Banner for SquareTrade

SquareTrade Anmeldelser

10.566

4,1

Havde indleveret iPhone 14 Pro til reparation hos Elgiganten i Tilst efter at have betalt 499,50 kr. i selvrisiko til SquareTrade. Efter at have undværet telefonen i 4 uger, fik jeg besked om, at... Se mere

Super effektiv service! Vi oprettede en skadessag og blev hurtigt tilbudt en ombytning. Vi takkede ja, og allerede inden for et døgn havde vi den nye enhed i hånden, mens fragtmanden tog den gamle m... Se mere

SquareTrade var langt nemmere at komme i kontakt med. Jeg skulle melde en skade på min bærbare via en garanti købt hos Elgiganten, og Elcare var desværre umulige at få fat i. Via SquareTrades ch... Se mere

SquareTrade Danmark. Jeg har haft mobilforsikring hos SquareTrade igennem mit telefonselskab i fem år. Jeg har tre gange fået tilsendt en ny telefon, da den gamle havde fået revner i glas mm. (har... Se mere

1. Ulykkesforsikringsselskab
  2. Virksomhedsforsikringsselskab

SquareTrade, an Allstate company, is one of the fastest-growing providers of innovative mobile protection and ownership solutions, meeting the demands of modern consumers, mobile operators and retailers. They are trusted by over 150 million customers around the world to protect everything from their phones to fridges against life’s mishaps like breakdowns, accidental damage and theft. They partner with some of the world’s leading mobile operators and retailers, offering their customers fully-digital claims, quick repairs or replacements, and first-to-market innovations.

God

11 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(10.566)

2.129 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Værste selvskab!!!

Værste selvskab jeg nogen sinde har været i kontakt med. Købte en tlf af en person da han ikke ønskede at have den alligevel, ser på hans annonce at han har tegnet 1 års ekstra forsikring hvilket får mig til at gå med hans produkt frem for nogle af de andres annoncer.
Min skærm går i stykker og går ind på deres hjemmeside for at oprette en sag, men kommer ikke langt da der står at dette Emei nummer er i brug på en anden konto så tager derfor kontakt med live support.
Vi skriver sammen og så snart han finder ud af at jeg er køber af en andens produkt så ændre alt sig. Ville ønske jeg kunne lægge billeder op af samtalen, men den korte version så skriver han "vi kan desværre ikke hjælpe" hvad han ikke ved er at jeg forinden alt det her har snakket med sælger omkring at jeg ville oprette en sag. Nå efter han skrev at han ikke kunne hjælpe havde han sendt en besked til sælger at han skulle opsige sin forsikring på tlf. Hvilket han skriver til mig på sms med det samme for det lød da underligt, jeg får svaret hurtigt at det skal han selvfølgelig ikke! Hvor jeg efter konfrontere ham i chat og han skriver ja det korrekt. Der er meget mere at skrive om men det korte svar til jer alle stop med at bruge squaretrade da de ingen impati eller følelser har de går efter at alt de kan?! Føj et selvskab!!!!

27. oktober 2025

Kære kunde,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse hos SquareTrade. Forsikringer hos SquareTrade er personlige, og kan derfor ikke overføres til andre personer. Såfremt du sælger din forsikrede enhed til en anden person, vil du skulle opsige din forsikring hos os, idet denne ikke kan overføres til en anden person.

Vi beklager selvfølgelig, at du ikke er tilfreds med den service, som vi har leveret. Vi står klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte os på vores hjemmeside: www.squaretrade.dk, hvis du har flere spørgsmål til din sag.

Hurtig og effektiv behandlingstid

Hurtig og effektiv behandlingstid. Dog er vi ikke informeret om at man ikke længere får erstattet til nyt, hvis uheldet er ude, men til renoveret enhed.

6. november 2025

Kære Tanja,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med den service, som vi har leveret. Du kan finde alle oplysninger og svar på de fleste spørgsmål via vores hjemmeside: www.squaretrade.dk, hvor du også kan finde vilkår og betingelser for din forsikring. På vores hjemmeside står vores kompetente kundeservicepersonale også klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have yderligere spørgsmål til din forsikring.

Tak fordi du valgte SquareTrade som din forsikringspartner!

