Havde indleveret iPhone 14 Pro til reparation hos Elgiganten i Tilst efter at have betalt 499,50 kr. i selvrisiko til SquareTrade. Efter at have undværet telefonen i 4 uger, fik jeg besked om, at... Se mere

Super effektiv service! Vi oprettede en skadessag og blev hurtigt tilbudt en ombytning. Vi takkede ja, og allerede inden for et døgn havde vi den nye enhed i hånden, mens fragtmanden tog den gamle m... Se mere
SquareTrade var langt nemmere at komme i kontakt med. Jeg skulle melde en skade på min bærbare via en garanti købt hos Elgiganten, og Elcare var desværre umulige at få fat i. Via SquareTrades ch... Se mere
SquareTrade Danmark. Jeg har haft mobilforsikring hos SquareTrade igennem mit telefonselskab i fem år. Jeg har tre gange fået tilsendt en ny telefon, da den gamle havde fået revner i glas mm. (har... Se mere
SquareTrade, an Allstate company, is one of the fastest-growing providers of innovative mobile protection and ownership solutions, meeting the demands of modern consumers, mobile operators and retailers. They are trusted by over 150 million customers around the world to protect everything from their phones to fridges against life’s mishaps like breakdowns, accidental damage and theft. They partner with some of the world’s leading mobile operators and retailers, offering their customers fully-digital claims, quick repairs or replacements, and first-to-market innovations.
Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra SquareTrade
God hjælp ved chatten. Dog emails som jeg modtog undervejs var mere til forvirring end gavn.

Besvarelse fra SquareTrade
Købte en iPhone 15 helt ny i Elgiganten med squarenesses forsikring på. Jeg har været på ferie i Ghana hvor jeg fik stjålet min mobil fra min taske jeg havde på min krop i et crowded sted. Min forsikring hos squaretrade dækker tyveri, men kun med en politirapport, hvilket er fair - men det er sygt svært at få en rapport her i Ghana pga korruption, da jeg endelig efter en lang kamp får en politirapport til squaretrade skriver de at de sender mig en erstatnings telefon som er gammel men renoveret så de 5000+ kr jeg for 2 måneder siden har brugt på en helt ny telefon giver mig en gammel renoveret telefon gennem den her forsikring - jeg kommer til at tjekke op om det overhovedet er juridisk lovligt - det er rent scam! Vil ikke bruge dem igen

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg har siden november 2025 forsøgt at anmelde en skade uden held.
Alt skal ske via deres hjemmeside, som siger forsikringen ikke eksisterer.
Efter mange og lange dialoger accepterer man min forsikring, hvorefter man meddeler at den desværre nu er ophørt….og jeg kan ikke få noget svar. Jeg har haft forsikringen på min mobiltelefon i mere end 2 år.
Mærkeligt firma.
Har andre lignende

Besvarelse fra SquareTrade
Fuldstændig umuligt at få lov at opsige sin forsikring efter stjålet telefon.
Udfylder opsigelse online, får ikke bekræftigelse, nægter at hjælpe over mail, man kan ikke ringe og man bliver ikke ringet op.

Besvarelse fra SquareTrade
Sød, hjælpsom medarbejder med humor og godt til at forklare så mit problem blev løst hurtigtoge end frygtet!

Den dårligste forsikring nogensinde – 0/10 i kundeservice
SquareTrade er uden tvivl den dårligste forsikring, jeg nogensinde har haft. Kundeservice fortjener 0/10. De prøver ikke at hjælpe – tværtimod føles det som om, de bevidst prøver at snyde dig eller få dig til at give op.
Jeg havde købt en iPhone 15 Pro, som desværre blev stjålet. SquareTrade bad mig om at sende nogle specifikke oplysninger, hvilket jeg gjorde. Efterfølgende begyndte de igen og igen at sige, at der manglede dit og dat – selvom jeg allerede havde sendt de samme informationer flere gange.
Jeg har ringet til deres kundeservice adskillige gange, men det hjælper absolut ingenting. De er ligeglade, uprofessionelle og meget svære at samarbejde med. Det virker ærligt talt som deres strategi er at trække sagen i langdrag, så man til sidst bare opgiver.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre, så du ikke begår den samme fejl som mig ved at vælge SquareTrade som forsikring. Jeg har allerede advaret flere bekendte – og nu også jer, der læser anmeldelserne.
Hold jer langt væk.

