Spot On Business Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij dat ik voor SOB heb gekozen! Hele fijne en kundige begeleiding van verschillende coaches met allemaal hun eigen expertise. Heerlijk om ook wat te kunnen sparren, als eenmanszaak mis je dat soms... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

SOB heeft ons van begin tot eind geholpen met inzichten over hoe je de website inhoudelijk strak maakt en met hun kennis en hands-on sessies op google en meta ons wegwijs gemaakt in de toch wel lastig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Charelle en Mart. Mart heeft mij met zijn technische kennis en inzichten in hoe ik mijn authenticiteit kan laten zien in marketing zeer goed geholpen. Char... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mart en Charelle zijn een Golden Couple! Door de praktische tips, de groepsapp en makkelijke bereikbaarheid, kun je snel schakelen en verder in je proces. Daarbij helpen ze mij ontzettend me richt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-markedsføring

Skrevet af virksomheden

Wij helpen ondernemers met online groeien. Inmiddels helpen we meer dan 350 ondernemers met zélf meester worden over hun marketing.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een van mijn beste investeringen!

Ik volg coaching bij Spot on Business voor online marketing voor mijn bedrijf, en ik kan niet anders zeggen dan dat de coaching fantastisch is en zeer professioneel. De coaches weten waar ze het over hebben, omdat ze allemaal zelf bedrijven hebben gehad en dus over veel praktijkervaring beschikken. Bij Spot on Business heb ik ontzettend veel geleerd over online marketing.

De coaches hebben niet alleen expertise in hun vakgebied, maar ze kunnen dit ook op een begrijpelijke manier uitleggen. Ze kijken echt met mij mee naar mijn bedrijf en geven mij persoonlijk advies. Daarnaast kan ik altijd bij de coaches terecht met al mijn vragen tussen de coachingsessies door.

Met de begeleiding van Spot on Business voorkom ik dat ik alles zelf moet uitvogelen, wat veel geld, tijd en energie kost. Voor mij is dit traject een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan, omdat ik heb geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling en het uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden. Dat is absoluut de beste investering die ik kan doen!

18. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Hoi LongLong! Hoe jij alles zo snel oppakt met Rave Legends is ook geweldig om te zien. Ik weet zeker dat de kennis jou niet alleen voor je huidige store maar voor al je toekomstige webwinkels verder zal brengen. Succes en tot snel!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij dat ik voor SOB heb gekozen

Blij dat ik voor SOB heb gekozen!
Hele fijne en kundige begeleiding van verschillende coaches met allemaal hun eigen expertise. Heerlijk om ook wat te kunnen sparren, als eenmanszaak mis je dat soms. Ze denken graag met je mee en kijken waar jij op dat moment qua hulp en coaching het meest behoefte aan hebt. Ik krijg goede tips waar nodig en heel prettig om ook complimenten te mogen ontvangen :) Superlieve mensen!

12. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Dankjewel Emilie! Wij vinden het ook geweldig om met Mint15 te werken! De komende maanden gaan we nog verder zodat iedereen van je bedrijf gaat horen!

Beste keuze ooit

Al ruim 4 jaar heb ik een webshop en in deze 4 jaar heb ik met 3 verschillende marketing agency's samengewerkt. Ik liep telkens vast, omdat ze mij en mijn doelgroep niet begrepen. Ik was veel geld kwijt zonder resultaat. Omdat ik wel in mijn product en webshop geloofde, besloot ik dat het anders moest. Ik ben nu ruim 2 maanden geleden begonnen met Spot On Business en heb al zóveel verbeteringen gemerkt in een relatief korte periode.

Wat ik vooral fijn vind, is dat er ook uitleg wordt gegeven door de coaches over waarom je iets beter wel of niet kan doen. De coaches hebben super veel kennis en doet dit met grote passie, dit is duidelijk te merken.

Contact verloopt goed via een app, je kan allerlei vragen stellen en het traject verloopt ook op een logische volgorde.

Al met al: Zeker aan te raden!

12. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Hoi Yeliz! Wat super om te horen dat jij dalijk ook geen marketingbureau meer nodig hebt zodat je zelf Faye kids kunt promoten! Laten we die mooie ROAS van 3-5 vasthouden en opschalen de komende maanden!

Gewoon gas geven!

Spot on staat voor een no nonese aanpak. Snel en goed contact. Gelijk antwoord op vragen en vooral ze verstaan hun vak! Geen poespas en zelf in een sector waar online marketing zeker geen vanzelf sprekendheid is weten zij er wat van te maken. Goed bezig ga zo door!!

11. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Hi Bart, dank voor je leuke review! Al langer dan 1.5 jaar werken we met plezier samen aan Holster Constructie. Laten we deze mooie lijn vasthouden zodat je lekker een volle agenda houdt!

Ontzettend blij!