Dit SquareTrade-team

Blev snakket flabet til under…

Blev snakket flabet til under kundeserviceopkaldet hvor der bagefter blev sagt at jeg tog fejl fordi at han ikke hørte mig
helt klart ikke noget jeg vil komme tilbage til
Jeg er sikker på at jeg fik en person der har haft en dårlig dag
Havde flere spørgsmål hvor der bagefter blev sagt at han ikke havde tid til mig og hvor han lagde på

4. november 2025

Kære Abigaele,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Det har desværre ikke været muligt for os ud fra denne anmeldelse alene at kunne lokalisere din sag. Vi vil imidlertid meget gerne undersøge sagen nærmere, og derfor beder vi dig række ud til os enten via email på: kundesupport@squaretrade.com, eller via chatfunktionen på vores hjemmeside: www.squaretrade.dk. Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 09 - 17.

Dit SquareTrade-team

SquareTrade opererer som et Svindel Firma…

SquareTrade operer som et svindel firma !

Har betalt 69 kr./md. i 3 år for mobil forsikring hos squaretrade, som er del af med telenor.dk.

Min iPhone 13 128gb skærm var defekt og skulle betale 499kr. for selvrisko .. intet problem, det for jeg betalt igennem squaretrade.dk og får afleveret telefonen hos telenor butik.

Efter en uge får jeg et tilbud på 4.599,00 DKK for at fikse min iphone, ekslusiv de 499kr som jeg er betalt i selvrisko.

Skam Telenor sammenarbejder med et fusk firma.

Telenor Servicenummer: 641005

4. november 2025

Kære Ahmed,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi vil gerne undersøge din sag nærmere, og derfor beder vi dig venligst kontakte os direkte via vores hjemmeside: www.squaretrade.dk. Vores kundeservicepersonale er klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 09 - 17.

Dit SquareTrade-team

Super service and quick response from…

Super service and quick response from tec support.

30. oktober 2025

Hi there!

Thank you for sharing your review with us. We’re really pleased to hear about your great experience with us.

Thank you for choosing SquareTrade. We look forward to serving you again in the future!

Best regards,
Team SquareTrade

Tilfreds mennesker service

Tilfreds mennesker service. Dog tog det længere tid end jeg lige havde regnet med min tlf var til rep i en måneds tid for så at få en ny tlf istedet

19. september 2025

Kære Najma,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med den service, som vi har leveret til dig. Når uheldet er ude, forsøger SquareTrade altid at levere den hurtigste og bedste forsikringsløsning til dig, så du kan leve et så uforstyrret liv som muligt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din forsikring, så tøv ikke med at række ud til os via vores hjemmeside: www.squaretrade.dk.

Dit SquareTrade-team

Det var en fornøjelse at blive bekendt…

Det var en fornøjelse at blive bekendt med SquareTrade. Fra første kontakt blev jeg mødt med en optimistisk og behagelig tone, og hele forløbet var gennemsigtigt og professionelt. Jeg har altid været skeptisk over for forsikrings- og erstatningssager, men her blev det til en fornuftig løsning og en fair udbetaling uden bøvl. Kommunikation, tidslinje og forventninger var klare hele vejen, og jeg følte mig taget seriøst. Kan varmt anbefales.

23. oktober 2025

Kære kunde,

Tak for at dele din anmeldelse med SquareTrade Forsikring!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med den service, som vi har leveret til dig. SquareTrade forsøger at levere den hurtigste og bedste forsikringsløsning til dig, så du kan leve et så uforstyrret lov som muligt, når uheldet er ude.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til din forsikring, kan du række ud til os via vores hjemmeside: www.squaretrade.dk. Vi er her for at hjælpe!

Dit SquareTrade-team

Jeg er tilfreds med teamet

Jeg er tilfreds med teamet, de løser problemer hurtigt.

20. oktober 2025

Hej,

Tak for din fine ros! Dejligt at høre, du har været tilfreds med din oplevelse hos SquareTrade.

Top quality

Kvaliteten og servicen er meget høj.
Jeg er meget glad og tilfreds med SquareTrade
Erol

18. oktober 2025

Kære Erol,

Tusind tak for de 5 stjerner! Hvor er det fedt at høre, at din oplevelse hos os har været tilfredsstillende!

Dit SquareTrade-team

Bring telefontid tilbage til butikker

Det er ekstremt problematisk, at man som butik ikke kan ringe direkte til en SquareTrade medarbejder, da mange kunder ikke selv er gode til at forstå det 'sprog' SquareTrade snakker. Før kunne man ringe ind og få hjælp til sine kunders sager, i stedet for at få sure kunder, når man er nødt til at sige at SquareTrade først henvender sig dagen efter.
Venligst få et telefonnummer som butikker kan ringe til for at yde god service til deres kunder.
Elgiganten medarbejder, Danmark.

