we de deur netjes bij je afgeleverd, maar is de montage van de deur, die niet door ons is uitgevoerd, niet geheel vlekkeloos verlopen. Onze belofte om het gekozen glas alsnog te krijgen wordt met de hoogste prioriteit opgepakt voor jullie.

Wait and see

Hi there, I give 3 stars to this company.

One goes to the quality of the door, although the door delivered was not the right size, the quality of the door deserve one star.

Another one goes to the support team. Even through I have been waiting since September 2021, all my emails get answered quite quickly, normally I hear it back within two days. At least someone is working on the case.

The third star goes to the potential solution, my order was put on urgent request at the moment.
Now, fingers crossed.

8. oktober 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Hi Andy, thank you for your review. At the moment we are busy gaining insight into where your order is located. As also indicated in the e-mail, we do our utmost to be able to inform you about this as soon as possible. Unfortunately, we depend on our factory for this.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Twee kanten aan dit verhaal

Twee kanten aan dit verhaal.
Het product zelf is prima! Mooie deur, makkelijk te monteren, goed verpakt enz. enz.
Levertijd op de site wordt echter gebruikt als lokkertje. Mijn deur is 20 weken na besteldatum geleverd in plaats van de beloofde 10-12. Daarnaast weigeren ze om je van communicatie te voorzien. Geen tussentijdse update, geen mail over de vertraging, geen mail na telefonisch contact. Ook als je belt kunnen ze geen informatie geven en geven de schuld aan de fabriek.
Waar ik wel een mailtje over heb gekregen is dat ik de factuur nog niet betaald had. Je raad het nooit, ook de factuur had ik nog nooit gekregen.
Al met al vind ik het product top maar zou ik het bedrijf niet aanbevelen. Voor mij is goede communicatie en afspraken nakomen net zo belangrijk als een mooi product of een goede prijs.
Hopelijk kan hier wat energie in gestopt worden. Ik kan me voorstellen dat er nu voldoende orders binnen komen en dat er gedacht wordt dat het toch niets uit maakt, maar er komt een dag dat de reviews online wel weer gaan meespelen en dan is het zonde dat er zo veel negatieviteit te lezen valt.
Succes met het bedrijf en hopelijk kunnen jullie iets met deze review.

4. oktober 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Beste Maarten, bedankt voor je review. We vinden het uiteraard fijn te lezen dat onze producten in de smaak vallen en dat je tevreden bent over de afwerking. Het spreekt voor zich dat we het jammer vinden dat je niet tevreden bent over de communicatie en de levertijd. We zijn ons daar ook zeker van bewust en er wordt hard gewerkt om dat te verbeteren. Ook hebben we inmiddels een tweede fabriek waardoor de levertijd van onze producten weer gegarandeerd kan worden naar onze klanten. Nogmaals bedankt voor je review, we nemen je feedback zeker mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een ramp van een deur en bedrijf

Nu ruim een jaar geleden een mooie taatsdeur gekocht. De plaatsing werd door een extern bedrijf gedaan. Geen probleem de plaatsing was perfect gedaan. Maar daarna begon de ellende. Elke keer als de deur open gaat (gaat beide kanten open) dan horen wij een duidelijk knak of knik hoe je het ook noemen kan. Om dit verhaal wat korter te houden heb ik contact gezocht en na diverse mails verder kwam er een monteur kijken en gaf aan dat het 4 inbusjes waren en die heeft hij aangedraaid. Helaas paar uur later zelfde verhaal. Na diverse mails en na 2 verschillende mensen per mail gesproken te hebben omdat de andere 2 mensen daar niet meer werken werd mij verteld kregen wij te horen dat ze een ander bedrijf hadden voor reparatie e.d. er kwamen 2 nette mannen en hebben ook de inbusjes aangedraaid. 2 uur later toen de mannen weg waren weer kik knak ect. Weer bellen mailen ect. Zou terug gebelt worden maar moet nog gebeuren. Ja wel een mail ontvangen. Er word contact opgenomen met mij om de scharnieren te vervangen. Nu begrijp ik dat je niet meteen de volgende dag een belletje krijgt maar we zijn nu meer dan een maand verder en ....nog niets gehoord. Ik ben al een jaar bezig met dit bedrijf maar oplossen doen ze niet. Ik ben er helemaal klaar mee. Voor mij mogen ze de deur ophalen en geld terug geven. Morgen ga ik ze bellen en direct mijn rechtbijstandverzekering bellen. Ik ben er helemaal klaar mee.

Mvg,
Rob

Update: bedankt voor jullie reactie. In jullie laatste mail staat duidelijk dat er contact met mij opgenomen zou worden voor het vervangen van de scharnieren. Die mail is van 13 augustus..... een hele tijd terug. En het bleef ook stil van jullie kant.