Een traject straten om te groeien en je bedrijf beter te maken is altijd spannend. Toen ik het traject begon met mijn webshop LoveSieraden, was ik pas net een paar maanden bezig en ik had echt geen flauw idee wat ik aan het doen was. Maar ik ben zo blij dat ik gestart ben bij Spot On Business. Ik heb al zoveel goede adviezen gekregen en veel geleerd. De begeleiding is ontzettend persoonlijk en ik kan met mijn vragen terecht bij iedereen terecht. En wat natuurlijk ook belangrijk is, ik merk een groei in mijn bereik en omzet. In vergelijking met vorig kwartaal, is mijn omzet dit kwartaal al met 50% gestegen. Dat had ik van tevoren echt niet verwacht.

Mijn traject is nog niet klaar, maar ik wil jullie alvast bedanken voor alles wat ik tot nu toe geleerd heb.

Liefs,
Martine

10. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Hoi Martine, jouw enthousiasme in de coachings werkt ook aanstekelijk, altijd leuk! We kijken ernaar uit LoveSieraden de komende maanden nog verder te helpen!

Top team

Wat vond ik het spannend om als beginnende ondernemer hulp te vragen om te groeien. Ik kwam in contact met spot on business en werd meteen met open arme ontvangen. Er werd naar mijn verhaal geluisterd en gerust gesteld dat ze mij konden helpen.

en wauw al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Er staat een geweldig team voor je klaar die stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten hebben waardoor ze een top team vormen.

Lief team jullie hebben ons geholpen om te groeien en met de kennis die jullie ons meegeven zijn wij zelfverzekerd in wat we doen. Wij weten nu precies hoe wij een advertentie kunnen plaatsen en waar wij op moeten letten.

bedankt voor alles!

23. maj 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Dank jullie wel. Denise en Andy, jullie zijn ook echt een topteam hoe jullie, toch in moeilijke tijden privé, Bloom Baby door goede ads zo ver hebben weten te brengen. Dank voor deze lieve review en hulde aan jullie! We houden contact!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

1-1 coaching maakt echt het verschil!

Ik was op zoek naar meer kennis om zo mijn klanten beter te kunnen begeleiden en helpen als het gaat om online marketing. Na veel zoeken en verschillende online cursussen, die naar mijn beleving weinig nieuwe inzichten gaven, terecht gekomen bij Spot on Business. Het verschil is de 1-1 coaching, waarbij je gericht dieper kan ingaan op themas, waarbij je kan brainstormen over technieken en strategieën.

Voor mij was het een onwijs leuk een leerzaam traject waarbij ik veel kennis heb opgedaan en zou het iedereen aanraden!

16. maj 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Hi Nathalie! Dank voor deze lieve review. Jouw harde werken aan Cachai is ook echt geweldig om te zien. De 1-1 coaching is altijd een feest met jou! Succes met het verder uitbouwen van Cachai!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

No nosense coaching met een frisse blik!

Ik heb met heel veel plezier het coachingstraject van Spot-on business gevolgd. Na jaren mijn marketing uitbesteed te hebben kan ik door de fijne hulp van Mart en Charelle het nu helemaal zelf. Ik heb nu meer inzicht in de campagnes, kan sneller bijsturen waar nodig en bespaar ook nog een hoop geld. Daarnaast heb ik heel veel tips gekregen om mijn website te verbeteren en mijn klantreis nog aangenamer te maken. Als je al wat jaren onderneemt is een frisse blik van Spot-on business echt een aanrader!

30. april 2024

Beste keuze ooit!

Na wat pogingen met marketingbureaus (grootste fout ooit) en zogenaamd dé cursus voor de mode van ‘Retailfans’ (zeer beperkte informatie voor veel geld), ben ik via een ander bureau op Spot On Business gewezen. In eerste instantie niets mee gedaan, omdat de teleurstellingen nogal groot waren van alles in de afgelopen periode. Maar toch het vertrouwen gestopt in traject. En tot nu toe met succes!
Ik begrijp wat ik aan het doen ben, ik zet zelf succesvolle campagnes aan, ik ben zelf dingen aan het testen. Het is zooo fijn, om het zelf te doen en te zien dat het ook werkt! En dit natuurlijk allemaal dankzij de coaches!
Een uitgebreid traject, duidelijke uitleg, liefde voor het vak en voor jouw bedrijf, kennis en alles met de beste intenties.
Luister, beter dan dit ga je niet vinden. Dat geloof ik gewoon niet.
Twijfel niet, ga ervoor en zie dat binnen enkele weken je succesvol jouw omzet verhoogd!

1. marts 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Jullie zijn ook echt TOPPERS!! Bizar hoe Zoetemint zo snel groeit, allemaal dankzij jullie geweldig harde werken. Laten we die topresultaten volhouden en opschalen!