13. oktober 2025

Titel: Meget skuffende oplevelse – næsten en måned uden telefon eller kompensation

Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med SquareTrade. Jeg indleverede min mors Samsung S24 til reparation den 15. september (ordrenummer 637721), og nu – den 9. oktober – har jeg stadig ikke modtaget den tilbage.

SquareTrade reklamerer med, at reparationer tager op til 5 dage, men det har langt fra været tilfældet. Hver gang jeg kontakter kundeservice, får jeg det samme svar: “Den kommer snart – nok i næste uge.” Ugerne går, men intet sker, og jeg får ingen konkret opdatering.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at en reparation kan tage næsten en måned uden nogen form for klar kommunikation eller kompensation. Jeg føler mig dårligt behandlet og vildledt som kunde.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bruge SquareTrade – servicen lever slet ikke op til, hvad de lover.

15. september 2025

Kære Josef,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Det er desværre ikke muligt for os at lokalisere din sag ud fra denne anmeldelse alene. Hvis du ikke allerede har kontaktet SquareTrade Forsikring og oprettet en sag hos vores skadesafdeling, bedes du venligst række ud til os via vores hjemmeside: www.squaretrade.dk. Her vil du både kunne ønske et opkald med en af vores specialister, eller skrive til en specialist direkte via chat.

Dit SquareTrade-team

Elendig service fra start til slut!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service før.

Jeg sendte min iPhone ind til ombytning, da den blev vurderet som ikke-reparerbar. Jeg fik at vide, at jeg ville modtage en ny iPhone, som skulle fungere som en helt ny. Den telefon, jeg modtog, var dog alt andet end ny — den havde en uoriginal skærm, en batteritilstand på kun 85%, og var fyldt med ridser.

Jeg kontaktede derfor support for at få den “nye” iPhone repareret. De bad mig sende den ind igen, men tilbød ingen lånetelefon i mellemtiden. Efter to uger med forsinkelser og dårlige forklaringer på mail, ringer jeg selv ind for at få en status. Først dér får jeg at vide, at de slet ikke kan reparere den telefon, de selv havde sendt mig.

Nu tilbyder de så at købe en helt ny iPhone eller give mig et gavekort. Problemet er bare, at iPhone 14 Pro ikke længere produceres, så det lyder mest som endnu en undskyldning. Først sagde de, at telefonen var købt hos Proshop (som slet ikke har den model på lager), og bagefter ændrede de forklaringen til, at den var købt “internt”.

Jeg afventer nu den næste telefon — men hvis den ikke er helt ny og ubrugt, sender jeg den tilbage igen. Hele forløbet har været præget af modstridende oplysninger, manglende kommunikation og dårlig service. Jeg har selv måttet ringe utallige gange og lave detektivarbejde for at få svar.

Som om det ikke var nok, har jeg forsøgt at opsige mit abonnement, men får at vide, at det ikke kan lade sig gøre på grund af den igangværende skadesag. Jeg blev ellers lovet, at betalingen ville blive refunderet bagefter — men det fik jeg kun at vide over telefon, så det kan jeg nu ikke dokumentere.

Alt i alt en helt uacceptabel oplevelse, og jeg kan på ingen måde anbefale dette firma.

7. oktober 2025

Kære Tobias,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi beklager at høre, at du ikke har været tilfreds med den service, som SquareTrade har leveret. Vi vil gerne undersøge din sag nærmere, så hvis du ikke har kontaktet SquareTrade allerede via vores hjemmeside, www.squaretrade.dk, vil vi gerne bede dig gøre dette. Vores skadesafdeling vil kunne modtage din sag, så vi kan behandle denne internt med dig.

Den væreste forsikringsselskabs

Pengene er desværre spildt, hvis man tegner forsikring hos SquareTrade.
Min forsikring dækkede ikke mine høretelefoner, som blev stjålet under et kort toiletbesøg på under ét minut. Oplevelsen giver desværre indtryk af, at virksomheden aktivt søger efter undskyldninger for at afvise skader frem for at hjælpe kunderne.
Jeg kan derfor ikke anbefale SquareTrade som forsikringsudbyder.

6. oktober 2025

Kære Shiyar,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring.

