Spot On Business Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij dat ik voor SOB heb gekozen! Hele fijne en kundige begeleiding van verschillende coaches met allemaal hun eigen expertise. Heerlijk om ook wat te kunnen sparren, als eenmanszaak mis je dat soms... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Charelle en Mart. Mart heeft mij met zijn technische kennis en inzichten in hoe ik mijn authenticiteit kan laten zien in marketing zeer goed geholpen. Char... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mart en Charelle zijn een Golden Couple! Door de praktische tips, de groepsapp en makkelijke bereikbaarheid, kun je snel schakelen en verder in je proces. Daarbij helpen ze mij ontzettend me richt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-markedsføring

Skrevet af virksomheden

Wij helpen ondernemers met online groeien. Inmiddels helpen we meer dan 350 ondernemers met zélf meester worden over hun marketing.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Excellent

Excellent! Such a lovely team — super organized and great at keeping in touch. They answered all my questions really quickly, both during and after the sessions. Learning digital marketing with them was a game changer: from creating my brand profile and defining my ideal customers to influencer marketing and running ads. I feel so much more confident doing it all myself now. Big thanks to the team!

9. august 2025

Super blij met Spot On Business

Super blij met Spot On Business. Na een paar niet zo goede ervaringen met marketingbureaus. Besloten we om de marketing zelf te doen. Maar waar begin je? Via Instagram kwamen we Spot On Business tegen. Na een gesprek met 1 van de medewerkers waren we eerst terughoudend. Is dit wat we echt nodig hebben en kunnen zij ons echt helpen? Maar we hadden een goed gevoel bij het gesprek. Dus toch de stap gezet en een 1 op 1 traject gestart bij Spot On Business. En wat zijn we daar blij mee. De marketing loopt nu super goed en onze omzet is verdrievoudigd. We hebben meer inzicht gekregen en weten nu hoe we moeten bijsturen. Vooral de 1 op 1 gespreken zijn erg fijn en iedere medewerker heeft zijn expertise. Zodat je niet alleen weet hoe je campagnes kunt opzetten en sturen. Maar ook veel over Instagram, emailmarketing en website optimaliseren. Binnenkort is het plan om met de website over te stappen naar Shopify en ook daar begeleiden ze je super in. Een pluim voor alle medewerkers die ons zo goed hebben geholpen. Heel erg bedankt.

5. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De frisse blik en steun die we nodig hadden!

Toen we vastliepen met ons vorige social media bureau – veel bijsturing, rework en discussies over gewerkte uren – vroegen we ons serieus af: moeten we het dan maar zelf gaan doen? Maar hoe dan?

Bij toeval kwamen we terecht bij Spot On Business. Dit was precies waar we naar op zoek waren! Charelle en haar team zijn kundig, flexibel en denken echt met ons mee. Onze business is geen standaard webshop, maar SOB weet daar toch creatief en op maat mee om te gaan. We zijn nog maar halverwege het traject maar we hebben al enorm veel en kunnen toepassen.

Ieder teamlid heeft z'n eigen specialisatie, en samen weten ze je uit te dagen en te helpen waar het nodig is. De lijnen zijn kort en iedereen is enorm betrokken.

Juist op de momenten dat we het even niet meer zagen zitten, kwamen we door hun adviezen en aanstekelijke energie ons weer op het goede spoor. Dankzij alles wat we tot nu toe hebben geleerd, zijn we op de goede weg. We zien weer kansen, groei – en vooral: we hebben weer plezier in onze marketing en aan het optimaliseren van onze website.

Kortom: we erg blij met onze keuze voor Spot On Business!

24. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

DE hulp die je nodig hebt om jouw webshop in de spotlights te krijgen.

Wat ben ik ontzettend blij dat ik in zee ben gegaan met Spotonbusiness . Charelle en haar fijne team, stuk voor stuk hele geduldige mensen met zoveel kennis en positieve input. Mijn webshop is finaal veranderd. Een nieuw uiterlijk, de juiste instellingen voor adverteren, en werkelijk alles word je zo goed uitgelegd. Want het doel is dat je het straks allemaal zelf kan doen. Duidelijke videolessen, een fijne app waar je al je vragen kan stellen. De zoom overleggen 1 op 1. Hoe blij je kan zijn als je de resultaten ziet in je webshop. Mijn eerste doel was minimaal 20 bestellingen per week… ik vond dat nog erg hoog gegrepen van mijzelf…en nu zit ik al over het dubbele. Ik zou echt iedereen aanraden, als je door de bomen het bos niet meer ziet, vraag hulp aan Charelle en haar team.

13. marts 2025

Winstgevende advertenties!

Ná een geslaagd traject heb ik gekozen om het nog met een paar maanden te verlengen. Voornamelijk de focus op analyseren en aanpassingen doen aan advertenties.

