Havde indleveret iPhone 14 Pro til reparation hos Elgiganten i Tilst efter at have betalt 499,50 kr. i selvrisiko til SquareTrade. Efter at have undværet telefonen i 4 uger, fik jeg besked om, at... Se mere

Super effektiv service! Vi oprettede en skadessag og blev hurtigt tilbudt en ombytning. Vi takkede ja, og allerede inden for et døgn havde vi den nye enhed i hånden, mens fragtmanden tog den gamle m... Se mere
SquareTrade var langt nemmere at komme i kontakt med. Jeg skulle melde en skade på min bærbare via en garanti købt hos Elgiganten, og Elcare var desværre umulige at få fat i. Via SquareTrades ch... Se mere
SquareTrade Danmark. Jeg har haft mobilforsikring hos SquareTrade igennem mit telefonselskab i fem år. Jeg har tre gange fået tilsendt en ny telefon, da den gamle havde fået revner i glas mm. (har... Se mere
SquareTrade, an Allstate company, is one of the fastest-growing providers of innovative mobile protection and ownership solutions, meeting the demands of modern consumers, mobile operators and retailers. They are trusted by over 150 million customers around the world to protect everything from their phones to fridges against life’s mishaps like breakdowns, accidental damage and theft. They partner with some of the world’s leading mobile operators and retailers, offering their customers fully-digital claims, quick repairs or replacements, and first-to-market innovations.
Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer
Fik den hjælp og løsning, jeg havde brug for og meget dygtig medarbejder der vidste hvad han talte om.
Fantastisk service og hjælpen er hurtig
De guider en til næste step og hvad man skal gøre. Dejligt med deltaljer.
Tak for det.

Besvarelse fra SquareTrade
I går fik jeg hos Elgiganten at vide, at min telefon ikke kunne repareres, og at I derfor ville blive kontaktet, så jeg kunne modtage et gavekort til at købe en ny telefon. Jeg hørte dog intet fra SquareTrade, før jeg selv tog kontakt. Her fik jeg at vide, at den samme model i min telefons farve ikke er på lager.
Jeg valgte netop ikke at købe en nyere model, fordi jeg er meget glad for denne farve, og jeg har betalt for min forsikring i mange år. Derfor er det meget skuffende nu at få at vide, at der ikke findes en erstatningstelefon. Et gavekort, som jeg ellers fik oplyst hos Elgiganten, løser heller ikke problemet for mig.
Er det virkelig sådan, man bliver behandlet som kunde, når man har betalt for forsikring i årevis?
Jeg kan desværre ikke anbefale denne service. Oplevelsen har været meget dårlig

Besvarelse fra SquareTrade
Svært at anmelde skade, men da først jeg fik fat i en medarbejder over chatten gik alt fint.
Reparationen tog tid, men det var pga bestilling af reservedele. God information om hvor langt i processen de var. God værdi for pengene.

Besvarelse fra SquareTrade
Helt ufattelig dårlig service side der lavet ulykkende kun til at folk opgiver at få fat på jer.. og at i ikke opdatere jeres side med jeres samarbejdes partner omkring de gået konkurs så man køre forgæves og ikke kan få fat på jer så man kan få ændret til anmeldes...

Besvarelse fra SquareTrade
Kan ikke anbefale dem overhovedet. Da de IKKE dækker tyveri af enhede i Gymnasiet. Som de ellers slå sig op på, når man køber forsikringen.👎👎👎👎

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg kan desværre ikke give nul stjerner.
Oprettet en konto det går fint til Jeg skal lokke ind for så får jeg af vide forkert mail eller kode så det er da fedt at betale for et produkt der ikke kan bruges til en skid
Fint man kan række ud til kundeservice. Men det er jeg for dum til for det skq da så bøvlet man ikke gider men det typisk for penge maskiner

Besvarelse fra SquareTrade
Displayet blev udskiftet gennem forsikringen, og alt fungerer perfekt. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Mange tak til virksomheden for god service og høj kvalitet!

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg har i en uge forsøgt at anmelde skade på min telefon. Efter 2 dage, blev jeg ringet op, han ville sende en mail, som jeg sku svare på med billed af skuffen til simkort, han lovede, han ville behandle min skade 2 min efter, så jeg ku aflevere min telefon til reparation, MEN jeg har intet hørt i over 48 timer, trods jeg har skrevet flere gange og rykket, samt bedt om opkald. Nu er det weekend, så der sker jo intet før tidligst mandag, dvs der så er gået 1 uge fra jeg startede min anmeldelse. Og derfor 1 uge uden telefon. Det er bare ikke godt nok.

Besvarelse fra SquareTrade
Aldrig har vi prøvet at blive kaste så meget rundt, for at bruge en forsikring som vi har betalt om, vi får den fornemmelse at de prøver at gøre så besværligt at kunden vælger at opgive, det er sidste gang vi betaler til sådan en forsikring

Besvarelse fra SquareTrade
manglende service og personlig kontakt. Det opleves som bevidst besværliggjort, således at man som kunde opgiver.
Da pengene (selvrisikoen) var taget, var der pludseligt problemer, og jeg måtte kører de godt 100 km som der er til nærmeste servicepunkt.
Heldigvis samarbejder det forsikringssvindelselskab med GreenMind, som yder fortræffrelig service.
Ubehøvlede chatbots og ugennemsigt forretning.
Svindel

⭐ 1 stjerne – Ufleksibel proces, der efterlader kunden uden telefon
Jeg har haft en skade på min telefon og har været igennem SquareTrades erstatningsproces.
Selvrisikoen er betalt, og sagen er godkendt. Alligevel skal jeg vente 3–4 hverdage på at få tilsendt gavekortet, før jeg kan købe en ny telefon.
Det betyder i praksis, at jeg står helt uden fungerende telefon – også i en arbejdsuge – fordi der ikke er mulighed for at fremskynde udstedelsen eller finde en midlertidig løsning.
Jeg kontaktede både Elgiganten og SquareTrade for at høre, om processen kunne fremskyndes, men fik at vide, at det er SquareTrades faste procedure, og at der ikke kan gøres noget.
Det opleves som en meget rigid og administrativ tilgang. En telefon er i dag et nødvendigt redskab – både privat og arbejdsmæssigt. Når skaden er godkendt og selvrisikoen betalt, burde der være mulighed for hurtigere ekspedition.
Formelt følger SquareTrade deres vilkår. Men oplevelsen er, at systemet ikke tager hensyn til den konkrete situation og efterlader kunden uden reel hjælp, når behovet er størst.
En forsikring burde skabe tryghed. I dette tilfælde skaber den ventetid og frustration

Problemfrit forløb
De kunne have arbejdet lidt bedre med at give opdateringer men ellers gik alt fint

I love this company, so thankful for you! Thank You! 🥰😍😘💕🥵🦁🫸🚬🙂↔️😏🥰

Besvarelse fra SquareTrade
SquareTrade var langt nemmere at komme i kontakt med.
Via SquareTrades chatfunktion kom jeg hurtigt igennem, og hele processen var nem og overskuelig. De oprettede sagen hurtigt, og alt forløb præcis som det skulle 🤩
Klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra SquareTrade
Fantastisk service. Hjælpsomme og yderst kompetente

Besvarelse fra SquareTrade
Super god & hurtig service.
Stor anbefaling herfra 🤩

Besvarelse fra SquareTrade
Rigtigt god service og hurtig hjælp