Vi beklager at høre, at du ikke har været tilfreds med forsikringsdækningen hos SquareTrade. Hvis du ikke allerede har kontaktet os, vil vi gerne undersøge din sag nærmere. Du kan række ud til os på: kundesupport@squaretrade.com eller via vores chat på: www.squaretrade.dk. På vores hjemmeside kan du ligeledes finde de fulde vilkår og betingelser for din forsikring hos os.

Dit SquareTrade-team

Besværligt og svært at opsige.

De lever af at folk glemmer at de har dem. Og gør det så besværligt som muligt at opsige abonnementet. De skriver de skal bruge det ene og det andet nummer bare for at opsige et abonnement, som man så skal gå på opdagelse efter. Man tænker sig at det burde være yderst nemt at gøre med et enkelt klik. Men nej.

Kan absolut ikke anbefale dem.

29. september 2025

Kære Jonas,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring.

Vi er kede af at høre, at du ikke ønsker din forsikring hos SquareTrade længere. Alle oplysninger vedrørende opsigelse af din forsikring hos SquareTrade, herunder hvilke detaljer, vi skal bruge for at lokalisere og identificere din forsikring hos os, kan findes på vores hjemmeside: www.squaretrade.dk. Det er også muligt at fange os via email på: kundesupport@squaretrade.com, hvis du har spørgsmål vedrørende opsigelse af din forsikring.

Dit SquareTrade-team

Fantastisk god service fra start til den var færdig

18. september 2025

Hej Johnny,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med den service, som vi har leveret. SquareTrade forsøger altid at levere den hurtigste og bedste forsikringsløsning til dig, når uheldet er ude, så du kan leve et så uforstyrret liv som muligt.

Hvis du skulle have brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til din forsikring, kan du finde flere oplysninger og vores kontaktformular på vores hjemmeside: www.squaretrade.dk.

Meget meget tilfreds

Meget meget tilfreds. Med reparation og servicen.

22. september 2025

Kære Emil,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade!

Dit SquareTrade-team

Det er det fup nr ind for forsikring…

Det er det fup nr ind for forsikring verden, først køber du en forsikring, derefter skal man betale ekstra for en skade, fy for putin,selv Putin har mere selvrespekt ene dette fup nr.

15. september 2025

Kære Bjørn,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi har registreret en klage fra dig over vores service, og en medarbejder fra vores klageteam vil kontakte dig snarest. Hvis du ønsker at kontakte os, kan du finde alle vores kontaktoplysninger og muligheder på vores hjemmeside: https://www.squaretrade.eu/dk/elgiganten/.

Dit SquareTrade-team

Pas på med forsikre jeres købte…

Pas på med forsikre jeres købte produkter i square Trade ,Elgiganten og andre selskaber tilbyder denne forsikring og sikre kunden på at ligegyldigt hvilken skader opstå kan dækkes , har købt et tv fra Elgiganten til 11000kr og betalt 1000kr i forsikring , 2 timer efter modtagelsen af tv’et opdager jeg en skade , kontakter med det samme butikken og forsikringen , det er nu gået ca 2 mdr , deres svar er at de ikke dækker Demovare fra Elgiganten selvom Elgiganten sælger har solgt og tegnet den forsikring , forsikringen er enda betalt til Elgiganten , begge nægter og erstatte mit tv og udgifter som jeg har haft . Det væreste kommunikation og service , de snyder kunder og behandler ikke deres sager under lov . De vil heller ikke tilbage betale min 1000kr som er betalt for et forsikring som er uduelig .
Brug jeres egne inbo forsikring og betale ikke ekstra for noget som ikke dækker .
Sagen er anmeldt til forbrugerret .

1. august 2025

Kære Ali,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi vil gerne undersøge og behandle din sag nærmere; hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeserviceafdeling, er du velkommen til at række ud til os på: +45 78 77 50 58 alle hverdage fra 09 - 19 og lørdage fra 10 - 17. Du kan også fange os via email på: kundesupport@squaretrade.com.

Elendige

Elendige. Elendig og langsom kommunikation - prøver at snyde en. Lever op til alle stereotyperne ved et forskringsselskab. Vælg dem aldrig. De spilder jeres tid og I får ikke noget ud af dem.

3. september 2025

Perfekt service 👍

3. september 2025

Kære Hassan,

Tak for at dele din oplevelse med SquareTrade Forsikring!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med den service, som SquareTrade har givet dig. Vi forsøger altid at give dig den mest effektive kundeservice, og ud kan ringe til os på: +45 78 77 50 58 alle hverdag fra 09 - 19 og lørdage fra 10 - 17. Du kan også fange os via email: kundesupport@squaretrade.com.