Het was super fijn om nog een paar maanden verder met het SOB samen te werken. De advertenties zijn winst winstgevend! En weet nu wat ik kan doen bij goedlopende en minder goedlopende advertenties.

Echt top! Aanrader voor alle ondernemers die willen gaan adverteren, maar geen hoge fee willen betalen aan bedrijven die je ads kunnen beheren. Bij SOB leer je zelf winstgevend adverteren van A tot Z!

19. februar 2025

Een echte aanrader!

Spot On Business is echt een aanrader! De kennis, aanpak en passie van Charelle en haar team is geweldig! Ze begrijpen precies wat je nodig hebt in wat voor branche jou onderneming zich ook bevindt en weten dit perfect te vertalen naar resultaten. Super tevreden met hun service!

10. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend tevreden over Spot…

Wij zijn ontzettend tevreden over Spot On Business! De 1-op-1 coaching was super leerzaam en ook de groepscoaching was niet alleen gezellig, maar ook erg waardevol. Het team is ontzettend geduldig en betrokken. Voor iedereen die hulp nodig heeft om online te groeien, kan ik Spot On Business van harte aanbevelen!

7. december 2024

Vooral doen!

Bijna niet te geloven wat een groei dat we met De Geurboetiek (.com) doormaken! En dat dankzij (mijn harde werk ☺️😇) maar vnl. ook dankzij Spot On Business, Charelle en haar team. Aan elke webshop eigenaar kan ik alleen maar zeggen, doen!! Ga in zee met hun, kijk wat je wilt en wat je kunt maar zeker DOEN! De cursus is persoonlijk, 1 op 1 en in team en online videolessen, je leert álles om gericht te adverteren en alle ins & outs over facebook, insta, google ads enz enz. Je leert echt heel veel, de 1 op 1's zijn ook nog eens gezellig en leuk en dat maakt nu net het verschil. Ik heb nog veel te leren en daar kijk ik ontzettend naar uit maar echt... een kind kan de was doen, want als ik het kan, kan jij het absoluut ook! Dus een dikke dikke dank je wel aan Spot On Business ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤍

21. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie resultaten bereikt!

Ik heb een super fijne ervaringen met Charelle + team! De cursus is bovenverwachting goed met intensieve 1+1 begeleiding. Vanaf start hebben we mijn strategie en webshop aangepast met nu mooie conversie resultaten. De belofte dat iedereen zijn/ haar eigen marketing kan doen maken ze helemaal waar!

20. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige Begeleiding en Waardevolle Investering!

Ik ben ontzettend blij met de online ondersteuning van Charelle en het team bij Spot on Business. De online leeromgeving is super gebruiksvriendelijk, goed gestructureerd en het is fijn dat je snel antwoord krijgt op al je vragen. Charelle en de coaches nemen echt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen, zelfs als je iets niet meteen begrijpt.

De cursus is ontzettend leerzaam en heeft me geholpen mijn bedrijf en verkopen te verbeteren. Het is een waardevolle investering die zich snel terugbetaalt. Dankzij Spot on Business voel ik me veel zelfverzekerder en effectiever in mijn werk. Ik ben het hele team enorm dankbaar voor de geweldige begeleiding!

18. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een persoonlijk en compleet traject waar ik nog elke dag van profiteer!

Toen ik net mijn webshop lanceerde, wist ik meteen dat ik ondersteuning nodig had. Ondernemen, online marketing en het opbouwen van een merk waren allemaal nieuwe gebieden voor me. Zelf post ik ongeveer 1 à 2 keer per jaar iets op mijn privé-Instagram, dus je kunt je voorstellen hoe overweldigend het allemaal voelde! Ik wist dat ik iemand nodig had die me kon helpen om alles sneller en beter op te pakken – maar wie, of waar ik moest beginnen? Toen ontdekte ik Spot On Business op Instagram.

Het begon allemaal met een kennismakingscall. Nu zijn we allemaal bekend met die dertig-minuten gesprekken die vaak aanvoelen als verkooppraatjes, maar Spot On Business pakte het totaal anders aan. Mijn gesprek duurde, als ik het goed heb, ruim 1,5 uur waarin er écht de tijd voor mij werd genomen. Er werd naar mijn verhaal geluisterd, zonder haast of druk. Dat voelde meteen anders. Geen nummers of standaardprocedures; je bent hier echt een naam, een gezicht en vooral: een verhaal.

