Våran fiberkabel har på något mirakulöst sätt skadats och gått sönder under vintern. När vi väl får hjälp säger de att de måste vänta på att backen ska bli varmare. Nu två månader senare i april komm... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Den värsta upplevelse och noll service. Vi fick tyvärr kapa vår fiber när gamla huset revs och ett nytt bygdes. Nu kan vi inte få en montör på plats att återställa kopplingen. Ringer varje dag efter d... Se mere
Tog 3 år ifrån påskrift till att fibern var på plats. De lovar för mycket. Maffiametoder är bästa liknelse. Blev lovad att TV skulle ingå. Det är bara några enstaka kanaler som ingår.Fibern fungerad... Se mere
Katastrof! Fusk företag, ska anmäla de till ARN, samt på g att polisanmäla dom för bedrägeri. Har väntat i 3 år på att få fibern installerad. De hade 24 månader enligt avtal men nu vägrar de... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Denna Trustpilotsida är inte längre aktuell. Stadsnätsbolaget bytte under 2019 namn till Open Infra. Lämna därför istället ditt omdöme på https://se.trustpilot.com/review/openinfra.com
Kontaktoplysninger
Lings väg 2, 169 70, Solna, Sverige
- 0104927100
- kundjtanst@stadsnatsbolaget.se
- stadsnatsbolaget.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Varning för detta oseriösa företag!
Varning för detta oseriösa företag!
Jag ville frånta avtalet efter 4 år, men de vill ändå skicka avbrotsfaktura på 25%. K.H. på kundservice påstår att de har gjort planering bl.a. därför måste de ta ut denna avgift vilket jag tycker det inte stämmer. De hade ingen ledningsrätt när representanterna knackade på min dörr, utan Stadsnätsbolaget eller vad de heter idagsläget Open Infra hade bråkat med kommunen om ledningsrätt i ca 4 år nu.
Nu skall jag vända mig till ARN.
AKTA ER FÖR DETTA BOLAG!
OPEN INFRA är ett oseriöst företag.
Mycket oseriöst företag, enormt långa handläggningstider. Vill man bryta kontraktet efter 24 månader som det står i kontraktet att man har rätt till. Så kräver dom ändå ersättning och hänvisar till en paragraf i konsumentlagen som inte redovisas i avtalet. Jag avsa mig avtalet efter mer än 30 månader efter teckning när jag fick ett sms om att dom skulle börja gräva. Dom fortsatte gräva på kommunal mark till grannarna som beställt. Efter tre månader fick jag svar att dom ville ha betalt för utfört jobb. Undvik detta företag som har satt i system att dröja med svar så att dom ska kunna kräva betalt ändå. Dom klarar inte av att leverera en vara i tid och svarar inte inom rimlig tid. Går inte att nå på telefon.
Undvik Open Infra!
Varning
Undvik Open Infra!
J ä v l a s k i t Oseriöst företag
Struliga hela vägen
Detta omdöme gäller Open infra, som de tydligen heter numera...
Struliga hela vägen. Lovade kontakta mig innan de skulle gräva. Såklart gjorde de inte det. Tog betalt utan att vara klara. De färdiganmälde mig inte till Com Hem, som alltså inte kunde koppla på abonnemang. 21 mail till Kundtjänst (går ju inte att ringa), där de svarar ibland - långt därefter. Fortfarande inte löst.
De har noll omsorg om att lämna efter sig nöjda kunder. Undvik dem!!!
Efter två år !
Efter två år, Open Infra har inte levererat fiber till oss.
Nu vill vi avsluta den intresse anmälan som Open Infra ser på den som ett avtal, vi kunde inte avsluta den innan 24 månader har gått, men Open Infra ser fortfarande på att vi måste betala för att avsluta intresse anmälan även fast att det har gått mer än 24 månader !!
Hej xx!
Du har begärt uppsägning av avtal efter 24 månader från godkännandet.
I det här fallet har förseningen varit utom vår kontroll för påverkan, och vi kommer därför, Detta även i enlighet med §42 i konsumenttjänstlagen, att at ut en avbrottsfaktura baserat på de kostnader som redan finns kopplat till din adress i projektet.
Vi strävar alltid efter att slutföra en fiberinstallation så snart vi har alla tillstånd godkända och vi samarbetar med flera olika externa parter och underleverantörer för att kunna förlägga fiber till din fastighet. I projektet som berör ditt område har arbete påbörjats och vi fortsätter att jobba för en driftsättning.
Om du väljer att avsluta ditt avtal nu kommer vi att ta ut en ersättning för redan utfört arbete i projektet, i form av kostnader för den återstående delen av tjänsten som redan har utförts, samt de arbete som måste utföras i samband med, och på grund av avbrottet/ avbeställningen.
