Blij dat ik voor SOB heb gekozen! Hele fijne en kundige begeleiding van verschillende coaches met allemaal hun eigen expertise. Heerlijk om ook wat te kunnen sparren, als eenmanszaak mis je dat soms... Se mere
SOB heeft ons van begin tot eind geholpen met inzichten over hoe je de website inhoudelijk strak maakt en met hun kennis en hands-on sessies op google en meta ons wegwijs gemaakt in de toch wel lastig... Se mere
Ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Charelle en Mart. Mart heeft mij met zijn technische kennis en inzichten in hoe ik mijn authenticiteit kan laten zien in marketing zeer goed geholpen. Char... Se mere
Mart en Charelle zijn een Golden Couple! Door de praktische tips, de groepsapp en makkelijke bereikbaarheid, kun je snel schakelen en verder in je proces. Daarbij helpen ze mij ontzettend me richt... Se mere
Wij helpen ondernemers met online groeien. Inmiddels helpen we meer dan 350 ondernemers met zélf meester worden over hun marketing.
Jurgensstraat 46, 6181HH, Elsloo, Holland
Daarbij helpen ze mij ontzettend me richting behouden, focus en zelfvertrouwen. Hun eigen ervaring, tactieken en manier van werken geeft rust en vertrouwen.
Op deze manier leren en ontwikkelen is erg fijn en prettig! Want alleen door fouten te maken en deze toe te geven, met daarbij goede begeleiding, zorgt ervoor dat je verder komt!

Besvarelse fra Spot On Business
Begin dit jaar ben ik begonnen als ondernemer. Na 3 kwartalen had ik voor mezelf helder dat als ik zo door ging, ik zou moeten stoppen in hetzelfde jaar als dat ik begon. Er moest iets veranderen en zo kwam ik bij spot on buisiness terecht.
In de viceocursus leggen zij stap voor stap uit hoe je fb advertenties in kan zetten. Mijn advertentie was dankzij Mart en Charelle een instant hit. Mijn instagram account is gegroeid van 400 naar 780 volgers. En mijn omzet ging van gemiddeld 1000 per maand naar 5000 in de maand dat ik bij spot on business begon. Dat is 5x zoveel.

Besvarelse fra Spot On Business
Spot On Business maakt zijn/haar naam echt waar. Ze denken strategisch met je mee en zijn je vaak ook twee stappen voor, omdat ze zich echt inleven in je bedrijf en de groeimogelijkheden. Daarbij maakt het niet uit of je met een groot of kleiner budget komt. Ze zijn toegewijd, zeer open, flexibel en snel. Elke meeting met hen brengt nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe resultaten!