Mijn doel was om het complete pakket te leren, niet alleen adverteren. Spot On Business biedt coaching op allerlei belangrijke thema’s voor webshops en online marketing: branding, SEO, e-mailmarketing, influencer marketing, conversie-optimalisatie en natuurlijk ook adverteren op platforms zoals Meta. Ik kreeg alles! De resultaten zijn werkelijk ongelofelijk: ik begon met een eenvoudige, wat achteraf een “onprofessionele” webshop op Wix bleek en ben nu de trotse eigenaresse van een prachtig vormgegeven Shopify-store. Het verschil is echt gigantisch.

Wat Spot On Business uniek maakt, is de diversiteit aan expertise binnen hun team. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialiteit, waardoor ik echt voelde dat ik in goede handen was, ongeacht het onderwerp. Het is echt inspirerend om te werken met mensen die zó goed zijn in wat ze doen.

Sinds kort bieden ze ook een wekelijkse groepscall aan, waarbij elke keer een ander thema centraal staat. Deze calls zijn een enorme meerwaarde! Naast de inhoudelijke tips en kennis die je elke keer weer meekrijgt, is het fijn om samen met andere ondernemers te leren en ervaringen te delen. Het voelt als een mini-community waarin iedereen elkaar steunt en stimuleert om weer een stap verder te zetten. Door de variatie aan thema's blijft het ook verrassend en leerzaam.

Charelle, de eigenaresse, vanaf het begin heb ik een goede klik met haar en voel ik me echt begrepen. Ze begrijpt mijn missie en mijn bedrijf perfect en ondersteunt me op een manier die precies aansluit op wat ik nodig heb. Ze ziet mijn groei en is altijd supportive.

Kortom, als ik iets mag meegeven aan anderen die overwegen om met Spot On Business te werken: doe het! Het team, de sfeer en de kennis zijn werkelijk onmisbaar. Ik ben zó dankbaar dat ik dit traject heb mogen doorlopen en ben helemaal klaar om verder te groeien. Dankjewel Spot On Business – jullie zijn toppers!

7. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Die fundering die mijn bedrijf nodig had!

Wat in mijn ogen een gat in de markt leek te zijn, bleek uiteindelijk een veel moeilijkere, verzadigde markt: sieraden voor mannen. Ik had de concurrentie zwaar onderschat. In de afgelopen drie jaar heb ik verschillende marketingbureaus ingehuurd, allemaal met hun eigen beloftes en oplossingen. Maar na veel geld te hebben zien verdwijnen zonder resultaat, bereikte ik een punt waarop het niet langer zo kon doorgaan.

Op dat moment kwam ik een advertentie van Charelle tegen. Haar persoonlijke boodschap raakte me meteen: “Je hebt geen marketingbureau nodig om succesvol te zijn.” Alles wat ze zei, sloot naadloos aan bij mijn ervaringen van de afgelopen drie jaar. Ik kocht haar boek en boekte een gratis conversiecall van 15 minuten. De rest is geschiedenis.

Vanaf ons eerste gesprek wist ik wat ik al die tijd had gemist: iemand die écht naar mijn verhaal luisterde en op basis daarvan waardevolle adviezen gaf. Spot On is veel meer dan een vervanging voor een marketingbureau. Ze kijken nauwkeurig naar je klantprofiel, je branding, je product en je strategie. De kennis van het hele team is indrukwekkend en professioneel, en ze bieden echt maatwerk. De fundering die ik nu heb, is precies wat ik vanaf het begin nodig had.

23. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden met de samenwerking met SOB

De samenwerking was erg prettig en leerzaam! Er is veel kennis met ons gedeeld in wekelijkse calls met diverse behulpzame experts. Voorheen werkten we met een extern bureau om advertenties op te zetten, nu hebben we dit zelf in handen en hebben we meerdere winstgevende campagnes lopen. Veel dank, team van SOB!

10. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoveel kennis gekregen van Charelle en haar team

Zonder Spot on Business waren we waarschijnlijk al lang gestopt met onze online shop.

Wat hebben wij veel geleerd van Charelle en haar team. Het team is niet alleen gezellig maar heeft veel expertise die ze goed kunnen overbrengen.
Daarnaast is SOB ontzettend flexibel wat werken met hen fijn maakt.

Onze omzet zit in de lift en daar zijn we ontzettend blij mee. Dank je wel voor alle kennis en hulp!

9. oktober 2024

Alle expertise in huis!

Heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Omdat je alles zelf doet onder toezicht van SOB leer je veel sneller! Daarnaast zijn ze erg flexibel en hebben op alle marketing aspecten goede specialisten in huis.
Ik beveel het zeker aan!

25. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat hebben wij veel geleerd van Spot On…

Wat hebben wij veel geleerd van Spot On Business. En wat een fijne, geduldige mensen. Goede tips gekregen, een andere kijk op alles en het is ook zeer motiverend. Wij hebben nauw samen gewerkt met Mike, Annelies en Mart. Wij zijn hun heel erg dankbaar.