Besvarelse fra SquareTrade
Fantastisk forsikringsselskab der leverer hvad de lovet. Kan kun anbefale SquareTrade.

Besvarelse fra SquareTrade
Der er plads til forbedring med hensyn til information om procedure. Mit TV fik en skade og kan ikke repareres, så det skal erstattes.
Men sagen trækker i langdrag, og det er uforståeligt, hvorfor det skal tage så lang tid?

Besvarelse fra SquareTrade
Har købt hovedtelefoner med forsikring fra squaretrade gennem power. Produktet er indenfor dækning, og har brugt samme email som oplyst ved købet til at registrere på squaretrade. Kan ikke oprette produktet eller finde min kvittering på squaretrade. Kvittering haves fortsat og power kan finde den. Der spørges efter IMEI nummer. IMEI knytter sig til mobiltelefoner, så jeg kan ikke oplyst IMEI for produktet. Møder fysisk op i Power og beder om hjælp. De henviser til at man skal gennem møllen ved square trade. Frem og tilbage i en time før jeg må forlade power, uden at problemet blev løst. Personalet var flinke, men power og squaretrade, få styr på tropperne. Hvis i sælger forsikring til produkter uden IMEI skal det også være muligt at registrere dem på squaretrade. Det skal også være muligt for Power at få nødvendig support fra squaretrade. Power medarbejdere bør kunne gives kompetencen til at sige, vi erstatter og løser det for jer.
Det er for dårligt, selvom de forsøgte at hjælpe i power aalborg

Besvarelse fra SquareTrade
Elendig service lavet en skade anmeldelse for afvide jeg skal betale 999kr for ombytning af min mobil har ikke modtaget noget udover og ku sende min telefon tager posen til at sende ringer til dem for afvide jeg vil modtage den nye telefon indenfor 2-3 dage fair nok tænker jeg modtager aldrig noget ringer igen amen den er på vej men husk og send din telefon inden for tids perioden men da jeg kun har en mobil og skal bruge den til arbejde vil jeg ikke sende den før jeg for en ombytning nu bliver jeg ved med at få besked om at jeg for en faktura på min gamle mobil uden og have modtaget noget elendig service ik Opret jer her

Besvarelse fra SquareTrade
Køber en Ipad gen11 hos Power og opdager der er sat en forsikring på fakturaen. Har aldrig bedt om en forsikring. Nu sidder jeg og bruger oceaner af tid på at få slettet forsikringen. Det er ren bondefangeri.

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg har altid fået hvad jeg har forventet af dem, en gang imellem kan der være lidt ekspedition tid butik og forsikring imellem de godt kunne blive bedre til. Men stadig 5 stjerner for vil anbefale dem til andre

Besvarelse fra SquareTrade
Vi har en forsikring ved squaretrade, vi anmelder d.5/11 en skade på en iPad, først forsøgte vi selv, via hjemmesiden men dette kunne ikke lade sig gøre, så vi skrev og fik hjælp til anmeldelsen, fin fin service.. vi får en bekræftelse på anmeldelsen og vil indenfor 24 timer, modtage en mail med betaling samt returlabel, men vi modtager ingen af delene, hvilket gør vi ikke kan få sendt iPad’en afsted, vi giver det tid, men modtager ingenting, vi skriver så til squaretrade, som vil undersøge sagen og vende tilbage indenfor 24-48 timer, dette sker heller ikke?! Vi rykker igen for at få hjælp, og igen vil der blive vendt tilbage, det sker heller ikke… jeg har fat i dem igen og beder bare om en adresse så sender jeg den afsted uden deres returlabel, og så skal de bare sende et betalingslink. Det modtager jeg så heller ikke? I går havde jeg fat i dem igen, meget meget flink fyr jeg var i kontakt med, men igen sker der bare desværre ingenting, jeg har stadig ikke modtaget noget!!! Nu er der gået 15 dage, siden jeg modtog en bekræftelse på min anmeldelse, jeg sidder stadig med en iPad der ikke virker, og som ikke er blevet sendt afsted og som jeg har bedt om hjælp til at kunne sende og få lavet 3, ja faktisk 4 gange… det er så trættende.. jeg har brug for nogen tager hånd om det her.
- Norman Henriksen.

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg kan anbefale Square trade, kunder service er hjælpsom og venlig, lytter og forstår hvad du siger og hvad der er sket.

Besvarelse fra SquareTrade
Hjælpsom chat kundeservice der guidede og hjalp til det ønskede resultat.