UPDATE 21-9-21
13 september een email ontvangen met het bericht dat een Stefan met mij contact gaat opnemen om het probleem op te lossen. We zijn een week verder nog steeds niemand gehoort. Wat een verschrikkelijk bedrijf.

UPDATE 22-9-21 Contact opnemen is bij jullie een mail sturen.... er zou al 2 contact opgenomen worden door een monteur wat nog steeds niet is gebeurt. Ben al vanaf december 2020 hiermee bezig.

9. september 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Beste Rob Wagemaker, erg vervelend om te horen dat jullie probleem nog niet is opgelost en dat jullie niet goed op de hoogte zijn gebracht wat wij achter de schermen voor jullie aan het doen zijn. Ondanks dat wij 2 keer monteurs langs hebben gestuurd op onze kosten is het probleem niet verholpen. Daarom hebben wij de leverancier van de scharnieren benaderd om met een oplossing te komen voor dit probleem welke bij hun intern door het R&D team wordt bekeken. Het is iets wat bij ons nog niet eerder is voorgekomen op de 2000+ taatsdeuren die zijn verkocht dit jaar. Ik zal morgen direct voor jullie bellen met Argenta om te kijken of we een nieuw scharnier voor jullie kunnen krijgen welke dan op onze kosten kan worden vervangen.

Update 22-09-2021
We hebben wederom contact met je opgenomen en laten ook wederom weten de klacht serieus te nemen. Mocht je verdere vragen hebben, dan horen we dat graag van je via e-mail en telefoon, zodat we je sneller kunnen bereiken.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf raden we niemand aan!

Dit bedrijf raden we niemand aan!
Hoewel ze in het begin erg betrouwbaar overkwamen is dit helaas na bestellen en betalen compleet omgeslagen. Een deur met zijpaneel op 27 maart 2021 ingemeten en zou 8-12 weken levertijd hebben. Contact opnemen van het bedrijf uit naar de klant doen ze niet aan dus regelmatig zelf geïnformeerd naar stand van zaken. Tussen 8 en 10 juli zou de deur binnenkomen en daarna zouden ze contact met ons opnemen om een afspraak te plannen wanneer deze bij ons bezorgd en geïnstalleerd kon worden. Nadat we ruim een week niets hoorden zelf maar weer contact opgenomen en een datum afgesproken voor de levering. Dit was 28 juli en Michel, een van de medewerkers zou dan meekomen om oa de installatie te bespreken. Op de bezorgdag vrij genomen, de deur met zijpaneel werden ook bezorgd maar er was niemand die deze naar boven (appartementencomplex met lift) bracht. Mijn man heeft een rugoperatie gehad en mag niet tillen maar werd gewoon zonder hulp of hulpmiddelen achtergelaten met een zware deur en zijpaneel. Ook van Michel was niets te zien of te horen, hij was er niet en kwam ook niet en heeft zich ook nooit afgemeld of laten excuseren. Eenmaal boven bleken de afmetingen niet te kloppen. De deur was 10cm smaller en het zijpaneel 10cm breder. Hiervoor contact opgenomen en voor het “ongemak” van het niet correct boven afleveren van deur en zijpaneel een financiële compensatie aangeboden gekregen. Voor de foute afmetingen moest men eerst overleggen en nadat we maar niets hoorden zelf tig keer contact gezocht. Het uiteindelijke voorstel was, deur en zijpaneel houden met een extra financiële compensatie of opnieuw bestellen, maar de levertijd zou minimaal 12 weken duren. Dan zou deze pas op zijn vroegst in november binnen zijn! Om niet nog langer te wachten met tegenzin besloten de deur te houden en de installatie ingepland. Dit doen ze niet zelf en degene die het voor hun doet kon pas 24 augustus. Opnieuw een dag vrij genomen voor de installatie maar hoewel wij de eerste zouden zijn kwam er niemand opdagen. Ook het nummer dat we gekregen hebben is niet te bereiken en gaat meteen naar voicemail. We zijn alweer 4 weken verder, hebben eindelijk de deur maar kunnen er niets mee omdat hij nog steeds in de verpakking zit omdat hij niet geïnstalleerd is, we niet weten of en wanneer dit nog gaat gebeuren en of de opgemeten maten wel kloppen als hij staat, laat staan of de rest wel in orde is. Ook wachten we nog steeds op de afgesproken compensatie. Andere klanten zouden lang niet zo geduldig zijn maar de maat is nu echt vol! We raden dit bedrijf zeker niemand aan want klantvriendelijkheid, afspraken nakomen, meedenken en behulpzaam zijn ze allemaal niet!