- Om du fortfarande vill avsluta avtalet behöver du återkomma med ett svar till oss. Du kommer att få en avbrottsfaktura som är beräknad på vad som hittills är gjort i projektet för ditt område.
- Om du vill ta tillbaka din uppsägning behöver du höra av dig till oss omgående.
VARNING
VARNING! VARNING! VARNING! Blufföretag
BLUFFMAKERI PÅ HÖGSTA NIVÅ
De lovade en hastighet på 1000 Mbit/s, men inte ens går upp till 100 Mbits/s.
Deras Kundtjänst består av en tjej. Inga ärendehantering eller ngt. Det är bara sk...t.
VARNING
VARNING! Blufföretag, ljuger om priser, tar bokningar 1 år i förväg för att sedan skylla på tillstånd som inte är godkända sedan kräver dom "avbrottsbetalning".
Dom har INGEN support, saltade fakturor upp mot 50% högre.
Skojare på högsta nivå så UNDVIK ni kommer bli blåsta 110%.
Stor varning
Stor varning, teckna inte avtal med detta företag som även går under benämningen Open Infra.
Den enda personen på kundtjänst som svarar när man ringer till open infras kundtjänst är den som tar emot nybeställningar. Den personen uppger att hon arbetar externt och kan därför inte besvara andra kundtjänstärenden.
Det här är ett riktigt skumraskföretag som idkar vilseledande marknadsföring och oskäliga avtalsvillkor. På deras reklamblad erbjuder dom utbyggnadserbjudande för fiber, med en månatlig kostnad på 399 kr i 24 månader.
I mitt fall valde jag det alternativ med avbetalning i avtalet. När fibret installerats skickas det ut en faktura till mig på hela totalbeloppet, vilket inte var avtalat. Open infra hänvisar kunderna till svea ekonomi, som i sin tur tar ut oskäligt höga extrakostnader för delbetalning. Dessa extrakostnader framgår inte i det finstilta i avtalet. Jag bestrider fakturan efter att jag i kontakt med telekområdgivarna, får reda på att det finns rättsfall i ARN som ger mig som konsument rätt.
ARN 2019-17274 – särskilt avtalsvillkor har företräde inför allmänna villkor. Nu återstår det att se om Open infra åtgärdar felet.
Totalt avbrott i 12 timmar utan något…
Totalt avbrott i 12 timmar utan något meddelande om avbrottets art och prognos för åtgärdande. Hur dåligt kan ett kommersiellt företag sköta sitt informationsansvar till sina kunder över hela landet. Under all kritik!
Vad kan vänta sig vad avser återbetalning av utebliven tjänsteleverans?
TJUVAR
TJUVAR
TJUVAR! KOM INTE ENS NÄRA DEM!
Som numera byt namn till Open Infra!
Ett modern bedrägeri företag som av någon förbaskad anledning tillåts bedriva sin verksamhet. Efter tre år fortsätter de beskyller kommunen för fel som de själva begår, vilket det finns klart och tydligt bevis på!! De gör detta för att ha en ursäkt för att inte släppa kunden från sitt avtal med dem.
Om du lägga dina välförtjänta pengar i fickorna på TJUVAR så välj då detta företag!
Spring
Ett ord: Spring!
Efter 24 månader vägrar de säga upp mitt avtal, svarar inte på frågor i mail, klickar luren i örat, hävdar jag ska betala något som inte är påbörjat.
Ljuger för oss som kunder... Skriver avtal innan kontrakt med kommunen är klart, vilket kommunen bekräftar!
Mycket oseriöst företag bluff
Det är samma här, jag skriv avtal i slutet av 2017 och fortfarande inte instalerat någon fiber i Stockholm och Norsborg, De får inte godkänt markavtal från kommunen. jag ska nu försöka säga upp avtalet med bl.a. stöd av ARN vi får se va de säger. Är det någon som lyckats säga upp avtalet?
De heter numera "Open Infra"
De heter numera "Open Infra" och är lika odugliga än.
Har bevis, svart på vitt, att Open Infra ljuger för sina kunder! Har väntat i 26 månader och inget har hänt, men fick inte säga upp avtalet. Enligt Open Infra är det kommunens fel att det är försenat och då får man inte säga upp det utan att betala 75% av totalsumman, för de har börjat gräva.