Goede hulp gehad van Spot on Business

Ik ben zeer blij met de hulp van Mart, Charelle en Mike van Spot on Business. Door hun frisse kijk ziet mijn website/shop er nu een stuk beter uit. Al zijn er nog wel een aantal verbeterpunten, maar ik weet nu zelf hoe ik die het beste aan kan pakken. Ook heb ik veel geleerd over het adverteren op Facebook en hoe ik de cijfers hierachter kan lezen. Onze nieuwsbrieven zien er ook een stuk beter uit al zeg ik het zelf, thnx Mike👌 Al met al een goeie ervaring gehad met stuk voor stuk fijne mensen om mee te sparren.

23. marts 2024

Blij met onze keuze voor Spot on Business

Wij zijn heel blij met de professionele hulp van Spot-on Business. Onze ervaring is dat ze allemaal heel gericht meedenken in onze situatie en met veel geduld mij vertrouwen geven dat ook ik mijn nieuwe bedrijf goed op de markt leer zetten. Dat scheelt heel veel frustraties!!
Ook altijd snel en accuraat bereikbaar. Heel fijn!

Kunstvannienke heeft, met de juiste hulp, een hele nieuwe website gemaakt en gezien mijn ruime levenservaring had ik niet gedacht dit zelf te kunnen. En nu gaan we de webshop lekker actief maken, ik kan niet wachten.
Als je ook wilt groeien is dit adres een aanrader.
Nienke Visscher

11. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben in september 2023 begonnen met…

Ik ben in september 2023 begonnen met de marketing met spot on business en het doel was om niet meer afhankelijk te zijn van één platform. Dit is gelukt door mijn eigen webshop beter te laten draaien dan het andere platform. Dit was mijzelf denk ik niet gelukt zonder de kennis van sob. Elke week krijg je een zoom meeting waar in ook echt meegedacht wordt en je jouw scherm kan delen. een van de coaches van sob je muis overneemt indien gewenst en samen naar de resultaten kijkt en aanpassingen maakt. Je leert hier echt zelf aan de knoppen te draaien en dat is nou juist wat je wilt. Het enigste minpuntje vind ik dat er tussen de coaching sessies slecht contact te verkrijgen is als dat soms wel nodig is. Verder ben ik erg blij en gaan we samen een mooie toekomst tegemoet, op nog meer groei! Bedankt allemaal voor jullie kennis en inzet!

20. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precies wat ik zocht gevonden bij Spot on...

Spot on Business heeft mij precies gegeven waar ik behoefte aan had, namelijk:

- zelf runnen van succesvolle Facebook Ads
- mijn Marketing zelf doen
- meer sales uit de website halen!

Door dit alles zelf te gaan doen, met ondersteuning van het team van Spot On heb ik mijn omzet met 35% procent laten stijgen.

Dank jullie wel Spot on Business!

10. november 2023

Een heel goede beslissing

Spot On Business heeft me geholpen om mijn online verkoop te boosten. In de cursus staat heel veel nuttige en praktische info om direct zelf aan de slag te gaan met het adverteren. Bovendien zijn de persoonlijke coachingsessies met Mart en Charelle een grote meerwaarde. Ze denken echt mee alsof het voor hun eigen bedrijf zou zijn. Het zijn heel vlotte, vriendelijke en eerlijke coaches die heel betrokken zijn. Een absolute aanrader voor elk bedrijf die zelf aan de slag wil met adverteren en online marketing, alsook voor de iets meer doorwinterde ondernemers in het online landschap, omwille van hun unieke aanpak en startegie. Een dikke duim!

3. marts 2023

Coaching met een plus!

We zijn nu al een eindje gevorderd in ons traject en we kunnen alleen maar zeggen dat we al een hele mooie weg hebben afgelegd!
Charelle en Mart hebben ons enorm goed ondersteund in het opzetten van facebookcampagnes (met ondertussen prachtige resultaten), ze hebben ons waardevolle feedback gegeven over onze website, goed geholpen bij Google ads en de do's and dont's van emailmarketing bij gebracht! Wij zijn dus heel blij dat we enkele maanden geleden de keuze hebben gemaakt om met hen in zee te gaan om Zalig Algarve een boost te geven!
We kijken alvast uit naar het webinar van vanavond rond Chatgpt!
Krista & Tom

19. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jullie echt bedankt voor alles wat…

Jullie echt bedankt voor alles wat jullie tot nu toe al voor mij betekend hebben! Naast de markten die ik doe, merk ik inderdaad ook groei bij mezelf online waardoor ik ook met eigen ogen ga zien dat ik oprecht er mag staan met mijn bedrijf en dat het ook echt mijn passie is die ik wil delen met meer mensen dan alleen een klein groepje om me heen.
Zonder jullie was ik zeker niet zover geweest als waar ik nu sta. Dankbaar dus!

4. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positieve en Motiverende ervaring.

We zitten nog maar een paar weken in het traject en ik ervaar al zeer leuke resultaten. Ook het feit dat er een wekelijks coachingmoment is ervaar ik als positief en motiverend. Het zet mij aan tot actie en geeft me betere inzichten. Voor mij is werken met Charelle en Mart tot zover super !!!.

1. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.