Update 23-9-2021
Ik zie zojuist hieronder een reactie staan. Helaas is nog steeds geen contact met ons opgenomen om de deur eindelijk te installeren, nog klopt het dat de terugbetaling voldaan is! Ik weet niet wie jullie voor de gek houden maar kom jullie afspraken eindelijk eens na. Wij hebben een contract met jullie waar de deur geplaatst zou worden en hij ligt nog steeds in de verpakking te wachten op installatie.
Let wel, we zijn ruim 6 maanden verder na inmeten en 2 maanden na levering van onze deur!
Update 2
Ik wil nog even laten weten dat ze al hun afspraken eindelijk zijn nagekomen. We hebben ons geld terug en de deur met zijlicht is geplaatst. Nadat Niels alle klachten is gaan behandelen werd er eindelijk alles aan gedaan om de afspraken na te komen en kregen we het gevoel dat we voor het eerst serieus genomen werden. Ook de klusjesman Dennis heeft heel mooi en secuur werk geleverd. Onze complimenten en dank dus aan Niels en Dennis en hierdoor passen wij onze eerdere aantal sterren aan naar 3 ipv 1

24. august 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Vervelend te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Ik heb van mijn collega begrepen dat de terugbetaling is voldaan. Uiteraard vinden we het jammer dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. We doen dagelijks ons best onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen en blij te maken met onze producten.

Absoluut een aanrader!

Ik ben heel tevreden over Stalen Binnendeuren en ik kan ze van harte aanraden!! Ik ontving de deur ruim op tijd. De deur is prachtig en veel mensen hebben me gevraagd waar ik de deur vandaan heb. De service van stalen binnendeuren is ook uitmuntend! Ik was het doosje van de klink kwijt geraakt tijdens mijn verbouwing. Ik heb ze gebeld en gevraagd of ik een nieuwe klink kon bestellen. Hebben ze me een gratis klink gestuurd! Meteen dezelfde dag ook verzonden. Helemaal fantastisch!

30. juli 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Hi Stanni, wat ontzettend leuk te horen dat je tevreden bent over onze service en over de kwaliteit van onze stalen deuren. We doen uiteraard ons best je zo goed en snel mogelijk te helpen!

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Binnen twee weken in huis. Erg vriendelijke mensen heb meerdere keren gebeld omdat we de deur snel moesten hebben, ben iedere x erg vriendelijk te woord gestaan.
De deur is prachtig!

26. juli 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Wat leuk dat je enthousiast bent over ons, Gertie. Dat horen we uiteraard graag. Ik wens je veel plezier van je prachtige stalen deur!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb deuren besteld en er werd gezegd…

Ik heb deuren besteld en er werd gezegd dat hun een externe partij hebben die de deuren plaatst, echter is het nummer niet bereikbaar en het webadres van die men Hoefakker klopt ook niet, nu is er niemand anders die deuren van een ander bedrijf wilt plaatsen! Ik.kan op deze manier geen deuren in ontvangst nemen niet wetende of deze juist zijn. Hoop dat jullie hier een oplossing voor vinden!

16. juli 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Hi Dina, vervelend dat je geen goede ervaringen hebt met één van onze externe partners. Inmiddels heb ik begrepen dat je de deur hebt ontvangen en deze binnenkort geplaatst gaat worden. Voor nu wens ik je alvast veel plezier van je stalen deur!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik kan helaas geen positieve feedback…

Ik kan helaas geen positieve feedback geven. We hadden onze deur vorig jaar oktober besteld en hebben vervolgens tot maart 2021 moeten wachten tot hij binnenkwam. De deur had enkel glas en er waren fouten in het laswerk. We hebben uiteindelijk ons geld teruggevraagd en gekregen. Ik heb maanden achter dit bedrijf moeten aanbellen en er was elke keer weer een excuus waarom de deur nog niet binnen was gekomen. Op een gegeven moment wisten ze zelfs niet meer waar mijn bestelling was. Ik ben uiteindelijk wel netjes geholpen door after sales toen de deur eindelijk binnen was gekomen en we ons geld terug wilden. Helaas was dit mijn enige positieve interactie want door de rest ben ik maanden lang van het kastje naar de muur gestuurd. Ik hoop dat ze hiervan leren want dit was een vervelende ervaring voor ons.

11. april 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Wat jammer dat je niet tevreden bent over het verloop van jouw bestelling. Inmiddels hebben we onze aftersales en communicatie verbeterd, zodat dit niet meer kan gebeuren. In jouw geval: nogmaals onze excuses voor het lange wachten en het ongemak wat je hebt ervaren.

Prachtige deur incl kozijn

We hebben gekozen voor de stalen binnendeur 231,5 x 83 en het is een mooi product. De deur hebben nog niet volledig gemonteerd maar dat gaat vast goedkomen. Er zitten wel tamelijk kleine schroefjes bij. We zijn netjes op de hoogte gehouden wanneer de deur geleverd zou worden.

29. marts 2021

Besvarelse fra Stalen Binnendeuren

Bedankt voor je zeer positieve review, dat lezen we natuurlijk graag. Ik hoop dat de deur inmiddels op zijn plek hangt er dat je er met een glimlach naar kijkt!