Jag kontaktade Trafikkontoret, Göteborgs Kommun, som sa följande:
Att de har fått markavtal är ju enbart första steget. Därefter ska de rita TA-planer och skicka in dem för granskning, vilket mig veterligen inte är gjort. När de sedan har fått tillbaka granskade TA-planer kan de ansöka om starttillstånd i Nystart, vilket inte är gjort. De bestämmer själva ” hur vart och när” de ska gräva, vilket ska visas på TA-planer och i ansökan om starttillstånd, det bestämmer inte vi.
Vad det gäller hindrandet för dem att starta så ligger det helt och hållet på dem själva. Gör de bara vad som åligger dem att göra så sätter inte vi hinder i vägen för dem att utföra arbetet.
--------------
De har alltså fortfarande inte ens skickat in ritningarna eller ansökt om starttillstånd, men säger till mig att de börjat gräva!
Om Open Infra har dragit samma vals för er, så kontakta er kommun och se om de ljuger för er också.
Vägrar de fortsatt att låta mig säga upp avtalet så blir det anmälan till ARN och Konsumentverket och hela vägen till Tingsrätten om så krävs. Skriv inte avtal med Open Infra!
Varning
Varning. Oseriöst företag. Fakturerar mycket mer än avtalat. Vill ha betalt fastän kablarna inte är klara. Kablarna ligger knappt en dm under mark, granne har dem vid markytan. De är ljuskänsliga så det är inte bra. Sänder faktura på fel mailadress och påminnelse har förfallodag fyra dagar innan den skrevs ut, osv....
Kundtjänst svarar inte på mail och telefonkön är typ 8 timmar.
BLUFFMAKERI PÅ HÖGSTA NIVÅ
BLUFFMAKERI PÅ HÖGSTA NIVÅ. Lovade en engångskostnad på c:a 3000 kr och därefter c:a 400kr per månad. Efter 3 års väntan blev det klar med installationen och med det en saftig faktura på 22.000 kr. Vilken chock!
Nu har de bytt namn till open infra (open bluff). Skickade ytterligare en faktura på108 kr obligatorisk att betala för service av kabler utanför ditt hus????
Detta bluff bolag måste anmälas och ställas inför rätta. VARNAR TUSEN GÅNGER alla som tänker teckna avtal med dem. NI BLIR LURADE PÅ TUSENTALS KRONOR.
De lovade en hastighet på 1000gb. BLUFF! Går mycket sämre än det jag hade his comhem.
Jag ger de inte ens en stjärna. Jag ger 5 minus stjärnor. Tusen tummen ner.
När avtalet är slut då ska jag be de dra åt h....
En VARNING igen: säg upp avtalet i god tid och begär skriftligt bevis. Risken är stor att du blir fast ytterilgare i tre år.
Känt bluffbolag
Känt bluffbolag, har nu bytt namn till Open Infra. Lurar och skrämmer kunder. Kolla omdömen under nya namnet.
Många anmälningar till ARN.
Undvik !!!
har fortfarande inte fått något något…
har fortfarande inte fått något något inkopplat nät men betalt ska de ha urdåligt och sitta i telefonkö timtals är inte ok
Tog 3 år ifrån påskrift till att fibern…
Tog 3 år ifrån påskrift till att fibern var på plats. De lovar för mycket.
Maffiametoder är bästa liknelse. Blev lovad att TV skulle ingå. Det är bara några enstaka kanaler som ingår.Fibern fungerade till igår. Kommer ta timmar till dagar att åtgärda enligt supporten på Internetbolaget. Inga bra SLA:er här inte.
Stor varning för detta företag!!!
Var vaksam på detta företag, som vill tjäna snabba pengar på att stressa den stackars personen de ringt upp, till ett nytt och dyrare avtal!
1 stjärna är det högsta som går att sätta! Vi fick erbjudande om fiber, hösten 2017. Fibern grävdes ner i maj 2019, startade i september 2019. 2 års väntan! Efter 8 månader ringer en säljare och ”erbjuder” ett dyrare abonnemang, via en knapptryckning i mobilen. Om jag inte accepterar erbjudandet kommer Tv-abonnemanget stiga till 900 kr/månad! Otroligt pris, ingen mer information erbjuds. Fick en luddig information om att avtalet med Telenor upphör! Jag ringde Telenor, som informerade mig om att jag kan fortsätta ingånget avtal, och detta avtal är billigare än det avtalet som Stadsnätsbolaget och Openinfra erbjuder. Så en stor varning för dessa 2 företag!!!!! 😱
Suttit i telefonkö i flera dagar och…
Suttit i telefonkö i flera dagar och varje gång i minst 3-4 timmar och varje gång jag kommer till plats 1 så kopplas man bort! Även skickat Mail och inte fått någon återkoppling.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.