17. juli 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Dank voor jullie mooie review Mandy en Maureen! Jullie hebben echt in relatief korte tijd onwijs veel neergezet. Ik weet zeker dat jullie veel uit jullie kennis gaan halen als jullie mooi consistent door blijven gaan!

We willen jullie een hele mooie vakantie wensen en al het succes bij de volgende stappen van House of Diva. We houden contact!

Veel geleerd in het traject met Spot on Business

Heel blij met de samenwerking met Spot On Business. Nadat we met verschillende marketingbedrijven samen gewerkt hebben, bleven we het gevoel houden dat budgetten door onze vingers glipten. Ook hadden we geen duidelijk inzicht in de resultaten. We zijn het traject met SOB gestart en krijgen steeds meer grip op de marketingkosten en inzicht in de resultaten.

8. juli 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Dank voor je mooie review Jacoline! Wij zijn trots om ons steentje bij te dragen aan de groei van Bibelotte. Blij om te horen dat ook jullie nu geen extern bureau meer nodig hebben!

Super tevreden!

Super tevreden van de samenwerking met SOB! Heeft mijn webshop en social media tot hier toe echt al mooi laten groeien en ik heb nog even te gaan in het traject. Mooie ondersteuning, tips en kijken goed mee waar je nog extra hulp nodig hebt zodat je het ook echt helemaal alleen kan doen. Ik kan het alleen maar aanraden!

5. juli 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Dank voor je lieve review Jade! Je bent echt geweldig bezig met Atelyayy. De kennis over ads zit er al goed in en mega om de resultaten binnen te zien komen. We zijn nog niet klaar en gaan nóg een stap verder, tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spot on Business helpt je echt verder

SOB heeft ons van begin tot eind geholpen met inzichten over hoe je de website inhoudelijk strak maakt en met hun kennis en hands-on sessies op google en meta ons wegwijs gemaakt in de toch wel lastige wereld van online marketing. Door de heel persoonlijke aanpak en hun oprechte interesse in onze business is SOB in staat om je op detailniveau te laten leren. We kunnen nu zonder verdere hulp onze eigen campagnes maken en managen. Daarnaast is het heel fijn om te weten dat je altijd me vragen bij SOB terecht kan. Kortom, het is de investering meer dan waard geweest.

27. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Beste Joost en Hanny, onwijs bedankt voor jullie prachtige review! Wij wensen jullie onwijs veel succes in de volgende mooie stappen van Uitvaartkrachten. Lekker jullie prachtige autoriteit naar buiten brengen! We houden contact!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een waardevolle investering voor ons bedrijf!

Twee weken geleden hebben wij onze laatste coachingsessie gehad met Spot On Business. Mijn partner en ik zijn allebei zeer tevreden dat we deze investering hebben gemaakt en de samenwerking met Spot On Business zijn aangegaan. Om verdere stappen in ons bedrijf te kunnen zetten, was het noodzakelijk om een aantal zaken, met name de website, te herzien en opnieuw in te richten. Spot On Business heeft ons hierbij uitstekend geholpen door ons te begeleiden bij het nemen van de juiste stappen.

De coaches van Spot On Business beschikken over veel ervaring en kennis, waarvan wij de afgelopen periode enorm veel hebben geleerd. Ze weten hoe ze op een heldere en begrijpelijke manier de topics uit kunnen leggen, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Een groot voordeel daarnaast van de samenwerking met Spot On Business is de persoonlijke een-op-een begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat er specifiek en gericht naar ons bedrijf wordt gekeken, wat resulteert in gerichte en op maat gemaakte adviezen en oplossingen. Dit was precies waar we op zoek naar waren.

Daarnaast biedt Spot On Business een handige app waarin we onze vragen konden stellen wanneer we tegen obstakels aanliepen. De coaches reageerde hier snel op wat ons veel ondersteuning bood. De coachingsessies waren bovendien flexibel in te plannen, wat erg fijn was aangezien mijn partner en ik allebei naast ons bedrijf nog een baan hebben. Dankzij deze flexibiliteit konden we de sessies na werktijd inplannen, wat ons enorm heeft geholpen.

De combinatie van professionele begeleiding, duidelijke uitleg en snelle communicatie heeft ons geholpen om met vertrouwen en succes verdere stappen te zetten in ons bedrijf. Met de kennis op zak, zijn we klaar om de volgende stappen te zetten met By Oliviera.

21. juni 2024

Besvarelse fra Spot On Business

Beste Lisanne en Fernando, dank voor jullie mooie review! Jullie zijn ook echt een topteam samen. In sneltreinvaart hebben jullie een prachtige webshop gemaakt en de ads zijn mooi onder controle. Wij wensen jullie en het mooie By Oliviera al het beste voor de toekomst!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.